10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Prody
    http://www.gamepark.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=shop.flypage&product_id=880&option=com_virtuemart&Itemid=1

http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36670
  • flevente
    Magyarországon is lehet már MotionPlus-t kapni? Ha igen link plíz.
  • Prody
    igazából kiprobáltam M+ nélkül is. nincs nagy különbség, tehát azzal is jó volt játszani. M+-al tisztább és érzékenyebb és jobban tudod irányitani a labdát (érezhető hogy ott a motionplus)...kb ennyi de sztem több ember játszik m+ nélkül
  • GPx8
    Engem az érdekelne, hogy milyen egyéb mozgásokat tud a Motion plus?
    Én annélkül próbáltam a GS tennist.
  • Prody
    Rámjött éjfélkor a videózás... Motionplus-ozás
  • Bhalage
    jok a vidik!!
  • 22Barna22
    hát nem elrontottam? :(
  • 22Barna22
    kisgabo!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    engem érdekel... mi is ez? priviben megteszi :D kösz :X
  • 22Barna22
    kisgabo! engem érdekel... mi is ez?
  • Prody
    Nah csináltam egy grand slam tennis online videót motion+-al játszva
    motion plus nélkül sem rossz, de élvezetesebb vele :)
    online azért jó, mert itt EA ID-k vannak, nem friend code-ok :) és csak a felhasználónevét kell felvenni friend listára, Ő meg megkapja és elfogadja... szal király game, főleg online
  • Prody
    kijött! resident evil A
    http://www.gamestore.hu/product_details.php?id=3508
  • moonster
    leírhatod, de attól nem leszek előrébb a saját kérdésemben.
    Sőt, már az első hsz-odban leírhattad volna, ahelyett, hogy kéreted magad.
  • kisgabo
    inkább kérdeznél, te kis buta, hogy is működik.
    FASZÁK A VIDIK!!!!
  • moonster
    bazz... az nem korong...
    Inkább hallgattál volna...
  • Prody
    2. vid :D
  • Prody
    GH:WT Stillborn coop

CharrDen-nel első videónk :D persze a felvétel miatt sikerült elrontanunk :DDdd nem a legnépszerübb szám, de nagyon szeretjük a szólót benne :)

én gitár, charr bass
  • kisgabo
    sandisk pendrive...

urak, ez a motion plus, hoz valami újat a régi stuffoknál is?
  • moonster
    Ti milyen korongra irtok? Nyilván az eredeti lemezt védelmező biztonsági másolatra gondolok.
  • huzsiati
    Üdv!
    Konzolos közösségi oldal!!!! Írj cikket,tölts fel videot bármilyen konzolos témában ,vagyis légy te a szerkesztő!!! Osszd meg mindenkivel a tapasztalataidat vagy bármit amit csak akarsz!!!Csak regisztrálj és már szerkeszthetsz is!! www.konzol.ning.com
  • Prody
    Alone in the dark elején vagyok még. nekem tetszett ami idáig történt..nem tudom sok embernek mér nem jön be :/ az irányítás szerintem király, meg az egész "környezet"

Grand slam tennis-t gyakoroltam, már jobban megy az irányítás, nem is olyan rossz :) Online meg nagyon fasza! EA szerverekről megy, ezért nincs friend code, hanem felhasználónév alapján van a friend lista, sztem igy sokkal jobb; jah és sokan játszák, mert ahogy elkezdek kereseni valakit online, rögtön talál ellenfelet, tök jó. és még csak nemrég jelent meg, hát remélem még többen lesznek :)
    Disaster day of crisis is tök ötletes game..bár még az elején vagyok, igazából a ghost squadra emlékeztet amikor fegyverrel lőni kell :D
  • Midas
    En angliaban elek szoval nekem mind1. De pl sok ismerosomnek akinek kultek ki otthonrol valamit pl cigi stb eltunt.
    Ugyanigy postas ismeros aki regota dolgozik a cegnel kuldott csomagot rokonanak es azon kulon jelzes van ok igy tudnak cegen belul valahogy kuldozgetni csomagot nah mind1 a lenyeg hogy azt is lenyultak pedig azon latod hogy egy masik postas kulte :))
  • Prody
    Kipróbáltam...nekem TETSZIK!!!!!!!! és jó a motionplus. természetesen néha-néha nem az történik aminek kéne, de sebaj, majd megtanulom ;)
    amerre ütök arra repül a labda és tök jó, mert attol is függ hogy milyen erősen ütök, alulról e vagy felülről és ha forgatom jobbra balra a mote-ot akkor is más.csak még sajnos nem szoktam és nem tanultam ki hogy mikor merre stb...majd megprobálok csinálni videót arról is..bár nehézkes lesz mert fele nem fog látszani, nem a tudom kamerát ugy elhelyezni...
    teljesen jó persze nem lehet...de bele kell jönni. nunchakot csatlakoztatom a motion+ aljához és azzal meg irányítom a karakter
    viszont tényleg nem mindig sikerül azt ütnie amit én akarok... még béna vagyok ebben, bele kell jönnöm , aztán megszokom..am csomó embernek tényleg nehéz az iránytás, olvastam EA fórumon (gst oldalán)
    motionplus nélkül nem probáltam, de nem is akarom, úgy nem fun :P
    virtua tennis 2009-hez meg nem akarom hasonlítani, mert azt meg nem ismerem, nekem ez tetszik a grafika miatt elsősorban meg a zene és a hang is tök jó.
  • Probatbicol
    Grat hozzá, majd kérnénk beszámolót a mósonplusszról.
  • Prody
    na megjött a csomag

