10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

valakinek nem kell excite truck?:D
    kitűnő állapot+megvanak rajta a nintendo club pontok vagy csere wii-s kiegészítőkre is érdekel:D
  • Prody
    Conduit-ot én is nagyon várom, meg a Resident Evil részeket.
    Bátyám most fog beszerezni egy Super paper mario-t hamarosan (remélem :D).
    Én igazábol a shooter gamékat szeretem, mint pl. Resint Evil UC, Ghost squad-al nagyon sokat játszom :)), meg House of the Dead-et is vennék majd.
    Amúgy Splinter cell, manhunt2, mortal kombat... tehát nekem inkább action/shooter játékok jönnek be :). RPG-k közül inkább csak Okami érdekel, csak nagyon drága a boltokban... :(. Madworld-el szivesen játszanék még...

Nem reklámozni szeretném, de valakinek nem kell egy Metroid 3? Cserélem is szívesen :)

ui: köszi a válaszokat amúgy :-)
    naruto shippuuden 3 ntsc
  • kisgabo
    final fantasy, rune factory.

most jöttek, szuper cuccok.
  • Bhalage
    a madworlddel jatszom

gh: metallicat es a conduitot varom, mint zenty kolléga mondta :D
  • Zenty
    Conduit mi mást :)
  • Prody
    okok:)
    Ti mivel játszotok mostanában? Ill mit vártok?
  • Zenty
    Szóval biztos lesz új, de az még nagyon a távoli jövő.
  • moonster
    most mondta cimbim, h a Nintendo emeli az árát a WII-nek, mert megteheti
  • Zenty
    Legalább 7-9 évet ki fog tartani a mostani Wii ( most tart a 3 événél)
    És Kb 2013 mondják az új konzol generáció váltást, a p3 esetében még késöbb lehet.
    Addig a Wii-nek nem kell lépnie még nincs alapból a többinél olyan irányító ami neki van.
  • Prody
    Tehát nem lesz Wii hd, se új Wii? :S

Am nekem van egy Metroid Prime 3. Corruptionom, ami eladó :P
  • Bhalage
    jah nekem is villogott hajnaltájt a wii, na mondom anyád, nem hagy aludni a köcsög, megfrissítettem, azt durmoltam tovább
    : )
  • Totis
    Ha bele gondolok, hogy volt olyan lemez amit tűz forrón vettem ki a Wii-ből. Sőt volt olyan is amit játék közben nem tudott olvasni. Kivettem a lemezt megfújtam majd vissza. Utána ment. Sajna gari már nincs rá.
  • Zozo76
    "fps-re ott a PC"

Kell a fasznak a PC, nem veletlenul lettem konzolos.
    Mar vagy 5 eve egyatalan nem jatszom PCn, pedig elotte lenyomtam par evet.
    1992 karacsonya ota van PCm.
  • Zenty
    a trailerébe pár pillanatra van kültéri terület:
    http://www.gametrailers.com/player/46432.html

De persze majd gameplaybe elválik milyen
  • moonster
    Nem lenne rossz, ha fel lehetne másolni a cuccokat
  • Totis
    Wii System Update 4.0
    Nagyon jó dolog, hogy támogatja a 32GB-os SD kártyákat. Lassan megoldhatnák azt is, hogy a játékokat fel lehesen másolni rá. XBOX360-nál is valahogy megoldották hogy ugyan az eredeti lemez bent van de a HDD-ről tölti be a játékokat.
  • Zenty
    A Wii irányítása kitűnő fps-re( legalábbis metroidnál király), és más élmény mint pc-én gamelni
  • Zenty
    "Kell mar a WIInek is egy normalis FPS." Már van a metroid 3 :) csak annál az lett elcseszve hogy a Nintendo kispórolta az online multit belőle..
    Conduitnál szerencsére már lesz ez is, meg mikrofon támogatás is.

Egyébként igen szerintem is a x-es black színvonalát hozza.
  • rumkola
    fps-re ott a PC
  • Zozo76
    The Conduit sztem eleg utos is lesz, kar hogy ez a video nem egy kinti nyiltabb teren van nappal ott jobban lehetne latni milyen a grafikai szinvonal. Ez alapjan en inkabb a BLACK-re hasonlitanam, mondjuk az XBOX1-es verziohoz, kb olyan a szinvonal ez a video alapjan. Kell mar a WIInek is egy normalis FPS. Tulajdonkeppen pont emiatt nem vettem WIIt. Az hogy nemtud HD felbontast az engem nem erdekel az XBOX360-at is sima TVn nyomom, de az FPS hianya nekem nagyon fajo pont lenne. Jo lesz ez en ugy latom. Ha csak BLACK szinvonalat hoz a grafika mar akkor is megerte mert a mai napig eloveszem az XBOX1-et is es most is tudom elvezni a BLACK-et annyira jo a hangulata es valjuk be a grafikaja is megfelelo meg most is.

