10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

A metroid prime 3 milyen wii-re mert mindjárt meglessz, és érdekelne hogy milyen,Mondjuk egy 10-es skálán nektek
    Szegény meddig lesz kitiltva?
    Mert küldtem neki pü-t
  • Probatbicol
    Lehet játszani remote-tal nunchuk nem is kell hozzá, az már más kérdés, hogy mennyire élvezetes.
  • rumkola
    Okosított gépem van, SPRAY updatelni akar (zelda nem akart). Engedhetem vagy mi?
  • Beast Machine
    érdekes lenne, ha lehetne, nincs hozzá elég gomb a két irányítón együtt...
  • flevente
    hello!
    a guitar hero-t lehet jáccani gitár nélkül a remote-tal és a nuncsákuval, vagy classic esetleg gamecube irányítóval?
  • kisgabo
    mysims kingdom

eladó, 6 ropi. legyen egy eredei játékod is...

magyar feliratos, megkimélt, akit izgat, privi.
  • moonster
    Hmm, ki is titottak atmenetileg..
  • 22Barna22
    nekemis
  • kisgabo
    ird priviben, nekem jöhet.
  • kalmarattila
    Tudok beszerezni cuccokat Wii-hez, de nemtudom ez itt reklámnak számít e és szabad-e beírni???
  • szaszaaa
    Vagy esetleg nem tud valaki a magyarországi nintendo-ra kapcsolatot?
  • TQ cheater
    Nem tom mit tegyél szaszaaa sajnos. Mi itt vettük a konzolt, és ha nem teszem be nagyon óvatosan a játékot, nekem is kattog a CD, és errort ír ki. De szerencsére ez eddig nem volt nagy probléma.
  • szaszaaa
    És ha a szervizben sem tudják megjavítani, akkor aztán tényleg megszívom, mert akkor kidobtunk feleslegesen ennyi pénzt :S Nah, mind1, akkor egy szervizt kell keresnem Győrben, ahol gyorsan megcsinálják. :)
  • koryne
    Ha úgysem viszed vissza Olaszo-ba (tehát a jótállást tuti nem fogod használni), akkor miért baj, ha elveszik?
  • szaszaaa
    Sziasztok. nekem egy olyan problémám van, hogy kaptam egy Wii játék konzolt, amit Olaszországban vásároltak a szüleim. A konzol azonban rossz, nem indítja el a játékot, kattog, és a CD-t is kicsit megkarcolta. Ilyen esetben mi a teendő? Mert Olaszországba nem fogjuk visszavinni, ha szervizbe viszem, akkor elveszíti a jótállást?! Mit tegyek?! Előre is köszi a segítséget.
  • TQ cheater
    Nem volt.
  • kisgabo
    saturnban a bloom box is 7k.
  • TQ cheater
    Sziasztok!

Megrendeltem Boom bloxot 7900-ért a gameparktól. Amúgy aki akar Okamit az most vegyen mert Saturnban 4990-ért lehet kapni ami sztem elég király ár (én nem vettem meg).
  • Anubys
    Barátom, vagy olvasni nem tudsz, vagy színvak vagy...
    Ez utóbbi esetben leírom neked ide feketével, hátha azt látod: "WAREZ = azonnali BAN!"
  • 22Barna22
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    www.netőccsééle.asd
  • Alblink
    Off:Hello,valaki tud valami fi.etos ftp-et,ahonna tudnek jo wii gameket szedni?elore is thx.
  • TQ cheater
    "s lő világosság"- gyönyörű fogalmazás lordbalu.
  • Bhalage
    hát ez elég érdekesen, jól hangzot :D kipróbálom mindenképp majd
  • Anubys
    Az ilyen netes boltok nem szokták becsapni az embert, mert ugye a neten gyorsan terjednek a hírek, és ha kiderül róluk, akkor bezárhatják a boltot.
    Konkrétan tőlük még nem vettem, szóval nem tudok igent vagy nemet mondani, de ez általánosan igaz a netes boltokra.
    Viszont az áraikat kicsit magasnak tartom (hogy BB-t mennyiért kapsz, nem tudom, de pl. DS Lite-ot náluk lehet a legdrágábban kapni, megy láttam pár játékot is, amit sokkal olcsóbban megvettem /pl. a Puzzle Quest 1990 volt a Saturnban, náluk most 5000). Szóval szerinte nézz körbe kicsit, és ha nem látsz máshol olcsóbban, akkor mehet.
  • TQ cheater
    De van multi, sőt akár 4 player játszhat egymás ellen is, vagy 2 egymással vagy 2 duellben :) . Akkor megvan a választásom! Különben meg a Gamepark jó hely? Nem csapnak be az internetes rendelésnél? Megbízhatóak?
  • lordbalu
    Hát röviden: Nem vagyok valami jó jellemző de megpróbálom.

