Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az agresszivitás alatt értem a karddal, pisztollyal öldöklést (nem feltétlenül véres, csak tömegöldöklés). A tesóimmal szeretnék valami poén játékkal a lehetõ legtöbbet ellenni, tehát valami ilyen kéne.
Be Positive! MMO GAMER
elég sok RPG-elemet tartalmaz, pl. komplett invertory, szintlépés, statok karaktereknek, olvass kicsit utána.
Mellesleg mit értesz "agresszív" alatt? Mario magatehetetlen teknõsöket tapos halálra, csak mert az útjában vannak... Különben is, hogyhogy "nem jöhet"?
Partijátékokból van bõven, nézz szét az IGN-en.
Mellesleg mit értesz "agresszív" alatt? Mario magatehetetlen teknõsöket tapos halálra, csak mert az útjában vannak... Különben is, hogyhogy "nem jöhet"?
Partijátékokból van bõven, nézz szét az IGN-en.
...vágod?
Na légyszi adjatok valami tanácsot mert már sürgõsen döntenem kell! Még egszer mondom, nem jöhet "agresszív" játék, és multiplayer (nem internetes hanem 2 kontrolleres) kéne bele.
Be Positive! MMO GAMER
A legújabb Zelda szerintem jobb mint a WOW.
fotográfik kolomp edisön :D
Sajnos ezeknek a 99%-a japán stílusú, amitõl én majdnem hányok... Más grafikát ezek nem ismernek? A Zelda miért nincs a listában? Az nem rpg?
Ezek az RPG játékok. Magát a stílust énnem kedvelem igazán, de nem is rühellem, meg szarozom, hisz kurvasokan tolják.
Itt egy lista a wii-s RPG-krõl:
http://www.wiisworld.com/wii-games/RPG/
Itt egy lista a wii-s RPG-krõl:
http://www.wiisworld.com/wii-games/RPG/
Sziasztok. Wii-re jelent már meg olyan játék ami kicsit is hasonlít a world of warcraftra? Úgy értem, amiben változatos küldetések is vannak, nagy világban játszódik, arra mész amerre akarsz, fejlõdik a karaktered, stb...
gitár nélkül 0 élvezet...próbáltam PC-n egyszer billentyûzettel poénból...hát, egyszerûen szar volt. Élvezhetetlen, 0. Gitár mindenféleképpen kell. Viszont a Wii ebbõl a szempontból a legszarabb dolog, mert a GH drága és "buta" is Wii-re. de várom már az rb2-t...
Az a bajom a GH-val, hogy nagyon drága. Legalább is gitárral. Gitár nélkül meg fele élvezet, nem?
Be Positive! MMO GAMER
wii music nem er sokat, inkabb oktató program, mint zenesz.
Ami aranyos meg sztem az a Boom Blox, és en is GH-val szemezek, de meg gyozkodom magam, h az ara megeri..
Ami aranyos meg sztem az a Boom Blox, és en is GH-val szemezek, de meg gyozkodom magam, h az ara megeri..
en guitar hero fan vagyok (tobbek kozott) nagyon ajanlom barmelyiket, de a most megjelent GH:World Tour nagyon jó - feltéve ha szereted a rockzenét és szeretnél pizsamás rocksztár lenni. 😄
anti hero
roviden leirnad mirol szol/ mi a jatek lenyege?
anti hero
Nálam az Okami volt a nyerõ, rengetek rejtett poén volt benne.
Okami
Inkább kalandjáték fajtába sorolnám, de jó érzés egy pici istent játszani aki szinte minden ható.
Okami
Inkább kalandjáték fajtába sorolnám, de jó érzés egy pici istent játszani aki szinte minden ható.
hát sztem 1ik kiszemelteddel se leszel elégedett, azok naonjó játékok amiket kaptál, de amiken most gondolkozol...
Metroid Prime 3-at, és Super Paper Mario-t ki ne hagyd, mert üres, és értelmetlen lesz a továbbiakban az életed.
...vágod?
Star Wars: The Force Unleashed
igaz ez lightsaber de szerintem nagyon jó lett a Wii változat
feel the power
😊
igaz ez lightsaber de szerintem nagyon jó lett a Wii változat
feel the power
😊
fotográfik kolomp edisön :D
Sziasztok újra!
