Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
hol lehet wiire személyesen játékokat venni? :S MMben ha vannak is itt fehérváron kevés lehet mert nem láttam õket.... :S

22Barna22
Kiskarácsony nagykarácsony wiitulaj lettem :D melyik az a játék amire azt mondjátok h megéri az árát? :D

moon08
Ezt benéztem! <#wow1><#falbav>
moon08
Age of Empires: Mythologies (NDS) Vélemény,szerintetek milyen lett?

Kellemes ünnepeket!!!
Törölt felhasználó
:):):):)
Törölt felhasználó
haha akkor miért itt akarja eladni??
Ha senkise venné meg tippek hardverapro
express meg még vanegy csomó ilyen oldal vatera stb
james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Anubys
Emberek, volna olyan kérdésem, hogy mitõl van az, hogy kb. 2 napja a Wii-mnek a kék ledjei nem világítanak lemezmûveleteknél. Amikor berakom a lemezt, felvillan, de kb. 1 másodpercre, utána semmi. Mintha a lemez berakást is lassabban venné észre (eddig 1-2 másodperc után megjelent a disc channel-en a lemez artwork-je, most kb. 15-20 másodperc), de nem hiszem, hogy a fejjel lenne gond, mert ha észreveszi a lemezt, a töltési idõ kb. ugyanaz, mint régen volt. Elõre is köszönöm a segítséget & kellemes ünnepeket!

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Foleg hogy pont ebben a topickban derult ki hogy szar. :)
Törölt felhasználó
háát így jártál miértnem gugliztad ki hogy mien mielõt megveted???
de ugyse akad rá vevõ itt sztem és animal crossing oké ha lenne net adapterem de mjd lesz egyszer
kisgabo
senki nem vesz ANIMAL CROSSINGOT? tolhatnánk neten.<#wave>

:DDDDDDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Muhahaha :)
lehet csak az antisztatikus csomit megvenni?
Bar az "antisztatikus" csomagolas komoly vonzero. <#zavart1><#zavart1><#zavart1>
Ha lesz is olyan hulye aki megveszi... <#idiota><#idiota><#idiota>

Eladó 1 D2sun 1.3a módchip!!!
Antisztatikus csomagolásban!!!

ár:8 ezer FT

érd.:[email protected]
tel:06204605980

Törölt felhasználó
http://wiinewz.com/forums/d2lite/80871-d2sun-1-3a-lite-drive-shutdown-problem.html

Én googleval ezt találtam 1 perc alatt
Sziasztok!!!
Lenne 1 próblémám!!!
Vettem 1 D2sun 1.3a módchippet amit be is raktam a gépbe!!!
Akármit csinálok nem vesz be 1 DVD-t sem.
A ledek világítanak, de a drive nem akar csinálni smmit!!!
Valaki dobjon már 1 mentõövet!!!
A mote-ba dugható adapteren és a nunchuk-on egyszerre kell benyomni és nyomva tartani a kéken világító gombot. Legalábbis az én Nyko cuccomon így kell.

\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-

nem lehet hogy csak össze kell szinkronizálni a géppel?
vagy a mote-al?
csak egy ötlet....
Panzeradler
Sziasztok!
Vettem ilyen rádiós nuncsakut, de nem akar mûködni, valaki leírná h kell csalatkoztatni? Elõre és köszönöm
kisgabo
nem fizet az oldalnak.... mondjuk, az olvasottság is fontos egy weblapnak.

engem érdekel hol olcsó a gém, ez nem warz. <#beka3>

Beast Machine
Nem az árult dolog a lényeg, hanem maga a reklám, ami tudtommal tiltott dolog emitten.

...vágod?

Mondjuk egy wii topicban nem értem miért gáz, ha valaki olyan boltot reklámoz, ahol olcsó wii játékokat lehet kapni.

Érted, ha a legújabb hüvelygomba krémet reklámozta volna akkor ok lenne a dorgálás...
Beast Machine
Reklám=Ban. Szevasz.

...vágod?

reklámoztam, elbuktam...

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Beast Machine
nem fogják a régi progik támogatni, mivel ezt a fajta érzékenységet bele kell írni a programba. Hiába dugod rá a modern kormányodat a NFS2-re, ha egyszer akkoriban még nem létezett Force Feedback, nem fog visszahúzni.

