Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totis
A Doom az nagyon bejött nekem is. Quake-et nem próbáltam. Doom-nál kicsit módosítani kell az irányítást mert alapesetben túl érzékeny.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

kipróbáltam ezt a Madworld-öt, háááát, aki szereti a stílust, annak biztos bejön. Nekem baromira nem. Bár asszem én kivétel vagyok a Wii-sek között, mert pl a WarioWare SM se jön be:D
Vertigot is kipróbáltam, gratulálok annak, aki tudja Balanceboarddal irányítani kapaszkodás nélkül, én majdnem lehetetlennek tartom.
Viszont HB channelel a Quake és Doom vicces volt:D
moonster
Segítsetek már. Olyan játékot keresek, nem tudom, h létezik-e wii-re, amiben tankokat lehet egymás ellen irányítani felülnézetben, egy pályán.
A Wii Play-ben van egy ami teljesen megfelelne, de egymás ellen nem lehet tolni.
A madworld tényleg brutál, de minõségi. Megérdemli a vételt
ign a game 9-es értékelést kapott

Europe reklám :)

Prody
A mai jó, hangulatos,új játékok mind rövidek :((

nekem nagoyn tetszett a bemutato video a tubeon, valszeg akkor en is megveszem majd.
bejon egy kis megahent egy faraszto nap utan az officeban :D

anti hero

Anubys
Elõszónak annyit, hogy nagy horrorfan vagyok, lehet, hogy ez eléggé felstrófolja a véleményemet a játékról. :)

A grafika nagyon hangulatos (aki elég öreg, még emlékezhet a Fantom címû képregényre, kb. olyan), de mégis a legfõbb gondom ezzel van. Sajnos két szín (+ ugye a vörös :) nem mindig elég arra, hogy átlásd, mi van a képernyõn, de ha hozzászoksz, akkor nem lesz gond.

A játékmenet egy "egyszerû" verekedõs stuff a 80-as évekbõl, egy nézd-a-hátam-túmb-réjder és egy Mortal Kombat akárhányadik rész keveréke, mész a pályán, aki szembejön, azt szétvered, feltrancsírozod vagy beledobod a pályákon lévõ "csapdákba" (falból kiálló vascsõ, stb).
Ha nem sikerült elsõre megölnöd, mert "csak" kómásra verted, még mindig van lehetõséged kivégezni (a'la MK), eddig csak pár kivégzést találtam meg, a legdurvább, mikor felütöd, utána aláállsz bekapcsolt láncfûrésszel. A végeredményt gondolom nem kell ecsetelni. :)
Kicsit agyatlan trancsír, de nagyon agypihentetõ.
Ja, és persze fel lehet venni extra fegyvereket, katana, baseball ütõ, stb.

Állítólag elég rövid, errõl nem tudok nyilatkozni egyelõre.

Nekem bejött, azt hiszem, ezt is megveszem, így a "demoverzió" alapján. :D

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

meselhetnel majd par szoban, hogy milyen a madworld, neked hogy mitetszik minemtetszik

anti hero

Prody
köszi, sztem beszerzek egy MKA-t meg Bleachet =)

Anubys
Meggyõzõ volt, hogy a Wii nem csak 6éveseknek lehet jó Jack Off with Mario-zni meg WiiPee-zni? :D

Egyébként most néztem pár upcomming címet, nemsokára Mountain of Madness, meg két új rail shooter (az egyik egy új Resi) és még pár "apróság" jön, mind mature kategóriában.

...na, megyek Madworld-özni... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Ha haverokkal akarsz játszani, akkor mindenképpen MKA...
50 körüli karakter, megunhatatlan... :)
Persze, csak ha nincs meg más konzolra, mert csak +1 karakter a PS2/Xbox verzióhoz képest.

Prody
szerintetek melyik fighter game-t vegyek? MKA, Bleach:SB, Brawl ?:)

LeventeV
marmint a narutoit nezem tovabb, a bleach-el a 210. resznel vagyok, de hogy ne legyen off, az uj bleach jatek ami wii-re jott ki az is tetszik.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
nincs wii-m, meg, de a narutot nezem a tv-be, eleg jo, de nalam a Bleach a favorit, nem kizart hogy tovabbnezem a sorozatot miutan az animax-en vege lesz. nagy BOCS az off-ert.

Törölt felhasználó
Énis:D
a narutot bírod?

naruto class of ninja revolution 1-2
és ntscre naruto shippuuden geikotu ninja taisen 1-4:D
LeventeV
A Fatal Frame 4 az hogy is mondjam... ESZMELETLENALLAT. Amugy is birom a japan dolgokat de ez odab@sz.

