Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
valakinek nem kell excite truck?😄
kitûnõ állapot+megvanak rajta a nintendo club pontok vagy csere wii-s kiegészítõkre is érdekel😄
kitûnõ állapot+megvanak rajta a nintendo club pontok vagy csere wii-s kiegészítõkre is érdekel😄
Conduit-ot én is nagyon várom, meg a Resident Evil részeket.
Bátyám most fog beszerezni egy Super paper mario-t hamarosan (remélem 😄).
Én igazábol a shooter gamékat szeretem, mint pl. Resint Evil UC, Ghost squad-al nagyon sokat játszom 😊), meg House of the Dead-et is vennék majd.
Amúgy Splinter cell, manhunt2, mortal kombat... tehát nekem inkább action/shooter játékok jönnek be 😊. RPG-k közül inkább csak Okami érdekel, csak nagyon drága a boltokban... 😞. Madworld-el szivesen játszanék még...
Nem reklámozni szeretném, de valakinek nem kell egy Metroid 3? Cserélem is szívesen 😊
ui: köszi a válaszokat amúgy :-)
Bátyám most fog beszerezni egy Super paper mario-t hamarosan (remélem 😄).
Én igazábol a shooter gamékat szeretem, mint pl. Resint Evil UC, Ghost squad-al nagyon sokat játszom 😊), meg House of the Dead-et is vennék majd.
Amúgy Splinter cell, manhunt2, mortal kombat... tehát nekem inkább action/shooter játékok jönnek be 😊. RPG-k közül inkább csak Okami érdekel, csak nagyon drága a boltokban... 😞. Madworld-el szivesen játszanék még...
Nem reklámozni szeretném, de valakinek nem kell egy Metroid 3? Cserélem is szívesen 😊
ui: köszi a válaszokat amúgy :-)
Törölt felhasználó
naruto shippuuden 3 ntsc
a madworlddel jatszom
gh: metallicat es a conduitot varom, mint zenty kolléga mondta 😄
gh: metallicat es a conduitot varom, mint zenty kolléga mondta 😄
anti hero
Conduit mi mást 😊
Szóval biztos lesz új, de az még nagyon a távoli jövõ.
Legalább 7-9 évet ki fog tartani a mostani Wii ( most tart a 3 événél)
És Kb 2013 mondják az új konzol generáció váltást, a p3 esetében még késöbb lehet.
Addig a Wii-nek nem kell lépnie még nincs alapból a többinél olyan irányító ami neki van.
És Kb 2013 mondják az új konzol generáció váltást, a p3 esetében még késöbb lehet.
Addig a Wii-nek nem kell lépnie még nincs alapból a többinél olyan irányító ami neki van.
Tehát nem lesz Wii hd, se új Wii? :S
Am nekem van egy Metroid Prime 3. Corruptionom, ami eladó 😛
Am nekem van egy Metroid Prime 3. Corruptionom, ami eladó 😛
jah nekem is villogott hajnaltájt a wii, na mondom anyád, nem hagy aludni a köcsög, megfrissítettem, azt durmoltam tovább
: )
: )
anti hero
Ha bele gondolok, hogy volt olyan lemez amit tûz forrón vettem ki a Wii-bõl. Sõt volt olyan is amit játék közben nem tudott olvasni. Kivettem a lemezt megfújtam majd vissza. Utána ment. Sajna gari már nincs rá.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
"fps-re ott a PC"
Kell a fasznak a PC, nem veletlenul lettem konzolos.
Mar vagy 5 eve egyatalan nem jatszom PCn, pedig elotte lenyomtam par evet.
1992 karacsonya ota van PCm.
Kell a fasznak a PC, nem veletlenul lettem konzolos.
Mar vagy 5 eve egyatalan nem jatszom PCn, pedig elotte lenyomtam par evet.
1992 karacsonya ota van PCm.
a trailerébe pár pillanatra van kültéri terület:
http://www.gametrailers.com/player/46432.html
De persze majd gameplaybe elválik milyen
http://www.gametrailers.com/player/46432.html
De persze majd gameplaybe elválik milyen
Wii System Update 4.0
Nagyon jó dolog, hogy támogatja a 32GB-os SD kártyákat. Lassan megoldhatnák azt is, hogy a játékokat fel lehesen másolni rá. XBOX360-nál is valahogy megoldották hogy ugyan az eredeti lemez bent van de a HDD-rõl tölti be a játékokat.
Nagyon jó dolog, hogy támogatja a 32GB-os SD kártyákat. Lassan megoldhatnák azt is, hogy a játékokat fel lehesen másolni rá. XBOX360-nál is valahogy megoldották hogy ugyan az eredeti lemez bent van de a HDD-rõl tölti be a játékokat.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
A Wii irányítása kitûnõ fps-re( legalábbis metroidnál király), és más élmény mint pc-én gamelni
"Kell mar a WIInek is egy normalis FPS." Már van a metroid 3 😊 csak annál az lett elcseszve hogy a Nintendo kispórolta az online multit belõle..
