Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Én ezeket a játékokat ajánlom wiire:

Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels(mozgásérzékelõs fénykardozós), Super Smash Brosh Brawl(verekedõs), Mario Kart wii(autós), Super Mario Galaxy(platform), The Legend Of Zelda Twilight princess(kaland-rpg-akció), Okami (kaland), No more heroes(akció), Resident evil umrella chronicles(horror), Resident evil zero(Horror), Trauma Center: Second Opinion(mûtét szimulátor), Metroid Prime 3:corruption(fps), The Conduit(fps), Samurai Warriors: Katana(akcio), Tales of Symphonia: Dawn of the New World(RPG), Super Paper Mario(Platform-RPG), Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors(RPG), Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers(RPG), Monster Hunter 3(online szörnyvadászat lesz), Final Fantasy Crystal Chronicles: My life as a king(RPG), Opoona, Battalion Wars 2(RTS), Fire emblem radiant dawn(TBS), SimCity Creator, Harvest Moon: Tree of Tranquility(kaland), Sonic and the Secret Rings(platform), Wario Land: Shake It!(platform), Endless Ocean(mélytengeri búvárkodás), Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure(kaland), Lost in Blue: Shipwrecked(hasonlít a sims2: hajótötöröttekre, de annál jobb), Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 (bunyós), wing island(repülõs, WII music(hangszerszimulátor lesz), Animal Crossing City folks(sims szerûség, de annál jobb), Tenhu 4(akció), Fatal Frame 4(horror) castlevania judgment(castlevania😊, mad world(kiler 7 szerû õrült játék lesz), no more heroes 2, klonoa: Door to Phantomile(egy újabb klonoa játék), final fantasy crystal chronicles: echoes of time(rpg), another code(logiakai/kaland), sin and punishment 2(shoot em up).

Ezeken kívül régebben kevés multiplatform játék volt wiire, de már azok is jönnek. Más konzolt nem ajánlok, x360at vettem, de kevesebb rá a japáni játék mint wiire, habár a JRPGk azon is jók, meg néhány verekedõs játék, ami xre jó, a nyugati játékokkal én úgy vagyok, hogy kösz nem...

A

zola2000
PFFFFFFFF, hogy ti mikkel játszotok <#szomoru1> én a japániai tenchu4et nyomom, ajánlom mindenkinek, igaz, hogy nem értem a történetet, de ÛBERKIRÁLY!!! <#lama>

A

kisgabo
látom, te a traktorhoz jobban értesz, mé nem abban a topikban parasztkodsz?<#action>

sznus
😄

Nem, egyáltalán nem értékmérõ szerintem.
Kevés embernek van Magyarországon Wii, mégkevesebb fórumozik.
Ennyi!

Mellesleg itt is pöröghetne a dolog, a novemberi hónap nagyon nagy játékokat tartogat.

Javasolnám neked a traktorvásárlást, nézd meg milyen jól pörög a mezõgazdasági topik...

De most tényleg, az egy értékmérõ, hogy az sg.hu-n mennyi hozzászólás van valamirõl?
kisgabo
nem bánod meg? nézd meg, mennyire halott ez a topik, és mit pörög az xbox360...

dátum: April 01, 2007
Törölt felhasználó
Igen kizárt tessék cikk + trailer.
http://www.gta4.net/news/3849/gta-iv-wii-announced-with-trailer/
Anubys
Ja, és volt anno, mielõtt kijött a gép, egy videó, amin bemutatták a controllert, egy fazon játszott rajta valami first person (nekem PRG-nek tûnõ) játékkal, és csontvázakat kaszabolt. Nem tudja valaki, hogy az melyik játék?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Köszi, szintén. Már tuti, hogy megveszem. 😊
Még egy kérés: mondanátok must have Wii játékokat? Fõleg horror, verekedõs (Mortal / Soul Calibur-szerû) és platform érdekel, de bármi jöhet, ami jól kihasználja a controllert, és érdekes is (tehát nem Wii Sports... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Gta 4, kizárt.
Törölt felhasználó
Nekem a gta IV meg nfs undercover wii-re meg a naruto class of ninja revolution 2
Ja és vmi stratégia-szerûséget is el tudnék viselni, bár erre kevés az esély, ügye stratégia=PC.😞
Kicsit dobjuk fel a topikot. Ki melyik játékokat várja? Én a Call of duty 5-öt a multi miatt, mert a MOH 2 multiplayere elég siralmas volt. Talán a Conduit, bár ettõl kicsit félek, elég nagy a hype körülötte, és nem vagyok benne biztos, h tényleg olyan jó lesz, de azt mondom jöjjön nekik össze. Nagyon várom a Muramasa - The Demon Blade-et. Tök jó példa rá, hogyan kell stílusos grafikát csinálni Wii-n. (egy kis reklám: http://www.gametrailers.com/player/41153.html ). Aztán Fatal Frame 4, errõl valaki tud vmit? Azthiszem japánban már kint van. Talán a Tenchu 4, bár a korábbiakat nem ismerem. Cursed Mountain még jó lehet. Mad World természetesen. Need for Speed mert autós😊 bár az NFS se a régi, meg félek már azoktól a Wii játékoktól, amelyek PS2-re is kijönnek. Mushroom Men. Ennyi jutott most eszembe.😊
Teljesen korrekt. Új Wii minden extra nélkül 50 fölött van bõven.
Anubys
Köszi!

