Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"fps meg szinte zero"
hat ez eleg relativ, a gugli a "wii fps"-re ezt a linket hozta ki elsonek, v. latom h. olvasod a wiihun-t (nagyon dicseretes), ott is talalhato egy cikk ami conduit promojarol szol. ott is hasonlo fps szamot lathatsz. gondolom x360 legalabb 100 fps van es azert tartod a 12-ot szinte zeronak 😊, ha egyeb shooter-eket is ide vennenk akkor pedig boven 20 felett jarnank, bar az is szinte zero valamihez kepest 😊
hat ez eleg relativ, a gugli a "wii fps"-re ezt a linket hozta ki elsonek, v. latom h. olvasod a wiihun-t (nagyon dicseretes), ott is talalhato egy cikk ami conduit promojarol szol. ott is hasonlo fps szamot lathatsz. gondolom x360 legalabb 100 fps van es azert tartod a 12-ot szinte zeronak 😊, ha egyeb shooter-eket is ide vennenk akkor pedig boven 20 felett jarnank, bar az is szinte zero valamihez kepest 😊
Igen, sajnos nincs sok FPS!
Alone in the Dark esetleg, de az is TPS, pedig ennyi erõvel lehetne FPS is
Alone in the Dark esetleg, de az is TPS, pedig ennyi erõvel lehetne FPS is
Ezen mar felesleges filozgatni. Mindharom konzolnak megvan a maga keresztje. Az teny hogy a WIInek sikerult hardveresen a legjobbra. De hogy itt se legyen szep az elet eleg ha elolvassatok a WIIHUN oldalrol a "Miert adtam el a WIImet?" cimu blogot es alatta a hozzaszolasokat.
Egyepkent teny hogy en mint FPS szereto gamer (nem HC!), biztam az XBOX360-ban, mert az XBOX-1 a playstation 2-vel ellentetben szinte elnyuhetettlen lett. Nem beszelve arrol hogy RUHHELEM a DVDt, anno a CDt is ruhheltem, es mit ad isten a PS2vel ellentetben az XBOX-1-en megy szepen minden vinyorol, nincs az a kinlodas ami a PS2-t jelemzi. Es ami tuti hogy ezt mar az XBOX360 is tudja raadasul teljesen legalisan. Na de ha anno WIIt vettem volna akkor most ugyancsak atverve ereznem magam, mert nagy lehetoseg van az iranyitasban, es nem is lett volna rossz az FPSeket igy nyomni. Csakhat FPS meg szinte zero a gepre.
Egyepkent teny hogy en mint FPS szereto gamer (nem HC!), biztam az XBOX360-ban, mert az XBOX-1 a playstation 2-vel ellentetben szinte elnyuhetettlen lett. Nem beszelve arrol hogy RUHHELEM a DVDt, anno a CDt is ruhheltem, es mit ad isten a PS2vel ellentetben az XBOX-1-en megy szepen minden vinyorol, nincs az a kinlodas ami a PS2-t jelemzi. Es ami tuti hogy ezt mar az XBOX360 is tudja raadasul teljesen legalisan. Na de ha anno WIIt vettem volna akkor most ugyancsak atverve ereznem magam, mert nagy lehetoseg van az iranyitasban, es nem is lett volna rossz az FPSeket igy nyomni. Csakhat FPS meg szinte zero a gepre.
ha igen ha nem...változtat bármin is?
és szerinted õk tervezték meg direkt, és firkantották oda a gyártóknak a tervrajz bal alsó sarkára, hogy "csak ólommentes ónnal forrasszatok, srácok!" ?
...vágod?
Törölt felhasználó
Nem a microsoft gyártja,de õk tervezték!
nem a microfos gyárjta a konzolok elemeit... tehát, a minõség részben a beszállítók sara.
tény, hogy a nintendo összes cucca, minõségileg pöpec. hiába méd in csájn. persze, akad ott is 1-1 selejt.
tény, hogy a nintendo összes cucca, minõségileg pöpec. hiába méd in csájn. persze, akad ott is 1-1 selejt.
Törölt felhasználó
3 év alatt azért sok xbox 360 alaplap megjelent...
most aszem a jasper a legújabb.
De nem ez a lényeg!
Hanem az hogy tényleg még mostanra is vacak,szar,fos minõségûen csinálják meg a chip golyócskáit.És szarul is forasztják!
Ha én veszek 1 konzolt 50-ért akkor annyit elvárok tõle hogy jól mûködjön!
