Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Igen persze azok de találtam olcsóbban is:D
joeystation-nél 5k darabja a gémeknek
ja és ezek eredetiek, ugye? (csomagolt, nem használt)

köszi...nekem most igazábol a splinter cell double agent kell Coop mode miatt és a Manhunt 2. találtam www.progame.hu -n is. SCDA 6000FT kb, a Manhunt 2 meg 9000FT körül. olcsó, mert máshol sokkal drágábbak.

Törölt felhasználó
cdgalaxis de használtan olcsóbbak.
meg még a media markt is jó hely
sziasztok
hol érdemes vásárolni Wii-re játékokat? ahol lehetõleg olcsóak és sok minden van. köszi
(googleban kerestem üzletekre, találtam is szimpatikus helyeket, de szerintetek?)

sziasztok. nem tudjátok esetleg, hogy Magyarországon Pac-man kapható-e wii-re? vagy esetleg lehet rendelni, vagy ilyesmi?
Aschil
Esetleg a DowngradeTools nevü progival.

.:asChil:.

moonster
Nekem 3.3E van, de mûködik minden. Ha szeretném visszaállítani 3.2E-re, akkor azt hogy tehetném meg?
Valamint, D2C Pro chipem van, hogy tudnék megbizonyosodni róla, h tényleg az van benne, és arról, h lehet-e frissíteni esetleg?

Aschil
Erre gondoltál?

"Akkor úgy mondom neked hogy a chip feltelepít a gépre amikor berakják 1 hackelt firmwaret,de ha felfrisíted akkor már eredeti firmware lesz rajta:D"

....?!?!?

Törölt felhasználó
ÉN is ezt magyaráztam:D
Aschil
Csak, hogy tisztás lássunk:

Chippelt wii esetén két féle update létezik.

1. Lehet a chip-et updatelni (a chip firmwart frissíteni)ezt a chip "gyártó" adja ki, ezzel teszi lehetõvé, hogy az adott chip képes legyen kijátszani az újabb védelmeket is. (persze ha az adott chippre ez még megoldható ezzel a módszerrel)

2. A wii rendszer update.
A wii frissíte történhet új játék lemezrõl, vagy internetrõl.
Internetrõl történõ frissítés esetén nem lehet probléma, mert a wii csak az adott régiós (mi esetünkben PAL)frissítést fogja letölteni, illetve telepíteni.
A lemezrõl történõ frissítéskor lehet gond, ha nem a wii régió kódjának megfelelõ lemezrõl frissítünk.( ha PAL-os gépünk van, akkor csak PAL-os lemezrõl, ha NTSC-s wii-nk van, akkor csak NTSClemezrõl frissítsünk)
Ha nem ezt tesszük, akkor fordulhat elõ az un. "Semi Brick" azaz a wii rendszermenü funkciók egy része nem lesz elérhetõ. Ezt a hibát csak egy újabb frissebb azonos régiókódu frissitéssel javíthatjuk ki.

Csak chippelt wii esetén fordulhat elõ a Semi Brick!!!!!! (a nem buherált wii csak a saját régió kódjának megfelelõ lemezt futtatja)

A chippelt wiik esetén a 3.2E firmnél magasabb verzióra frissítés okozhat olyan "meglepetéseket", hogy az eddig mûködõ játékok, vagy az újabbak, nem indulnak. Ez azért van mert a Nintendo is küzd a warez ellen, ezért a frissen kiadott firmwarekkel próbálja a warez kiskapukat becsukni.
A macska-egér harc folytatódik.
Ezek után a chipelt gépek tulajdonosa maguk döntsék el frissítik e gépüket vagy sem.

végreeee....
köszönöm a választ!

a homebrew nem érdekel egyátalán, ezek szerint pal-os update mehet nyugodtan, minden mûködni fog mint eddig

fotográfik kolomp edisön :D

moonster
Elméletileg PAL frissítéssel nem lehet gond, de az új firmware-ek blokkolják az illegális programokat futtató környezetet, a hOMEBREW-t.
Ha NTSC update-et teszel fel a PAL-ra, akkor SEMI-Brickelte valik a géped, ami azt jelenti, h a firmware, menu fele PAL-os, masik fele NTSC, igy nem fog mukodni rendesen, vagy ha nagyot szivsz, akkor egyáltalán.
Én belefutottam, a setting részt nem értem el, de szerencsére ugyanannak a játéknak a PAL-os változata visszaállította.
A CHIP-et nem veszélyezteti sztem az Update, mert nálam is fut minden rendesen, mint azelõtt.
senki nem írja le hogy miért nem szabad frissíteni, a chip miatt meg tökmindegy hogy ntsc vagy pal....

chip van benne....
de miééééért?
rendesen ráparáztattok már :))))

Beast Machine
PAL gépre ne tegyél NTSC frissítést, mert naaagyon megbánod.

...vágod?

Most akkor nyugodtan engedhetem az updatet? (NTSC-s Rygar akar updatelni)

Tobacco
teljesen mindegy milyen az FW a gépbe lehet 3.3 vagy 3.4-es. Az én gépem 3.4-es és tökéletesen vissz mindent wiininja delux chipel, de 3 napja már chip se kell.softchip

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

holnap meg is rendelem.. 5 k jo arnak szamit erte?!