Beast Machine
chippel, két wiimote-tal együtt, sztem megéri.

...vágod?

Anubys
Kérdés: Kolléga el akarja adni a Wii-jét, én meg venni akarok egyet. 2 controller + chip, egy éves, de gyönyörû állapotban van, 50k. Megéri, vagy ennyi sok érte?

kisgabo
konzolboltok, 55900... mediamarkt 10k val több.

röhej, hogy az xbox 360 premium is ennyi, kicsit több vasat adnak a léért...

Törölt felhasználó
Na és akkor menyi a kloncsipek életartama?
Hamár itt tartunk
Törölt felhasználó
NEm értetlenkedek hanem kérdezek
nem fogom ide beírni... akit érdekel elküldöm pmbe

Üdv!
Nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban Wii-t venni?
Mert klón Wiikey van benne.. azért..
És légyszi ne értetlenkedj.

Törölt felhasználó
Ok de nekem azis szar mert valmiért bejelölöm az on-t és amikor visszamegyek a lemezbe akkor viszarakja az offot nah ez mitõl van.
NAH ERRE TUDTOK VALAMIT
nem bánod meg, ha már ismered a nintendo játékélményt. Az xboxot és ps-t preferálóknak nem szokott tetszeni a Wii, fõleg a sokszor csúnya grafika miatt. Maga a játékélmény nagyon jó, meg pl FPS-t irányítani is sokkal jobb mint a dual analóg karral.
nekem meg mindig bejon a Wii tegnap resi4et szedtem elo, egy jo pufogtatasra 😄

anti hero

kisgabo
lassan belépek a WII táborba, elviszik a DS-emet. megbánom? 😊

elég lapos a fórum uraim.

Pooh kollegát látta valaki? <#alien>

Törölt felhasználó
Ok de nekem azis szar mert valmiért bejelölöm az on-t és amikor visszamegyek a lemezbe akkor viszarakja az offot nah ez mitõl van
ok,sorry nem értettem, persze, más régiójú frissítést tilos feltolni, mint amin a gép van. Ezért ne rendeljünk az amcsiktól wii játékot...
(wiikey config disc-kel kilehet lõni a lemezrõl történõ frissítést, így nyugodtan lehet használni a backupokat...)
Törölt felhasználó
JAH de az nekem usa régióban van meg és azért kérdeztem meg
Törölt felhasználó
Én csak anyit kérdeztem hogy be lehet azt a usa régios lemezt a wii-be mert nem tom.WIIKEY van
te említetted meg a 3.3-at meg a bant, én meg nem értem/értettem hogy mirõl van szó.

