10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    wii-re jött rune factory frontier.... igaz még csak usa verzió, de ha kijön eu, meg is veszem.
  • Prody
    nem mert ami nincs feloldva ott egy X jel van, aminek ott a feje azzal lehet jáccani. annak pedig ott vana feje és nem lehet kijelölni....
  • moonster
    gondolom, csak akkor lehet, ha feloldod
    utána kell lesni
  • Prody
    Sziasztok, megvettem a Mortal kombat armageddont és van egy karakter jobb oldalt, ilyen kék robot feje van, amit nem lehet kijelölni és ugye nem is lehet játszani vele, ez miért van?
  • moonster
    a wii play tanks ilyen:
    http://www.dailymotion.com/video/x41s02_wii-play-tank-first-play_videogames

felülnézetes, nem pedig TPS v FPS
    iyet keresek
  • Zenty
    Egy jobb movie a gameről:
    http://www.youtube.com/watch?v=YeO3233fBKw&feature=related

előkotrom onlineba ki kéne próbálni :D
  • Zenty
    és elméletileg van online módja is, de azt még nem próbáltam
  • Zenty
    Ilyet kifejezetten nem tudok, de például a Battalion Wars 2-ben lehet "tankokkal" is nyomulni.
    Nintendo saját gyártásában ilyen stratégia game szerűség :)
    http://www.youtube.com/watch?v=OOEUt4PUTMY&feature=related
  • Zenty
    van még a metroid prime 3, Resident evil: umbrella chronicles
  • Zenty
    szerintem nincs ennek stílusa ez iylen egyedi hent game :D
    a Clover Studio ( bocs most már platinum games : ) álltálában ilyen nem megszokott gamekel jönnek.
  • Totis
    A Doom az nagyon bejött nekem is. Quake-et nem próbáltam. Doom-nál kicsit módosítani kell az irányítást mert alapesetben túl érzékeny.
  • solti
    kipróbáltam ezt a Madworld-öt, háááát, aki szereti a stílust, annak biztos bejön. Nekem baromira nem. Bár asszem én kivétel vagyok a Wii-sek között, mert pl a WarioWare SM se jön be:D
    Vertigot is kipróbáltam, gratulálok annak, aki tudja Balanceboarddal irányítani kapaszkodás nélkül, én majdnem lehetetlennek tartom.
    Viszont HB channelel a Quake és Doom vicces volt:D
  • moonster
    Segítsetek már. Olyan játékot keresek, nem tudom, h létezik-e wii-re, amiben tankokat lehet egymás ellen irányítani felülnézetben, egy pályán.
    A Wii Play-ben van egy ami teljesen megfelelne, de egymás ellen nem lehet tolni.
  • Zenty
    A madworld tényleg brutál, de minőségi. Megérdemli a vételt
    ign a game 9-es értékelést kapott

Europe reklám :)
  • Prody
    A mai jó, hangulatos,új játékok mind rövidek :((
  • Bhalage
    nekem nagoyn tetszett a bemutato video a tubeon, valszeg akkor en is megveszem majd.
    bejon egy kis megahent egy faraszto nap utan az officeban :D
  • Anubys
    Előszónak annyit, hogy nagy horrorfan vagyok, lehet, hogy ez eléggé felstrófolja a véleményemet a játékról. :)

A grafika nagyon hangulatos (aki elég öreg, még emlékezhet a Fantom című képregényre, kb. olyan), de mégis a legfőbb gondom ezzel van. Sajnos két szín (+ ugye a vörös :) nem mindig elég arra, hogy átlásd, mi van a képernyőn, de ha hozzászoksz, akkor nem lesz gond.

A játékmenet egy "egyszerű" verekedős stuff a 80-as évekből, egy nézd-a-hátam-túmb-réjder és egy Mortal Kombat akárhányadik rész keveréke, mész a pályán, aki szembejön, azt szétvered, feltrancsírozod vagy beledobod a pályákon lévő "csapdákba" (falból kiálló vascső, stb).
    Ha nem sikerült elsőre megölnöd, mert "csak" kómásra verted, még mindig van lehetőséged kivégezni (a'la MK), eddig csak pár kivégzést találtam meg, a legdurvább, mikor felütöd, utána aláállsz bekapcsolt láncfűrésszel. A végeredményt gondolom nem kell ecsetelni. :)
    Kicsit agyatlan trancsír, de nagyon agypihentető.
    Ja, és persze fel lehet venni extra fegyvereket, katana, baseball ütő, stb.

