Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyetértek, xbox360 (hdd) olcsóbb volt valamivel novemberben, mikor vettem a Wii-t. Dehát, ez nintendo, nekem ez jött be.
A játékok is brutál áron vannak, leszámitva 1-2 akciót..
De sebaj, ez az usb loader 1.5, már odever kissé.. <#awink>#awink>
A játékok is brutál áron vannak, leszámitva 1-2 akciót..
De sebaj, ez az usb loader 1.5, már odever kissé.. <#awink>#awink>
Ezzel az ár/tudás elmélettel nem értek egyet, de többivel annál inkább.
azért nincs sok magyar Wii-s, mert a tudásához képest a gép pofátlanul drága. megjegyzem egyébként, ezzel semmi baj nincsen, annyiért kell adni az árut, amennyiért megveszik, és nem a magyar piac az irányadó ilyen téren.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Törölt felhasználó
Az európai ember nem szeret mozogni...
Hanem nagyrészének az a fontos hogy beleüljenek a fotelba és zabálják a csipszet(tisztelet a kivételnek)
Ezt 1 cikkböl szedtem ki😄
Elvileg ezért nincs sok magyar wii-s.
Hanem nagyrészének az a fontos hogy beleüljenek a fotelba és zabálják a csipszet(tisztelet a kivételnek)
Ezt 1 cikkböl szedtem ki😄
Elvileg ezért nincs sok magyar wii-s.
vesszünk 😊 Igazából ez a kezdetek óta szinte így van ez, viszont semmi meglepõ nincs a dologban. Egyszerûen más a felhasználó bázisa ennek a konzolnak, hogy ilyen szép magyarosan fogalmazzak 😊 Én például sajnos már lemondtam arról, hogy bárkivel online Brawl-ozzak egy kellemeset.
Igazából a várandó címekrõl lehet beszélni 😊 Az én érdeklõdésemet speciel a Dead Space: Extraction nagyon felkeltette, Látok benne valami extrát 😊
Igazából a várandó címekrõl lehet beszélni 😊 Az én érdeklõdésemet speciel a Dead Space: Extraction nagyon felkeltette, Látok benne valami extrát 😊
Fura hogy a WIIbol adtak el a legtobbet, elvileg ez a legsikeresebb konzol, megis a WIInek pereg a legkevesbe a topikja. Vesszunk ossze ezen, legalabb pereg a topik... 😊
Törölt felhasználó
nincs mit<#kacsint>#kacsint>
Sziasztok!
Vodafone-s netem van, az lenne a kérdés, hogy ezzel feltudnék menni a Wiinetre? Ha igen akkor hogyan kellene beállítanom. Elõre is köszönöm!
Vodafone-s netem van, az lenne a kérdés, hogy ezzel feltudnék menni a Wiinetre? Ha igen akkor hogyan kellene beállítanom. Elõre is köszönöm!
Kösz!<#pias>#pias>
Törölt felhasználó
http://www.gamer365.hu/topic.php?id=6361
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet-e valahol itthon kapni a Star Wars: Clone Wars Lightsaber Duels játékot? Már az összes nagyobb konzol üzletben néztem, de sehol sem volt belõle.
Tudja valaki, hogy lehet-e valahol itthon kapni a Star Wars: Clone Wars Lightsaber Duels játékot? Már az összes nagyobb konzol üzletben néztem, de sehol sem volt belõle.
Törölt felhasználó
durva,hogy vannak ilyen <#kocsog>#kocsog><#lama>#lama> hackerek,nemhogy inkánbb a názát basztatnák😄
a Wiihun 😊
csak pont az nap megint betámadták a servert. Hamarosan kész lesz, de szinte mindent újra kellet csinálni.
csak pont az nap megint betámadták a servert. Hamarosan kész lesz, de szinte mindent újra kellet csinálni.
Törölt felhasználó
sztem kompatibilis,
a naruto class of ninja revolution 1-2-vel legalábbis nekem az volt.....
a naruto class of ninja revolution 1-2-vel legalábbis nekem az volt.....
vagy mondjuk Cod5, conduit, fighter játékok, resident evil, mario kart stb...-val kompatibilis ?
sziasztok 😊
annyit kérdeznék, hogy a classic controller-el lehet játszani minden játékot, még azt is amelyik dobozára nincs feltüntetve a CC képe? mondjuk splinter cell CC-vel menne?
vagy ha nem, akkor a régi konzolos játékokon kivül mire tudnám használni?
annyit kérdeznék, hogy a classic controller-el lehet játszani minden játékot, még azt is amelyik dobozára nincs feltüntetve a CC képe? mondjuk splinter cell CC-vel menne?
vagy ha nem, akkor a régi konzolos játékokon kivül mire tudnám használni?
Akkor valóban ment még egy napig. Most gondolom stabilizálnak ezt azt még az oldalon.
Melyik? Mert a WIIHUN az elerhetetlen... 😞
Sziasztok!!
Tudnátok-e segíteni nekem? Megunt játékot szeretnék venni, mert az új nagyondrága. 06304422113 [email protected] on is várom a segítségeteket!
Tudnátok-e segíteni nekem? Megunt játékot szeretnék venni, mert az új nagyondrága. 06304422113 [email protected] on is várom a segítségeteket!
Adok-veszek csereberélek, Vezetem az üzletet 06304422113
újra indult az oldal
Biztos vagyok benne, hogy meg lesz oldva, ahányszor újraéledt már az oldal 😊 Fõleg most, hogy beindult az élet 😊
Nem rajtunk múlik 😊
valószínûleg megint támadás érte az oldalt, de még nem tudni.
valószínûleg megint támadás érte az oldalt, de még nem tudni.