Képzeljétek, megkaptam a Wii-t, nagyon klassz 😊
Három játékom van rá (Super Mario Galaxy, Wii Sports és Excite Truck). Most lesz a születésnapom úgyhogy még egyet kérhetek. Nem akarok FPS-t, kardozósat sem, és sztem most platformjáték se kell nekem. Én most a Mario Party 8 és a Wii Music között gondolkozom. Valami tanács?
Kösz!
Képzeljétek, megkaptam a Wii-t, nagyon klassz 😊
Három játékom van rá (Super Mario Galaxy, Wii Sports és Excite Truck). Most lesz a születésnapom úgyhogy még egyet kérhetek. Nem akarok FPS-t, kardozósat sem, és sztem most platformjáték se kell nekem. Én most a Mario Party 8 és a Wii Music között gondolkozom. Valami tanács?
Kösz!
Be Positive! MMO GAMER
No akkor bízzunk benne, hogy a te táblázatodnak lesz igaza.
http://www.joystiq.com/Instrument-Compatibility-Matrix/
http://www.joystiq.com/2008/10/16/wiis-rock-band-2-has-rb-1-dlc-works-with-gh-iii-controller/
Szerintem meg müxik a RB2 a GH3 gitárral.
Azzal egyetértek hogy pofátlanság a gh wt árazása wiire.
http://www.joystiq.com/2008/10/16/wiis-rock-band-2-has-rb-1-dlc-works-with-gh-iii-controller/
Szerintem meg müxik a RB2 a GH3 gitárral.
Azzal egyetértek hogy pofátlanság a gh wt árazása wiire.
Igen a gh3 gitár jó lesz Rock band 2-höz....ps3 és xbox usereknek. A wii-sek újabb szopatása : hangszer kompatibilitási táblázat
Ezek után nem értem, hogy van pofájuk ugyanannyit kérni a wii-s verzióért, amikor nyilvánvalóan kevesebbet ér:
-nem teljes értékû kontrollerek, csak keretek wiimote-hoz
-sokkal kevesebb elérhetõ online tartalom
-nincs kompatibilitás a RB-hez -> ezzel is több mint 100 elérhetõ tracktõl esik el az ember
Ezek után nem értem, hogy van pofájuk ugyanannyit kérni a wii-s verzióért, amikor nyilvánvalóan kevesebbet ér:
-nem teljes értékû kontrollerek, csak keretek wiimote-hoz
-sokkal kevesebb elérhetõ online tartalom
-nincs kompatibilitás a RB-hez -> ezzel is több mint 100 elérhetõ tracktõl esik el az ember
nekem bejött a Wii, féltem a grafikától. de amióta asszon is agybafõbe játszik vele, egyértelmû volt, hogy jó döntés. Pc mellé nem ül le...
lekökit a játékok, a kontoller. nem bántam meg.
lekökit a játékok, a kontoller. nem bántam meg.
Korabban pont ezt irtam hogy mind a 3 konzol (XBOX360/WII/PS3) viszi a sajat keresztjet, ennel ez, annal az. 😊
semmire!
az egész wii tele van lehetõségekkel, és brutális, hogy mennyire kihasználatlan a nagy része. A mii-k is ilyenek, a channelek is ilyenek, a wifi is sajna nagyrészt igen, az meg beszarás, hogy nincs fülhallgatós mikrofonos headset multiplayerhez, bár multi is elég ritka benne. Az osztott képernyõs medal of honor pedig vicces volt...mindig látni hogy hol a másik, így "sznájperezz"😄
A konzolt persze szeretem, és nem bántam meg, csak bántóan elbaszták...hülye japóknak valszeg ez is elég jó, ráadásul elég nagy piac is😞
az egész wii tele van lehetõségekkel, és brutális, hogy mennyire kihasználatlan a nagy része. A mii-k is ilyenek, a channelek is ilyenek, a wifi is sajna nagyrészt igen, az meg beszarás, hogy nincs fülhallgatós mikrofonos headset multiplayerhez, bár multi is elég ritka benne. Az osztott képernyõs medal of honor pedig vicces volt...mindig látni hogy hol a másik, így "sznájperezz"😄
A konzolt persze szeretem, és nem bántam meg, csak bántóan elbaszták...hülye japóknak valszeg ez is elég jó, ráadásul elég nagy piac is😞
Köszi a gyors választ! <#eljen>#eljen> Még egy: akkor a parade rész mire való?
ha elmész barátokhoz játszani például Wii Sports-ot, akkor nem kell új Mii-t csinálni, hanem elviszed a kontrollerrel együtt az otthonit.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
értelmi= értelme
Sziasztok, kezdõ lennék a témában ezért kérdem: mi értelmi ill. mire jó az, hogy pl. az én mii karakteremet egy másik játékos (barát) konzoljára át tudom küldeni? És az én gépemre is átküldhetik a saját karakterüket... Szóval ennek van valami elõnye is?
"NEMREKLÁMOZOK.COM" 😊
Törölt felhasználó
még mindig keres
Üdv minden Wii-rajongónak! Friss fórumozó vagyok, ezért tapasztalatlan, így az SG mindjárt elsõ bejegyzésemet le is tiltotta.
Mert: oldalt ajánlottam, amit most újra megteszek! Szóval: egyszeri regisztráció után korlátlan játék- és zeneletöltés. Négy ilyen oldal gyûjteménye is egy helyen, itt: NEMREKLÁMOZOK.COM
Mert: oldalt ajánlottam, amit most újra megteszek! Szóval: egyszeri regisztráció után korlátlan játék- és zeneletöltés. Négy ilyen oldal gyûjteménye is egy helyen, itt: NEMREKLÁMOZOK.COM
attól függ, melyikhez. A House of the Dead és társai baromi jók zapperral, de FPS-ekhez (ahol nem csak a lövés van, hanem egy csomó extra gomb is) valahogy annyira nem jött be. Zavaró, hogy három kéz kéne az olyan játékokhoz, amik használják az A gombot is.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Törölt felhasználó
Figyelem figyelem ez 1 felhívás a psx shop keress hír és cikk szerkesztõket akit érdekel az írjon nekem privátot!!!
pénzröl nem took semmit
pénzröl nem took semmit
hmm, gh3 gitár elvileg jó lesz a RockBand 2-höz, és ott csak 1 wiimote kell a mikrofonhoz...kezd szimpatikus lenni, még a 180 dolláros ár se olyan vészes...itthon mikortól lehet majd kapni nem tudjátok?
az a "Rygar: The battle of Argus" szerintem 1 kicsit hajaz a PS2es God of War-ra. <#dumcsi>#dumcsi> 1 icipicit... videót lásd-> #8906
tényleg elég lehúzás ez az egész a sok wiimote-tal...érdekes, hogy a többi konzolnál nincs ilyen szarakodás, ott belefért az árba, hogy a gitár teljes értékû vezérlõ...
lehet hogy inkább megvárom a rock band 2-t, és vállalom, hogy a gh3-as gitar ott nem fog mûködni...
lehet hogy inkább megvárom a rock band 2-t, és vállalom, hogy a gh3-as gitar ott nem fog mûködni...
Hát a tartósságról még nem tudok nyilatkozni, de összeillesztésre, masszivitásra, tapintásra jó minõségûnek tûnik. És az érzékenység is megfelelõ a dobnál.
Igen , mondjuk lehet, hogy az egyik gitárnak a basszust kell tolni. Ja és persze kell 4 wiimote 😊.
A gitár teljesen kompatibilis a régiekkel, az újon is lehet a 'húzogatós' szólókat a régi módszerrel a gombokkal játszani.
A gitár teljesen kompatibilis a régiekkel, az újon is lehet a 'húzogatós' szólókat a régi módszerrel a gombokkal játszani.
hat en nem tudom, en meg epp azt olvastam, hogy a cuccok minosege most szar lett.
(en kurvasokat nyuztam eddig a regi gitarom es semmi baja nincs, nem volt..)
de orulok, hogy szerinted ez lehet hogy valaki kifogott vmi selejtest. mert en aggodtam picit...
lehet elnezek majd a westend MMbe ^^
gh3 az eleg huzos lett ja, en hard modeban nyomom - expertet meg nemigazan probaltam, de hardban eleg jol nyomom gh3 es aerosmithet is 😄 persze vannak ilyen szopatos szamok amiket nem tudok lejatszani 😄
de van ami 4-5* siman
(en kurvasokat nyuztam eddig a regi gitarom es semmi baja nincs, nem volt..)
de orulok, hogy szerinted ez lehet hogy valaki kifogott vmi selejtest. mert en aggodtam picit...
lehet elnezek majd a westend MMbe ^^
gh3 az eleg huzos lett ja, en hard modeban nyomom - expertet meg nemigazan probaltam, de hardban eleg jol nyomom gh3 es aerosmithet is 😄 persze vannak ilyen szopatos szamok amiket nem tudok lejatszani 😄
de van ami 4-5* siman
anti hero
lehet ^^
anti hero
lol.
egyébként lehet a játékot két gitár + dob + mikrofon felállásban tolni, ha már van gh3-as gitárom?
egyébként lehet a játékot két gitár + dob + mikrofon felállásban tolni, ha már van gh3-as gitárom?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Lövöldözös játékhoz célszerû-e megvenni a zappert, sokat javít a játékélményen/irányíthatóságon?