Farkas formát felvevő istenként kell megakadályozni a gonosz természetfeletti erők terjedését. Az emberek többsége csak farkasnak lát. Humoros történeteken át pl. A falu önjelölt hősének segítünk ügy hogy ö ne vegye észre (A hősnek fakardja van, s piás), azt hiszi ö győzi le az ellenfelek de nem is. :D

Egy picit a játékmenetről, mert végtére is az fogott meg engem.
    Nem a harcon van a hangsúly hanem a történet végigjátszásán. Ha például azt akarod hogy nappal legyen s nem éjjel akkor fogod megállítod az időt felfelé viszed a kamerát s rajzol egy napot s lő világosság, ha megtámadnak szintén megalítót az időd s rajzol egy bombát s láss csodát robban ha elindul az idő. (S tényleg rajzolni kell :D)

Ja és vagy 40 óra játék időt írtak neki de nekem egy picivel több lett.

Jó kis elgondolkodtató játék, a grafika pedig olyan mintha be lennél tépve.

Hát kb ennyit tudok írni róla.
  • Anubys
    Boom Blox-ban asszem nincs multiplayer (bár lehet, hogy tévedek), de keress mondjuk egy Bust-a-Move -ot, azzal jól el lehet játszani 2 playernek.
  • Anubys
    A Boom Blox istenkirály, és pont egy olyan játék, amilyet az előző hozzászólásodban keresel.
  • TQ cheater
    Hey nézem ezt a gameparkot és lehet rendelni 7 900-ért Boom Blox-ot. Megéri? Egyáltalán, ez új? Mert sehol nincs feltűntetve hogy új-e vagy nem.
  • TQ cheater
    Az agresszivitás alatt értem a karddal, pisztollyal öldöklést (nem feltétlenül véres, csak tömegöldöklés). A tesóimmal szeretnék valami poén játékkal a lehető legtöbbet ellenni, tehát valami ilyen kéne.
  • Beast Machine
    elég sok RPG-elemet tartalmaz, pl. komplett invertory, szintlépés, statok karaktereknek, olvass kicsit utána.

Mellesleg mit értesz "agresszív" alatt? Mario magatehetetlen teknősöket tapos halálra, csak mert az útjában vannak... Különben is, hogyhogy "nem jöhet"?

Partijátékokból van bőven, nézz szét az IGN-en.
  • TQ cheater
    A Super Paper Mario miért lenne RPG?
  • TQ cheater
    Na légyszi adjatok valami tanácsot mert már sürgősen döntenem kell! Még egszer mondom, nem jöhet "agresszív" játék, és multiplayer (nem internetes hanem 2 kontrolleres) kéne bele.
  • rumkola
    A legújabb Zelda szerintem jobb mint a WOW.
  • koryne
    A Zelda nem az.
  • megyer11
    Sajnos ezeknek a 99%-a japán stílusú, amitől én majdnem hányok... Más grafikát ezek nem ismernek? A Zelda miért nincs a listában? Az nem rpg?
  • moonster
    Ezek az RPG játékok. Magát a stílust énnem kedvelem igazán, de nem is rühellem, meg szarozom, hisz kurvasokan tolják.
    Itt egy lista a wii-s RPG-kről:
    http://www.wiisworld.com/wii-games/RPG/
  • megyer11
    Sziasztok. Wii-re jelent már meg olyan játék ami kicsit is hasonlít a world of warcraftra? Úgy értem, amiben változatos küldetések is vannak, nagy világban játszódik, arra mész amerre akarsz, fejlődik a karaktered, stb...
  • solti
    gitár nélkül 0 élvezet...próbáltam PC-n egyszer billentyűzettel poénból...hát, egyszerűen szar volt. Élvezhetetlen, 0. Gitár mindenféleképpen kell. Viszont a Wii ebből a szempontból a legszarabb dolog, mert a GH drága és "buta" is Wii-re. de várom már az rb2-t...