10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

Most emelték meg, egyébként 4.5 az ára havonta hüségnyilatkozattal.
    Jól lehet seedelni meg tölteni is:D
    Amúgy elég rövid lesz ez a conduit már 30%-nál tartok 2 óra játék után
  • moonster
    :)
    20/10 kabbe :)

nekem csak 3/0.5 van, bár amire kell, arra elég ez is.
    Meg sem merem kérdezni az árát, mert csak csapkodni fogok sztem. :)
  • moon08
    Szarakodik a bill. Valamit megnzomhattam, mert erdekes dolgokat muvel.
  • moon08
    Ez egész jó sávszél 20Mbit/10Mbit.
    Grat, 0rulj! Egyebkent ey tenyletg van 2 megabyt!
  • Prody
    jee :D
    [IMG][/IMG]
    mbit:D
    és ez jött levélben:Örömmel tájékoztatjuk, hogy a tesztidőszakban megemelt sebességet véglegesítettük,
    így az internet-szolgáltatás minőségének és stabilitásának növekedése mellett az Ön
    csomagjának maximális le- és feltöltési sebessége 20480 / 10240 kbit/s lett. Fontos
    megemlítenünk, hogy ez a változtatás az Ön részére nem jár semmilyen
    költségnövekedéssel.
    Ja és kurvajó a conduit:D
  • moonster
    Bencő:
    Mbit/s v MByte/s, a kettő között van egy 8-as szorzó.
    nem basztatás, csak kérdem.
  • moon08
    És mennyi lett a feltöltésed? megadták a 2 vagy 3 megabitet?
  • Bhalage
    van ahol ez elvi kerdes :)
    Most emelték fel nálunk a sávszélességet 2megabyt/szekundumra:D
  • moon08
    A Rygar senkit se érdekel?
  • Prody
    no prob. ;)
    Fogadok az eu verzióval ugyanúgy lesz mint a no more herosnál,lecenzurázzák a picsába
  • Prody
    haha nyugi én eu megjelenés napján rendelem a sajátom!!! :D asszem julius 10.
    Nekem majd lesz conduitom,usa verziós arra?:D
    Különleges kiadás én fogom írni
  • Prody
    vkinek nem kell egy mortal kombat armageddon ?:/ csere?
  • solti
    GST elég jól sikerült, asszonnyal toltuk 1 órát, én meg egyedül jópárat...még Federert is lealáztam, igaz, csak easyn...az a baj, hogy az idióta röptéző játékstílus ellen a gép easy-n nem nagyon tud mit tenni, de asszony az első játszma végére rájött mit és hogy kell...a lényeg, hogy élvezetes, jól sikerült, az hogy a M+-t mennyire használja ki, nem tudom, de nem is lényeg...
  • zbigi
    oksa az tök jó ha egy hét és itt van :-) szólok egyből...
  • Prody
    én is multkor hétfőn rendeltem meg és köv. hét hétfőre kaptam meg. szerintem te is akkor 1 hét mulva kapod :) majd szólj ha megjött
  • zbigi
    Sima ügy, benne vagyok! :-)
  • Prody
    nm, majd toljuk online :))
  • zbigi
    Köszi meg is rendeltem :-)
  • Prody
    http://www.game.co.uk/Wii/Sport/Tennis/~r341738/EA-Sports-Grand-Slam-Tennis-with-Wii-MotionPlus/?s=grand%20slam
  • Prody
    persze Game.co.uk .most is rendeltem egy Resident evil archives-t és egy GH Greatest hits-et.
    a GST+MP 15k FT körül van egyben. :)
  • Keviny
    USB loader-esek!

Scrubbed image-t is lehet futtatni pendrive-ról?

SD kártyáról lehet futtatni valahogy?
  • zbigi
    Prody elárulod hogy honann jött a csomag? Én is szeretnék venni GST-t MP-al :-)
  • Prody
    végigvittem alone in the darkot..eléggé lol game :D kicsit le van butitva mint a ps3/360-as verió :S
  • Prody
    oks benne vok
  • Keviny
    Játszhatnánk, csak most költöztem új helyre és ott még nincs net. De majd ha lesz, simán.

Kint van a Resort japánul, próbálta már valaki mósönplusszos?

Kisgabó, a Gameparkban még lehet, hogy van, én ott vettem. De szerintem is várj még vele!
  • kisgabo
    nemá... ma voltam az 576-ban, az összes mp elfogyott.... ennél jobb kritikákat olvastam, de mivel csak az új játékokhoz jó /visszamenőleg nem/ én kivárok..
  • Prody
    jaja sajnos nem pontos :/ de szerintem jól lehet azért irányítani... játszunk egyet online?

(ui: Virtua tennis 2009-re vagyok kiváncsi hogy ott milyen az M+)
  • moonster
    Nincs M+ tapasztalatom.
    GH:Metallicazgatok, de még közepes szinten is feladja a leckét
    nemhogy extremen
  • Keviny
    Hát, feleim, én is ráharaptam a Motionplusra, mint tyúk a takonyra, vettem is kettőt hirtelen felindulásból, de már bánom.

A Grand Slam Tennis c. játékkal teszteltem a cuccot, és sajnos azt kell mondjam, nem hogy 1:1 nincsen, még az alapvető mozgások is néha kehések. Óriásit suhintok a levegőbe, de karakterem szegénykém csak áll és néz ki a fejéből... ezért tejeltem darabonként 7000 forintot?

Csak abban reménykedem, hogy az EA kúrta el a játékot, és azért nem működik rendesen, de ha kiderül, hogy a hiba a hardverben van, akkor drukkolni fogok a konkurenciának, hogy földdel tegyék egyenlővé a "nagy" N-t!

Eléggé csalódott vagyok, ti hogy vagytok ezzel?
  • Aschil
    ...és a DVD?
  • kisgabo
    persze hogy van. :) de a pendrive jobb, mert nem forog... vagy, aqua-ban van 30 gb asus mini vinyó, 10 ropiért, csak lassú.
  • Prody
    Na...Észak-Amerikában már mindenki örül a Conduitnak :( mi meg várhatunk julius 10ig :/
  • trsi
    annak, aki meg nem tudna :), a wiihun.hu uj cime himiru.hu
  • talti
    Akkor belenyultam a tiltott témába? Bocsi.
  • Totis
    Hivatalosan nincs ilyen megoldás. Az más kérdés, hogy ügyes emberes ezt megoldották.
  • talti
    Sziasztok. Hallottam valami HDD-s megoldásrol a Wiihez. Tudtok erröl valamit hogy hogy is működik vagy valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata? Olyasmi mint az xbox360-hoz?