Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak 1 hónap és nekem is lesz wii-m!!!!!!!
Még annyit, h a Wii játékok ára is kicsit lehúzás, nem kéne annyit elkérni értük, mint egy 360 vagy egy ps3 játékért, amiknél tudva levõ, h ezzel kompenzálják a legyártott konzolok miatt keletkezõ veszteségeket. A wii elõállítása viszont sokkal olcsóbb, mint amennyit kérnek érte.
Egyrészt osztom, amit az elõttem lévõ írt. Másrészt, amiket te leírtál, egyrészük csak 2009-ben, illetve 2010-ben fog megjelenni. Egyébként meg nem mindenkinek ügye a sok Mario játék, amibõl van kismillió (én mondjuk szeretem õket, de a jóból is megárt...). Hozzá kell tennem, hogy 2009-ben jobb lesz a helyzet szvsz, mint idén volt. Azt hiszem idén olyan 5 játékot szereztem be Wii-re, és ha a Nintendo-n múlna ez 2009-ben se lenne másképp. A másik meg a hihetetlen szánalmas hozzáállásuk Európához. Szinte minden ideérkezik meg utoljára, az is elõfordult, h egy játéknak 1 évbe telt, míg a Pal régióban is megjelent.
moon08
Mert kevés az FPS és a auto szimulátor!
zola2000
Nézd meg a tokio game show videokat, mindjárt megjön a kedved :) Egyébként nekem is van x360om, mellette csak ezek a játékok érdekesek wiire:

Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels, Super Smash Brosh Brawl, Mario Kart wii, Super Mario Galaxy, The Legend Of Zelda Twilight princess, Okami (ps2rõl), No more heroes, Resident evil umrella chronicles, Resident evil zero(gamecuberól), Trauma Center: Second Opinion, Metroid Prime 3:corruption, The Conduit, Samurai Warriors: Katana, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, Super Paper Mario, Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers, Monster Hunter 3, Final Fantasy Crystal Chronicles: My life as a king, Opoona, Battalion Wars 2, Fire emblem radiant dawn, SimCity Creator, Wario Land: Shake It!, Endless Ocean, Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure, Lost in Blue: Shipwrecked, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 (oké ps2rõl de jó), Animal Crossing City folks, Tenhu 4, Fatal Frame 4, castlevania judgment, mad world, no more heroes 2, klonoa: Door to Phantomile, final fantasy crystal chronicles: echoes of time, another code, sin and punishment 2.

És ezek csak a jó exkluzívok, de a multiplatformok is sokszor wiire jók az irányítás miatt + fizessen x360ra multit az akinek 6 anyja van, ezért kell majd inkább wiire a call of duty 5. Tehát nem értem, sokan miért mondják hogy nincs játék wiire...

A

zola2000
Nyomja valaki a disaster:day of crisist? Nekem eléggé bejövõs a nintendo chanel-re kitett trailerek alapján.

A

En azon filoztam hogy a 360 melle meg egy WII is elferne, pont az iranyitas miatt. A HD felbontas nem igazan erint mert a 360-at is egy normal Thomson 16/9-es TVn hasznalom. Csak egyszeruen annyira nincs jatek a WIIre olyan ami nekem kellene, hogy igy tok felesleges kiadas lenne. Jo, 1-2 jatekkal nem mondom hogy nem lennek el, es vegulis a 360-ra sincs olyan egetvero arzenalom, de nemtom, valahogy nem igazan fexik nekem. Pedig magat a gep tetszik meg minden.
kisgabo
én is meguntam a ds-t, aszittem nem fogom...<#wow3>

VENNÉK:
Szóval szükségem lenne wimmote-ra, nunchuk-ra, komponens kábelre és esetleg zapperre is ha jó áron van.
bombázzatok ajánlatokkal.

Régen szerettem játszani aztán egy darabig szüneteltettem a konzolozást.Utána vettem egy Wii-t az elején jó volt meg minden,de egyszerûen nem kötnek le a játékok.Ps3-t meg X-Box 360-ban nem is gondolkozok,mert lehet,hogy ütõs a grafja,de az irányítása megszokott a Wii-ben ez tetszett meg csak hát kinõttem belõle úgy érzem.Ezért is árulom.
22Barna22
Helo!

