10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• HiMiru

Hi All!

Gondoltam szólok, hogy remek kis Wii Sports Resort játék indult a himiru.hu-n (néhai wiihun.hu).

Nyomás játszani! :)
  • kisgabo
    juteszembe, mien a motion plus? megéri az árát?
  • solti
    pedig nem is, csak sports resortozunk:D
  • kisgabo
    a wii halott.
  • SL
    na pörögjön a topik :]
    4k-ért adja a gyerek:)
  • moonster
    irányár?
  • CharrDen
    Eladó Wii VGA HD AV kábel. Ezzel tudod kikötni monitorra vagy EDTV/HDTV-re, és ezzel be tudod rakni a 480p-t! Van 2010. 06. 09.-ig rá garancia. Kép:

• flevente
    van a savemefrii még brick esetén, egy gamecube irányító kell hozzá, néz utánna, www.google.hu
  • Prody
    Ja és eladó a Guitar hero WT-s full band szett
    aerosmith+gitár szett
    greatest hits

• Prody
    Vannak eladó wii-s játékaim. nézzetek körül jatekaim.hu -n! név: prodydávid
  • SL
    hmm... akkor veszek egy Wii-t :]
  • Totis
    Hááát. Youtube-on nézz szét.
    Egyébként ott is a SaveMii-t javasolják mint alternatívát brick-elt Wii-hez.
  • Totis
    Fut minden verzión amin a Homebrew channel is rajta van.
    Gariba nem szól bele mivel szoftveres és nem kell szétszedni a gépet hozzá. Viszont előfeltétel a cIOS megléte a Homebrew Channel-hez.
  • aya
    Full brick-ben tud valaki segiteni?
    Elrontott a wii, nem én :) egy frissitést, és semmi nem jön be a wiimen még a menü se!!
  • SL
    Hellósztok!

Ez a Wii Backup Loader minden Wii-n megy? És ez nem "szól" bele a gariba?
  • Bhalage
    nemcsak jo de tenyleg szep is, kb felenel vagyok, dehat mondjuk a metroidot sokkal hosszabbnak ereztem : ) de amugy jo : )
    a multiba meg parszor lelottek, de amugy jo :D

mondjuk kicsit tobb ASE okossagot beletehettek volna, igy marad az agyatlan shooter szintjen
  • CharrDen
    Mármint a monitorba "ha van analóg bemenet" bocsi :)
  • CharrDen
    Eladó egy Wii VGA/HD kábel, ezzel ki tudod kötni lcd monitorra, vagy HDTVre ha van benne analóg bemenet.(vékony) Itt egy kép róla. Ára 4000 Forint:)
    Ja és az elllenfelek néhol segghülyékxD
    jó ez a conduit,csak rövid:D
  • solti
    persze, amint hazajövök EFOTT-ról és kijózanodom:D
  • Prody
    játszunk ?:) prodyZero a nevem
  • JiBBeRiSH
    Eladó egy alig használt Nintendo WiFi USB Connector 5000 Ft-ért, vagy DS/Gamecube/PS2 játékra cserélném.
  • solti
    grand slam-be miért nem tudok online nyerni? ráadásul a játékos összesorsolások is neccesek...na, nehéz az egész:D gép ellen is csak easy-n megy csuklóból, mediumon szenvedős, tovább nem is mondom....grrr
  • Bendzsi6262
    Bízom benne Prody,csak ahhoz előbb meg kéne vennem...bár szerintem úgyse bírom ki, hogy ne.
    Javancsivi: ha ennyire szereted a mariot akkor mindenképp megérné mostanában Neked a Wii, hiszen a Galaxy valóban szinte tökéletes játék, és nekem egyes részek még elég nehezek is voltak, aminek örültem. Ráadásul ugye nemrég jelentették be a brost is ahogy írtad is meg a Galaxy 2-t is. A Pikminről pedig eddig szintén csak jót hallottam.
  • Prody
    majd online játszunk :D
  • Javancsivi
    Szia! Egyébként amit mondasz az nem hangzik rosszul!
    Rayman Raving Rabbids-ot próbálnám ki wii-n. Én pc-n játszottam vele és nekem nagyon tetszett. Wii-n nem tudom hogy milyen.
    Videojátékok közül nekem legjobban super mario galaxy jönne be! Jobbak mint az eddigi részek szerintem. De mindegyik kedvencem volt. Nekem csak super mario 64-ig volt szerencsém a mário játékokat kipróbálni. Azt láttam hogy lesz new super mario bros is wii-n, abban is van fantázia. De legjobb szerintem ezidáig számomra super mario bros japán változata volt!
    Konzol játékok közül még kirby volt a másik kedvencem. De arról viszont semmit se szoktam hallani. De hallottam hogy annak is készül valamilyen wii-s folytatása. Kirby zenében hangban rajzban nagyon ott volt!
    Még Pikminre lennék kiváncsi, szerintem az is nagyon aranyos.
  • Bendzsi6262
    Spórolj össze egy Wii-re, vegyél használtan mert úgy OLCSÓBB és akkor majd a valós játékélményeidről is beszámolhatsz.
    Én most épp a Grand Slam Tennis-en gondolkozok de nagyon, ráadásul Motion Plussal együtt simán jó vételnek tűnik NEKEM(14 félért már találtam) :)
  • Bhalage
    single tortenetet nyomom es eleg jo idaig, bar cska a 2ik feladatnal vagyok, de olyan kicsit halflifeos. de ezen ne azt ertsd hgoy koppintas a jatek, hanem hgoy hasonlo a feelign. sztem az effektek nagyon tutik megyek is vissza cska elfaradt a kezem a sok lovoldozestol :D
  • CharrDen
    Tehát akkor jó lett? Azt is hallottam, hogy nem igazán jó. Neked még mi a véleményed? Sokan vannak neten? Hamar talál szervert? Igazából a multiplayer része érdekelne. Köszi
  • Bhalage
    megvettem a conduitot, kurva nagy a feelign es jo a csitcsattdirrdurr, de kurvaerzekeny az iranyitas! bejon!
  • CharrDen
    Értem én, de ha ez ekkora ellenállást szít akkor ezt ne itt mondogasd, úgyse érdekel senkit mint látod. Vitát meg ne kezdjünk, nincs értelme, nem vagyunk mi 12 évesek...
  • CharrDen
    Hát istenem, ezt miért pont itt kell megbeszélni, nyiss új topicot, esetleg kibannolnak érte, de ezt ne itt ird le... Hidd el, te jársz rosszul.
  • Terensz
    HáLY!!4
    Nincs itt egy biztonsági őr véletlenül? (Ezalatt a mozgóbüfést értem.)

