Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
gondolod van ingyen ftp, csak neked? <#idiota>

VAlaki nem tudna mondani ftp-t vagy ilyen letöltést ahonnan játékot szedhetnék chipem van rapidsharet torrentet nem kérek😛
kisgabo

Sziasztok! B.U.É.K
Vettem a fiamnak karácsonyra egy wii konzolt,de sajnos magyar nyelvû használati utasítást kihagyták belõle. Tudja valaki ,hogy honnan lehet letölteni ?
Köszi.
Törölt felhasználó
Bár csak valami naruto is lenne köztük class 3 stb
zola2000
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1066683042&no=201903

Most nem linkelek be mindent újra ide is, de ezt nézzétek végig, jó kis címek jönnek jövõre.

A

Törölt felhasználó
XDXD ki az a barom aki a wii-be nyomkodja a bankkártyáját kérdem én???
Egyébként BUÉk all!!!!!!!!!!!
Enyém az elsõ hsz ebben az évben itt a topikonXD
koryne
Az ilyeneknek már a bankkártya is bonyolult, asszem elég lenne egy vonalkódos tetkó a csuklójukra, a gépekbe pedig egy leolvasó, csak odatartja a kezét és mehet a menet 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

ilyen csakis amerikában fordulhat elõ, de simán igaz lehet 😄

anti hero

neogafról származik a cikk én csak betettem nektek hogy nehogy valaki így járjon XD nevetséges ha tényleg igaz.

szép kis sztori... 😊
gondolom szõke volt vagy esetleg festett...
remélem jól kiröhögted 😄

"A szomszédom - egy hölgy - vett egy Nintendo Wii-t a gyerekeinek. Azt tanácsoltam neki, használja a Virtual Console nevû szolgáltatást, és vásároljon a netrõl pár régebbi játékot is. Követte a képernyõn megjelenõ utasításokat, aztán amikor eljutott oda, hogy a "fizetõpontok" bevitelére kerüljön a sor, fogta a kreditkártyáját, és beleerõszakolta a Wii kellemes kéken világító lemeznyílásába. Mivel nem mûködött, még két másik kártyával is megpróbálkozott, tropára vágva ezzel a konzolt.

Ami a legszebb, hogy ezek után becsöngetett hozzám, és követelte, hogy én csináltassam meg az elkúrt gépet..."

En PCn mar semmit sem jatszom, nem is fejlesztettem mar, laptopot hasznalok. 😉
kisgabo
nekem bejön a Wii, ha hálóban akarom tolni, ott a pécé.

Az a baj h egyikrõl se tom, h mi az :/

Viszont igy mindenki eldontheti hogy melyik gepnel tobb az elony SZAMARA es azt veheti. 😊
A teljesitmeny nem fugg attol hogy van-e egy jateknak halozati tamogatasa vagy nincs. Anno, mikor a 360-at vettem nagyon filoztam a Wiin, pont a mozgaserzekeles miatt. A francot sem erdekelte a grafika, jollehet azert 2008-ban is sokan szeretnenek nyilvan mai grafikat a jatekokba, de szerintem a Wii is tud annyit grafikai teren hogy elvezetes lehessen a jatek. Nalam a netes jatekokban az elso az FPS, es azon belul is a masodik vilaghaborus tema. Cod3 nalam alap, de mikor kijott a Wiis verzio, aztan multi sehol... Az a baj hogy valahogy a Wii ilyen szembontbol rohadtul hatterbe van szoritva. Valahogy ez a konzol generacio rokkant lett. Mindharom gepnel kesz rohely ami tortenik. 😞
Van azért itt is nem azt mondom hogy nincs de a másik két konzolon (ps3,xbox360) sokkal több van igaz a teljesítményük is jóval nagyobb de ez a konzol local multira lett teremtve .

"Wii nél netes játék alig van itt meg ez a baj😛"

na ez itt a lenyeg, megmondtad a tutit 😞
Törölt felhasználó
Észre vettem magam
kisgabo
ha lesz idõm, igen.

Beast Machine
Koryne arra célzott, hogy tanuld meg a vesszõ, a pont, és az összes többi, a magyar nyelvben használatos írásjel használatát, mert így tényleg kínsznvedés olvaszni a hsz-eidet. BIztos tanultátok õket az iskolában, hát nosza....

...vágod?

kisgabo,
válaszolsz az üzimre? <#wave>
koryne
LoL 😄
Vedd már észre magad!

22Barna22
Resident Evil 4 Wii Edition adja 😄

Törölt felhasználó
Ez elég tagolt szerintem és te nem tudnál kicsivel tagoltabban írni???<#email><#email><#worship><#nezze>
koryne
Nemtudnádkicsittagolniaszövegetmertolvashatatlanamitírsz?