...vágod?

Törölt felhasználó
az nem jó ott csak szar klonokat árulnak a csipröl aztmondta goondoskodjak én ezért keresek!!
moonster
Bitke: par Hsz-el lentebb van egy elado, meg a vateran is lehet lelni
moonster
Sztem ott is fogja javitnai, mivel gondolom az érzékenységét javítja az egész kütyünek.
tud vki arról, hogy a hamarosan bemutatandó wii motionplus, a "régi" játékokban is javítja a pontosságot?
Sziasztok ! Nincsen valakinek eladó okositott wii-je ? Fontos lenne pls !
Sir Quno Jedi
Nem nyugszotok, mentek pihenni! Szóltam!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

20éves gyakorlat? Akkor már a NESt is warezolta a srác?
akkor kérd meg a húsz éves gyakorlattal rendelkezõ konzolkórneres haverodat hogy tegyen be neked egy víkejt...
:DDD

Törölt felhasználó
amúgy eddig kb van 5 db játékom aminek ez a chip kell és nem én bütykölöm consolecorneres haverom csinálja akinek van 20 éves gyakorlata hozzá a wiikeyvel se volt baj ezzel miért lenne?
Törölt felhasználó
már néztem de megnézem mégegyszer

kisgabo
apronet, és kereskedõ árul. vagy, rendelsz magadnak, én nem bütykölném a gépet...

Törölt felhasználó
wiikey 2 chipet valaki nekem be tudna szerezni???
Törölt felhasználó
Nekem a winfastal az volt a bajom hogy gyenge volt ugy értem 3 nap mulva vissza kellet vinni a szervizbe mert a távirányitojának az a szar érintkezöje kilazult és utána nem is tudták megcsinálni 7 k volt + 6 ért asust adtak ami digi tv-t is tud és azota is birja kb 2-3 honapja és nem melegszik anyira
Nintendo Wii Eladó!
Eléggé megkímélt állapotban, dobozában.
WiiKey chip
2DB WiiMote,
2DB Nunchuck,
Pisztoly,
Komponens Kábel,
Wii Play,
Wii Sports,
Far Cry
+ még 50-60game.
ár: 75-80ezer körül

kérdéseket pm-ben...

Totis
Nekem egy 82cm-es régebbi LCD tv-m van. Nagyon meg vagyok elégedve a Wii képével rajta.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

nekem is leadtek tunerem van, és baromi jó. Ez elõtt Avermedia volt, és az is okés volt. Asszonynak mikor rossz volt a TV-je, vettünk egy Items tunert, az se volt rossz...Eddig még csak a Pinnacle-el szívtam, de nem keveset...
Egyébként pici különbség van, és prohardver szokta tesztelgetni idõnként õket, érdemes olvasgatni.
Jah, nekem nagy CRT tv-n megy a Wii, és szép a kép.
pihenjél már
:DDDDD

Törölt felhasználó
Nekem egy asus tv tunerem van a kép 100% még jobb mint a tv-men én elégedett vagyok vele a winfast az fúj annak tényleg rossz a képe asus az jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Leadtek TV 2 Pro külsõ tunerrel jól használható - igaz azt csak crt-vel néztem, de tökéletesnek tünt a képe.
Belsõ tunerrel nem valami szép a kép tft-n, legalábbis RCA-val (a héten kipróbálom svhs csatival is.)Tiszta zizis, de végsõ soron használható.
Valamint a jövõhéten hozok hozzá több darab komponens kábelt és tv2000-es átalakító csomagot amin komponens bemenet van és faszán tft monitorra lehet vele csatlakoztatni. Ha érdekel ilyen, privizz.

én azért mindenféle képpen ajánlom egy tv -és ez most hülyén hangzik, de minnél nagyobb- használatát!

nekem egy normál tvm van, nem is tudom lehet vagy 60centi átlója vagy 80? de a múltkor volt lehetõségem kipróbálni egy baszott nagy lapos tvn és ég és föld volt a különbség. pedig otthonin is bazijó.

anti hero

gitár 01
gitár 02

itt a posta ingyé :D
kisgabo
rokon hozza, félévente jönnek, v mi megyünk. <#idiota>