Conduitnál szerencsére már lesz ez is, meg mikrofon támogatás is.
Egyébként igen szerintem is a x-es black színvonalát hozza.
Conduitnál szerencsére már lesz ez is, meg mikrofon támogatás is.
Egyébként igen szerintem is a x-es black színvonalát hozza.
fps-re ott a PC
fotográfik kolomp edisön :D
The Conduit sztem eleg utos is lesz, kar hogy ez a video nem egy kinti nyiltabb teren van nappal ott jobban lehetne latni milyen a grafikai szinvonal. Ez alapjan en inkabb a BLACK-re hasonlitanam, mondjuk az XBOX1-es verziohoz, kb olyan a szinvonal ez a video alapjan. Kell mar a WIInek is egy normalis FPS. Tulajdonkeppen pont emiatt nem vettem WIIt. Az hogy nemtud HD felbontast az engem nem erdekel az XBOX360-at is sima TVn nyomom, de az FPS hianya nekem nagyon fajo pont lenne. Jo lesz ez en ugy latom. Ha csak BLACK szinvonalat hoz a grafika mar akkor is megerte mert a mai napig eloveszem az XBOX1-et is es most is tudom elvezni a BLACK-et annyira jo a hangulata es valjuk be a grafikaja is megfelelo meg most is.
persze olyankor kenytelen vagyok lehuzni az XBOX360-at a TVrol leven hogy csak 1 RGB csatija van a TVnek. A kompozit csatlakozas kepminosege olyan rossz, egyszeruen nem birom megszokni. 😊
persze olyankor kenytelen vagyok lehuzni az XBOX360-at a TVrol leven hogy csak 1 RGB csatija van a TVnek. A kompozit csatlakozas kepminosege olyan rossz, egyszeruen nem birom megszokni. 😊
uristen, nagyonszép :😄DD
anti hero
A Wii HD mindig is csak pletyka volt, és szerintem nem lesz. A Wii-t legalább addig kihúzzák amíg a PS3-at le nem váltják.
Igazán jó fps Wii-re az a Metroid 3, az tényleg mindent überel.
Remélhetõleg a hamarosan megjelenõ Conduit változtat az fps felhozatalon. Fõleg az online módjára leszek kíváncsi. ( 16 fõs multija lesz)
Igazán jó fps Wii-re az a Metroid 3, az tényleg mindent überel.
Remélhetõleg a hamarosan megjelenõ Conduit változtat az fps felhozatalon. Fõleg az online módjára leszek kíváncsi. ( 16 fõs multija lesz)
Ez a baj a Wii-ben, hogy csomó király game nem tartalmaz Wifi-t 😞
Viszont minden game-ban 2-4 játékos mód, ami összehozza az embereket😊 és fun, ezért jó pl. 😊
Viszont ezen gondolkodtam, hogy ps3 vagy Wii. Xbox360at már eladtam, ki volt chippelve...pont ezért, megbántam, de mind1, jó áron adtam és inkább maradtam a Wii-nél, mert annak egyedi controllere és irányitása van... és amikor kijön a Wii hd (tudomásom szerint) akkor az fasza lesz 😄... csak az FPS játékok hiányoznak Wii-re, ami PCre, Xboxra, PS3ra vannak 😞 de azok nagyon...
Viszont minden game-ban 2-4 játékos mód, ami összehozza az embereket😊 és fun, ezért jó pl. 😊
Viszont ezen gondolkodtam, hogy ps3 vagy Wii. Xbox360at már eladtam, ki volt chippelve...pont ezért, megbántam, de mind1, jó áron adtam és inkább maradtam a Wii-nél, mert annak egyedi controllere és irányitása van... és amikor kijön a Wii hd (tudomásom szerint) akkor az fasza lesz 😄... csak az FPS játékok hiányoznak Wii-re, ami PCre, Xboxra, PS3ra vannak 😞 de azok nagyon...
Igen a madword profi hent game, és ha csináltak volna hozzá online multit az év gameje lenne 😊
itt egy video teszt róla:
http://www.dailymotion.com/video/x7sn2n_videotest-disaster-day-of-crisis-wi_videogames
nekem ez alapján nem jött be 😞 de hamarosan én is kipróbálom, és valszeg egy tesztet is írok wiihunra, hogy milyen.
http://www.dailymotion.com/video/x7sn2n_videotest-disaster-day-of-crisis-wi_videogames
nekem ez alapján nem jött be 😞 de hamarosan én is kipróbálom, és valszeg egy tesztet is írok wiihunra, hogy milyen.
hú emberek ez a Madworld egy kurva nagy hent 😄D
nagyon profin van megcsinalva, egyenlore probalom szokni az iranyitast, tenyleg milliofajta brutuszfaktusz kivegzesi mod van..