Ennyi!Vagy 90-ért az elite ára😄
Az elsõ generációs 360 ok még karcolták is a dvd-ket ha mozgatuk a gépet!
ÉS tudtak a hibárol!
Akkor mértnem csinálnak 1 normális konzolt?
most aszem a jasper a legújabb.
De nem ez a lényeg!
Hanem az hogy tényleg még mostanra is vacak,szar,fos minõségûen csinálják meg a chip golyócskáit.És szarul is forasztják!
Ha én veszek 1 konzolt 50-ért akkor annyit elvárok tõle hogy jól mûködjön!
Ennyi!Vagy 90-ért az elite ára😄
Az elsõ generációs 360 ok még karcolták is a dvd-ket ha mozgatuk a gépet!
ÉS tudtak a hibárol!
Akkor mértnem csinálnak 1 normális konzolt?
ja, eleg gaz h. 3 es fel ev utan sem sikerult megoldani ezt a gondot ugy h. ne keljen utolag hozzanyulni, inkabb 1 milliardot elkulonitenek szervizre es kitoljak a garit 3 evre, szanalom 😞
utólag olvastam, ott a pont. késleltetett hûtés kellene a gépbe, ezt spórolták ki, de nem hiszem hogy több lé megoldani a gondot, mint a visszahívásból, garanciából (szerviz ktg megtérítés) keletkezõ kiadás, nomeg a presztizsveszteség..
pont ezt akartam, hogy nem a gép erõsége a hiba, csak annyi, hogy truyi amerikai hozzáálása van a terméknek.
Itt is mint a kocsiknál példaul a japán mehbizhatóság kiütközik. Ezért nincs baj a ps3, és a Wii többségével.
Viszont én m,int felhasználó nem izgat, hogy miért sporólnak billék.
Ha nem tudom használni a gépet mert állanndóan bef@sik akkor evidens hogy szidja az ember.
Egyébként x360 jó gép csak a botkormányos kontrollerje nem fekszik.
Lehetne tõlem atom biztos megbizható gép, de nem venném akkor sem, a sima kontrollerje miatt. Ezért a ps3 se nyerõ.
Egér bill, és Wii mote írányitás powa! 😄
Itt is mint a kocsiknál példaul a japán mehbizhatóság kiütközik. Ezért nincs baj a ps3, és a Wii többségével.
Viszont én m,int felhasználó nem izgat, hogy miért sporólnak billék.
Ha nem tudom használni a gépet mert állanndóan bef@sik akkor evidens hogy szidja az ember.
Egyébként x360 jó gép csak a botkormányos kontrollerje nem fekszik.
Lehetne tõlem atom biztos megbizható gép, de nem venném akkor sem, a sima kontrollerje miatt. Ezért a ps3 se nyerõ.
Egér bill, és Wii mote írányitás powa! 😄
Bencõ, figy, ez nem annak tudható be, hogy a gép erõsebb, ennek köze nincs hozzá, különben már rég mennének halomra tönkre a PS3-ak, meg a csúcskategóriás PC-k.
Az X360-nak egyetlen baja van, hogy Bill bácsiék gány anyagból készítik. Itt egész konkrétan az alkatrészek forrasztásához használt ón a ludas a legtöbbször. Ugye gyárilag az X360-ban nincs utánhûtés - azaz gyakorlatilag miután lekapcsolod a konzolt, az alkatrészek hûtés nélkül maradnak. Azt ugye vágod, h mekkora hõt képes egy konzol termelni mondjuk 2-3 óra játék után (a Wii-mbõl kiindulva).
Namost a Microsoft a forrasztásokhoz ultragagyi, "környezetkíméló" ólommentes forrasztóónt használ, így hûtés hiányában a GPU gyakorlatilag leforrasztja magát az alaplapról - ezért kell rögtön vásárlás után hûtésmoddolni a gépet.
Szal szó sincs arról, hogy mindez azért lenne, mert erõsebb a hardver, az alkatrészek lábai meg alapból nem tudnának meggyengülni, hiszen akkor nem bírnák annak az ónnak a forróságát sem, amivel felrakják õket az alaplapra.
Szegény X360-at rosszul rakják össze, ne õt bántsuk ezért. 😞
Az X360-nak egyetlen baja van, hogy Bill bácsiék gány anyagból készítik. Itt egész konkrétan az alkatrészek forrasztásához használt ón a ludas a legtöbbször. Ugye gyárilag az X360-ban nincs utánhûtés - azaz gyakorlatilag miután lekapcsolod a konzolt, az alkatrészek hûtés nélkül maradnak. Azt ugye vágod, h mekkora hõt képes egy konzol termelni mondjuk 2-3 óra játék után (a Wii-mbõl kiindulva).