Állítólag elég rövid, erről nem tudok nyilatkozni egyelőre.

Nekem bejött, azt hiszem, ezt is megveszem, így a "demoverzió" alapján. :D
  • Bhalage
    meselhetnel majd par szoban, hogy milyen a madworld, neked hogy mitetszik minemtetszik
  • Prody
    köszi, sztem beszerzek egy MKA-t meg Bleachet =)
  • Anubys
    Meggyőző volt, hogy a Wii nem csak 6éveseknek lehet jó Jack Off with Mario-zni meg WiiPee-zni? :D

Egyébként most néztem pár upcomming címet, nemsokára Mountain of Madness, meg két új rail shooter (az egyik egy új Resi) és még pár "apróság" jön, mind mature kategóriában.

...na, megyek Madworld-özni... :)
  • Anubys
    Ha haverokkal akarsz játszani, akkor mindenképpen MKA...
    50 körüli karakter, megunhatatlan... :)
    Persze, csak ha nincs meg más konzolra, mert csak +1 karakter a PS2/Xbox verzióhoz képest.
  • Prody
    szerintetek melyik fighter game-t vegyek? MKA, Bleach:SB, Brawl ?:)
  • LeventeV
    marmint a narutoit nezem tovabb, a bleach-el a 210. resznel vagyok, de hogy ne legyen off, az uj bleach jatek ami wii-re jott ki az is tetszik.
  • LeventeV
    nincs wii-m, meg, de a narutot nezem a tv-be, eleg jo, de nalam a Bleach a favorit, nem kizart hogy tovabbnezem a sorozatot miutan az animax-en vege lesz. nagy BOCS az off-ert.
    Énis:D
    a narutot bírod?

naruto class of ninja revolution 1-2
    és ntscre naruto shippuuden geikotu ninja taisen 1-4:D
  • LeventeV
    A Fatal Frame 4 az hogy is mondjam... ESZMELETLENALLAT. Amugy is birom a japan dolgokat de ez odab@sz.
    Nekem a dead rising megvan!
    atom jó 1 gém:D
    ajánlom mindenkinek,aki szeret esztelenül lövöldözniXD
  • Anubys
    Van még ott, ahonnan ez jött... :)
    Ez...
    ...vagy ez...
    ...esetleg ez...
  • moonster
    Ennél egyszerűbb lesz: SKIP
    példáil néz szét a wiihunon:D
    madworld
    bleach új rpgje
    stb,stb
  • C7
    ha formázom a wii memóriáját, akkor is downgradel?
  • zero_cool51
    Üdv.
    Gondolkozok egy Wii beszerzésén, ahhoz kellene pár tanács.
    Több helyen láttam neten olyat, hogy újszerű, chippelt 60.000 alatt.
    Ez mennyire hiteles? Mivel tudnának átvágni, mire kell figyelni használt gép vásárlásánál?
    Kösz a tanácsokat előre is.
  • Bhalage
    : ) superneed lesz, en marha kivancsi vagyok
  • Beast Machine
    akkor kérj meg vkit, hogy miközben játszol, fogja a kezedet, és mindig mondogassa, hogy "nyugi drágám, ez csak egy játék..." :DD
  • moonster
    Nekem az a játék kicsit túl durva
  • Tobacco
    Madworld tegnap jelent meg.
  • moonster
    Köszönöm, erre nem is gondoltam, csak egy kósza pillanatig, de aztán elhessegettem, mondván, ilyet úgy sem tud, és DE!!!

Köcce mégegyszer
  • Bhalage
    amikor bekapcsolod es villog akkor megmutatja mennyire van toltve az akku utana a folyamatos vilagitas azt mutatja meg hogy hanyas szamu motet tartod a kezedben
  • moonster
    Az én problémámra tudtok magyarázatot?

Bekapcsolom wiimote-ot, és a négy kék led közül, csak kettő villog, aztan kigyullad az első v második, attól függően, hogy melyiket kapcsoltam be először, melyik wiimote-ot(2 van)
    mitől lehet? régebben mind a 4 villogott, bár az egyiknél csak 3, már mikor kicsomagoltam, akkor is
  • Bhalage
    kicsit olyan no mroe heroes feelign volt ez a trailer, maugy bejott, most olvastam rola, na ez majd kell :D