nekem egyenlore nagyon bejon, nem is tudom milyen feeling jon at a legjobban, a tortent kb running man (regi swarci film) hogy ilyen tvben kozvetitett arenahent az egesz, a grafika meg a sin cityt idezi, kurva sok paradicsomle, amugy meg fekete feher, de nagoyn szep. sztem jo a mozgas is.
en a hent stilust szeretoknek ajanlom batran, 18+os jatek a javabol
nagyon profin van megcsinalva, egyenlore probalom szokni az iranyitast, tenyleg milliofajta brutuszfaktusz kivegzesi mod van..
nekem egyenlore nagyon bejon, nem is tudom milyen feeling jon at a legjobban, a tortent kb running man (regi swarci film) hogy ilyen tvben kozvetitett arenahent az egesz, a grafika meg a sin cityt idezi, kurva sok paradicsomle, amugy meg fekete feher, de nagoyn szep. sztem jo a mozgas is.
en a hent stilust szeretoknek ajanlom batran, 18+os jatek a javabol
anti hero
Nekem nagyon bejött. 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Törölt felhasználó
akkor énis kipróbálom😄
Sztem egy nagyon jó játék! Mindenképp jó vétel! 😉 Számomra kellemes kikapcsolódást nyújtott ez a játék. Grafika, hangulat, játékmenet... fenomenális.. nekem nagyon bejött! 😊
A Disaster : Day of Crisis-t tolta valaki? Érdemes vétel? Itt-> jókat írnak róla, vélemény?Disaster
megyek meló után a Madworldomért :d
majd este iok milyen..
majd este iok milyen..
anti hero
Szerintem az Amazon nem szállít szoftvereket Magyarországra,itt legalábbis ezt írják, de cáfoljon meg valaki.
Én a game.co.uk-ról rendeltem többször is, ott is hasonlóak az árak, onnan egy ezres kb. a szállítás, viszont van benne annyi kockázat, hogy sima levélként adják fel a cuccot.
Én a game.co.uk-ról rendeltem többször is, ott is hasonlóak az árak, onnan egy ezres kb. a szállítás, viszont van benne annyi kockázat, hogy sima levélként adják fel a cuccot.
ú banyek, elszúrtam. külön tétel a reg air mail... 0,01 usd. nem ikszeltem. 😞
remélem nem lopják el.
remélem nem lopják el.
urak, most rendeltem a deal extreme oldalról.
már nem registered air mail? vagy jelölni kellett volna?
múltkor az volt...
már nem registered air mail? vagy jelölni kellett volna?
múltkor az volt...
lehet, hogy nem ide kéne írnom, de valaki szokott vásárolni Amazon.co.uk-ról Wii játékokat? mennyi lehet a szállítási költség Magyaro.-ra?
mert jóval olcsóbb minden mint itthon...:S például House of the dead 2,3 + HOD Overkill az 9000FT
mert jóval olcsóbb minden mint itthon...:S például House of the dead 2,3 + HOD Overkill az 9000FT
nem mert ami nincs feloldva ott egy X jel van, aminek ott a feje azzal lehet jáccani. annak pedig ott vana feje és nem lehet kijelölni....
Sziasztok, megvettem a Mortal kombat armageddont és van egy karakter jobb oldalt, ilyen kék robot feje van, amit nem lehet kijelölni és ugye nem is lehet játszani vele, ez miért van?
a wii play tanks ilyen:
http://www.dailymotion.com/video/x41s02_wii-play-tank-first-play_videogames
felülnézetes, nem pedig TPS v FPS
iyet keresek
http://www.dailymotion.com/video/x41s02_wii-play-tank-first-play_videogames
felülnézetes, nem pedig TPS v FPS
iyet keresek
Egy jobb movie a gamerõl:
http://www.youtube.com/watch?v=YeO3233fBKw&feature=related
elõkotrom onlineba ki kéne próbálni 😄
http://www.youtube.com/watch?v=YeO3233fBKw&feature=related
elõkotrom onlineba ki kéne próbálni 😄
és elméletileg van online módja is, de azt még nem próbáltam
Ilyet kifejezetten nem tudok, de például a Battalion Wars 2-ben lehet "tankokkal" is nyomulni.
Nintendo saját gyártásában ilyen stratégia game szerûség 😊
http://www.youtube.com/watch?v=OOEUt4PUTMY&feature=related
Nintendo saját gyártásában ilyen stratégia game szerûség 😊
http://www.youtube.com/watch?v=OOEUt4PUTMY&feature=related
van még a metroid prime 3, Resident evil: umbrella chronicles
szerintem nincs ennek stílusa ez iylen egyedi hent game 😄
a Clover Studio ( bocs most már platinum games : ) álltálában ilyen nem megszokott gamekel jönnek.
a Clover Studio ( bocs most már platinum games : ) álltálában ilyen nem megszokott gamekel jönnek.