Namost a Microsoft a forrasztásokhoz ultragagyi, "környezetkíméló" ólommentes forrasztóónt használ, így hûtés hiányában a GPU gyakorlatilag leforrasztja magát az alaplapról - ezért kell rögtön vásárlás után hûtésmoddolni a gépet.
Szal szó sincs arról, hogy mindez azért lenne, mert erõsebb a hardver, az alkatrészek lábai meg alapból nem tudnának meggyengülni, hiszen akkor nem bírnák annak az ónnak a forróságát sem, amivel felrakják õket az alaplapra.
Szegény X360-at rosszul rakják össze, ne õt bántsuk ezért. 😞
...vágod?
tekintve hogy olyan allatfajta vagyok, h wiire megveszem a jatekokat, kb 1-2honaponta 1-et
anti hero
vagy akár konstrukciós stb hiba, nem birja addig ameddig ...
persze ez cska spekuláció 😊
igazából leszarom, Wii az isten azt ennyi. ha nagyon gazdag lennék, vennék x360at, de sztem 2 konzol az túlzás jelen helyzetben (és ismerve mennyit játszom és inkább mire kell a pénz : )
persze ez cska spekuláció 😊
igazából leszarom, Wii az isten azt ennyi. ha nagyon gazdag lennék, vennék x360at, de sztem 2 konzol az túlzás jelen helyzetben (és ismerve mennyit játszom és inkább mire kell a pénz : )
anti hero
Törölt felhasználó
talán az hogy: a jobb grafikus chipset több hõt termel,és amikor kikapcsoljuk a konzolt akkor,nagy hõingadozás miatt meggyengülnek a lábak,és a végén elszakadnak,és jön a 3 led........
"sokkal jobb grafikája van mint a wii-nek de,ez a konzol rovására is megy"
mi az összefüggés? jobb grafika, instabil mûködés? <#ticking>#ticking><#lama>#lama>
mi az összefüggés? jobb grafika, instabil mûködés? <#ticking>#ticking><#lama>#lama>
Törölt felhasználó
Tudok sok mindent xbox 360-asokrol😄
Szoktam olvasgatni az apróhirdetéseket,meg a konzolüzleteknek eröl a 3 ledröl a véleményét.van 1 ismerõsöm a 3. boxa ment tönkre....
az igaz hogy az xboxnak sokkal jobb grafikája van mint a wii-nek de,ez a konzol rovására is megy!
Szoktam olvasgatni az apróhirdetéseket,meg a konzolüzleteknek eröl a 3 ledröl a véleményét.van 1 ismerõsöm a 3. boxa ment tönkre....
az igaz hogy az xboxnak sokkal jobb grafikája van mint a wii-nek de,ez a konzol rovására is megy!
Elkezdtem írni valamit, de rájöttem, hogy felesleges vitatkozni. Legyõznél a rutinoddal.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Törölt felhasználó
úgyértem kisgabo este van már😄
Törölt felhasználó
csak nézd már meg az apróhirdetéseket nagyokokos!
mindegyik instabil...
fél évest 1-szer láttam a vaterán naponta 6 órát játszottak vele.
kigabo:temeg jobb hogy ha megse szólalnál homár vagy!
<#banplz>#banplz>
mindegyik instabil...
fél évest 1-szer láttam a vaterán naponta 6 órát játszottak vele.
kigabo:temeg jobb hogy ha megse szólalnál homár vagy!
<#banplz>#banplz>
Nem rémlik, hogy én 14-18 éves korom között égbekiáltó ökörségeket írtam volna fórumokra 😊
A kor nem mentség szvsz.
A kor nem mentség szvsz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Törölt felhasználó
Mindegyik xboxnak lesz elõbb utóbb baja😄
az összes instabil.
az újak már stabilabbak de max fél évig bírják😄
az összes instabil.
az újak már stabilabbak de max fél évig bírják😄
Törölt felhasználó
nyomjátok a gta 4-et 3 ledes lesz,sebaj 7 ezerért megcsinálják 1-2 hónap múlva megint 3 led😄
és eladjátok(tapasztalataim szerint,egyre több a 3 ledes box a naten amit el akartok adni😄)
és eladjátok(tapasztalataim szerint,egyre több a 3 ledes box a naten amit el akartok adni😄)
Szívembõl szóltál 😊
Figy, ezt már megszokhattátok volna ti "Nagykonzolosok" (sic!). Ti szépen flémelitek egymást, hogy X360 kontra PS3, és megy az eszetlen anyázás meg a flmaewar, mi Wii-sek meg csendben vigyorogva megrázzuk a fejünket, és elmegyünk JÁTSZANI 😄
...vágod?
igy nem lehet osszeveszni! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Törölt felhasználó
mi meg a madworldot nyomjuk mire kijön a conduit😄
Mondok mast: nem ernek ra mert nyomjak a GTA4-et, hogy vegezzenek vele mire kijon a MAFIA 2... <#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
es hogy meg az xbox tulajok az elfogultak... 😊
Törölt felhasználó
Ennyi volt a vita?😄
De annyit még elfelejtettem mondani a kedves x 360 tulajoknak hogy,azért nem látogatják sokan ezt a fórumot mert:az x 360-nak nagy a hiba aránya és a wii-nek nem😄
De annyit még elfelejtettem mondani a kedves x 360 tulajoknak hogy,azért nem látogatják sokan ezt a fórumot mert:az x 360-nak nagy a hiba aránya és a wii-nek nem😄
Törölt felhasználó
durva😄
Döcögösen de elindult újra az oldal.
És újra kell regelni megint ( nem a mi hibánk)
És újra kell regelni megint ( nem a mi hibánk)
A Wario Land Shake It engem is nagyon érdekel, vérbeli platform játék tele jó ötletekkel...és hát az irányítás 😊
Prody, ha esetleg megveszed és Neked nem tetszik én vevõ vagyok rá 😄
A HD témáról pedig csak annyit, hogy engem már nem tud lenyûgözni a csillivilli grafika, volt idõ amikor igen, de már nem.
Prody, ha esetleg megveszed és Neked nem tetszik én vevõ vagyok rá 😄
A HD témáról pedig csak annyit, hogy engem már nem tud lenyûgözni a csillivilli grafika, volt idõ amikor igen, de már nem.
Törölt felhasználó
Egyetértek
Én a pc-t másra nem használom csak arra hogy töltögessek vele😄
Meg néha pl most is probálgatom a gta 4-et, de áhh 9400 gt-n szagat picit de azért még jóh.inkább maradok a wii-nél (egyébként 14 volt a kártya,amin alig fut el a gta 4)KOnfigom amd dualcore 4800, 3 giga ram 800 mhz,k9neov3 lapocska,200giga hdd.Ez a gép kb olyan 140 ezremben volt 1 ével ezelõt+most a vga 14k,de azis bisztos többet nem költök ráh.
INKÁBB WII
Én a pc-t másra nem használom csak arra hogy töltögessek vele😄
Meg néha pl most is probálgatom a gta 4-et, de áhh 9400 gt-n szagat picit de azért még jóh.inkább maradok a wii-nél (egyébként 14 volt a kártya,amin alig fut el a gta 4)KOnfigom amd dualcore 4800, 3 giga ram 800 mhz,k9neov3 lapocska,200giga hdd.Ez a gép kb olyan 140 ezremben volt 1 ével ezelõt+most a vga 14k,de azis bisztos többet nem költök ráh.
INKÁBB WII
hehe😊 a játékélmény a fontos, nem a grafika meg a felbontás meg hogy mennyire szép...
Conduit-ot várom nagyon-nagyon! 😄 Majd meg kéne beszélni egy közös mutlizást nem ?😛
Az évben még csomó RE és horror game jön!
Wario land shake it -röl mit gondoltok ?😊 érdemes? néztem videókat és nagyon ötletes-nek találom 😄
Conduit-ot várom nagyon-nagyon! 😄 Majd meg kéne beszélni egy közös mutlizást nem ?😛
Az évben még csomó RE és horror game jön!
Wario land shake it -röl mit gondoltok ?😊 érdemes? néztem videókat és nagyon ötletes-nek találom 😄
Ja amugy meg sem emlitettem a XBOX360/PS3 fanok egyik legfobb nyekergeset a WII elleneben, a HD felbontas hianyat. Vesszunk ossze ezen is! 😊
Amugy egy szelesvasznu Thomson 82-es CRTm van, RGBvel megy rajta a BOX, szoval nekem mindegy, nem latok semmit az 1280x720-bol, szarok a HDbe... 😊
(vegulis lehetne rosszabb helyzet is, mondjuk 55os, 4/3-as CRT, esetleg fekete-feher...)
😊
Amugy egy szelesvasznu Thomson 82-es CRTm van, RGBvel megy rajta a BOX, szoval nekem mindegy, nem latok semmit az 1280x720-bol, szarok a HDbe... 😊
(vegulis lehetne rosszabb helyzet is, mondjuk 55os, 4/3-as CRT, esetleg fekete-feher...)
😊
Hat gyerekek a Metroid Prime-t direkt nem emlitettem. Oke hogy FPS, es tenyleg az tulajdonkeppen a WII HALOja ugyanugy mint a PS3 KILLZONEja. De elegge elter a hagyomanyos FPSektol, szal az nem nekem valo. Na de ez a Conduit, ez valahogy vonz... 😊
sztem szorakozasra kurva jo a wii 😄
es par jateknak tenyleg nagoyn fain az iranyitasa ez teny!
es par jateknak tenyleg nagoyn fain az iranyitasa ez teny!
anti hero
Teljesen ok amit írsz, de nem cáfolod azt amit idéztél tõlem. Az, hogy nem kell telepíteni, biztosan elfut, az nem plusz élmény, az kényelem és biztonság. De ezeken kívül ugyanazt kapod mintha pc-n játszanál, legfeljebb ugyanazért az árért szebb köntösben. Persze teljesen elfogadható, ha valakinek ezek is nagyon sokat számítanak, meg érthetõ, hogy ha Halo fan vagy akkor az X-et választottad, de amikor kézbe veszel egy wiimote-ot és elkezdesz tesniszezni, vagy Boom Bloxozni, akkor érzed igazán, hogy na végre valami új született.
SZinte el sem hiszem, egy ember aki nem szidja a másik konzolt! Ezt a hozzá állást és látásmódot hiányolom én a játékos társaimtól. Nekem ugyebár Wii-m van, de szeretnék venni egy Xbox360-at, Playstation 2-t, DS-t 😊, csak hát azok a mocskos anyagiak ugyebár, így is hetekig rágom magam egy új játék vásárlásán. Szóval mindegyik gépen megvan az a pár játék ami érdekel, és valamiért én is kibírom azt, hogy nem mondok értelmetlenül bugyuta és ostoba dolgokat azokra a játékokra/konzolokra amik hidegen hagynak.
Van ám nagyon jó FPS kinézetû játékunk ám 😊, igaz csak egy (véleményem szerint)épp benne vagyok ezerrel. Ez pedig a Metroid Prime 3.
Van ám nagyon jó FPS kinézetû játékunk ám 😊, igaz csak egy (véleményem szerint)épp benne vagyok ezerrel. Ez pedig a Metroid Prime 3.
hja, a pc semmi másra nem jó, minthogy öld bele a pénzt.. új vga, új proci, nagyobb hdd... és, töltögetnek a népek minden hüjeséget, és nem játszanak végig semmit. nincs értéke semminek.
4 éve tolom pc-n a far cry-t, most jóideje cod4, gyakorlatilag más játékot nem. lassan én is maradok a konzolnál ( nincs virus, valszeg nem szaggat a játék.. ) a kis laptoppal meg elnetezgetek.
4 éve tolom pc-n a far cry-t, most jóideje cod4, gyakorlatilag más játékot nem. lassan én is maradok a konzolnál ( nincs virus, valszeg nem szaggat a játék.. ) a kis laptoppal meg elnetezgetek.
"Viszont ha van egy felsõ kategóriás számítógéped, akkor az xbox és a ps3 gyakorlatilag semmilyen plusz élményt nem ad, a wii viszont igen, gazdagabb vidékeken ezért választják inkább azt az emberek."
Ezzel nem ertek 100%-ig egyet. Nekem mint lathato XBOX360 van es NEM jatszom PCvel. Egyszeruen annyira konzolos lettem hogy mar nem erdekel. Nem tetszik mar maga az egesz PC filozofiaja sem hogy rendszer telepites, utana a jatek, azt ha nem megy miert nem megy meg mittudomen. Persze ebbe tudom tobb a szemmellenzo, mara mar laptopot hasznalok (imadom) de csak netre, meg zenere meg filmre. Sajnos nincs sok idom jatszani, de amennyi van azt nyilvan a konzol elott szeretnem eltolteni. Az hogy milyen elott az ebben az esetben teljesen mindegy. Lehetett volna WIIm is, vagy PS3. Azert lett XBOX mert imadom a HALOt. Megvan minden resze, mar ami FPS. Ja, mert ki tudja miert de keves kivetellel FPS fan vagyok (de azert GTA4 es DEAD RISING is a kedvencem). Na ebbol a szembontbol jo is lenne a WII meg nem is. Jo lenne az uj iranyitas miatt, de ugye ott van hogy hat nemsok tenyleg jo FPS van ra. Remelem azert ez a THE CONDUIT odaver kemenyen mind az XBOX360 mind a PS3 platfornak, persze nem grafikailag de a gehez viszonyitva termeszetesen. Tudom, fura ezt olyantol hallani akinek nincs WII, es valoszinu nem is lesz (es ez anyagi okok miatt termeszetesen), de ez a kis ari gep is megerdemel mar egy utos FPSt. Nekem nem lesz rossz erzes ha ti WIIsek is kaptok mar egy tenyleg szuper FPSt. Azert megfogom majd nezni, ha mashogy nem hat egy SPEED-RUN video segitsegevel. Tuti lesz belole. 😊
Ezzel nem ertek 100%-ig egyet. Nekem mint lathato XBOX360 van es NEM jatszom PCvel. Egyszeruen annyira konzolos lettem hogy mar nem erdekel. Nem tetszik mar maga az egesz PC filozofiaja sem hogy rendszer telepites, utana a jatek, azt ha nem megy miert nem megy meg mittudomen. Persze ebbe tudom tobb a szemmellenzo, mara mar laptopot hasznalok (imadom) de csak netre, meg zenere meg filmre. Sajnos nincs sok idom jatszani, de amennyi van azt nyilvan a konzol elott szeretnem eltolteni. Az hogy milyen elott az ebben az esetben teljesen mindegy. Lehetett volna WIIm is, vagy PS3. Azert lett XBOX mert imadom a HALOt. Megvan minden resze, mar ami FPS. Ja, mert ki tudja miert de keves kivetellel FPS fan vagyok (de azert GTA4 es DEAD RISING is a kedvencem). Na ebbol a szembontbol jo is lenne a WII meg nem is. Jo lenne az uj iranyitas miatt, de ugye ott van hogy hat nemsok tenyleg jo FPS van ra. Remelem azert ez a THE CONDUIT odaver kemenyen mind az XBOX360 mind a PS3 platfornak, persze nem grafikailag de a gehez viszonyitva termeszetesen. Tudom, fura ezt olyantol hallani akinek nincs WII, es valoszinu nem is lesz (es ez anyagi okok miatt termeszetesen), de ez a kis ari gep is megerdemel mar egy utos FPSt. Nekem nem lesz rossz erzes ha ti WIIsek is kaptok mar egy tenyleg szuper FPSt. Azert megfogom majd nezni, ha mashogy nem hat egy SPEED-RUN video segitsegevel. Tuti lesz belole. 😊
A világ szerencsésebb felén azért vesznek az emberek konzolt, mert szórakozni akarnak, nálunk leginkább azért mert nincs pénze az embereknek csúcs pc-re . És a csúcs pc kiváltására kétségkívül nem alkalmas a wii, arra a másik 2 konzol jobb.
Viszont ha van egy felsõ kategóriás számítógéped, akkor az xbox és a ps3 gyakorlatilag semmilyen plusz élményt nem ad, a wii viszont igen, gazdagabb vidékeken ezért választják inkább azt az emberek.
A másik dolog a számítógépes játékkultúrával függ össze, nálunk nagyon szûk az a réteg, aki most 30-40 éves és már a 80-as évek eleje-közepétõl játszik, akit már nem nagyon lehet lenyûgözni még színesebb, lila villódzó effektekkel, viszont felüdülést jelent neki a wii által hozott friss élmény. És szerintem világviszonylatban ez a réteg jelentõs részt képez a wii vásárlók táborában.
Viszont ha van egy felsõ kategóriás számítógéped, akkor az xbox és a ps3 gyakorlatilag semmilyen plusz élményt nem ad, a wii viszont igen, gazdagabb vidékeken ezért választják inkább azt az emberek.
A másik dolog a számítógépes játékkultúrával függ össze, nálunk nagyon szûk az a réteg, aki most 30-40 éves és már a 80-as évek eleje-közepétõl játszik, akit már nem nagyon lehet lenyûgözni még színesebb, lila villódzó effektekkel, viszont felüdülést jelent neki a wii által hozott friss élmény. És szerintem világviszonylatban ez a réteg jelentõs részt képez a wii vásárlók táborában.