Vennék 1 wiit nemsokára és érdekelne h szerintetek melyikek azok a játékok amikkel el van 1 komolyabb ember is. Tehát nem kifejezetten kisgyerekeknek van kitalálva... :D ti mivel játszotok. ja és h Székesfehérvár környékén van e valahol olyan bolt ahol jo nagy a kinálat játékok terén... MM nem a kedven üzletem.

kisgabo
ds+manit adok wii ért !!!!!!!!

Keresek nintendo wii-t.Hogyha van valakinek eladó akkor írjon rám privit és mondja el a paramétereit.Illetve írjon egy iányárat aztán megegyezünk.

Csibe001
Disaster Day of Crisis-re lehet lassan cuppanni. :)

kisgabo
alapgép, alapcuccokkal mennyibe lenne?

zola2000
Hát igen, meg aztán nem semmi bejelentések érkeztek wiire a TGS-en.

A

nem tudom, nekem megvan es nagoyn jol elvagyok vele :D

anti hero

zola2000
Habár az is érdekes, hogy a jó játékok 80%a japánból jön, pedig nyugaton is jól megy a gép, igaz nyugaton a third party szoftverek wiire rendre megbuknak, japánban nem.

A

zola2000
Egyébként miért adja el mindenki a wiijét, mikor még csak most jönnek ki wiire az igazán jó exkluziv cuccok. Pl.: Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels, No more heroes 2,The Conduit, Samurai Warriors: Katana, Tales of Symphonia: Dawn of the New World,Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers, Monster Hunter 3,Endless Ocean 2, Lost in Blue: Shipwrecked,Animal Crossing City folks, Tenhu 4, Fatal Frame 4, castlevania judgment, mad world,klonoa: Door to Phantomile, final fantasy crystal chronicles: echoes of time, Disaster: Day of crisis, another code, sin and punishment 2, és valami wii exkluziv gtaról is vannak pletykák, és a multiplatform címek sem kerülik már el a wiit annyira, mint régebben, szóval nem értem mi ez a borús hangulat a topicban...

A

Eladnám az alábbi Wii-t:
Alapgép
A/V kábel
Hálózati adapter
2 Remote
2 Nuncuck
1 szilikon tok remote-hoz
Utángyártott Gamecube kontroller
Eredeti narancssárga Nintendo Gamecube kontroller
Eredeti Nintendo 251 blokkos memóriakártya
Classic Conttoller
Paper Mario 64
Mario Sunshine
Eternal Darkness
Starfox
Mario Party 5
Viewtiful Joe 2
Excite Truck
Mario Party 8
Super Smash Bros. Brawl
Bully:The Scholarship edition
Mario Kart Wii kormánnyal
Metroid Prime 3
Resident Evil 4 Wii edition
Wii Sports
A gép MediaMarkt garanciával bír.
És nincs Chip benne,tehát minden felsorolt játék eredeti.
Twinseen
Köszi megkaptam, válaszoltam is. :)

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Twinseen
Az a cserealaptól függ. Nem zárkózom el ettõl a lehetõségtõl sem.

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Szia Twinseen! Írtam Neked Privát.

1:1 -ben akarod?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Twinseen
Sziasztok! Wii-re cserélnék egy Flashelt, Hûtésmódosított. Xbox360 Premium 20GbHDD + Ajándék GTA4 + Eredeti Guitar Hero 3. + Gitár + 2db eredeti vezeték nélküli joypadot. Ajándékba kaptam, de már van egy, ezért szeretném elcserélni. Csak 10 percet használtam, amíg kipróbáltam.

