10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• koryne
    Pl jatekaim.hu-n pont van galaxy 8k-ért.
    Én is eddig azt csináltam, hogy megőriztem, most árusítottam ki a gyűjteményem 40%-át. És ha sikerül magam rávenni, még vagy 20% ugyanerre a sorsra jut. Voltak ebben játékok, gépek, kiegészítők vegyesen, döbbenet, hogy mekkora érték porosodott a polcaimon (csak amit eladtam volt vagy 80k és még pár értékesebb dolog meg is van).
  • Bhalage
    jol van na nem kell a rinya, igazad van , dragak a jatekok, de egyparat azert megeri megvenni (en ugy vagoyk vele)
  • Prody
    nyugi már! ezt kb a negyedéig olvastam el...nah szia!
  • koryne
    Fel vagy háborodva az árakon, pedig csak szimplán tájékozódni kéne... Nem 16000 egy játék, csak jó helyen kell keresni (joeystation, gamestore, gamepark - itt néha elég jó akciók szoktak lenni -, jatekaim.hu,de még talán a vatera is, a teljesség igénye nélkül). Mellesleg mivel nem esik úgy a konzoljátékok ára, mint a pc-seké, így eladod, ha megunod és vehetsz helyette másikat. Ugye, hogy így már nem is vészes?
  • Prody
    cső java
    kicsit bunkó vagyok jaja , máshogy ezt nem lehetett volna megfogalmazni, de lécci ne oktass (am nincs igazad)
    könyörgöm ne rombolj már...
    téma lezárva
  • Prody
    amúgy ez a "secret" gladiátoros game qrva jó lesz
    http://wii.ign.com/objects/143/14350710.html
    2010, Conduit készitőtöl
  • Prody
    megsértődtem ?:DDDDDDsadas persze.. csak is, rajtad?! igen én agresszív vagyok...
    1. tudom ,hogy a wii-ről beszéltél, de annyira fel voltál háborodva, mintha a világ legszarabb konzolja lenne mert drágák rá a játékok :) tudod... mindenre drágák a játékok, arrol nem a nintendo tehet hogy nem tudod megfizetni a mario-dat
    2. irreális?:/ tényleg? tudod mit..mostnatól soha többet nem költök játékra.. tudod más szerint, aki megveszi (mint én is) nem irreális, meg tudom fizetni... persze nem mindeegyiket mert van határ, a legfontosabbakat, és akármennyibe kerül, jó érzés, hogy meg van, és ha szereted és ha sokat játszol vele akkor még jobb
    3. figyelj kit érdekel, hogy utálod a nintendot mert nem tudod megfizetni a játékokat rá? (most jön az hogy "nem utálom a nintendo"-t); nem korlátoztalak hanem csak agresszívan válaszoltam ;D
    4. erre már nincs mit írnom, de hagyjuk már kérlek a PC-t...az annyira....
    5. magánügy
    6. én nem veszekszem nyugi már :) :DD megsértődni? már bőgtem egyet a sarokban nyugi :/
    7. jaja aki megsértödik ezen, aaz télleg kocka, de durvábban válaszolna
    8. nem is értek veled egyet, csak a fele magánügy
    9. igaz!
    10. külföldön olcsóbb...ez egy tipp ;)
    nah ne romboljuk szét a topikot, ugysem irnak ide sokan sajnos:)
  • kisgabo
    angliából kaptam supermario gal, 25 font volt ( 320*25 = 8000 ft )

ennyi szipi... dehát magyar genyó földön 12-13 lé egy gém, a leghulladékabb is borsos. najó, ha van ea akció, akkor lehet királykodni...

