Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels(mozgásérzékelõs fénykardozós), Super Smash Brosh Brawl(verekedõs), Mario Kart wii(autós), Super Mario Galaxy(platform), The Legend Of Zelda Twilight princess(kaland-rpg-akció), Okami (kaland), No more heroes(akció), Resident evil umrella chronicles(horror), Resident evil zero(Horror), Trauma Center: Second Opinion(mûtét szimulátor), Metroid Prime 3:corruption(fps), The Conduit(fps), Samurai Warriors: Katana(akcio), Tales of Symphonia: Dawn of the New World(RPG), Super Paper Mario(Platform-RPG), Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors(RPG), Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers(RPG), Monster Hunter 3(online szörnyvadászat lesz), Final Fantasy Crystal Chronicles: My life as a king(RPG), Opoona, Battalion Wars 2(RTS), Fire emblem radiant dawn(TBS), SimCity Creator, Harvest Moon: Tree of Tranquility(kaland), Sonic and the Secret Rings(platform), Wario Land: Shake It!(platform), Endless Ocean(mélytengeri búvárkodás), Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure(kaland), Lost in Blue: Shipwrecked(hasonlít a sims2: hajótötöröttekre, de annál jobb), Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 (bunyós), wing island(repülõs, WII music(hangszerszimulátor lesz), Animal Crossing City folks(sims szerûség, de annál jobb), Tenhu 4(akció), Fatal Frame 4(horror) castlevania judgment(castlevania😊, mad world(kiler 7 szerû õrült játék lesz), no more heroes 2, klonoa: Door to Phantomile(egy újabb klonoa játék), final fantasy crystal chronicles: echoes of time(rpg), another code(logiakai/kaland), sin and punishment 2(shoot em up).
Ezeken kívül régebben kevés multiplatform játék volt wiire, de már azok is jönnek. Más konzolt nem ajánlok, x360at vettem, de kevesebb rá a japáni játék mint wiire, habár a JRPGk azon is jók, meg néhány verekedõs játék, ami xre jó, a nyugati játékokkal én úgy vagyok, hogy kösz nem...
A
A
Nem, egyáltalán nem értékmérõ szerintem.
Kevés embernek van Magyarországon Wii, mégkevesebb fórumozik.
Ennyi!
Mellesleg itt is pöröghetne a dolog, a novemberi hónap nagyon nagy játékokat tartogat.
De most tényleg, az egy értékmérõ, hogy az sg.hu-n mennyi hozzászólás van valamirõl?
http://www.gta4.net/news/3849/gta-iv-wii-announced-with-trailer/
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Még egy kérés: mondanátok must have Wii játékokat? Fõleg horror, verekedõs (Mortal / Soul Calibur-szerû) és platform érdekel, de bármi jöhet, ami jól kihasználja a controllert, és érdekes is (tehát nem Wii Sports... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
röhej, hogy az xbox 360 premium is ennyi, kicsit több vasat adnak a léért...
Hamár itt tartunk
Nem tudjátok hol lehet a legolcsóbban Wii-t venni?
És légyszi ne értetlenkedj.
NAH ERRE TUDTOK VALAMIT
anti hero
elég lapos a fórum uraim.
Pooh kollegát látta valaki? <#alien>#alien>
(wiikey config disc-kel kilehet lõni a lemezrõl történõ frissítést, így nyugodtan lehet használni a backupokat...)
ui: nekem 3.3e van fennt, és megy a Force Unleashed is, de errõl tényleg nem szeretnék beszélni. (focis játék 09 nél az online is megy, úgyhogy netrõl sincs bannolva)
Érted nem ezek a játékok számítanak hanem a naruto class of ninja revolution 2 meg most derült ki hogy a force unleashed is az de még azse jött le valaki itt vagy akár priviben plz help ja és kössz solti hogy segíteni akarsz.
EZ EGY JÁTÉK naruto class of ninja revolution-nak a folytatása.
DE a konzolboltba csak azt mondták hogy ntsc-re nem lehet frisíteni.
Jah ha már itt tartunk akkor a consolecornerben nem tudja valaki hogy ez a csip most klon vagy eredeti.Mert már 4 hónapja megy benne.
Ha kér frissítést, akkor semmiképpen ne rakd fel!! Ha nem kér semmit, akkor nyugodtan játszhatsz vele. Nem lesz semmi baja a gépnek. Egy a lényeg: ne frissítsd 3.3-asra a wii-det.
Helosztok segítség kellene.
Na szóval megszereztem a naruto class of ninja revolution 2-öt wii-re
másolt de usa régios és félek baja lesz a wiikey-nek tõle.
Valaki aki ért hozzá az segítsen már kérem mert nem akarom felvinni pestre szervízbe szegedtõl hogy elromlott.
PLZ segítsetek.
wiikey van benne a legujabb update
gép meg egyárban van az xbox 360 premiummal. és nagyon nem egy kategória a 2 gép hw ügyileg.
mert a mézesmadzagot elhúzta, a fórumot meg nézegeti.
Utolsó látogatás idõpontja: 2008. 10. 29. 22:27
Na szóval megszereztem a naruto class of ninja revolution 2-öt wii-re
másolt de usa régios és félek baja lesz a wiikey-nek tõle.
Valaki aki ért hozzá az segítsen már kérem mert nem akarom felvinni pestre szervízbe szegedtõl hogy elromlott.
PLZ segítsetek.
wiikey van benne a legujabb update
Xbox360-at szeretnék venni az árából, de ráfizetni nem szeretnék.
A gép minden tartozéka doboza kifogástalan állapotban megvan.
Szóval wirellessel kapcsolódnék.Beállítom a kapcsolat jelszavát meg a titkosítás fajtáját.De nem tudom mi az az ssid amit még kér és hibát ír ki.A wii csippelt de gondolom ez nem jelent akadályt.
Elõre is köszönöm.