Törölt felhasználó
Én azt mondom minden x360 és wii tulajnak me aki venni akar konzolt az inkább nézze meg menyibe fájnak rájuk a cucuk meg a játékok meg minden én szeretem a konzolokat kivéve a ps3-at mert ennyi pénzért azért jobb grafikát várok el tõle meg gyorsabb konzolt nekem ps2-öm meg wii-m van és a ps2 az nagyon jó nekem a wii is és még akarok egy 360-at is.
"akkor?"

Mit akkor?
Törölt felhasználó
hááát kössz valami más megoldás mert ez szívás most mert van 24k-m de az másra nah mindegy majd szülinapomra esetleg valami progi van erre??
Chippeltesd újra és újabb chipet bele ugyan ez volt haveromnak ez megoldotta.

Törölt felhasználó
kisgabo kéne a segítséged !!!
Valami baj van a gépemel ami nem rég kezdödött tudsz valamit tanácsolni vagy bárki??
Nah szóval az a baj hogy nem viszi azokat a játékokat amiket mostanában írok rá!!!Vagyis megírtam a zeldát az undercovert a web of shadowsot is meg még valami sw clone wars-t is és egyik sem!!!Anyi berakom beolvassa indítom és mindegyiknél egy nagy sötét képet kapok!!Gondoltam a brick blockerre meg ilyenekre dehát nem brickes mert nem frisítettem ntsc-re meg usára a freeloader miatt!!És egyszer se kérdezte nah valaki tud valami alternatí megoldást ha kérdeznétek 2 szeres írási sebeség és imgburn ugyanúgy ahogy az edigieket irtam valaki segít??
Wii nél netes játék alig van itt meg ez a baj😛

kisgabo
xbox360 nál meg fizetsz a netes játékért, wii-nél nem. pl.

akkor?

Aze' tok gaz hogy fizetni kell a bongeszoert. Foleg hogy egy tenyleg alap bongit kapsz. Mondjuk legalabb van. Az MS az istennek sem akar a 360-ra bongeszot, erdekes pedig van is neki, a Sony meg ingyen tudott adni a PS3-ra. 😞
kisgabo
"ingyenes", ha volt zelda trükk, és van homebrew channel a gépeden.
+ wad manager...

Azt vágom (egyébként 500 pont), de azt hittem ez vmi ingyenes megoldas amit õ mond.

Törölt felhasználó
mondom hogy a wiii shop chanelben perkálnod kell érte 700 pontot!!
Azt h lehet? 😄 Honnnan mit kell leszednem?

Hali!
Tudtok valami jó kis karaokes játékot wii-re?

kisgabo
telepitened kéne operat...

Törölt felhasználó
Net chanelel én legalábis úgy tudom hogy azzal és azt a shop chanelben kell megvenni aszem 700 wiipont én legalábis így tudom javítsatok ki ha tévedek.
22Barna22
de télleg ha minden mûködik, teszteltem a connectiont, minden tök jó akkor hogy tudok felmenni a netre????? 😮 😄

22Barna22
köszikee 😄😄
am Far Cry nem nagyon :S

Hálás köszönetem, thx 😄 Másik kérdés: az "internet channel" h jön elõ? Nekem a helyén egy videó van ami azt mutatja h kéne müködnie

Pontosabban a net megy, cak a wiiconnetct24 nem, Magyarországgal.
Az ország beállításoknál válaszd ki United Kingdom-ot, mert Magyarországon hivatalosan nem mûködik a wii net-je. UK-val jó lesz.
Üdvözletem a tisztelt wii forumozóknak!

Tegnap végre megkaptam a wii-met, de felmerelült vele egy probléma, nem tudok csatlakozni az internetre ( a vezeték nélküli kapcsolat jó, leteszteltem). A gép azt irja ki h nem fogadtam el egy bizonyos egyezményt. Namármost ha belemegyek a beállításokba és próbálom beállítani, nem engedi, mert azt írja ki h a WiiConnect24 szolgáltatás jelenleg nincs felajánlva. Frissítés (egyszer csináltam) elõtt és után is ez volt a probléma. Ötlet?

igaz....
resident 4, metroid 3 többször is játszható kedvencek.
vagy még a raymanek, red steel.....
fehérváron van azért jópár játék, bár az áruk még mindig magas....

Far Cry esetleg nem érdekel?
pár hozzászólással lejjebb van egy eladó 😊
itt pesten azért jobb a helyzet : ) van jópár bolt...
de MMben is a konzol résznél szoktak lenni, itt pesten meg Börsön van egy csomó wii játék.

nekem abszolut kedvenc a guitar herok, lovoldozosbol a metroid 3meg a resident evil4, maszkalosbol a super mario galaxy istenes 😄

anti hero