Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
A WiiWare játékokról itt tudsz kicsit olvasni:
http://en.wikipedia.org/wiki/WiiWare
A játékok listája:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WiiWare_games

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Törölt felhasználó
És mik azok a tört wiware játékok??
Törölt felhasználó
Biztos hogy nem érinti mert nem szeretnék ugy járni hogy ne tudjak játszani másolt játékokkal.A választ kössz!!
shenmuedc
Igen. Nekem gond nélkül megy.A játék is. Bár azt hiszem a legutóbbi frissítés megakadályozza a tört wiiware játékok telepítését. bár erre is van ha minden igaz megoldás.A lemezes backupokat nem érinti.
Törölt felhasználó
Helló azt szeretném kérdezni hogy csipelt géppel fel lehet-e meni internetre vagy lehet-e frissíteni???????
Szia
Szerintem nem mert az nem PAL,hanem NTSC chippes a géped akkor igen.
Sziasztok

Azt szeretném kérdezni ha Japánból rendelek egy játékot akkor van-e valami lehetõség, hogy a PAL-os gépem lejátsza?
Eladó Wii:
Alapgép
A/V kábel
Hálózati adapter
2 Remote
2 Nuncuck
1 szilikon tok remote-hoz
Utángyártott Gamecube kontroller
Eredeti Nintendo 251 blokkos memóriakártya
Classic Conttoller
Paper Mario 64
Burnout
Doshin the Giant
Ikaruga
Metal Gear Solid The Twin Snakes
Mario Party 5
Resident Evil Zero
Soul Calibur 2
Guilty Gear XX Accent Core(Wii)
Geometry Wars Galaxy
Mario Kart Wii kormánnyal
Metroid Prime 3
Medal of Honour Heroes 2
A gép MediaMarkt garanciával bír.
Várom az ajánlatokat.Ha valami érdekel külön írj,hátha hajlandó leszek az alkura😉
ImgBurn és 4x írási sebesség.
Hali ! JAnuárban vettem a egy Wii-t írtam hozzá kb 30 játékot, mindegyik megy most is, viszont amiket most írok ugíanolyan lemezre újakat, egyiket sem olvassa. Mi lehet a baja? Lehet hogy nem Neroval kéne írnaom?
Eladó Metal Gear Solid The Twin Snakes és Doshin the Giant csak egyben ajánlatokat p.ü-ben.
Hol laksz?

Törölt felhasználó
Segítség valaki nem válal csipelést wii re mert kéne
kisgabo
a csipet nem, de annak hatékonyságát...

ha irok egy lemezt és mikor berakom a wii-be azt irja ki hog update-eljek,nem teszi recsre a chipet?

Neked nem 😄

kisgabo
ds helyett érdemes wii-t venni?

kisgabo
hol a géped? 😊

no more heroes 5 ropi karcmentes.csere nem érdekel mert gépem már nincs hozzá

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

eredeti karcmentes no more heroes játékomat eladnám wiire 5 ezer forintért.

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van!

Totis
Köszi de sikerült!

Totis
Sziasztok!

Van egy kis problémám. Beregisztráltam a NintendoVIP.com -on 3 játékot. Kaptam érte pontokat. Viszont ezek a pontok nem jelentek meg a Wii Shop Channel-en.
A Wii-t és a DS-t hogyan tudo beregisztrálni? A kódokat hol találom?
Elõre is köszi!

Üdv:
Totis

kisgabo
wii játékokat vennék, ha valaki megválik valamitõl, címet árat dobjon priviben. köszi.

( budapesten )<#integet2>

QuippeR
sima gh3 nekem jobban bejött.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

nah emberek,
este hazahoztam a GH:Aerosmith-t, most álltam le (kicsit:p)

lehet kicsit elfogult vagyok, mert nekem bejon az osrock, u2, aerosmith, stb stb ugyhogy a jatekhoz cska ennyit fuznek hozzá:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
KURVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
\m/\m/

anti hero

Ez is igaz xbox hasonló játék arzenállal jön mint a pc, ps 3 is elég jó 😊
megbízható és jó játékok jönnek szóval azon is elgondolkodhatsz...Drágább de a játékok viszont hasonló árba vannak.

Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy Wii vagy PS3 😄
Igaz jóval drágább a PS3, de sokkal megbízhatóbb, mint az XBOX360. A Wiirõl nem is beszélve 😊 Nem melegszik, nem fogyaszt sokat, kicsi a meghibásodási ráta. Ha van bika pc-d akkor szerintem felesleges Xbox-ot venned. Legalábbis szerintem. Mert ki fognak azok a játékok PC-re is jönni, amik XBOX-ra is. Legalábbis legtöbbje.
Nekem is van Wii-m. Sajna én is kezdem kicsit megunni. De nemsokára jönnek ki rá a jó kis játékok. Pl. Star Wars.