Ja még egy dolgot kifelejtettem. A mediában kezemben volt a wii gitáros verzió amihez ajándékba járt egy + gitár fedõlap, skorpió mintával. Ez eddig rendben is lenne, de mihez való volt a fedõlap? Xbox360 gitárhoz. Ez is annyira jellemzõ...
Karácsony elõtt Pesten többfelé is lehetett kapni, így a Jézuska nekünk hozott egy komplett band settet. A Westend Media M.-ben volt csak gitáros 30k-ért.
A pozitív dolgok:
A dobolás legalább akkora móka mint a gitár, és olyan érzésem van, hogy a gitárral ellentétben ezzel tényleg meg lehet egy alap szinten tanulni dobolni.
Ketten gitár+dobbal pedig aztán tényleg egy új dimenzió az egész.
A hangszerek minõsége kiváló, elég tartós anyagnak néz ki, a gitár a legszebb az eddigiek közül, jó poén az érintõs rész rajta.
Végre sztereó hangzás (a GH3-ból sikrült monó változatot kifogni).
Ezt nem tudom, hogy pozitív-e, de jóval könnyebb mint a GH3. Mediumon kezdtünk és szinte minden szám elsõre 4-5 csillagosra sikerült, a GH 3-ban pár számot még most is csak 3-asra tudok mediumon.
Jó, hogy lehet letölteni számokat.
A MII freestyle szintén jó szórakozás, itt rögzített alap ritmusokra te játszod a zenét, és nem követed a pöttyöket. Nem tudom a többi platformon van-e valami hasonló, vagy ez csak a wii-nek van, ha igen akkor ez nagy plusz a wii-nek, de ez az egyetlen.
A negatív oldal:
Sok a töltelék , gyenge szám. Oké én elfogult vagyok a keményebb stílusok mellett, de akárki akármit mond, a GH a zúzós riffekkel lett népszerû itt meg tele van lassú akusztikus régi számokkal, country stb. , van olyan, ahol annyira jelentéktelen a gitár szólam, hogy nem is azt játszod, hanem a szintetizátort, ez már gáz. Mondjuk ahogy haladsz a karrierben javul valamit a helyzet.
-A menürendszer sokkal áttekinthetetlenebb a számok ömlesztve vannak nehéz megtalálni amit keresel.
-Nem lehet külön easy-medium-hard karriereket csinálni, mondjuk igaz,hogy lehet helyette gitár, basszus, dob, vokál és band karriert, gondolom nem akarták agyonbonyolítani.
Aztán van pár negatív dolog ami kifejezetten wii-s dolog.
Ami legjobban bosszant, hogy ok, hogy a dobhoz és a gitárhoz kell külön remote, de hogy az usb-s mikrofonhoz miért kell azt nem értem. A nintendo itt is tartja magát ahhoz a koncepcióhoz, hogy ahány remote annyian játszhatnak egyszerre, ennek itt erõsen lehúzás szaga van, mert a mikrofonhoz csak azért kell, hogy a menüben el tudd indítani a vokált. Magyarul 2 wiimote-tal nem lehet dob+gitár+mikrofonnal játszani (ezek mind részei a band setnek) ehhez venni kellene egy 3. wiimote-ot.
-A letölthetõ számoknál már megint a wii-sek szívnak, mert jóval kevesebb az elérhetõ tartalom mint a másik 2 konzolra, pl. ugye a nagy durranás, hogy az új Metallica kompletten megjelent a World Tourhoz, persze a wii-hez ebbõl csak 3 szám elérhetõ. Miért???
Az már csak hab a tortán, hogy dec 28-án beváltottam egy csomó csillagot wii pontokra és még mindig nem írták jóvá az egyenlegemen.
Na kicsit több negatívot írtam, de hozzá kell tenni, hogy karácsony óta szinte csak ezt nyúzzuk és rettentõ nagy élmény, szóval nem bántam meg a vételt.