Probatbicol: A Boom Bloxot nem fogod megbánni, pláne ennyiért , én 14000-ért vettem annó és én sem bántam meg.
A Wiihun meg nekem talpra álljon mert különben dühös leszek 😊
A Wiihun meg nekem talpra álljon mert különben dühös leszek 😊
A wiihun pár napig nem elérhetõ.
Himiru már dolgozik az ügyön.
Himiru már dolgozik az ügyön.
Az 576-ban az EA játékokra 50% engedmény van, egy csomó kapható 3500 Ft-ért, a Boom Blox-ot nem tudtam ennyiért otthagyni.
Törölt felhasználó
Van benne valami😄
Én mindigis gh 3-at akartam megvenni.
De mostanában mindig másra kellet a lé😄
Én mindigis gh 3-at akartam megvenni.
De mostanában mindig másra kellet a lé😄
Persze nem akarom elõre elkiabálni, de ha mondjuk gamespotnál 8-9 pontot kap a game, akkor tuti vétel 😊
válság ide vagy oda a minõségibb gameket illene megvenni, vagy akkor no game 😊. A conduit egy AAA cím lesz.
Én se vagyok tele pénzel, de ezt a Conduitot megveszem, mert megérdemli.
Én se vagyok tele pénzel, de ezt a Conduitot megveszem, mert megérdemli.
Törölt felhasználó
Hát én erre csak anyit tudok mondani hogy válság van!
Az emberek már nem költenek ezekre túl sok pénzt😞
Annyi a baj hogy valakinek az a jobb hogyha vesz 1 dvd-t meg kicsipelteti a wiijét és fillérekért lesz meg a játék.......
És ez azért van mert az embereknek mostanában nincs sok pénzük,valaki örül hogy jut kajára....
Énekem se lenne megmodolva a wii-m ha olcsóbban adnák a játékokat.
És lenne fölös pénzem rá.A dedós szarokat énse csípem.......
Én azokat a játékokat szeretem aminek van hangulata és jó a zene hozzá.
pl:a a skate it meg a tony hawk proving ground,meg a öldöklõsök😄
A dead rising tényleg kicsit unalmas lett,de engem kicsit megfogott,de 13-at nem adnék érte😞((
Az emberek már nem költenek ezekre túl sok pénzt😞
Annyi a baj hogy valakinek az a jobb hogyha vesz 1 dvd-t meg kicsipelteti a wiijét és fillérekért lesz meg a játék.......
És ez azért van mert az embereknek mostanában nincs sok pénzük,valaki örül hogy jut kajára....
Énekem se lenne megmodolva a wii-m ha olcsóbban adnák a játékokat.
És lenne fölös pénzem rá.A dedós szarokat énse csípem.......
Én azokat a játékokat szeretem aminek van hangulata és jó a zene hozzá.
pl:a a skate it meg a tony hawk proving ground,meg a öldöklõsök😄
A dead rising tényleg kicsit unalmas lett,de engem kicsit megfogott,de 13-at nem adnék érte😞((
Hiába jó a game, a Madworld most nem fogy túlzottan, és ha nem jó az eladás akkor nem lesz folytatás, vagy a fejlesztõktõl más komoly game. Mondjuk a MadWorld-nek a resident evil 5 megjelenése eléggé betett, de akkor is.
És ha a Conduitnál is ugyanaz lesz akkor maradnak a jövõben az aranyos majmok...
A dead rising pedig eléggé silány port lett (sajnos.)
És ha a Conduitnál is ugyanaz lesz akkor maradnak a jövõben az aranyos majmok...
A dead rising pedig eléggé silány port lett (sajnos.)
Törölt felhasználó
Mostanábban 1-re jobb gémek jönnek ki wii-re madworld és mostmeg ez😄
ÉS még a dead rising is kijött ami még gyilkolós hangulatú😄Annak a gémnak ramélem lesz folytatása...
ÉS még a dead rising is kijött ami még gyilkolós hangulatú😄Annak a gémnak ramélem lesz folytatása...
Szóval Conduit témánál diktátor leszek 😊
ha wiihun-ál is bármilyen Conduital kapcsoaltos warez téma menne, akkor azonnali ban + számûzetés+ megvetés + fekete listával jár stb 😊)
ha wiihun-ál is bármilyen Conduital kapcsoaltos warez téma menne, akkor azonnali ban + számûzetés+ megvetés + fekete listával jár stb 😊)
ez az a GAME amit tilos warezolni 😄
ÉLet halál kérdése ezen a gamen múlik. Ha nem lesz sikeres vége! Csak aranyos majmok fognak jönni wii-re, marioval, meg pokémon hardcore sexel 😄
Szegény Wii többre érdemes 😞
ÉLet halál kérdése ezen a gamen múlik. Ha nem lesz sikeres vége! Csak aranyos majmok fognak jönni wii-re, marioval, meg pokémon hardcore sexel 😄
Szegény Wii többre érdemes 😞
Törölt felhasználó
Ez mikor jelenik meg?😄
Gondoltam addigra veszek 1 üres dvd-t😄
Gondoltam addigra veszek 1 üres dvd-t😄
Állítólag hamarosan felfedik az online multi rejtelmeit, és a Wii speak milyen lesz a gamebe.
Kiváncsi vagyok, mert ha tényleg jó mint mondják akkor online multiba is a conduit lesz a legjobb.
Kiváncsi vagyok, mert ha tényleg jó mint mondják akkor online multiba is a conduit lesz a legjobb.
a mindent verõ game 😄
Errõl a Conduit-ról mintha már hallottam volna 😊

Szólj nekem is, ha megtaláltad... 😉
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Törölt felhasználó
kurvajó a madworld,eszméletlen gém😄
igen el...bocs, nem figyeltem.
Igen a GH3-ban, Before i forget