Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Guitar Hero Slipknot mikor lesz? <#idiota>

...vágod?

Beast Machine
Guitar Hero Metallicaban a dobcucchoz még duplázót is adnak majd, amivel faszán tolhatod Expert+ szinten a 32-ed hangokat \,,/

...vágod?

A Metallica énekelõs, dobolós lesz, mint gondolom az összes ezutáni.

Elõrendeltem a Rock Band 2 software verziót, 9880 Ft a game.co.uk-nál, még szerencse, hogy a font is romlott a forinttal együtt.
moonster
Elkerülte a figyelmed, h bisztmasin irta, h FIX IP-s a netük!
Nekem edimax-szal semmi bajom.

Nem azért kell a jelszó h ne törjék fel a rendszered, csak azért, h a szomszéd pistike ne csatlakozzon rád, ha beindítja a karácsonyra kapott laptopját.
wan-t fix ip-re??? a wan a külvilág felé van (wide area network), ez ADSL esetén nem igényel IP címet, mert ott PPPOE van, kábelnet esetén meg DHCP-n automatikusan kap IP-t.
Titkosításnál WEP helyett érdemes WPA/WPA2-t használni, mert a wep 1-2 perc alatt törhetõ (vagyis semmi értelme szinte). A 128 bites wep jelszó egyébként 13 ASCII karakter. Nem mindegy hogy ascii-t vagy hexadecimálist ütsz be....én asszondom jobb és egyszerûbb wpa-t használni psk-val (elõre definiált jelszó...).
Egyébként routerbõl SMC-t érdemes nagyon kerülni, szerintem a d-link, linksys párossal kevés probléma van. Nekem egy edimaxom van, gyári hibás az egész széria, de lesz@rják.

© Probatbicol:
ok, lehet hogy a world tour kompatibilis, de akkor is rohadt sok wiimote-t kell venni-> baromi drága mulatság. Nekem van GH3 és ahhoz fogok venni egy RB2-t ha ma megjelenik végre EU-ban is...
GH Metallica ugyanúgy dobbal mikrofonnal fog menni, vagy csak olyan lesz mint a gh túrószmisz? mert ha ugyanolyan, akkor a gh3+rb2 kombó simán jó oda is.
Egyébként nevetséges hogy inkompatibilis az egész, meg hogy Wii-re minden drágább...
Beast Machine
pontosan melyik típus? Az itthoni switchünk is Edimax amúgy😊

...vágod?

moonster
Edimax van nalunk
Frankón mûxik. A ROuterben a WAN-t beállítod a fix IP-dre, es bekapcsolod a WLAN-on a DHCP-t, majd az osszes kutyut, amit raakarsz kotni szinten dhcp-re allitod, sian osszetalalnak.
Érdemes valami alap kódolást beállítani WEP pl, h ne férjen hozzá csak az, akinek megadod a WEP kulcsot. Ez általában 10 jegyû számsor.
Kb ennyi
Beast Machine
Értem, köszönöm; milyen router használsz te magad? (illetve azok, akiknek mind Wii-jük, mind DS-ük van, és jó nekik)

...vágod?

A wlan router beállításainál ugyanúgy mintha csak egy szimpla számítógép lenne ki lehet választani, hogy hogyan kapcsolódjon a netre, dhcp-vel, vagy ahogy neked kell, statikus ip címmel. Nekem D-link routerem van ennél biztos megvan, de szerintem ez mindegyiknél állítható. Tehát a routerhez beállítod a fix ip címet, aztán az majd osztja tovább a netet, a többi eszközödet már dhcp-sre kell állítani és alhálózati címeket fognak kapni.
Beast Machine
Sziasztok, most tervezem kicsi megreformálni az itthoni hálózatot, és kétségek közt vergõdök, kérlek segítsetek!

A szitu az, hogy rádiós netünk van (Haninet talán mond vkinek vmit), szal antennán kapjuk a netet, amibe be van építve a modem. namost a modembõl lejön egy kábel, ami egy szimpla kis switch-be megy, ami kétfelé (két gépnek) osztja szét a delejt.