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • koryne
    Wii-m soha nem is volt, ds-em meg már decemberben eladtam...
    Feladni a cuccokat ajánlva szoktam, itthonról ajánlva is kapom, külföldön nem tudom, hogy adják fel, de abból sem tűnt még el semmi. Pedig volt már xbox kontroller, ami egy szál buborékos borítékban jött Hong-kong-tól idáig és épségben ideért :D
    Tényleg, nincs valakinek egy törött / totálkáros ds-e? Megvenném ;)
  • kisgabo
    wii,ds? volt pár.

de eltünhet a posta, ha értékeset szagolnak benne, és nem biztosított, ajánlott, érték, ems/dhl...
  • koryne
    Kisgabo melyik gépemre gondoltál?
  • moonster
    detto, nekem sem tunt meg el semmim.
  • Prody
    figy nincs kedvem kétszer annyit fizetnem itthon egy játékért :D
    am párszor rendeltem, nem tűnt el semmim...:)
  • koryne
    Ez meg hülyeség. 5 éve rendelgetek (ebay, dealextreme, game.co.uk, stb) és még SEMMIM sem tűnt el! Vagy ha Veled ez gyakran előfordult, akkor nagyon rossz helyen laksz...
  • kisgabo
    a postás lop... ez tény, tisztelet a kivételnek. amúgy már ausztriába is érdemes kiciccenni, mint qrva országba venni valamit, nem csak játékot, kaját, ruhát..

szerencsére most csak.. 280 az ojró.
  • koryne
    Mármint melyik gépem? :)
  • Midas
    Igy van rendelj kulfoldrol igy meglesz a magyar postasnak is a jatekod :DD
  • Prody
    amúgy The Grinder-ről vki hallott már? left 4 dead szerű lesz, online 4player coop lesz benne
  • Prody
    Conduit special edition itthon 14k, GAME-en vagy külföldön 10k... meg minden jó játék ami most jelenik meg, késöbb szállítják be és drágábban...ezért érdemes külföldröl vásárolni
  • kisgabo
    " egyre több a silány sz@r. "

ez igaz, és ezeket a cuccokat is pofátlan áron adják.

koryne, ugye a géped nem adod el?
  • Tobacco
    nem kall minden játékot a megjelenés napján megveni. használj backupot és ha megtetszet a játék megveszed késöbb olcsobban. De ha most és azonal kell érdemes szétnézelődni mert 4- 5 ezer forintos különbségek is lehetnek. Amugy meg egyáltalán nem vészesek a játék árak,8-10 éve is ennyi volt vagy még drágább. pl: anno a zeldáért félhavi fizetésemet addtam 22000 ft-t. a nagyobb gond eldönteni melyik játék éri meg az árát, mert egyre több a silány sz@r.
  • Bhalage
    legjobb szam a king nothing!!! VÁÁÁ
  • moonster
    Én meg 23k -ért vettem Guitar Hero: Metallicat.
    Van PC-m is, arra is van eredeti játék. Aki konzolt vesz, az tisztában van azzal, hogy ennyibe kerülnek a játékok, de cserébe minden játék tuti futni fog, nem lesznek install errorok, fagyások, szaggatás, stb.
    Ez örök ellentét a konzol - pc között.

Ezerszer lerágott csont.
    Ezt most mindenkinek írtam , annak aki szereti a wii-t és annkak is aki buz.., izé, nem szereti :))))

btw:
    GH:M frankó nagyon, a gitár is annyira minőségi... megérte, nagyon