Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Vertigot is kipróbáltam, gratulálok annak, aki tudja Balanceboarddal irányítani kapaszkodás nélkül, én majdnem lehetetlennek tartom.
Viszont HB channelel a Quake és Doom vicces volt:D
A Wii Play-ben van egy ami teljesen megfelelne, de egymás ellen nem lehet tolni.
ign a game 9-es értékelést kapott
Europe reklám :)
bejon egy kis megahent egy faraszto nap utan az officeban :D
anti hero
A grafika nagyon hangulatos (aki elég öreg, még emlékezhet a Fantom címû képregényre, kb. olyan), de mégis a legfõbb gondom ezzel van. Sajnos két szín (+ ugye a vörös :) nem mindig elég arra, hogy átlásd, mi van a képernyõn, de ha hozzászoksz, akkor nem lesz gond.
A játékmenet egy "egyszerû" verekedõs stuff a 80-as évekbõl, egy nézd-a-hátam-túmb-réjder és egy Mortal Kombat akárhányadik rész keveréke, mész a pályán, aki szembejön, azt szétvered, feltrancsírozod vagy beledobod a pályákon lévõ "csapdákba" (falból kiálló vascsõ, stb).
Ha nem sikerült elsõre megölnöd, mert "csak" kómásra verted, még mindig van lehetõséged kivégezni (a'la MK), eddig csak pár kivégzést találtam meg, a legdurvább, mikor felütöd, utána aláállsz bekapcsolt láncfûrésszel. A végeredményt gondolom nem kell ecsetelni. :)
Kicsit agyatlan trancsír, de nagyon agypihentetõ.
Ja, és persze fel lehet venni extra fegyvereket, katana, baseball ütõ, stb.
Állítólag elég rövid, errõl nem tudok nyilatkozni egyelõre.
Nekem bejött, azt hiszem, ezt is megveszem, így a "demoverzió" alapján. :D
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
anti hero
Egyébként most néztem pár upcomming címet, nemsokára Mountain of Madness, meg két új rail shooter (az egyik egy új Resi) és még pár "apróság" jön, mind mature kategóriában.
...na, megyek Madworld-özni... :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
50 körüli karakter, megunhatatlan... :)
Persze, csak ha nincs meg más konzolra, mert csak +1 karakter a PS2/Xbox verzióhoz képest.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
a narutot bírod?
naruto class of ninja revolution 1-2
és ntscre naruto shippuuden geikotu ninja taisen 1-4:D
atom jó 1 gém:D
ajánlom mindenkinek,aki szeret esztelenül lövöldözniXD
madworld
bleach új rpgje
stb,stb
Gondolkozok egy Wii beszerzésén, ahhoz kellene pár tanács.
Több helyen láttam neten olyat, hogy újszerû, chippelt 60.000 alatt.
Ez mennyire hiteles? Mivel tudnának átvágni, mire kell figyelni használt gép vásárlásánál?
Kösz a tanácsokat elõre is.
anti hero
...vágod?
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Köcce mégegyszer
anti hero
Bekapcsolom wiimote-ot, és a négy kék led közül, csak kettõ villog, aztan kigyullad az elsõ v második, attól függõen, hogy melyiket kapcsoltam be elõször, melyik wiimote-ot(2 van)
mitõl lehet? régebben mind a 4 villogott, bár az egyiknél csak 3, már mikor kicsomagoltam, akkor is
anti hero
anti hero
ez valami suspend mód....
fotográfik kolomp edisön :D
Én meg azt vettem észre, hogy amikor bekapcsolom a wiimote-ot, akkor nem mind a 4 kék led villog, hanem csak kettõ
wtf?
sargan szokott, piros, ha esetleg aramkimaradas volt
anti hero
ÉS most a wii-re érkezett 1 csomó bejelentés is:D
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
...vágod?
mtroid prime 3,super mario galaxy stb:D:D
:D
fotográfik kolomp edisön :D