ezért kaptyabe a nintendo, és mehet az usb loader.
  • 22Barna22
    De nem kell akkor se idejönni és a wii-t ócsárolni meg összehasonlítgatni a PC-vel, mert sokszor végigment már a Wii vs PC /vagy bármi más/ beszéd és már senki sem kíváncsi rá. Ilyen az élet, ezen nem fogsz tudni változtatni, ha nem vagy megelégedve valamivel, cselekedj máshogy. Semmi szükség nem volt a #9622-re.
    ---------------------------KÉREM KAPCSOLJA KI--------------------------
  • Prody
    Mintha Xbox-ra meg PS3-ra nem lennének drágák a játékok...sőt még drágábbak is.
    Angol üzletlekröl halottál már ahol jóval olcsóbb minden?
    Menjél játszani a ki*aszott PC-n ami már rég lejárt téma, minek kellett ezeket ide leirnod? ki kiváncsi rád?
    Ja és a PC-t évente fejleszteni kell ami több tízezer forint...ha erre van pénzed... pff, szánalmas
    konzolt egyszer megveszed és kész ÉS TALÁN KERESGÉLNI KELL AZ ÜZLETEK KÖZT, NEM CSAK 576 MEG CDGALAXIS VAN...
  • moonster
    Rohamkacsa: amikor irtad a kommentet, felette volt egy kurvanagy piros betűs szöveg!
    Ami érdekel, arról sok helyen találsz infót, itt nem szabad ilyet kérdezni :)
  • kisgabo
  • Tex Murphy
    Ne vegyél Wii-t.
  • Rohamkacsa
    Sziasztok,
    Szeretnék csatlakozni a Wii tulajdonosok táborához, de előtte szeretnék érdeklődni egy pár dolog iránt, meg lehet valahogy buherálni hogy mondjuk a piacon vásárolt játékokat is futassa? vagy pedig letölteni rá? tulajdonképpen csak ez a dolog érdekel:)
    remélem valaki lesz olyan kedves és segít köszönöm.
  • Prody
    milyen komponens kábelt ajánlotok, ami olcsó?
  • kisgabo
    tegnap nem volt nekik...
  • Prody
    576 ban is
  • kisgabo
    motion + cuccot láttatok már valahol?

angolföldön már van, cirka 6 ropi.
  • Prody
    de ez motion plus nélküli... viszont http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36670 itt van
  • zbigi
    Hmmm köszi!!!
  • Prody
    http://cdgalaxis.hu/termekek/16652/grand-slam-tennis.html most látom... de lehet hogy van máshol olcsóbban
  • Prody
    gameparkban én is csak virtua tennis-t látok..meg conduit-ot.. persze drágábban mint külföldön
  • zbigi
    Jaja azt vágom hogy külföldön kijött de én itthon szeretném megvenni motion plussal :-) és sehol sem lelem hogy itthon mikor jön ki
  • Prody
    már kijött külföldön
    http://www.game.co.uk/Wii/Sport/Tennis/~r341738/EA-Sports-Grand-Slam-Tennis-with-Wii-MotionPlus/

van motion plus nélkül is
  • zbigi
    az mikor jelenik meg tudja valaki?
  • Prody
    Grand slam tennis ?:)
    ok:D
  • moonster
    nekem softmod kéne, de lusta vagyok utánanézni, hogyan is lehet. 3.3E a firmware-em, szal lehet, h vissza kellene updatelnem, downgrade!:)

jo volt, ha usb-rol is menne, kisebbek, olvaso sem fárad.

Bencő, lehet, h kérem majd a segítséged
    nekem csippelve+softmodolva van:D
  • kisgabo
    csippelés helyett a soft mod ajánlott, szinte minden megy, és pendrájvról...

persze most, a biztonsági mentésekre gondoltam.
  • Prody
    magyarországon vegyél Wii-t, PAL verziót
    enyémmel semmi gond nem volt még és nem chippeltettem, nem is fogom
    ha többen akartok játszani, akkor kell venned remote controllert meg nunchuk-ot
    meg hát ugye ingyenes az online játék, tehát megéri a teljesen eredeti
  • Prody
    a gameplay.co.uk-s és a shopto.net-es angol oldalról rendelek akkor PAL verziós játékot kapok ugye? mert olyat láttam hogy UK, european verzió egyik játéknál, másiknál meg simán UK verzió... de mellette PAL van odaírva (meg a dobozra is), tehát ez tökmind1, csak a lényeg h PAL legyen ugye?
  • moonster
    A fehérek jók...a feketék is.
    Gondolom itt megoszlik a csapat a csipelt és softveresen módosított géoek között.
    Ezután érdemes olvasnod talán.
    Sztem érdemes újat venni, mert az optikai meghajtó a sok használattól előbb-utóbb megadhatja magát, mint x360.

No meg érdemes alapból 2 wiimote, 2 nunchuk
  • talti
    Sziasztok. Wii vásárlás előtt állok és ez ügybe lenne pár kérdésem hogy mennyire megbízhatóak ezek a gépek illetve milyen meghibásodások szoktak előfordulni vagy hogy milyen tipusut érdemes venni ha egyáltalán van köztük eltérés. Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Prody
    5 nap még
    Már kijött a gém??!!
    Akkor nekemis mindjárt megleszXDDDDD
  • Prody
    amúgy...
    http://shop.gameplay.co.uk/webstore/productpage.asp?productcode=NW0335&title=the_conduit:_special_edition

olcsóbb és elöbb érkezik
  • Prody
    game.co.uk * lol :()
  • Prody
    jun 26. special edition!
    shopto.com
    play.com
    play.co.uk

• Bhalage
    The Conduit mikor lesz amugy ? nem kovetem egy ideje az esemenyeket,,