Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellemes ünnepeket!!!
Ha senkise venné meg tippek hardverapro
express meg még vanegy csomó ilyen oldal vatera stb
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
de ugyse akad rá vevõ itt sztem és animal crossing oké ha lenne net adapterem de mjd lesz egyszer
fotográfik kolomp edisön :D
Eladó 1 D2sun 1.3a módchip!!!
Antisztatikus csomagolásban!!!
ár:8 ezer FT
érd.:[email protected]
tel:06204605980
Én googleval ezt találtam 1 perc alatt
Lenne 1 próblémám!!!
Vettem 1 D2sun 1.3a módchippet amit be is raktam a gépbe!!!
Akármit csinálok nem vesz be 1 DVD-t sem.
A ledek világítanak, de a drive nem akar csinálni smmit!!!
Valaki dobjon már 1 mentõövet!!!
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
vagy a mote-al?
csak egy ötlet....
Vettem ilyen rádiós nuncsakut, de nem akar mûködni, valaki leírná h kell csalatkoztatni? Elõre és köszönöm
engem érdekel hol olcsó a gém, ez nem warz. <#beka3>#beka3>
...vágod?
Érted, ha a legújabb hüvelygomba krémet reklámozta volna akkor ok lenne a dorgálás...
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
...vágod?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
:DDD
Eléggé megkímélt állapotban, dobozában.
WiiKey chip
2DB WiiMote,
2DB Nunchuck,
Pisztoly,
Komponens Kábel,
Wii Play,
Wii Sports,
Far Cry
+ még 50-60game.
ár: 75-80ezer körül
kérdéseket pm-ben...
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Egyébként pici különbség van, és prohardver szokta tesztelgetni idõnként õket, érdemes olvasgatni.
Jah, nekem nagy CRT tv-n megy a Wii, és szép a kép.
:DDDDD
Belsõ tunerrel nem valami szép a kép tft-n, legalábbis RCA-val (a héten kipróbálom svhs csatival is.)Tiszta zizis, de végsõ soron használható.
Valamint a jövõhéten hozok hozzá több darab komponens kábelt és tv2000-es átalakító csomagot amin komponens bemenet van és faszán tft monitorra lehet vele csatlakoztatni. Ha érdekel ilyen, privizz.
nekem egy normál tvm van, nem is tudom lehet vagy 60centi átlója vagy 80? de a múltkor volt lehetõségem kipróbálni egy baszott nagy lapos tvn és ég és föld volt a különbség. pedig otthonin is bazijó.
anti hero