Bhalage: Teljesen egyetertek veled. Egyertelmu hogy single jatekokhoz sokkal jobb a XBOX360 mint a WII, online jatekokhoz meg a 3 konzol kozul talan a legjobb. De a WIIhez kepest mindenkeppen jobb. De ha otthon bulivan akkor meg a WII a nyero.

kisgabo: Itt most konzolokrol volt szo. Nekem a PC eszembe sem jutott. Azert vagyok konzolos mert mar vagy 5 eve nem jatszom PCn. Valtottam, nem bantam meg es ma mar egyatalan nem is birok PCn jatszani. Nekem a konzol a jatekplatform. Mar attol is herotom van ha meglatom egy PCs jatekban hogy felbontast, grafikaminoseget lehet allitani. Tenyleg ne keverjuk ide a PCt most, rendben?

Kulomben is a kerdest TE, es IGY tetted fel:

"urak, érdemes WII-t venni, vagy inkább x360?"

A dontes rajtad all!
kisgabo
és? miért baj ha nem tudom mit akarok? azért kérdem a fórumtársakat, te betonparaszt, 2 értelmes hozzászólásod köszönöm.<#gunyos1>

fishBNS
Van aki meg olyan hulye,hogy maga sem tudja mitakar...

kisgabo
na, ez már érv. de bika pc mellé nemtom mennyire jó az x360, abból megvárnám a szeptemberi stabilabb eresztést...

wii meg a nintendo cuccok miatt jön be, bár sokan mondják, idõvel megunták, sajna a eljutottam oda, hogy pl a DS-t én is..

valóban drágák a játékok, de én úgy érzem, hogy a pénzedért kapsz valamit.
Én amikkel eddig toltam, azok tartalmilag és a Wii irányítás ügyileg is nagyon tiptop játékok voltak - merthogy émg ennyi hónap után is mindig tudnak valami kis újat mutatni, meg még mindig poénnak tartom 😊.

szerencsére van jó munkahelyem, így nem okoz gondot 1-1 játék megvásárlása, ha épp hallom, hogy valahol valamit kapni.

nem tudom Zolcsi mennyire ért egyet, sztem xbox az ilyen single játék centrikus, Wii meg inkább partykonzolnak mondanám, többen tolni a legjobb.
érdemes szétnézni, kipróbálni

anti hero

Ha hardcore gamer vagy, az FPSek erdekelnek dogivel, a grafika is nagyon szamit, es egyatalan a nextgenben akarsz nyomulni es van HDTVd vagy legalabb egy TFT moncsid akkor XBOX360. Ha ezek nem fontosak szamodra de egy ujfajta iranyitasi metodussal akarsz jatszani, ugy erzed hogy a WII jatekbazisa simul hozzad, akkor WII. Ezt csak te magad tudod eldonteni. Mint latszik nekem nem a WII a legjobb konzol de ez csak az en szempontombol allitom. Ha lenne penzem ra, akkor WIIt is vennek, de mivel nincs, igy nem engedhettem meg magamnnak csak 1 konzolt. Es mivel HALO meg GTA4, Dead Rising is fontos jatekok szamomra igy nekem EZ a legjobb konzol. Nagy kar hogy a 360 hardware hat hogy is mondjam, mondjuk nem egy tuti buli, nekem epp visszafele tart a szervizbol, 1 ev utan lett 3 ledes. Aminek nagyon orulok hogy ha minden igaz jon a HDD install majd oszre, ruhhelem a DVD lemezrol valo jatszast. Na, a lenyeg hogy nezd meg a jatekkinalatot, EZ A LEGFONTOSABB!!! Utana meg talan a tobbi feature, stb. 😉

legalabb valaszolt egy XBOXos csavo is. 😉
kisgabo
van aki adott tippet, van aki csak beugat...

fishBNS
Sosem ertettem,hogy valaki miert kerdez ilyet. Ha magad sem tudod,h mire van szukseged,akkor mas honnan tudna?

kisgabo
urak, érdemes WII-t venni, vagy inkább x360?

elég drágák a játékok....

WiFi = vezeték nélküli kapcsolat
eladó fél éves okosított wii 12játékkal 60ezerééé

sziasztok
most fogok venni Wii-t és azt szeretném kérdezni h wifi van e magyaro.-n és h ingyenes e?
köszi

Most árulnak egyik fórumon 5000ért NMH-t.Az még az enyém volt.XD
munka utani esti csihipuhira most pont megfelel.

anti hero

sztem meg viszonylag eleg ritka
: )

anti hero

Ln még angliából rendeltem meg az NMH-t mikor megjelent.Szerintem a Boss harcokon kívül nagy semmi az a game.
CHEAPBOY
Nálam is van még,nem ritkaság annyira az😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
JAhh, mert ennyire biztosra veszed, hogy megnyered.... ? 😮

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

nem tudom érdekel-e vkit, de 1db No more Heroes van még a gamepark boltban a keleti pu-nál..
a másik itt van nálam :d

anti hero

Igen élvezhetõbb nem annyira szemcsés a kép😊

analfa
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ezen a tévén élvezhetõbb a játék, mint egy sima képcsövesen? Az oldalon ilyet lehet nyerni, de nem akarok indulni a nyereményjátékon, ha nem veszem hasznát a tevének...

azabaj hogy most nincs sok pénzem:/
megmár rég használtam játékra a ds-t...
zola2000
Próbálj meg a vaterán rákeresni, ott biztos találsz olyan wiieladót, aki beszámít dst.

Egyébként minek eladni a dst, annyi jó játék jön ki rá, fõleg jrpg fronton.

A