Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAlaki nem tudna mondani ftp-t vagy ilyen letöltést ahonnan játékot szedhetnék chipem van rapidsharet torrentet nem kérek😛
Sziasztok! B.U.É.K
Vettem a fiamnak karácsonyra egy wii konzolt,de sajnos magyar nyelvû használati utasítást kihagyták belõle. Tudja valaki ,hogy honnan lehet letölteni ?
Köszi.
Vettem a fiamnak karácsonyra egy wii konzolt,de sajnos magyar nyelvû használati utasítást kihagyták belõle. Tudja valaki ,hogy honnan lehet letölteni ?
Köszi.
Törölt felhasználó
Bár csak valami naruto is lenne köztük class 3 stb
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1066683042&no=201903
Most nem linkelek be mindent újra ide is, de ezt nézzétek végig, jó kis címek jönnek jövõre.
Most nem linkelek be mindent újra ide is, de ezt nézzétek végig, jó kis címek jönnek jövõre.
A
Törölt felhasználó
XDXD ki az a barom aki a wii-be nyomkodja a bankkártyáját kérdem én???
Egyébként BUÉk all!!!!!!!!!!!
Enyém az elsõ hsz ebben az évben itt a topikonXD
Egyébként BUÉk all!!!!!!!!!!!
Enyém az elsõ hsz ebben az évben itt a topikonXD
Az ilyeneknek már a bankkártya is bonyolult, asszem elég lenne egy vonalkódos tetkó a csuklójukra, a gépekbe pedig egy leolvasó, csak odatartja a kezét és mehet a menet 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
ilyen csakis amerikában fordulhat elõ, de simán igaz lehet 😄
anti hero
neogafról származik a cikk én csak betettem nektek hogy nehogy valaki így járjon XD nevetséges ha tényleg igaz.
szép kis sztori... 😊
gondolom szõke volt vagy esetleg festett...
remélem jól kiröhögted 😄
gondolom szõke volt vagy esetleg festett...
remélem jól kiröhögted 😄
"A szomszédom - egy hölgy - vett egy Nintendo Wii-t a gyerekeinek. Azt tanácsoltam neki, használja a Virtual Console nevû szolgáltatást, és vásároljon a netrõl pár régebbi játékot is. Követte a képernyõn megjelenõ utasításokat, aztán amikor eljutott oda, hogy a "fizetõpontok" bevitelére kerüljön a sor, fogta a kreditkártyáját, és beleerõszakolta a Wii kellemes kéken világító lemeznyílásába. Mivel nem mûködött, még két másik kártyával is megpróbálkozott, tropára vágva ezzel a konzolt.
Ami a legszebb, hogy ezek után becsöngetett hozzám, és követelte, hogy én csináltassam meg az elkúrt gépet..."
En PCn mar semmit sem jatszom, nem is fejlesztettem mar, laptopot hasznalok. 😉
Az a baj h egyikrõl se tom, h mi az :/
Viszont igy mindenki eldontheti hogy melyik gepnel tobb az elony SZAMARA es azt veheti. 😊
A teljesitmeny nem fugg attol hogy van-e egy jateknak halozati tamogatasa vagy nincs. Anno, mikor a 360-at vettem nagyon filoztam a Wiin, pont a mozgaserzekeles miatt. A francot sem erdekelte a grafika, jollehet azert 2008-ban is sokan szeretnenek nyilvan mai grafikat a jatekokba, de szerintem a Wii is tud annyit grafikai teren hogy elvezetes lehessen a jatek. Nalam a netes jatekokban az elso az FPS, es azon belul is a masodik vilaghaborus tema. Cod3 nalam alap, de mikor kijott a Wiis verzio, aztan multi sehol... Az a baj hogy valahogy a Wii ilyen szembontbol rohadtul hatterbe van szoritva. Valahogy ez a konzol generacio rokkant lett. Mindharom gepnel kesz rohely ami tortenik. 😞
Van azért itt is nem azt mondom hogy nincs de a másik két konzolon (ps3,xbox360) sokkal több van igaz a teljesítményük is jóval nagyobb de ez a konzol local multira lett teremtve .
"Wii nél netes játék alig van itt meg ez a baj😛"
na ez itt a lenyeg, megmondtad a tutit 😞
na ez itt a lenyeg, megmondtad a tutit 😞
Törölt felhasználó
Észre vettem magam
Koryne arra célzott, hogy tanuld meg a vesszõ, a pont, és az összes többi, a magyar nyelvben használatos írásjel használatát, mert így tényleg kínsznvedés olvaszni a hsz-eidet. BIztos tanultátok õket az iskolában, hát nosza....
...vágod?
kisgabo,
válaszolsz az üzimre? <#wave>#wave>
válaszolsz az üzimre? <#wave>#wave>
Törölt felhasználó
Ez elég tagolt szerintem és te nem tudnál kicsivel tagoltabban írni???<#email>#email><#email>#email><#worship>#worship><#nezze>#nezze>
Törölt felhasználó
Én azt mondom minden x360 és wii tulajnak me aki venni akar konzolt az inkább nézze meg menyibe fájnak rájuk a cucuk meg a játékok meg minden én szeretem a konzolokat kivéve a ps3-at mert ennyi pénzért azért jobb grafikát várok el tõle meg gyorsabb konzolt nekem ps2-öm meg wii-m van és a ps2 az nagyon jó nekem a wii is és még akarok egy 360-at is.
"akkor?"
Mit akkor?
Mit akkor?
Törölt felhasználó
hááát kössz valami más megoldás mert ez szívás most mert van 24k-m de az másra nah mindegy majd szülinapomra esetleg valami progi van erre??
