Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthonra rendeled meg, vagy ismereosod Angliaban, aki elkuldi neked v elhozza.
Ha itthonra rendeled, akkor h fizetsz, visa, paypal, stb. Nem votl meg serult aru?
Wii guitarban agyalok meg mindig.
www.hardveraõro.hu
www.vatera.hu
www.teszvesz.hu
Itt is jol árulják és nem csak használtakat vagy itt van ez:
www.jatekcsere.hu
itt cserélgethetitek!
gameparkban elõrendelhetõ 11900é. nem nagy difi, de jól esett. megtömtem a britt kereskedõ zsebit, a magyar meg éhezzen? <#idiota>#idiota>
de engem nem érdekel a magyar kiskereskedõ gondja, amig van ebay.
ez igy "gyökér" hozzáállás, de nem vagyok a zsebem ellensége.
lásd be, 12-14 rugó egy gémért, nagyon sok. ( lestem pár konzolbolt árait... )
magyarországon meg nem csak ez drága, osztrákiában a pick szalámi, és a milka csoki is olcsóbb, persze, hozzánk képest õk is éheznek.
sajna, ez itt a bálkánosz.
"ez igy helyes, hiszen angliában szarabbul keresnek, nehezebben tudják megvenni."
nem helyes, de nem hiszem, hogy a kiskereskedõre kellene ráverni ezt.... marhára nem tehetek róla, hogy ez az ördögi kör van. Ahol többet adnak el, ott a nagyok jobb árat szabnak, ahol kevesebbet ott drágább, pedig evidens hogy itt azért kevesebb mert szarabb az életkörülmény, nem vagyunk annyian, s mert drágább..
De errõl lehetne napestig mesélni.
Mondjuk azért vannak jóféle akciók meg árak itt is szvsz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
-alapgép minden tartozékkal, wiikey-el
-2 mote, 2 nunchuk
-Nyko töltõállomás mind2 mote számára, így nem kell elemmel foglalkozni, praktikus
-GC kontroller
-GC memkari
-játékok
újonnan ez ~100e ft én 80ért adom, jó állapotban, érdeklõdni privátban!
de akkor is, mario galaxy, cheapboy 11900 ft, pl. a game.co.uk oldalon 30 font (azaz most 9150 ft ).
ez igy helyes, hiszen angliában szarabbul keresnek, nehezebben tudják megvenni.
de, az e-bayrõl is érdemesebb vásárolni, mint itthon.
Ez meg pláne nem így van, de hosszú lenne belemenni.
a nintendonál inkább az a gond, hogy nem áraz a magyar piacra, itt nem 1500 eurót keresünk... és, a holtgány játékokért is elkéri a 13 ropit.
de bûnös a kereskedõ is, aki rabol ebben a kuvva országban, mert ha kint 30 font-ért /9000 huf most.. / megéri eladni, ugye jóval többet is keresnek, akkor itt mi megy má?
fotográfik kolomp edisön :D
Különben a gyártok kényszeritik ki ezt a dolgot az emberekböl hogy ilyen drágán adják gondoljatok bele valaki egy honpban keres százezret számlákat kaját ruhákat benzinköltség vagy bérlet manapság semmi se olcsó meg még a hitelt akinek van,hát szerintem nem marad neki sok ilyen gamákra szerintetek?
amúgy, én most 30 fontért rendeltem / gém ( az kb 9k ) messze barátibb, mint a hazai lehúzó bótocskák.. <#duhos2>#duhos2>
a vga video kimenetét (a sárga! 😊 rávarázsolod a monitorra, a hangot pedig egy hosszabbító és egy adapter (2x rca mama -> 3,5es jack) bezavarod a hangkártyád vonalbemenetére (vagy ha van valami hifid akkor inkább arra).
én így használtam addig amíg nem vettem tévét, nem volt gond.
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Gondolkodom egy wii vásárlásán, de a problémám a következõ, nincs TV-m, csak a pc-hez monitorom (16:10-es), amin van hdmi, vga és dvi bemenet (dvi-t eszi a pc, hdmi-t a ps3, de ez variálható), megoldható valahogy a Wii rávarázsolása VGA-ra, úgy hogy megkapjam a hangot is?
Örülnék ha leírná olyan a tapasztalatát, akinél ez mûködik is, illetve az eszközöket hol szerezhetem be hozzá.
Ahogy most olvasom a wiki-n valami multi-av VGA csatival mennie kellene, ezzel tapasztalat? (és a PAL régiós wii-k tudnak RGA-t kiküldeni multi-av-n)
Köszi minden segítséget!
shaken, not stirred
Ninetendo Wii(alagép)3hónap Media Markt garancia van rá.
Paper Mario 64 le lett rá töltve(külön 45k).Van még hozzá +1 remote és nunchuck,classic controller,narancssárga eredeti Nintendo GameCube kontroller,eredeti 256 blokkos GameCube memóriakártya.Gamecube játékok: Eternal Darkness(3k),Starfox Adventures(4k),Super Mario Sunshine(3,5k),Viewtiful Joe2(2,5k).Wii játékok: Bully: The Scholarship Edition(7k),Dragon Ball Z BT3(fóliás még,7k),Excite Truck(6k),Mario Kart Wii(kormánnyal,9k),Mario Party 8(7k),Metroid Prime 3(7k),Okami(9k),Resident Evil 4(7k),Super Smash Bros Brawl(7,5k),Wii Sports(géphez tartozik).
Ja amugy meg kicsit beparáztam hogy biztos megérte-e anyáméktól wiit kérni mert hogy vannak akik azt irják elavult meg hogy hamarosan lesz új. Ebbõl mi igaz?
Be Positive! MMO GAMER
...vágod?
Zelda Twilight Princesst vennék.
szerintem szánalmas az egész...
és nem 3 héttel kari elõtt akcióznak, majd utána.
most amúgy wii play + kontroller 9990. mariokart kormáynnal 9990.
Metroid Prime 3 7000Ft
Bully:Scholarship Edition 6500Ft
Dragon Ball Z Budokai Tenkaitchi 3(fóliás) 7000Ft
Mario Party 8 7000Ft
Resident Evil 4 7000Ft
Super Smash Bros Brawl 7000Ft
Excite Truck 6000Ft
Okami 9000Ft
Mario Kart Wii kormánnyal dobozában 10000Ft
GC lemezek:
Eternal Darkness 2500Ft
Starfox Adventures 4000Ft