Namost, szeretném a Wii-met, 2 Nintendo DS-t, és a laptopomat is egyszerre rákötni egy WLAN routerrel a netre (jelenleg a vezetékes megoldással a laptopomra megy a net egyik fele, de ha már WLAN-ban gondolkodok, legyen ez is így megoldva). Ehhez van is jópár jelöltem, de ez most nem fontos; ezt úgy képzeltem el, hogy a szobámban a netet biztosító UTP kábelt nem a laptopba, hanem a vásárolandó WLAN routerbe dugom be, ami majd az így jövõ jelet szétosztja a jelentkezõk között.

A probléma az, hogy a mi netünk fix-IP beállításokat követel meg, tehát a kapcsolatoknál az IP-címtõl, a DNS-ekig minden kézzel kell megadni. Egy WLAN routert be lehet "tanítani" ilyesmire? Mennyire jó ötlet egyáltalán egy ilyen hálózatba beékelni egy WLAN-routert?

...vágod?

Május vége, 22 vagy 29, mindkét dátumot láttam már.
moonster
honnan érdemes venni, nem tudtok valami olcsó, megbízható boltot?
Konzolvilágban a GH: World Tour Solo Guitar 26.500 HUF

valaki tud más ajánlatot?itt van
Üdv, nem tudja vki h potosan mikor jön az európai metallicás gitár híró?
Prody
király! 😊

Prody
akkor mások hogy csinálnak full bandot offline? ahhoz 2 gitár kell.

A world tour kompatibilis a gh3-as gitárral, lásd #9331. Nekem van mindkettõ, oda-vissza kompatibilis mindkét gitár.
A mote-ok tekintetében igazad van, erre én is panaszkodtam, másrészt viszont ha a world tourt veszed meg, akkor azzal tudsz játszan a rock band 2-vel is, tehát abból már elég a korongot beszerezni,viszont visszafelé ez nem igaz. Ráadásul nemsokára jön a GH Metallica, Rock Band cuccal az sem fog menni, csak GH-val, tehát szerintem mégis jobban megéri a world tour.
moonster
de lefele kompatibilis?
GH wt gitarral megy a gh3 es a regebbiek?
Guitar Herot World Tourt nem érdemes venni. 4 db wiimote kell hozzá😄 Nem kompatibilis a gh3-as gitárral sem.
Rock Band 2-re várok Wiire, mert ahhoz 1 wiimote elég és megy a régi gh3-as gitárral (persze akkor oda is egy wiimote).
Mivel nekünk 2 wiimote van, és nem is tervezünk többet, így szóba se jön a gh world tour.
biziclop
Új,fóliás Nintendo Wii játékok eladóak:
Super Smash Bros Brawl
Wii Music
Disaster😄ay of Crisis
Pokemon Battle Revolution
Zack & Wiki
Ár:5200/db
Érd priviben,posta oké.

Eladó Far Cry Vengeance Wii eredeti játékszoftver.
Karcmentes tok is lemez is, garantáltan jó állapotban.
5000 HUF
Prody
Guitar Hero World Tour Wii-re mennyire jó?😊 Érdemes?
A teljes pack-ra gondolok, amiben van egy gitár, mikrofon és dobkészlet.
Legolcsóbb 45e FT teljesen újonnan.

Gondolom a németek sírtak miatta.

Mondjuk, ahogy nézem így is el ment 500 ezer a gamebõl.

baromság, és akkor a Madworld-nél miért nem kellet cenzúra? 😄

ehhez kapcsolodo hir, tanultak a hibaikbol, a NMH2 2 fele verzioval fog kijonni, lesz veres es ver nelkuli..
:G

anti hero

memondom miert, mert az EU verziot szetbasztak a cenzuraval es geciszar ertelmetlen lett a jatek.
nekem iszonyu mod tetszett, megvettem, vegignyomtam, de nevetseges az amcsi verziohoz kepest... : (
amugy total kiraly game

anti hero

jó, bár ez elég gyanúsan néz ki
😊

fotográfik kolomp edisön :D

sziasztok

segítség kellene. egyetlen eddigi konzolom egy ps1 es volt. de most kedvet kaptam újra régi c64 szerû játékokat játszani, persze csinos új köntösben. hunchback, wizard of war, times of lore, hawkeye....