3.3 update fuuj!!ne tedd fel!nekem is az kavart be!!! csuuunya genyo 3.3

viszont ez a brickbrack dolog sem tul ok..valoban nem akar updatelni,de cserebe nem megy a jatek :(
Törölt felhasználó
Akkor úgy mondom neked hogy a chip feltelepít a gépre amikor berakják 1 hackelt firmwaret,de ha felfrisíted akkor már eredeti firmware lesz rajta:D
Na ne mond már, hogy egy szoftveres update-el kilövik a chippet....
Ez hihetetlennek hangzik.
:)

Törölt felhasználó
Azért mert a 3.3e az blokkolja a chipeket és a softmodot is,magyarul nem vinné tovább a másolt játékokat.
Azt ajánlom rakj fel a memkaridra 1 safe 3.3e-t és updateld a homebrewrol a wii-t.Vagy ha nincs neted akkor sztem hagyd azt a játékot mert az elégé kockázatos lenne.Az updatolást honnan tudjuk meg,onnan hogyha ntsc-s vagy usás a gém akkor elbrickeli vagy nem indul el már alapbol (ez csak a rosszab eset).Ha palos akkor 100% 3.3e-t vagy 3.4e-t fogsz kapni.
Igen, de úgy meg csak fekete képernyõt kapok... :S

Honnét tudom mire akar updatelni a játék? Miért nem szabad engedni?

Törölt felhasználó
ha 3.3e-re vagy 3.4e-re akarja akkor ne enged!!
Ha jol tudom dvd-re írás elõtt brickblockerel kell patchelni az isóját a gémnek,és úgy már nem kéri!
Törölt felhasználó
nincs mit,de még mindig megprobálhatod a wiifreeloadert is:D
HW-sen modosított Wii-nél, ha egy game system update-t akar, azt szabad engedni? Mi történik?

tudok irni.. vettem eredetit.. de igazabol ures dvd olcsobb.. ezt vettem eszre..
kosz..geckost probaltam de nincs siker:( igazabol forced pal vagy forced ntsc nek kene lennie ha ntsc st akarok paloson?nekem ez nem egyertelmu.. :( kosz
Törölt felhasználó
Hagyd már szegényt:D:D
És külömben wiifreeloader, vagy geckos csanival kell az ntsc-s játékokat lejáccani.Énekem is van ntsc-s játékom, 2 naruto és hibátlanul futnak.
kisgabo
tanulj meg írni, vegyél eredeti játékot, etc. <#lama>

ntsc s jatek udatelni akar,sofcsippel probalkozom,de nincs siker..tud vki jobb otlet mondani?! kosz
ideje volt már...egyébként maga a játék hozzáférhetõ, csak hát ehhez tényleg orig cucc kell. Egyébként a gh3-as wii-s gitárral simán mûködik, de nekem dob kell!!
Törölt felhasználó
oké:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Itt azt írják, a Rock Band 2 wii-re április 24-én fog megjelenni, nem kicsit csúszott.
Ez a szegedi mm és nem volt több sajnos, itt a ezen kívül már csak a sakk volt 4k-ért mikor én voltam.
láttam a rabbids 2-t a budaörsi mediamarktban

anti hero

jó nagy ökörségek de kb egyszinten vannak a kiadott wii játékokkal .

kisgabo
pólus mediaban my sims, medal of honor, boom blox 3k volt...

sims castaway, meg még egy 2 cim. ma van az akció vége.

kisgabo
én ezresért vettem mario party 8-at... :)

melyik media, volt még?

QuippeR
annyit simán megér, sõt a dupláját is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tobacco
<#eljen>

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

lol baszki >.<

anti hero

moonster
mit találtam...betiltott wii játékok, de sztem meg sem jelentek.
Tényleg szerintetek melyik a legelborultabb wii játék?

http://www.youtube.com/watch?v=rRVhquzo4bU&feature=related
moonster
Bencõ legközelebb tedd már linkbe plz

ne kelljen kopi-pésztezni
köcce
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=6YuSeFawuQI
Érdekes gém:D
A media markt kiárúsításon 4000-ért megvettem a Fire Emblem Radiant Dawn-t, hát csak lesek, hogy mennyire összetett és jó játék. Számomra ez a stílus újdonság, de nagyon bejön.
csak egy tipp ezzz. minden 5 ezer es eredeti, de a borito elofordul h. utangyartott. :) ha esetleg erdekel v.mi, kerdezzel ra h. milyen nyelvu (elofordul h. nem angol)
en ugy latom, hgoy sehol nem lehet kapni.

erdeklodj helyeken (pl gamepark stb), hgoy be tudnak-e szerezni, talan igen

anti hero

22Barna22
vki? :S

Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy olyan wiiware gamet, ami csak usaban jelent meg, ra lehet valahogy varazsolni a gepre? Konkretan a LIT csikol...
A honlapjan azt olvastam hogy nem nagyon tervezik europaban kiadni...