Chippeltesd újra és újabb chipet bele ugyan ez volt haveromnak ez megoldotta.
Törölt felhasználó
kisgabo kéne a segítséged !!!
Valami baj van a gépemel ami nem rég kezdödött tudsz valamit tanácsolni vagy bárki??
Nah szóval az a baj hogy nem viszi azokat a játékokat amiket mostanában írok rá!!!Vagyis megírtam a zeldát az undercovert a web of shadowsot is meg még valami sw clone wars-t is és egyik sem!!!Anyi berakom beolvassa indítom és mindegyiknél egy nagy sötét képet kapok!!Gondoltam a brick blockerre meg ilyenekre dehát nem brickes mert nem frisítettem ntsc-re meg usára a freeloader miatt!!És egyszer se kérdezte nah valaki tud valami alternatí megoldást ha kérdeznétek 2 szeres írási sebeség és imgburn ugyanúgy ahogy az edigieket irtam valaki segít??
Valami baj van a gépemel ami nem rég kezdödött tudsz valamit tanácsolni vagy bárki??
Nah szóval az a baj hogy nem viszi azokat a játékokat amiket mostanában írok rá!!!Vagyis megírtam a zeldát az undercovert a web of shadowsot is meg még valami sw clone wars-t is és egyik sem!!!Anyi berakom beolvassa indítom és mindegyiknél egy nagy sötét képet kapok!!Gondoltam a brick blockerre meg ilyenekre dehát nem brickes mert nem frisítettem ntsc-re meg usára a freeloader miatt!!És egyszer se kérdezte nah valaki tud valami alternatí megoldást ha kérdeznétek 2 szeres írási sebeség és imgburn ugyanúgy ahogy az edigieket irtam valaki segít??
Wii nél netes játék alig van itt meg ez a baj😛
Aze' tok gaz hogy fizetni kell a bongeszoert. Foleg hogy egy tenyleg alap bongit kapsz. Mondjuk legalabb van. Az MS az istennek sem akar a 360-ra bongeszot, erdekes pedig van is neki, a Sony meg ingyen tudott adni a PS3-ra. 😞
Azt vágom (egyébként 500 pont), de azt hittem ez vmi ingyenes megoldas amit õ mond.
Törölt felhasználó
mondom hogy a wiii shop chanelben perkálnod kell érte 700 pontot!!
Azt h lehet? 😄 Honnnan mit kell leszednem?
Hali!
Tudtok valami jó kis karaokes játékot wii-re?
Tudtok valami jó kis karaokes játékot wii-re?
Törölt felhasználó
Net chanelel én legalábis úgy tudom hogy azzal és azt a shop chanelben kell megvenni aszem 700 wiipont én legalábis így tudom javítsatok ki ha tévedek.
de télleg ha minden mûködik, teszteltem a connectiont, minden tök jó akkor hogy tudok felmenni a netre????? 😮 😄
Hálás köszönetem, thx 😄 Másik kérdés: az "internet channel" h jön elõ? Nekem a helyén egy videó van ami azt mutatja h kéne müködnie
Pontosabban a net megy, cak a wiiconnetct24 nem, Magyarországgal.
Az ország beállításoknál válaszd ki United Kingdom-ot, mert Magyarországon hivatalosan nem mûködik a wii net-je. UK-val jó lesz.
Üdvözletem a tisztelt wii forumozóknak!
Tegnap végre megkaptam a wii-met, de felmerelült vele egy probléma, nem tudok csatlakozni az internetre ( a vezeték nélküli kapcsolat jó, leteszteltem). A gép azt irja ki h nem fogadtam el egy bizonyos egyezményt. Namármost ha belemegyek a beállításokba és próbálom beállítani, nem engedi, mert azt írja ki h a WiiConnect24 szolgáltatás jelenleg nincs felajánlva. Frissítés (egyszer csináltam) elõtt és után is ez volt a probléma. Ötlet?
Tegnap végre megkaptam a wii-met, de felmerelült vele egy probléma, nem tudok csatlakozni az internetre ( a vezeték nélküli kapcsolat jó, leteszteltem). A gép azt irja ki h nem fogadtam el egy bizonyos egyezményt. Namármost ha belemegyek a beállításokba és próbálom beállítani, nem engedi, mert azt írja ki h a WiiConnect24 szolgáltatás jelenleg nincs felajánlva. Frissítés (egyszer csináltam) elõtt és után is ez volt a probléma. Ötlet?
igaz....
resident 4, metroid 3 többször is játszható kedvencek.
vagy még a raymanek, red steel.....
fehérváron van azért jópár játék, bár az áruk még mindig magas....
Far Cry esetleg nem érdekel?
pár hozzászólással lejjebb van egy eladó 😊
resident 4, metroid 3 többször is játszható kedvencek.
vagy még a raymanek, red steel.....
fehérváron van azért jópár játék, bár az áruk még mindig magas....
Far Cry esetleg nem érdekel?
pár hozzászólással lejjebb van egy eladó 😊
itt pesten azért jobb a helyzet : ) van jópár bolt...
de MMben is a konzol résznél szoktak lenni, itt pesten meg Börsön van egy csomó wii játék.
nekem abszolut kedvenc a guitar herok, lovoldozosbol a metroid 3meg a resident evil4, maszkalosbol a super mario galaxy istenes 😄
de MMben is a konzol résznél szoktak lenni, itt pesten meg Börsön van egy csomó wii játék.
nekem abszolut kedvenc a guitar herok, lovoldozosbol a metroid 3meg a resident evil4, maszkalosbol a super mario galaxy istenes 😄
anti hero