ui: nekem 3.3e van fennt, és megy a Force Unleashed is, de errõl tényleg nem szeretnék beszélni. (focis játék 09 nél az online is megy, úgyhogy netrõl sincs bannolva)
Törölt felhasználó
És nincs neten a wii-m nem értem hogy jön ide a 3.3e.
Törölt felhasználó
De a csipet elvileg lebanolja érted nem tud lejátszani másolt játékokat backupokat én azt kérdeztem be lehet-e rakni az az usa régios lemezt és lehet nyugodtan updatolni vele a wiikeyt hogy ne vigyem utána szervízbe.
Érted nem ezek a játékok számítanak hanem a naruto class of ninja revolution 2 meg most derült ki hogy a force unleashed is az de még azse jött le valaki itt vagy akár priviben plz help ja és kössz solti hogy segíteni akarsz.
semmi baj nincs a 3.3e-vel...trucha-bugot javítja, ami egyeseknek rossz lehet.pl custom guitar hero lemezek ilyenek. Viszont Zelda TP bug jelen van még (pontosabban valami újabb, nem értek hozzá), így a homebrew channelt még fellehet tolni. Abba meg van regionfree loader, ami boldogul a custom guitar heroval is pl. Jah, látom fennt, hogy warez=azonnali BAN, még jó, hogy a homebrew nem számít annak...
Törölt felhasználó
Ja és a 3.3 as arra azt mondják banolja a gépet de szerintem azt csak netröl lehet.Még net adapterem sincs a wii-hez
Törölt felhasználó
MOst nem netrõl beszélek de akkor szokot kért updatet amikor palt raktam bele de ez most usa régios.
EZ EGY JÁTÉK naruto class of ninja revolution-nak a folytatása.
DE a konzolboltba csak azt mondták hogy ntsc-re nem lehet frisíteni.
Jah ha már itt tartunk akkor a consolecornerben nem tudja valaki hogy ez a csip most klon vagy eredeti.Mert már 4 hónapja megy benne.
Hali!

Ha kér frissítést, akkor semmiképpen ne rakd fel!! Ha nem kér semmit, akkor nyugodtan játszhatsz vele. Nem lesz semmi baja a gépnek. Egy a lényeg: ne frissítsd 3.3-asra a wii-det.

Törölt felhasználó
VEGYETEK ÉSZRE

Helosztok segítség kellene.
Na szóval megszereztem a naruto class of ninja revolution 2-öt wii-re
másolt de usa régios és félek baja lesz a wiikey-nek tõle.
Valaki aki ért hozzá az segítsen már kérem mert nem akarom felvinni pestre szervízbe szegedtõl hogy elromlott.
PLZ segítsetek.
wiikey van benne a legujabb update
kisgabo
és, 10-13k egy játék. egyikmásik rohadna rájuk... <#boxer>

gép meg egyárban van az xbox 360 premiummal. és nagyon nem egy kategória a 2 gép hw ügyileg.

tegnap megnéztem pár új játékot, koztuk a ferrari challanget. Sírásközeli állapot... hogyan tudtak 2008ban ilyen gyatra grafikát kiadni. oké, hogy a wii nem egy ps3 de azért... Szerencsére utána jött a hell s kitchen ami viszont baromi jó. milyen lebaszások vannak benne 😊)
kisgabo
válaszolt már valakinek p00h? <#conf>

mert a mézesmadzagot elhúzta, a fórumot meg nézegeti.
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 10. 29. 22:27

Törölt felhasználó
Helosztok segítség kellene.
Na szóval megszereztem a naruto class of ninja revolution 2-öt wii-re
másolt de usa régios és félek baja lesz a wiikey-nek tõle.
Valaki aki ért hozzá az segítsen már kérem mert nem akarom felvinni pestre szervízbe szegedtõl hogy elromlott.
PLZ segítsetek.
wiikey van benne a legujabb update
shenmuedc
Mennyiért lehetne eladni egy chippelt wii-t +backupok, és egy wiifitet (balance boardal) +gc joypad.
Xbox360-at szeretnék venni az árából, de ráfizetni nem szeretnék.

A gép minden tartozéka doboza kifogástalan állapotban megvan.
Valaki tudna segíteni wii netbeállítással kapcsolatban?
Szóval wirellessel kapcsolódnék.Beállítom a kapcsolat jelszavát meg a titkosítás fajtáját.De nem tudom mi az az ssid amit még kér és hibát ír ki.A wii csippelt de gondolom ez nem jelent akadályt.
Elõre is köszönöm.

moon08
Nekem még új! Priviben elmondjátok mirõl szól.
shenmuedc
Tényleg, errõl én is halottam. És tényleg mûködik?
már az se kell <#nyes>

kisgabo
a játékok árazása gusztustalan, fõleg magyarföldön. aztán sit a pofájuk, ha befigyel a gépbe egy csipp...