Törölt felhasználó
Nekem a dead rising megvan!
atom jó 1 gém:D
ajánlom mindenkinek,aki szeret esztelenül lövöldözniXD
Anubys
Van még ott, ahonnan ez jött... :)
Ez...
...vagy ez...
...esetleg ez...

moonster
Ennél egyszerûbb lesz: SKIP
Törölt felhasználó
példáil néz szét a wiihunon:D
madworld
bleach új rpgje
stb,stb
ha formázom a wii memóriáját, akkor is downgradel?

Üdv.
Gondolkozok egy Wii beszerzésén, ahhoz kellene pár tanács.
Több helyen láttam neten olyat, hogy újszerû, chippelt 60.000 alatt.
Ez mennyire hiteles? Mivel tudnának átvágni, mire kell figyelni használt gép vásárlásánál?
Kösz a tanácsokat elõre is.

: ) superneed lesz, en marha kivancsi vagyok

anti hero

Beast Machine
akkor kérj meg vkit, hogy miközben játszol, fogja a kezedet, és mindig mondogassa, hogy "nyugi drágám, ez csak egy játék..." :DD

...vágod?

moonster
Nekem az a játék kicsit túl durva
Tobacco
Madworld tegnap jelent meg.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

moonster
Köszönöm, erre nem is gondoltam, csak egy kósza pillanatig, de aztán elhessegettem, mondván, ilyet úgy sem tud, és DE!!!

Köcce mégegyszer
amikor bekapcsolod es villog akkor megmutatja mennyire van toltve az akku utana a folyamatos vilagitas azt mutatja meg hogy hanyas szamu motet tartod a kezedben

anti hero

moonster
Az én problémámra tudtok magyarázatot?

Bekapcsolom wiimote-ot, és a négy kék led közül, csak kettõ villog, aztan kigyullad az elsõ v második, attól függõen, hogy melyiket kapcsoltam be elõször, melyik wiimote-ot(2 van)
mitõl lehet? régebben mind a 4 villogott, bár az egyiknél csak 3, már mikor kicsomagoltam, akkor is
kicsit olyan no mroe heroes feelign volt ez a trailer, maugy bejott, most olvastam rola, na ez majd kell :D

anti hero

Madworld, még nem jött ki, azt hiszem ez csak wii-n lesz, ilyen Sin City stílusú hentelés, fekete-fehér, na és persze pirosban.
bazdmeg ez mi ? :))))))

anti hero

LeventeV
igen

LeventeV
nem azt akartam sugni a hszemmel hogy gyerekes az aki wii-vel jatszik, es en a jatekelmenyt fontosabbnak tartom mint a grafikat, de vannak a sport jatekokon kivul mas jatek is ami kicsit akciodusabb, zuzosabb, vagy ilyesmi?

Prody
ja oké, igen most csatlakoztam elöször és akkor azért sárga:P

sárga tudtommal akkor, ha neten van és a wiiconnect vagy mi a tököm aktív
ez valami suspend mód....

fotográfik kolomp edisön :D

Prody
oksa, eddig pirosan világított, akármi volt :) most sárga:P de nincs semmi baj akkor

moonster
:) de
Én meg azt vettem észre, hogy amikor bekapcsolom a wiimote-ot, akkor nem mind a 4 kék led villog, hanem csak kettõ
wtf?
sztem nem.
sargan szokott, piros, ha esetleg aramkimaradas volt

anti hero

Prody
lol amúgy most veszem észre. normálisan ki van kapcsolva a Wii-m, mint eddig és sárgán világit a kis pötty:D nem pirosnak kell lennie?

Prody
például?:)

Törölt felhasználó
jaja

ÉS most a wii-re érkezett 1 csomó bejelentés is:D
Vedd meg, szerintem nem drága ahhoz képest, hogy milyen nagyokat lehet vele mulatni, szerintem a legjobb konzol. Bár a többség partyjátéknak tartja és csak társaságban használja, én akár minden nap játszok vele.

Tobacco
hát én 32 éves fejel is tolom a jó játékokat 7 konzolon. Grafika nem egy x360-as de xbox és ps2-nél szebb, és a grafika hiányoságait a játékélmény feledteti. szerintem megéri a wii az árát.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Beast Machine
*...gyerekesnek számítok 21 évesen az elsõ...

...vágod?

Beast Machine
nem értem, mi köze van az életkornak ahhoz, hogy az ember milyen konzolt vesz meg. Akkor én most gyerekesnek számítok az elsõ generációs GameBoyommal és a SNES-emmel?

...vágod?

Hát 19 évesen még nem éri meg venni, de mire idõsebb leszel addigra meg már nem lehet majd kapni.:P
Törölt felhasználó
jók a játékok, de a grafika a boxét nem közelíti meg:D

mtroid prime 3,super mario galaxy stb:D:D
A kérdéseid alapján neked nem éri meg megvenned.
:D

fotográfik kolomp edisön :D