persze olyankor kenytelen vagyok lehuzni az XBOX360-at a TVrol leven hogy csak 1 RGB csatija van a TVnek. A kompozit csatlakozas kepminosege olyan rossz, egyszeruen nem birom megszokni. :)
  • moonster
    Prody: nem akarok kötözködni és ne is vedd annak
    A WIFI helyett írd, h Online Multiplayer
  • Bhalage
    uristen, nagyonszép ::DDD
  • Zenty
    The Conduit - gameplay video
    link
  • Zenty
    A Wii HD mindig is csak pletyka volt, és szerintem nem lesz. A Wii-t legalább addig kihúzzák amíg a PS3-at le nem váltják.

Igazán jó fps Wii-re az a Metroid 3, az tényleg mindent überel.
    Remélhetőleg a hamarosan megjelenő Conduit változtat az fps felhozatalon. Főleg az online módjára leszek kíváncsi. ( 16 fős multija lesz)
  • Prody
    Ez a baj a Wii-ben, hogy csomó király game nem tartalmaz Wifi-t :(
    Viszont minden game-ban 2-4 játékos mód, ami összehozza az embereket:) és fun, ezért jó pl. :)

Viszont ezen gondolkodtam, hogy ps3 vagy Wii. Xbox360at már eladtam, ki volt chippelve...pont ezért, megbántam, de mind1, jó áron adtam és inkább maradtam a Wii-nél, mert annak egyedi controllere és irányitása van... és amikor kijön a Wii hd (tudomásom szerint) akkor az fasza lesz :D... csak az FPS játékok hiányoznak Wii-re, ami PCre, Xboxra, PS3ra vannak :( de azok nagyon...
  • Zenty
    Igen a madword profi hent game, és ha csináltak volna hozzá online multit az év gameje lenne :)
  • Zenty
    itt egy video teszt róla:
    http://www.dailymotion.com/video/x7sn2n_videotest-disaster-day-of-crisis-wi_videogames

nekem ez alapján nem jött be :( de hamarosan én is kipróbálom, és valszeg egy tesztet is írok wiihunra, hogy milyen.
  • Bhalage
    hú emberek ez a Madworld egy kurva nagy hent :DD

nagyon profin van megcsinalva, egyenlore probalom szokni az iranyitast, tenyleg milliofajta brutuszfaktusz kivegzesi mod van..
    nekem egyenlore nagyon bejon, nem is tudom milyen feeling jon at a legjobban, a tortent kb running man (regi swarci film) hogy ilyen tvben kozvetitett arenahent az egesz, a grafika meg a sin cityt idezi, kurva sok paradicsomle, amugy meg fekete feher, de nagoyn szep. sztem jo a mozgas is.

en a hent stilust szeretoknek ajanlom batran, 18+os jatek a javabol
  • Anubys
    Nekem nagyon bejött. :)
    akkor énis kipróbálom:D
  • Richard90
    Sztem egy nagyon jó játék! Mindenképp jó vétel! ;) Számomra kellemes kikapcsolódást nyújtott ez a játék. Grafika, hangulat, játékmenet... fenomenális.. nekem nagyon bejött! :)
  • Augustus Gigo
    A Disaster : Day of Crisis-t tolta valaki? Érdemes vétel? Itt-> jókat írnak róla, vélemény?Disaster
  • Bhalage
    megyek meló után a Madworldomért :d
    majd este iok milyen..
  • Aschil
  • Prody
    hmm...rendben, köszi
  • Probatbicol
    Szerintem az Amazon nem szállít szoftvereket Magyarországra,itt legalábbis ezt írják, de cáfoljon meg valaki.
    Én a game.co.uk-ról rendeltem többször is, ott is hasonlóak az árak, onnan egy ezres kb. a szállítás, viszont van benne annyi kockázat, hogy sima levélként adják fel a cuccot.
  • kisgabo
    ú banyek, elszúrtam. külön tétel a reg air mail... 0,01 usd. nem ikszeltem. :(

remélem nem lopják el.
  • kisgabo
    urak, most rendeltem a deal extreme oldalról.

már nem registered air mail? vagy jelölni kellett volna?

múltkor az volt...
  • Prody
    lehet, hogy nem ide kéne írnom, de valaki szokott vásárolni Amazon.co.uk-ról Wii játékokat? mennyi lehet a szállítási költség Magyaro.-ra?
    mert jóval olcsóbb minden mint itthon...:S például House of the dead 2,3 + HOD Overkill az 9000FT