olyan konzolt keresek, amin ilyen játékok futnak, mármint modern változataik..

megint elkedztem nyomni a No More Heroest. Tényleg érthetetlen miért nem lett jobban felkapva a game? Akár Nintendo nagy címnek is mehetne.
Aki nem játszott még vele, hajrá egyszerüen király.
gamespot 9.0 értékelte, szal nem képzelgek hogy tényleg jó 😄

hello!
nemtudja valaki hogy gamecube-hoz is jó a wii-s memóriakari?
pl ez?:
http://www.vatera.hu/nintendo_wii_256mb_memoriakartya_uj_ingyen_post_140767735.html
Teljesen kompatibilis, annyi a különbség, hogy a WT gitáron van egy touchpad is, ami arra jó, hogy a számokon belül néhány helyen lehet ott is játszani rajta az ujjadat húzogatva. De gond nélkül mennek a gombokkal is ezek a részek.
Meg a WT gitáron kicsit könnyebb játszani, mert simábban nyomódnak a gombok, de lehet, hogy csak az én gh3-as gitárom egyéni problémája, hogy van egy kis akadás.
moonster

szorri, kéne az a szerkesztés gomb
moonster
moonster
Guitar Hero III gitár mennyire kompatibilis a többi GH-val?
leírás: [url=http://konzolvilag.hu/index.php?data=gamepage&data=3&data=477]Kattincsá 😊[/url]

Inkább ilyet éri eg venni 16e körül, vagy a World tour-ost játékkal 26e körül.
Lehet World Tour solo gitart külön kapni?
en 2 reflektorral toltam, nem tudom kinek mi jott be.

anti hero

😄D tenyleg iszonyat nagy jatek 😄 kb 2szer akadtam el benne ahol internetes segitseget kellett szednem, de amugy nagyon nagy!

anti hero

biziclop
Új,fóliás,PAL kiadású Nintendo Wii játékok eladóak:
Zack & Wiki:Quest for Barbaros Treasure
Wii Music
Pokemon Battle Revolution
Disaster😄ay of Crisis
Super Smash Bros Brawl
Ár:5200ft/db.
Érdeklõdni priviben.

Prody
Nah meg is vettem ma Okami-t. Télleg naon kiráály 😄D

Okami az nagyon jó cucc, 5k-ért meg pláne....
Eléggé kreatív game, és a Wii irányítása pont tökéletes hozzá. A grafikán is picit tupíroztak a ps2 eredetihez képest.

ez a conduit egyre jobban izgat 😄

anti hero

Anubys
Múlt héten még volt, Wii-bõl Okami, Escape from Bug Island, meg volt még pár cím, de azok nem tûntek (számomra) érdekesnek. Asszem Speed Racer is volt, de erre nem mernék megesküdni.
DS-re Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, Operation Vietan, Puzzle Quest (de szerintem az már elfogyott, mert kb. 3-4 db volt belõle), valamelyk Brain Training, Megaman Battle Networkbõl volt két verzió, meg még 2-3 cím, azokra sem emlékszem. Egy beugrást megér, a Saturnban, a kiállított Wii mellett van, meg fogod találni. Egyébként mindig van valami abban a kosárban, folyamatosan pörgetik az olcsó cuccokat.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Prody
nekem is el kéne néznem akko' 😄

kisgabo
ezt mikor láttad? pl mien wii és ds? mert elrohanok... 😊

Anubys
Konkrétan Saturn. 😊
Van egy "turkáló", egy nagy fémkosár tele olcsó Wii meg DS cuccokkal. Wii 4900, DS 1990. És van pár érdekes dolog. Ja, Escape from Bug Island-et ne vegyetek, kipróbáltam írottan, akkor érdekesnek tûnt, megvettem eredetiben ugyanott, de hosszútávon semmi extra. 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

a pinceben a saturnban vagy mi a neve

anti hero

Prody
gondoltam... 576ban 10k+ :S

a fagyiárusnál....

fotográfik kolomp edisön :D

Prody
az faxa 😊 és mamutban hol?

figy 4900ft volt az okami 1 hpnapja vagy mikor a mammutban, kurva nagy jatek. 60 ora alatt vittem vegig : )

anti hero

Wiispeak

valakinek van már? 😄