10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• biziclop
    Zack & Wiki,Disaster:Day of Crisis,Pokemon Battle Revolution angol nyelvű dobozában ,kézikönyvvel,fóliás,ÚJ eladó.Ár 5900/db
  • Prody
    second life :D
  • Banyapapa
    játék magas vérnyomásban szenvedöknek
  • Bhalage
    mi ez az animál crossing?
  • kisgabo
    nyáron? el ne kapkodd.

hol lesz akkor már...
  • Prody
    majd nyáron írok tuti :D
  • kisgabo
    speak sajna nincs. ha kinyitod a kaput, átmehetek, és forditva. tehát nem "akadálytalan" az átjárás, hanem kis procedúra. :)

jópofa, jöhecc át ha akarol, kell wifi.
  • Prody
    akkor szerintem te leszel az első friend-em AC-ban :D majd nyáron én is beszerzek egyet Wii speak-kel... neked van amúgy Speak-ed?
    mi a véleményed a játékról? sztem aranyos :DD
    és az igaz, hogy csak akkor játszhatsz vele online ha van barátod? vagy lehet szabadon mászkálni többi online player közt mint mondjuk egy mmorpg-ben?
  • kisgabo
    van. :)
  • Prody
    valakinek van Animal Crossingja?:D
    Ez jól néz kih!
    De hol vannak benne a fakabátok?
  • Prody
    amazon.co.uk
    lehet rendelni MO.-ra játékokat és kiegészítőket... lehet, hogy nem olcsóbb a többinél, de vannak jó cuccok
  • Probatbicol
    Mondjuk ennek már nem sok értelmét látom, mert egy dj max. 15-20 másodpercenként nyom/teker meg egy gombot, szóval ez nem lenne kihívás.
    Nyilván a gépzene ütemére kell majd nyomkodni a gombokat, persze van egy széles réteg akinek majd ez jön be, ők a célközönség.
  • Csokis
    Most már van normális gameplay jelenet a Need for Speed: Nitro-ból, KATT!
  • Prody
    lesz DJ keverőpult... google
    ugyanolyan színek lesznek rajta stb... még nem tiszta
  • CharrDen
    Az milyen? A 2 wiimote-t kell elöre hátra tologatni majd vagy hogy?
  • Prody
    DJ Hero évvégén ^^

GH készítőktől...
  • Prody
    Június: Overlord Dark Legend, Conduit, RE Archives, Transformers, GH smash hits

május: Donkey kong jungle beat, Guilty gear XX, GH metallica

lehet választani...

• Prody
    én is maradok GH-nál...vannak ezek a Rock band kiegészítő lemezek, csak azt nem tudom h azok kompatibilisek e a GH-val... mert a Rockband 2 az tuti asszem, bár nem biztos hogy oda-vissza is... mert vmennyi honlapon összevissza írják mi mivel kompatibilis..kihagyom Rock bandet inkább, abbol a pénzből GH zenéket töltök le... :)
    Találtam Magyaro.-n kábelt amivel Pc monitoron tudom Wii-zni! végre
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=741
  • CharrDen
    Értem, köszi. Akkor csak guitar hero lesz. Épp elég az, főleg, hogy lessz wii-re egy olyan, amiben az 1-2-3 zenéi lesznek "band" (gitár, ének, dob, basszus) módra megcsinálva, azt is várom már. Meg persze conduit, na az nyáron jó is lessz
  • Probatbicol
    Úgy tudom nem. A Gh gitár kompatibilis, de az is csak a rock band 2-vel.
  • CharrDen
    Én is kérdezném, hogy a Rock Band-es gitár kompatibilis-e a Guitar Hero-val. Jó lenne, olcsóbban kijön, és nem is kell hozzá annyi wii-mote..
  • rumkola

Fullos, alig használt chippelt Wii, kihasználatlanság miatt eladó.
    2 remote, 2 nun, Gamecube controller, 128MB-os Gamecube/Wii memókari, svhs kábel, scart kábel, componens kábel, TVBOX (ezzel monitoron is tökéletes a képe), a remote-okhoz akkumlátor, remote akksitöltő állvány, rengeteg játék.

Ár: 80.000.-
  • CHEAPBOY
    Most így visszanézve, valóban más lett a neve. Csak azt nem értem, hogy a nem a témanyitó szokott lenni a házigizdaként megjelölve?
  • Csokis
    Basszus, elszúrtam a linkelést. A helyes link, KATT!
  • Csokis
    Need for Speed: Nitro-ból ingame jelenet, KATT! 1:14-től pár másodperc.
  • tomkeller
    Red Steel 2: modern western, elég jónak néz ki és cell shaderes graf lesz, a videó tetszik:) http://href.hu/x/8yx1
    örüljünk nekih
  • Prody
    Conduit kompatibilis lesz Wii speak-el
    egy kis multi: http://www.gamespot.com/wii/action/theconduit/video/6209222/the-conduit-multiplayer-interview

és még sok-sok horror game jön az évben :]
  • Prody
    Rock band-es gitár kompatibilis GH-val ? :/
  • Prody
    Pénteken Aerosmith és gityóó ayee:DDDD + lesz még 1 wiimote-om és akkor full band ready :D
  • Punisher33
    Nintendo Gép Wii Sport Pack!
    Dobozában abszolute garantáltan karcmentes állapotban!
    dobozában minden gyári kiegészitöjével,amik ugy vannak visszacsomagolva mintha ki sem lett volna bontva!
    Egyszóval zsir uj állapot!
    Ára fix: 45000-ft.
    Vagy Ps3 játékokat beszámitok!
    mail: [email protected]
    T:20/923-62-94
  • CharrDen
    Esetleg külföldön, most én is utánanéztem google-n, hogy mi az, és hol lehet kapni, nem láttam sehol. Próbálj meg esetleg 1-2 boltot megkérdezni, hogy rendelnének-e neked, ha nem, akkor magadnak kell megoldanod. Ezt nézd meg, hátha segít.
  • SomebodyEra
    Valakinek nincs ötlete hol tudnék beszerezni Family Trainer csomagot? Valami titkos!:)
    Már mindenhol érdeklődtem, netes áruházakban sehol sincs raktáron, nem is vérható azt mondták.
    JAJA
    vagy ott a sok üres dvd, mivel ma voltam nagy bevásárláson töltögetni rá 1 kicsit
  • Punisher33
    Nintendo Wii Sport Pack!
    Dobozában abszolute garantáltan karcmentes állapotban!
    dobozában minden gyári kiegészitöjével,amik ugy vannak visszacsomagolva mintha ki sem lett volna bontva!
    Egyszóval zsir uj állapot!
    Ára fix: 45000-ft.
    Vagy Ps3 játékokat beszámitok!
    mail: [email protected]
    T:20/923-62-94
  • CharrDen
    Hát akkor ebben egyetértünk =) De azért valljuk be, jó érzés hazamenni és leülni a Wii elé, megfogni azt a "műanyag darabot" és játszani :) Prody-val szoktam sokat játszani, most fogom megvenni a sajátomat is :)
    hát baszus 20k-t akkor sem adok ki 1 műanyag darabért inkább veszek 1-et használtan
  • Beast Machine
    20k az inkább tüzifa kategória :D
    hát azért sztem is elég nagy lopás ez 1 műanyagdarabért!