Üdv,

Elméletileg wiikey, frissítés megtörtént 1.9s-re szépen lefutott ahogy az le vagyon írva, még a youtubon is megnéztem, olyan. semmi változás, sõtt most már a frissítés sem indul el.
Üdv,

esetleg valaki meg tudja mondani, hogy 2007 karácsonyakor milyen chippel futottak a wii-ik. Baj ha több(nem jót is) updetet megpróbálok?
Milyen módon tudom ezt véghez vinni, mit kell tudnom, hogy kell csinálnom...stb

Elõre is köszi
QuippeR
ha update-elhetõ a chiped, akkor update-eld. ha nem, akkor ki kell cserélni újabbra.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Üdv,

Kérdezném, hogy mi lehet a gond, akkor ha a régen írt játékokat tökéletesen olvassa, amit mostanában írok (minden ugyan az, ugyan úgy) egyáltalán nem vagy a következõt írja start után: Error #001 Unauthorized device has been detected

Köszönöm
kisgabo
megunt WII gépet vennék, olcsón. <#idiota>

sznus
Hmmm... betûrõl betûre ugyan azt írtad, amit én a #8154-es hozzászólásomban... kivétel a "SÜRGÕS LENNE!!!" szöveg. :D

Amúgy nem írt nekem senki azóta, bár wii-t se vettem még.
Mindenesetre ha érdekel még a dolog, akkor írj üzenetet... azóta máshonnan gyûjtöttem segítõkész barátokat...

GraviGyerök
Ha még megvan érdekel

Eladó Metroid Prime 3 és Super Smash bros Brawl 7-8k.
Nekem a Fifa09-re írja ezt ki, a többi játék szinte kivétel nélkül megy.
bfg900
Nekem volt mar olyan, hogy egyszer kidobta ezt az uzenetet, aztan masodjara betoltotte a lemezt.
Törölt felhasználó
Hellosztok van egy kis problémám van wiikey-m és a config disc-ben vannak beálítások és beálítotam hogy block update on dev mod on és elmentetem aztán ujrainditottam a konzolt és visszamentem a cd-be és kiirta update off dev mod off ez mitöl van talán kéne szereznem gamecube kontrolert vagy memoriakártyát kérlek segítsetek vagy privi vagy e-mail [email protected] vagy akár ide is.
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A Wii-m a következõ hibaüzenetet írja ki: Error #001 Unauthorized device has been detected. Tudna segíteni valaki hoyg mi lehet a probléma és mi a teendõ? Elõre is köszönöm.
<#violent>MAD WORLD
Akit érdekel valami úgyis ír ajánlatot.
QuippeR
egy átlagárat írhatnál, amennyiért meg akarsz tõlük szabadulni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Eladó Wii,illetve GameCube játékok,ha érdekel valami valakit,akkor privibe írjon.Köszi
Excite Truck,Metroid Prime 3 Corruption,Super Smash Bros. Brawl,Mario Party 8,Bully The Scholarship Edition,Resident Evil 4 Wii Edition.Eternal Darness Sanity's Requiem,Mario Party 5,Viewtiful Joe 2.
bfg900
A lenyeg szerintem a hibauzenet lenne.
Jo lenne, ha megosztanad :)
azirafael
Valaki magyarázza el nekem, hogyan tudok a wii-mel netre felmenni? WLAN routerem van otthon, fel is ismerte, beütöttem neki a kódot, elfogadta, elkezdi tesztelni a kapcoslatot aztán hibaüzenetet dob ki és semmi...

mi lehet a baj?

james69holden
még mindíg van egy eladó Nintendo Wi-Fi USB Connector-om, ha valakit érdekel!

(DS-hez ill. Wii-hez is jó)

- alig használt
- dobozlva
- minden tartozékával

5K

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Sziasztok!

Wii-t szeretnék a közeljövõben vásárolni. Egy tapasztalt, hozzáértõ embert kérnék, hogy írjon nekem privát üzenetet. Azután a többit megbeszéljük.

Lenne elég sok kérdésem, és pl. MSN-en sokkal könyebb kitárgyalni.

Elõre is köszi

SÜRGÕS LENNE!!!

elite
Force Unleashed nekem nagyon tetszik, elõször kicsit nehézkes volt az irányítás, de kis szokás után már nagyon pöpec. Igyekszem ritkán játszani, hogy sokáig tarson.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

zola2000
Mikor jön ki magyarul a mysims kingdom wiire?

A

Laposság annak köszönhetõ, hogy warez = ban. Máshol, ahol nem nem ennyire szankcionált, ott sztem pörgõsebb. Ha tudtok olyat, akkor írjatok.
Csibe001
Részemrõl én Wario Land-ezek meg Force Unleashed-ezek, de fórumozni már uncsi, mármint olvasni néha jó de írogatni már nem akaródzik nagyon. :)