10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    gondolod van ingyen ftp, csak neked?
  • otomka1991
    VAlaki nem tudna mondani ftp-t vagy ilyen letöltést ahonnan játékot szedhetnék chipem van rapidsharet torrentet nem kérek:P
  • kisgabo
  • erika012
    Sziasztok! B.U.É.K
    Vettem a fiamnak karácsonyra egy wii konzolt,de sajnos magyar nyelvű használati utasítást kihagyták belőle. Tudja valaki ,hogy honnan lehet letölteni ?
    Köszi.
    Bár csak valami naruto is lenne köztük class 3 stb
  • zola2000

Most nem linkelek be mindent újra ide is, de ezt nézzétek végig, jó kis címek jönnek jövőre.
    XDXD ki az a barom aki a wii-be nyomkodja a bankkártyáját kérdem én???
    Egyébként BUÉk all!!!!!!!!!!!
    Enyém az első hsz ebben az évben itt a topikonXD
  • koryne
    Az ilyeneknek már a bankkártya is bonyolult, asszem elég lenne egy vonalkódos tetkó a csuklójukra, a gépekbe pedig egy leolvasó, csak odatartja a kezét és mehet a menet :)
  • Bhalage
    ilyen csakis amerikában fordulhat elő, de simán igaz lehet :D
  • donatus13
    neogafról származik a cikk én csak betettem nektek hogy nehogy valaki így járjon XD nevetséges ha tényleg igaz.
  • PootieTang
    szép kis sztori... :)
    gondolom szőke volt vagy esetleg festett...
    remélem jól kiröhögted :D
  • donatus13

"A szomszédom - egy hölgy - vett egy Nintendo Wii-t a gyerekeinek. Azt tanácsoltam neki, használja a Virtual Console nevű szolgáltatást, és vásároljon a netről pár régebbi játékot is. Követte a képernyőn megjelenő utasításokat, aztán amikor eljutott oda, hogy a "fizetőpontok" bevitelére kerüljön a sor, fogta a kreditkártyáját, és beleerőszakolta a Wii kellemes kéken világító lemeznyílásába. Mivel nem működött, még két másik kártyával is megpróbálkozott, tropára vágva ezzel a konzolt.

Ami a legszebb, hogy ezek után becsöngetett hozzám, és követelte, hogy én csináltassam meg az elkúrt gépet..."
  • Zozo76
    En PCn mar semmit sem jatszom, nem is fejlesztettem mar, laptopot hasznalok. ;)
  • kisgabo
    nekem bejön a Wii, ha hálóban akarom tolni, ott a pécé.
  • AC2
    Az a baj h egyikről se tom, h mi az :/
  • Zozo76
    Viszont igy mindenki eldontheti hogy melyik gepnel tobb az elony SZAMARA es azt veheti. :)
  • Zozo76
    A teljesitmeny nem fugg attol hogy van-e egy jateknak halozati tamogatasa vagy nincs. Anno, mikor a 360-at vettem nagyon filoztam a Wiin, pont a mozgaserzekeles miatt. A francot sem erdekelte a grafika, jollehet azert 2008-ban is sokan szeretnenek nyilvan mai grafikat a jatekokba, de szerintem a Wii is tud annyit grafikai teren hogy elvezetes lehessen a jatek. Nalam a netes jatekokban az elso az FPS, es azon belul is a masodik vilaghaborus tema. Cod3 nalam alap, de mikor kijott a Wiis verzio, aztan multi sehol... Az a baj hogy valahogy a Wii ilyen szembontbol rohadtul hatterbe van szoritva. Valahogy ez a konzol generacio rokkant lett. Mindharom gepnel kesz rohely ami tortenik. :(
  • donatus13
    Van azért itt is nem azt mondom hogy nincs de a másik két konzolon (ps3,xbox360) sokkal több van igaz a teljesítményük is jóval nagyobb de ez a konzol local multira lett teremtve .
  • Zozo76
    "Wii nél netes játék alig van itt meg ez a baj:P"

na ez itt a lenyeg, megmondtad a tutit :(
    Észre vettem magam
  • kisgabo
    ha lesz időm, igen.
  • Beast Machine
    Koryne arra célzott, hogy tanuld meg a vessző, a pont, és az összes többi, a magyar nyelvben használatos írásjel használatát, mert így tényleg kínsznvedés olvaszni a hsz-eidet. BIztos tanultátok őket az iskolában, hát nosza....
  • megyer11
    kisgabo,
    válaszolsz az üzimre?
  • koryne
    LoL :D
    Vedd már észre magad!
  • 22Barna22
    Resident Evil 4 Wii Edition adja :D
    Ez elég tagolt szerintem és te nem tudnál kicsivel tagoltabban írni???
  • koryne
    Nemtudnádkicsittagolniaszövegetmertolvashatatlanamitírsz?
    Én azt mondom minden x360 és wii tulajnak me aki venni akar konzolt az inkább nézze meg menyibe fájnak rájuk a cucuk meg a játékok meg minden én szeretem a konzolokat kivéve a ps3-at mert ennyi pénzért azért jobb grafikát várok el tőle meg gyorsabb konzolt nekem ps2-öm meg wii-m van és a ps2 az nagyon jó nekem a wii is és még akarok egy 360-at is.
  • Zozo76
    "akkor?"

Mit akkor?
    hááát kössz valami más megoldás mert ez szívás most mert van 24k-m de az másra nah mindegy majd szülinapomra esetleg valami progi van erre??
  • donatus13
    Chippeltesd újra és újabb chipet bele ugyan ez volt haveromnak ez megoldotta.
    kisgabo kéne a segítséged !!!
    Valami baj van a gépemel ami nem rég kezdödött tudsz valamit tanácsolni vagy bárki??
    Nah szóval az a baj hogy nem viszi azokat a játékokat amiket mostanában írok rá!!!Vagyis megírtam a zeldát az undercovert a web of shadowsot is meg még valami sw clone wars-t is és egyik sem!!!Anyi berakom beolvassa indítom és mindegyiknél egy nagy sötét képet kapok!!Gondoltam a brick blockerre meg ilyenekre dehát nem brickes mert nem frisítettem ntsc-re meg usára a freeloader miatt!!És egyszer se kérdezte nah valaki tud valami alternatí megoldást ha kérdeznétek 2 szeres írási sebeség és imgburn ugyanúgy ahogy az edigieket irtam valaki segít??
  • donatus13
    Wii nél netes játék alig van itt meg ez a baj:P
  • kisgabo
    xbox360 nál meg fizetsz a netes játékért, wii-nél nem. pl.

akkor?
  • Zozo76
    Aze' tok gaz hogy fizetni kell a bongeszoert. Foleg hogy egy tenyleg alap bongit kapsz. Mondjuk legalabb van. Az MS az istennek sem akar a 360-ra bongeszot, erdekes pedig van is neki, a Sony meg ingyen tudott adni a PS3-ra. :(
  • kisgabo
    "ingyenes", ha volt zelda trükk, és van homebrew channel a gépeden.
    + wad manager...
  • AC2
    Azt vágom (egyébként 500 pont), de azt hittem ez vmi ingyenes megoldas amit ő mond.
    mondom hogy a wiii shop chanelben perkálnod kell érte 700 pontot!!
  • AC2
    Azt h lehet? :D Honnnan mit kell leszednem?
  • Richard90
    Hali!
    Tudtok valami jó kis karaokes játékot wii-re?