Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
moonster
kisgabo: hogyan vasarolsz a game.co.uk-rol?
Itthonra rendeled meg, vagy ismereosod Angliaban, aki elkuldi neked v elhozza.
Ha itthonra rendeled, akkor h fizetsz, visa, paypal, stb. Nem votl meg serult aru?

Wii guitarban agyalok meg mindig.
Törölt felhasználó
www.hardverapro.hu bocsesz roszul irtam
Törölt felhasználó
Nekem van egy pár ötletem hol vegyétek:
www.hardveraõro.hu
www.vatera.hu
www.teszvesz.hu
Itt is jol árulják és nem csak használtakat vagy itt van ez:
www.jatekcsere.hu
itt cserélgethetitek!
kisgabo
ja, Animal crossing is 30 font volt ( most váltottam fontot, 310 ft... )

gameparkban elõrendelhetõ 11900é. nem nagy difi, de jól esett. megtömtem a britt kereskedõ zsebit, a magyar meg éhezzen? <#idiota>

kisgabo
jah, vettem is battalion wars2 õt 6990é, és mysims is annyi. ( mediamarkt )

de engem nem érdekel a magyar kiskereskedõ gondja, amig van ebay.

ez igy "gyökér" hozzáállás, de nem vagyok a zsebem ellensége.

lásd be, 12-14 rugó egy gémért, nagyon sok. ( lestem pár konzolbolt árait... )

magyarországon meg nem csak ez drága, osztrákiában a pick szalámi, és a milka csoki is olcsóbb, persze, hozzánk képest õk is éheznek.

sajna, ez itt a bálkánosz.

CHEAPBOY
Errõl nem én tehetek, hanem az MOi NIntendo (aki német, csak leányvállalat van itt). Sajnos nem adja jó áron csöppet sem.

"ez igy helyes, hiszen angliában szarabbul keresnek, nehezebben tudják megvenni."

nem helyes, de nem hiszem, hogy a kiskereskedõre kellene ráverni ezt.... marhára nem tehetek róla, hogy ez az ördögi kör van. Ahol többet adnak el, ott a nagyok jobb árat szabnak, ahol kevesebbet ott drágább, pedig evidens hogy itt azért kevesebb mert szarabb az életkörülmény, nem vagyunk annyian, s mert drágább..

De errõl lehetne napestig mesélni.

Mondjuk azért vannak jóféle akciók meg árak itt is szvsz.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Wii eladó Debrecenben!
-alapgép minden tartozékkal, wiikey-el
-2 mote, 2 nunchuk
-Nyko töltõállomás mind2 mote számára, így nem kell elemmel foglalkozni, praktikus
-GC kontroller
-GC memkari
-játékok

újonnan ez ~100e ft én 80ért adom, jó állapotban, érdeklõdni privátban!

kisgabo
tényleg nem. kis piac, rossz alkupozició.

de akkor is, mario galaxy, cheapboy 11900 ft, pl. a game.co.uk oldalon 30 font (azaz most 9150 ft ).

ez igy helyes, hiszen angliában szarabbul keresnek, nehezebben tudják megvenni.

de, az e-bayrõl is érdemesebb vásárolni, mint itthon.

Törölt felhasználó
öcsém ma már mindenki ezzel szivat hagyatok csak toom hogy mi folyik ebben az országban ez olyan nagy baj lenne?
CHEAPBOY
"de bûnös a kereskedõ is, aki rabol ebben a kuvva országban, mert ha kint 30 font-ért /9000 huf most.. / megéri eladni, ugye jóval többet is keresnek, akkor itt mi megy má? "

Ez meg pláne nem így van, de hosszú lenne belemenni.

CHEAPBOY
Közel sem ez a helyzet😊

CHEAPBOY
Nemigen láttam ennyiért Wii címet... 11-13 között mozognak általában, illetve ezek alatt az "olyanok".

CHEAPBOY
Miért, õ moderátor, atya úristen, vagy a jövõbe lát, netalán a dajkád?😊

CHEAPBOY
A motionplus elvileg jövõ tavasszal jön majd ki a Wii Sports Resort játékkal. Vágd be ezen szavakat a youtube-on. S meglátod mirõl szól. 1-az-1ben leképezése a mozgásodnak, tökéletes szimulálás, veszélyes feeling. Kardozás, Jet Skizés überalles.

CHEAPBOY
PS2 eladó topic miért tilos? Lehet az csak azért, mert van az olcsó konzol game topic, ami már 2001 nov30 óta pereg ilyen célzattal. (szerény személyem nyitotta😛).

CHEAPBOY
Smash Bros az smafu?

CHEAPBOY
S eddig csak 360ra jött ki a játszhatóü demó. Zsírkirály volt, meg is pörgettem csúnyán, co-opban, anélkül, mindenhogy. Már csak 3 hónap s itt is van.

CHEAPBOY
Pedig a Galaxy a világ egyik legjobb játéka lett... mindenképpen adj neki😊

CHEAPBOY
58ért adom is😊

CHEAPBOY
RGB kábel kiszinezi.

kisgabo
a Ferrarit nem igazán érdekli, ha te trabanttal jársz, egy adott termékért meg kell dolgozni, ha van léd, megkapod.

a nintendonál inkább az a gond, hogy nem áraz a magyar piacra, itt nem 1500 eurót keresünk... és, a holtgány játékokért is elkéri a 13 ropit.

de bûnös a kereskedõ is, aki rabol ebben a kuvva országban, mert ha kint 30 font-ért /9000 huf most.. / megéri eladni, ugye jóval többet is keresnek, akkor itt mi megy má?

14 évesen röhejes, hogy ilyenekrõl papolsz

fotográfik kolomp edisön :D

Törölt felhasználó
Ez igaz melyik forum az!!!!!!?
Különben a gyártok kényszeritik ki ezt a dolgot az emberekböl hogy ilyen drágán adják gondoljatok bele valaki egy honpban keres százezret számlákat kaját ruhákat benzinköltség vagy bérlet manapság semmi se olcsó meg még a hitelt akinek van,hát szerintem nem marad neki sok ilyen gamákra szerintetek?
kisgabo
14-15000 forintos játékárak mellett elfogadható a warez. van más fórum, ahol ezt ki lehet tárgyalni...

amúgy, én most 30 fontért rendeltem / gém ( az kb 9k ) messze barátibb, mint a hazai lehúzó bótocskák.. <#duhos2>

Keviny
szia,

a vga video kimenetét (a sárga! 😊 rávarázsolod a monitorra, a hangot pedig egy hosszabbító és egy adapter (2x rca mama -> 3,5es jack) bezavarod a hangkártyád vonalbemenetére (vagy ha van valami hifid akkor inkább arra).

én így használtam addig amíg nem vettem tévét, nem volt gond.

Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)

mert mit gondoltál? akkora kani betûkkel van kiírva hogy warez mentesítés, engem egyébként nem zavar, csak mindennek meg van a saját helye....
Sziasztok!

Gondolkodom egy wii vásárlásán, de a problémám a következõ, nincs TV-m, csak a pc-hez monitorom (16:10-es), amin van hdmi, vga és dvi bemenet (dvi-t eszi a pc, hdmi-t a ps3, de ez variálható), megoldható valahogy a Wii rávarázsolása VGA-ra, úgy hogy megkapjam a hangot is?

Örülnék ha leírná olyan a tapasztalatát, akinél ez mûködik is, illetve az eszközöket hol szerezhetem be hozzá.

Ahogy most olvasom a wiki-n valami multi-av VGA csatival mennie kellene, ezzel tapasztalat? (és a PAL régiós wii-k tudnak RGA-t kiküldeni multi-av-n)

Köszi minden segítséget!

shaken, not stirred

Törölt felhasználó
Kössz nagyon mondhatad volna hogy törölni fogják!
A pakk tartalma:
Ninetendo Wii(alagép)3hónap Media Markt garancia van rá.
Paper Mario 64 le lett rá töltve(külön 45k).Van még hozzá +1 remote és nunchuck,classic controller,narancssárga eredeti Nintendo GameCube kontroller,eredeti 256 blokkos GameCube memóriakártya.Gamecube játékok: Eternal Darkness(3k),Starfox Adventures(4k),Super Mario Sunshine(3,5k),Viewtiful Joe2(2,5k).Wii játékok: Bully: The Scholarship Edition(7k),Dragon Ball Z BT3(fóliás még,7k),Excite Truck(6k),Mario Kart Wii(kormánnyal,9k),Mario Party 8(7k),Metroid Prime 3(7k),Okami(9k),Resident Evil 4(7k),Super Smash Bros Brawl(7,5k),Wii Sports(géphez tartozik).
ha annyira akarod, csináld......
Törölt felhasználó
De tényleg az sértené az sg-t ha wii csipekröl szoló topikot nyitnék mert azt láttam hogy ps2 chipekröl nyitotak már topikot meg ps2 eladó topikot is nyitotak már PEDIG AZ TILOS ÉS MÉGIS MEGVAN!
Törölt felhasználó
Szerintem se google a barátod (remélem érted hogy hogy értem)
kisgabo
grafikailag elavult, de nem játékélményben. van pár játék ami szutyok, a többi meg drága. de szerintem nem bánod meg.

TQ cheater
Sziasztok az lenne a kérdésem mi a véleményetek a Wii Motion plus-ról? Mit tud, mikor jön ki és mire jó?

Ja amugy meg kicsit beparáztam hogy biztos megérte-e anyáméktól wiit kérni mert hogy vannak akik azt irják elavult meg hogy hamarosan lesz új. Ebbõl mi igaz?

Be Positive! MMO GAMER

Törölt felhasználó
igy se müxik! ahhhhhhhhhhhhhh nem lehet hogy wiikey 2 kéne nekem.De mondjuk hogy nekem van ntsc usa és pal játékom wii-re és semmi gond nincs velük!
Törölt felhasználó
Kössz megprobálom de nekem nincs tv-m egy kb 2 éve kaptam karácsonyra egy lcd monitort és vettem a gépbe nemrég egy asus tv tunert 12-ért azért volt 12 mert digitális tv-t is tud.De direkt oda volt a cucc mellé irva hogy pal nah mindegy megprobélom és az elözõ kérdésemre adjatok léci választ!
még vki aki wireles nunchuckot használ? érdemes beruházni rá?
valoszinu h. ntsc-s a game. a tv tudja az ntsc-t? ha igen a wiit allitsd at beallitasokban ntsc uzemmodra. ez csak tipp 😊
Beast Machine
személyfüggõ, de a Wii Sports/Wii Play, a Mario Party 8, a Mario Kart Wii, a Rayman Raving Rabbids-sorozat etalonok, a töbiek biztos tudnak még ajánlani

...vágod?

sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy meik a legjobb party játék Wiire?

Hello!
Zelda Twilight Princesst vennék.
kisgabo
no, megjött az animal crossing-om. <#idiota>

super metroid commercial

tudom nem ide tartozik, de nagyon állat 😄
Törölt felhasználó
Ez egy kérdés volt mert a ps2 röl is nyitotak egy ilyen témát most akkor az vagy nem?
kisgabo
az egész macsek szánalmas. overseed ért bann, ha nincs seed bann, alig lehet feltölteni...

még mindig ugyanaz, csak stoi (macskatulaj) iszonyat paranoiás, ezért csinált kamu belépõoldalt...valami keywordöt kell berírni ott a search mezõbe...vagy azt, hogy recover és alul lesz user/pass mezõ hirtelen...
szerintem szánalmas az egész...
kisgabo
pólus, mediamarkt 59990.

és nem 3 héttel kari elõtt akcióznak, majd utána.

most amúgy wii play + kontroller 9990. mariokart kormáynnal 9990.

Csak mondom h saturnban 64 ezer a Wii, nem tudom hol élnek ezek. Semmi karácsonyi akció, pedig istenbizony már 59.999 ezerért vettem volna egyet.
Eladó Wii gammák mindenük angol és szép állapotban vannak:
Metroid Prime 3 7000Ft
Bully:Scholarship Edition 6500Ft
Dragon Ball Z Budokai Tenkaitchi 3(fóliás) 7000Ft
Mario Party 8 7000Ft
Resident Evil 4 7000Ft
Super Smash Bros Brawl 7000Ft
Excite Truck 6000Ft
Okami 9000Ft
Mario Kart Wii kormánnyal dobozában 10000Ft
GC lemezek:
Eternal Darkness 2500Ft