10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Probatbicol
    Madworld, még nem jött ki, azt hiszem ez csak wii-n lesz, ilyen Sin City stílusú hentelés, fekete-fehér, na és persze pirosban.
  • Bhalage
    bazdmeg ez mi ? :))))))
  • LeventeV
    igen
  • Probatbicol
    Ez elég zúzós?
  • LeventeV
    nem azt akartam sugni a hszemmel hogy gyerekes az aki wii-vel jatszik, es en a jatekelmenyt fontosabbnak tartom mint a grafikat, de vannak a sport jatekokon kivul mas jatek is ami kicsit akciodusabb, zuzosabb, vagy ilyesmi?
  • Prody
    ja oké, igen most csatlakoztam elöször és akkor azért sárga:P
  • rumkola
    sárga tudtommal akkor, ha neten van és a wiiconnect vagy mi a tököm aktív
    ez valami suspend mód....
  • Prody
    oksa, eddig pirosan világított, akármi volt :) most sárga:P de nincs semmi baj akkor
  • moonster
    :) de
    Én meg azt vettem észre, hogy amikor bekapcsolom a wiimote-ot, akkor nem mind a 4 kék led villog, hanem csak kettő
    wtf?
  • Bhalage
    sztem nem.
    sargan szokott, piros, ha esetleg aramkimaradas volt
  • Prody
    lol amúgy most veszem észre. normálisan ki van kapcsolva a Wii-m, mint eddig és sárgán világit a kis pötty:D nem pirosnak kell lennie?
  • Prody
    például?:)
    jaja

ÉS most a wii-re érkezett 1 csomó bejelentés is:D
  • C7
    Vedd meg, szerintem nem drága ahhoz képest, hogy milyen nagyokat lehet vele mulatni, szerintem a legjobb konzol. Bár a többség partyjátéknak tartja és csak társaságban használja, én akár minden nap játszok vele.
  • Tobacco
    hát én 32 éves fejel is tolom a jó játékokat 7 konzolon. Grafika nem egy x360-as de xbox és ps2-nél szebb, és a grafika hiányoságait a játékélmény feledteti. szerintem megéri a wii az árát.
  • Beast Machine
    *...gyerekesnek számítok 21 évesen az első...
  • Beast Machine
    nem értem, mi köze van az életkornak ahhoz, hogy az ember milyen konzolt vesz meg. Akkor én most gyerekesnek számítok az első generációs GameBoyommal és a SNES-emmel?
  • Probatbicol
    Hát 19 évesen még nem éri meg venni, de mire idősebb leszel addigra meg már nem lehet majd kapni.:P
    jók a játékok, de a grafika a boxét nem közelíti meg:D

mtroid prime 3,super mario galaxy stb:D:D
  • rumkola
    A kérdéseid alapján neked nem éri meg megvenned.
    :D
  • LeventeV
    Megeri 19 evesen Nintendo Wii-t venni? Grafika szempontbol nagyon gagyi? Jo jatekok vannak ra? Irjatok 1 parat. kosz
    a wiisportot probáld már meg ha fut akkor más baj van:D
  • C7
    nemtom csak a sports van eredetim, mert chippelve vettem meg a gépet. régiek közül is csak kettővel szarakodik, az egyik tök karcolt és futni szokott,csak néha közben ki kell venni a lemezt meg vissza, a másikkal meg nemtom mi baja van, az sokáig futott.
    eredetit beolvasa?
  • C7
    húha...pedig ha upgradelni lehet, downgradelni is lehetne.... mindegy... ma kipróbáltam, a vadiúj tdk dvd-m nem olvassa, de a 2 éves tdk ÚJRAÍRHATÓT beolvasta. És msot először van olyan gondom, hogy újan írt nem megy, lehet dvd-gond.
    és kell 1 eredeti vagy ha csipelt a géped 1 másolt zelda is
    sd kártya kell minimum 512 mbtos
    mindenféle kis elektronikai boltban lehet kapni.
    A fényképezőgépemet amikor vetem akkor kaptam hozzá ajándékba úgyhogy fogalmam sincsen
  • C7
    olyat hol tudnék olcsón szerezni minél kisebbet?
    memkari
  • C7
    Memóriakártya is kell? Pendrive?
    Hááááát az picivel hoszabb mint ahogy te hiszed.

1.lépés kell 1 legend of zelda twilight princces
    2.lépés kell 1 memóriakártya
    3.lépés a memóriakártyára másold rá a zelda hacket és a downgrade mapáját.
    4.lépés csináld meg a zelda hacket a wiihunon találsz róla infókat.
    5.lépés megvan a homebrew cahnid grat hozzá telepítheted a downgradet!
  • C7
    Tudom, nem értek hozzá, letöltöttem egy downgradet a wii hungaryről, ezt hogy kell használni? Kiírom az összes könyvtárat egy dvd-re, beteszem és lesz vmi?
  • C7
    köszi. A nintendo árul olvasófejtisztító lemezt, embléma van rajta, be kell kenni, és be kell rakni. Az se jó semmire attól, hogy a Nintendo csinálja?
  • moonster
    C7: esetleg egy DOWNgrade-et lehetne eszközölni, ha chipelt a vas, mert itt írták itt, h 3.3E firmware-en nem megy minden régi játék.

Néha nekem is csinál olyat, h egy játék nem indul, de akkor kiveszem lemezt, kikapcsolom Wii-t, fél perc múlva vissza és megy is.
    De néha elég, ha kiveszem a lemezt, majd újra visszateszem.
    Egyébként, rettentően jó ez a slot-in-es DVD olvasó, a kék fény meg még jobban futurisztikálja
    Esetleg javítatni........
  • C7
    Értem. És ha nem olvassa be az újan írt lemezeket meg pár régit se, meg időnként hibát ír, ki, mit lehet tenni? Az tuti, hogy az olvasófejjel van gond? Cserén kívül lehet vmit kezdeni vele?
  • Beast Machine
    Nem. Parasztvakítás az összes VHS-MC-CD-DVD fejtisztító kazetta/lemez, többet ártanak, mint használnak.
  • C7
    Sziasztok! az olvasófej-tisztító lemez ér valamit?
  • Prody
    ja, ha végül nem megy, akkor veszek LAN adaptert max....... (van kábelem h összekapcsoljam a routerrel)
  • Prody
    ok köszi, majd próbálkozok. ha van valami baj, akkor még írok :)