A pozitív dolgok:
A dobolás legalább akkora móka mint a gitár, és olyan érzésem van, hogy a gitárral ellentétben ezzel tényleg meg lehet egy alap szinten tanulni dobolni.
Ketten gitár+dobbal pedig aztán tényleg egy új dimenzió az egész.
A hangszerek minõsége kiváló, elég tartós anyagnak néz ki, a gitár a legszebb az eddigiek közül, jó poén az érintõs rész rajta.
Végre sztereó hangzás (a GH3-ból sikrült monó változatot kifogni).
Ezt nem tudom, hogy pozitív-e, de jóval könnyebb mint a GH3. Mediumon kezdtünk és szinte minden szám elsõre 4-5 csillagosra sikerült, a GH 3-ban pár számot még most is csak 3-asra tudok mediumon.
Jó, hogy lehet letölteni számokat.
A MII freestyle szintén jó szórakozás, itt rögzített alap ritmusokra te játszod a zenét, és nem követed a pöttyöket. Nem tudom a többi platformon van-e valami hasonló, vagy ez csak a wii-nek van, ha igen akkor ez nagy plusz a wii-nek, de ez az egyetlen.
A negatív oldal:
Sok a töltelék , gyenge szám. Oké én elfogult vagyok a keményebb stílusok mellett, de akárki akármit mond, a GH a zúzós riffekkel lett népszerû itt meg tele van lassú akusztikus régi számokkal, country stb. , van olyan, ahol annyira jelentéktelen a gitár szólam, hogy nem is azt játszod, hanem a szintetizátort, ez már gáz. Mondjuk ahogy haladsz a karrierben javul valamit a helyzet.
-A menürendszer sokkal áttekinthetetlenebb a számok ömlesztve vannak nehéz megtalálni amit keresel.
-Nem lehet külön easy-medium-hard karriereket csinálni, mondjuk igaz,hogy lehet helyette gitár, basszus, dob, vokál és band karriert, gondolom nem akarták agyonbonyolítani.
Aztán van pár negatív dolog ami kifejezetten wii-s dolog.
Ami legjobban bosszant, hogy ok, hogy a dobhoz és a gitárhoz kell külön remote, de hogy az usb-s mikrofonhoz miért kell azt nem értem. A nintendo itt is tartja magát ahhoz a koncepcióhoz, hogy ahány remote annyian játszhatnak egyszerre, ennek itt erõsen lehúzás szaga van, mert a mikrofonhoz csak azért kell, hogy a menüben el tudd indítani a vokált. Magyarul 2 wiimote-tal nem lehet dob+gitár+mikrofonnal játszani (ezek mind részei a band setnek) ehhez venni kellene egy 3. wiimote-ot.
-A letölthetõ számoknál már megint a wii-sek szívnak, mert jóval kevesebb az elérhetõ tartalom mint a másik 2 konzolra, pl. ugye a nagy durranás, hogy az új Metallica kompletten megjelent a World Tourhoz, persze a wii-hez ebbõl csak 3 szám elérhetõ. Miért???
Az már csak hab a tortán, hogy dec 28-án beváltottam egy csomó csillagot wii pontokra és még mindig nem írták jóvá az egyenlegemen.
Na kicsit több negatívot írtam, de hozzá kell tenni, hogy karácsony óta szinte csak ezt nyúzzuk és rettentõ nagy élmény, szóval nem bántam meg a vételt.
olyan verziot veszek meg amihez cska gitar van (ez olyan 25-30k korul lehet)
ez lesz a 3ik gitarom 😄 tobbi cucc nemekll mert
1 - nem jatszunk annyian max ketten,
2- nem olvastam tul jo dolgokta 😞
3- 50k HUF hat nem tudom mivel lásd 1es pont, sztem jó lesz az kettõnknek 😄
sajna többi konzolra láttam én is cska wiire nem :GG
ez lesz a 3ik gitarom 😄 tobbi cucc nemekll mert
1 - nem jatszunk annyian max ketten,
2- nem olvastam tul jo dolgokta 😞
3- 50k HUF hat nem tudom mivel lásd 1es pont, sztem jó lesz az kettõnknek 😄
sajna többi konzolra láttam én is cska wiire nem :GG
anti hero
576-ban az Arena Plazaban is láttam, de több mint 50 rugó😞