Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels, Super Smash Brosh Brawl, Mario Kart wii, Super Mario Galaxy, The Legend Of Zelda Twilight princess, Okami (ps2rõl), No more heroes, Resident evil umrella chronicles, Resident evil zero(gamecuberól), Trauma Center: Second Opinion, Metroid Prime 3:corruption, The Conduit, Samurai Warriors: Katana, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, Super Paper Mario, Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers, Monster Hunter 3, Final Fantasy Crystal Chronicles: My life as a king, Opoona, Battalion Wars 2, Fire emblem radiant dawn, SimCity Creator, Wario Land: Shake It!, Endless Ocean, Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure, Lost in Blue: Shipwrecked, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 (oké ps2rõl de jó), Animal Crossing City folks, Tenhu 4, Fatal Frame 4, castlevania judgment, mad world, no more heroes 2, klonoa: Door to Phantomile, final fantasy crystal chronicles: echoes of time, another code, sin and punishment 2.
És ezek csak a jó exkluzívok, de a multiplatformok is sokszor wiire jók az irányítás miatt + fizessen x360ra multit az akinek 6 anyja van, ezért kell majd inkább wiire a call of duty 5. Tehát nem értem, sokan miért mondják hogy nincs játék wiire...
A
A
Szóval szükségem lenne wimmote-ra, nunchuk-ra, komponens kábelre és esetleg zapperre is ha jó áron van.
bombázzatok ajánlatokkal.
Vennék 1 wiit nemsokára és érdekelne h szerintetek melyikek azok a játékok amikkel el van 1 komolyabb ember is. Tehát nem kifejezetten kisgyerekeknek van kitalálva... :D ti mivel játszotok. ja és h Székesfehérvár környékén van e valahol olyan bolt ahol jo nagy a kinálat játékok terén... MM nem a kedven üzletem.
anti hero
A
A
Alapgép
A/V kábel
Hálózati adapter
2 Remote
2 Nuncuck
1 szilikon tok remote-hoz
Utángyártott Gamecube kontroller
Eredeti narancssárga Nintendo Gamecube kontroller
Eredeti Nintendo 251 blokkos memóriakártya
Classic Conttoller
Paper Mario 64
Mario Sunshine
Eternal Darkness
Starfox
Mario Party 5
Viewtiful Joe 2
Excite Truck
Mario Party 8
Super Smash Bros. Brawl
Bully:The Scholarship edition
Mario Kart Wii kormánnyal
Metroid Prime 3
Resident Evil 4 Wii edition
Wii Sports
A gép MediaMarkt garanciával bír.
És nincs Chip benne,tehát minden felsorolt játék eredeti.
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Elméletileg wiikey, frissítés megtörtént 1.9s-re szépen lefutott ahogy az le vagyon írva, még a youtubon is megnéztem, olyan. semmi változás, sõtt most már a frissítés sem indul el.
esetleg valaki meg tudja mondani, hogy 2007 karácsonyakor milyen chippel futottak a wii-ik. Baj ha több(nem jót is) updetet megpróbálok?
Elõre is köszi
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Kérdezném, hogy mi lehet a gond, akkor ha a régen írt játékokat tökéletesen olvassa, amit mostanában írok (minden ugyan az, ugyan úgy) egyáltalán nem vagy a következõt írja start után: Error #001 Unauthorized device has been detected
Köszönöm
Amúgy nem írt nekem senki azóta, bár wii-t se vettem még.
Mindenesetre ha érdekel még a dolog, akkor írj üzenetet... azóta máshonnan gyûjtöttem segítõkész barátokat...
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Wii-m a következõ hibaüzenetet írja ki: Error #001 Unauthorized device has been detected. Tudna segíteni valaki hoyg mi lehet a probléma és mi a teendõ? Elõre is köszönöm.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Excite Truck,Metroid Prime 3 Corruption,Super Smash Bros. Brawl,Mario Party 8,Bully The Scholarship Edition,Resident Evil 4 Wii Edition.Eternal Darness Sanity's Requiem,Mario Party 5,Viewtiful Joe 2.
mi lehet a baj?
(DS-hez ill. Wii-hez is jó)
- alig használt
- dobozlva
- minden tartozékával
5K
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Wii-t szeretnék a közeljövõben vásárolni. Egy tapasztalt, hozzáértõ embert kérnék, hogy írjon nekem privát üzenetet. Azután a többit megbeszéljük.
Lenne elég sok kérdésem, és pl. MSN-en sokkal könyebb kitárgyalni.
Elõre is köszi
SÜRGÕS LENNE!!!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC