Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megeri 19 evesen Nintendo Wii-t venni? Grafika szempontbol nagyon gagyi? Jo jatekok vannak ra? Irjatok 1 parat. kosz
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Törölt felhasználó
a wiisportot probáld már meg ha fut akkor más baj van😄
nemtom csak a sports van eredetim, mert chippelve vettem meg a gépet. régiek közül is csak kettõvel szarakodik, az egyik tök karcolt és futni szokott,csak néha közben ki kell venni a lemezt meg vissza, a másikkal meg nemtom mi baja van, az sokáig futott.
Törölt felhasználó
eredetit beolvasa?
húha...pedig ha upgradelni lehet, downgradelni is lehetne.... mindegy... ma kipróbáltam, a vadiúj tdk dvd-m nem olvassa, de a 2 éves tdk ÚJRAÍRHATÓT beolvasta. És msot elõször van olyan gondom, hogy újan írt nem megy, lehet dvd-gond.
Törölt felhasználó
és kell 1 eredeti vagy ha csipelt a géped 1 másolt zelda is
Törölt felhasználó
sd kártya kell minimum 512 mbtos
mindenféle kis elektronikai boltban lehet kapni.
A fényképezõgépemet amikor vetem akkor kaptam hozzá ajándékba úgyhogy fogalmam sincsen
mindenféle kis elektronikai boltban lehet kapni.
A fényképezõgépemet amikor vetem akkor kaptam hozzá ajándékba úgyhogy fogalmam sincsen
olyat hol tudnék olcsón szerezni minél kisebbet?
Törölt felhasználó
memkari
Memóriakártya is kell? Pendrive?
Törölt felhasználó
Hááááát az picivel hoszabb mint ahogy te hiszed.
1.lépés kell 1 legend of zelda twilight princces
2.lépés kell 1 memóriakártya
3.lépés a memóriakártyára másold rá a zelda hacket és a downgrade mapáját.
4.lépés csináld meg a zelda hacket a wiihunon találsz róla infókat.
5.lépés megvan a homebrew cahnid grat hozzá telepítheted a downgradet!
1.lépés kell 1 legend of zelda twilight princces
2.lépés kell 1 memóriakártya
3.lépés a memóriakártyára másold rá a zelda hacket és a downgrade mapáját.
4.lépés csináld meg a zelda hacket a wiihunon találsz róla infókat.
5.lépés megvan a homebrew cahnid grat hozzá telepítheted a downgradet!
Tudom, nem értek hozzá, letöltöttem egy downgradet a wii hungaryrõl, ezt hogy kell használni? Kiírom az összes könyvtárat egy dvd-re, beteszem és lesz vmi?
köszi. A nintendo árul olvasófejtisztító lemezt, embléma van rajta, be kell kenni, és be kell rakni. Az se jó semmire attól, hogy a Nintendo csinálja?
C7: esetleg egy DOWNgrade-et lehetne eszközölni, ha chipelt a vas, mert itt írták itt, h 3.3E firmware-en nem megy minden régi játék.
Néha nekem is csinál olyat, h egy játék nem indul, de akkor kiveszem lemezt, kikapcsolom Wii-t, fél perc múlva vissza és megy is.
De néha elég, ha kiveszem a lemezt, majd újra visszateszem.
Egyébként, rettentõen jó ez a slot-in-es DVD olvasó, a kék fény meg még jobban futurisztikálja
Néha nekem is csinál olyat, h egy játék nem indul, de akkor kiveszem lemezt, kikapcsolom Wii-t, fél perc múlva vissza és megy is.
De néha elég, ha kiveszem a lemezt, majd újra visszateszem.
Egyébként, rettentõen jó ez a slot-in-es DVD olvasó, a kék fény meg még jobban futurisztikálja
Törölt felhasználó
Esetleg javítatni........
Értem. És ha nem olvassa be az újan írt lemezeket meg pár régit se, meg idõnként hibát ír, ki, mit lehet tenni? Az tuti, hogy az olvasófejjel van gond? Cserén kívül lehet vmit kezdeni vele?
Nem. Parasztvakítás az összes VHS-MC-CD-DVD fejtisztító kazetta/lemez, többet ártanak, mint használnak.
...vágod?
Sziasztok! az olvasófej-tisztító lemez ér valamit?
ja, ha végül nem megy, akkor veszek LAN adaptert max....... (van kábelem h összekapcsoljam a routerrel)
Csak nem DS Lite miatt?<#vigyor3>#vigyor3>
Jó adatforgalom mellett a 128bit-est elég gyorsan lehet.
Jó adatforgalom mellett a 128bit-est elég gyorsan lehet.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
WEP-et sem annyira egyszerû törni. 10 karakteres jelszót kell használni.
Én WEP-et használok. 😊
Én WEP-et használok. 😊
A router-ben a DHCP résznél be lehet állítani, hogy a router hány IP-t osszon ki. Ezt tedd minimum 2-re (PC, Wii).
A Wireless résznél állítsd be a titkosítást WPA-ra (Wii ismeri - ne WEP-re mert azt könnyen lehet törni) és adj meg egy kellõen bonyolult jelszót (minimum 10 karakter: kisbetû, nagybetû, szám, spec karakter). Ezt jegyezd le valahova mert ha elfelejted akkor újra meg kell adni.
Érdemes beállítani a MAC Filtering-et a router-ben. Ezt a PC és a Wii MAC címére értem. A Wii MAC címét így tudod lekérni: Wii Option (kis Wii-s kör balra lent)--> Wii Settings --> Internet --> Console Information
A Wireless résznél állítsd be a titkosítást WPA-ra (Wii ismeri - ne WEP-re mert azt könnyen lehet törni) és adj meg egy kellõen bonyolult jelszót (minimum 10 karakter: kisbetû, nagybetû, szám, spec karakter). Ezt jegyezd le valahova mert ha elfelejted akkor újra meg kell adni.
Érdemes beállítani a MAC Filtering-et a router-ben. Ezt a PC és a Wii MAC címére értem. A Wii MAC címét így tudod lekérni: Wii Option (kis Wii-s kör balra lent)--> Wii Settings --> Internet --> Console Information
a számitogépem nem wireless-el csatlakozik a routerhhoz hanem kábellel, falon keresztül ugye. ezt a kábelt kihuztam a PC-mböl meg a routerböl is, tehát a PC-n nem volt internet, hogy felszabaduljon egy hely a routeron... de semmi! reset is megvolt meg minden.. <#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1><#pardon1>#pardon1><#schmoll2>#schmoll2><#confused>#confused><#boxer>#boxer><#conf>#conf>
Sziasztok. nem tudok csatlakozni az internet-re Wii-n. és szeretnék segitséget kérni. tehát van wireless-es routerem, meg is találja. és az IP Adress résznél szarakodik, vagy unable to connect vagy ezen a porton van már device... 52130-as hiba. és forumokon, nintendo meg egyéb honlapokon is néztem megoldást, követtem is az utasitásokat de egyszerüen nem csatlakozik :@
futtatásnál ugye ipconfig/all-nál, a DNS kódot beirom a primari-hoz meg secondaryhoz is. tehát ezzel tisztában vagyok, de melyik IP cimet irjam be az IP Adress,és a default routerhez ????????? mert beirtam ami oda volt irva de egyszerüen nem csatlakozik.. kérlek valaki segítsen rajtam...köszi
futtatásnál ugye ipconfig/all-nál, a DNS kódot beirom a primari-hoz meg secondaryhoz is. tehát ezzel tisztában vagyok, de melyik IP cimet irjam be az IP Adress,és a default routerhez ????????? mert beirtam ami oda volt irva de egyszerüen nem csatlakozik.. kérlek valaki segítsen rajtam...köszi
Törölt felhasználó
Kössz a válaszokat!😄
Nekem most 1 vezetékes routerem van netgear....
csak még nem probáltam vele így xarakodni😄😄
Nekem most 1 vezetékes routerem van netgear....
csak még nem probáltam vele így xarakodni😄😄
Én még nem játszottam NET-en keresztül csak frissítettem a Wii-t és tökéletesen ment.
Illetve vettem játékot (Super Mario Bros.).
Illetve vettem játékot (Super Mario Bros.).
Wi-fis router az tuti mükszik.
Anno a Mariokartot és a Guitar Herot toltuk online az valóban klassz volt. Sok játékos volt fenn a neten. Most nem tudom mi a helyzet.
Anno a Mariokartot és a Guitar Herot toltuk online az valóban klassz volt. Sok játékos volt fenn a neten. Most nem tudom mi a helyzet.
.:asChil:.
nekem SMC barricade van (4portos wireless - 2 számítógép, wii van nekem), gyakorlatilag semmit nem kellett csinálni ahhoz, hogy a Wii lássa, Wiivel keresel eszközt és szépen megtalálja, gond nélkül megy, frissít stb.
anti hero
Nem éri meg a LAN adapter. Olcsóért lehet venni wireless router-t. A Wii elvileg WPA-t tud. Ezt a ma kapható öszes router tudja. Nem kell legalább kábelezni.
sztem sokan vannak wii online 😛 ezért probálnám ki Cod5-t majd. ha van wirelesses routered, akkor nem kell lan adapter, simán wirelessesen csatlakozol hozzá, a géped automatikusan megkeresi a routert. max egy jelszó kell hogy belépj. ha viszont nincs routered, vagy wired, akkor kell lan adapter. azt pedig bedugod a Wii-dbe, az adapter másik végébe pedig a PC-dböl kihuzod a hálozati kábelt és bedudog az adapterbe. vagy a modemböl huzod ki a kábelt és ugyanugy, ha nincs routered.
Törölt felhasználó
a wiin csak usb portok vannak,hátul.......
nem értek hozzá😄
azért kérdezem.
nem értek hozzá😄
azért kérdezem.
én sem tudom h müködik ez 😄 wii-be be van épitve egy wireless lan adapter vagy miafranc amivel lehet csatlakozni egy közelben lévö routerhez.... aminek van egy jelszava, nekem nem fogadja el a jelszót :S :S és igy nem tudok Wiinet-re menni 😞 tehát minek van a wii lan adapter? mert a router kábelt is be tudom kötni a wii-be ami a PC-mbe megy elvileg, nem?
Törölt felhasználó
Helósztok
Szerintetek megéri a wiihez lan adaptert venni?
Mert én csakis akkor vennék ha sokan jáccanak wii-n online😄
Szerintetek megéri a wiihez lan adaptert venni?
Mert én csakis akkor vennék ha sokan jáccanak wii-n online😄
nekem is tegnapelöt reggel a chello 10 mb/s csomag ami 1024 kb/s helyet 7400 kb/s volt
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Sztem ADSL2 teszt lesz a "hunyó". Megnézik, hogy tudják-e stabilan biztosítani a 24 megát az adott körzetben. Ha letelik a terheléses teszt ideje, visszakapod a régit.
Xbox Live gamertag: kilencnad
nem is értem mit okoskodnak itt...
😄DD
😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
óóbaszki, vedd úgy, h nem szóltam, én barom...
De akkor is furcsa, mert a p2p korlátozás a Speedtestre nem vonatkozik, szal vmi belsõ gebasz lehet a szolgáltatónál (vagy ha már jóideje ennyi, akkor érdemes lenne reklamálni).
De akkor is furcsa, mert a p2p korlátozás a Speedtestre nem vonatkozik, szal vmi belsõ gebasz lehet a szolgáltatónál (vagy ha már jóideje ennyi, akkor érdemes lenne reklamálni).
...vágod?
Lol, nézd már meg, 24 MB/s-es letöltési sebesség 6Mbit-es elõfizetésnél (ahol 750 KB/s-el kéne jönnie), pláne úgy, hogy a speedtest.net nem számít p2p forgalomnak?
nekem van 2 Mb-es netem, és ezek az eredmények:
nekem van 2 Mb-es netem, és ezek az eredmények:

...vágod?
Törölt felhasználó
Igen 3-4-szer rendeltem megbízhatóak nagyon!
De kicsipeltetem a wii-met és mostmár nem rendelek tõlük.
De megbízhatóak.
De kicsipeltetem a wii-met és mostmár nem rendelek tõlük.
De megbízhatóak.
igen ez az. már néztem😊 te innen szoktál venni?
ha igen, akkor jó, megbízható?
ha igen, akkor jó, megbízható?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
köszi, majd elnézek ide.
minden eredeti game 5000 😄
minden eredeti game 5000 😄