Én elakadtam sajnos a gondolatmenet közepénél... :C Pár szóban összefoglalnád a lényeget, mert nagyon szeretnák szolidarítani
    Had pörögjön a topik:D
  • koryne
    És mindezt egy játékgép topicjában. Gratulálok
  • koryne
    Igen, a fogyasztók tényleg ki vannak szolgáltatva a nagy, gonosz KONZOLmultiknak, hiszen AK-val állnak a hátad mögött, hogy vedd meg a túlárazott szarjukat -.- Akik vettek, azok boldogok vele (vagy nem, de akkor meg eladják).

Szerinted nem ér ennyit a wii? Akkor ne vegyél, ennyire egyszerű! Ha mégis érdekel, majd megveszed 5 év múlva, amikor utánad hajítják úgy, mint most a Gamecube-ot. Vagy vársz 10 évet, ha a N esetleg továbbra is pénznyomdát lát benne. Te így legfeljebb csak vérig sértettnek és türelmetlennek tűnsz, hogy neked még nincs ilyen géped, mert drágának tartod.

Ez a "mindig az erősebb grafika győzött" dolog is eléggé sántít... Előző gen győztese a ps2 volt, nem? A GC és a box classic is többet mutatott grafban. Innen az jön, hogy a konzoliparban a játékok döntenek (nem, nem a grafikájuk). Wii-re jelenleg casual játékok vannak többségben és ők is veszik a gépet. Nincs ezzel semmi gond, ha nekik megér ennyit, hogy a tv előtt fekvőtámaszozzanak, tegyék.

Te azt mondod, védeni szeretnéd a fogyasztókat. A fogyasztók, köszönik szépen, megvannak így is. És élvezik. Rakétával sem téríthetnéd le őket erről a pályáról, mert úgy érzik, ez nekik jó.

Végül, nem a zoon politikont tartotta itt senki zagyvaságnak, hanem a fogalmazási stílusodat, teljesen követhetetlen és fárasztó módon tudsz írni. Ne csodálkozz, ha ilyen hsz-eket kapsz válaszul.

Kicsit sokat írtam itt a semmiről, többiektől bocsánat...
  • Bendzsi6262
    bárcsak tartottad volna be a szavad...lehet jobb lett volna ha tűz csillagjegye helyett a fogalmazás vagy értelmezés csillagjegyébe születsz. Mert minél inkább próbálsz itt megmagyarázni valamit (amit a mai napig nem értek) annál jobban belekavarodsz, szóval én tényleg feladnám a helyedben, így megkímélnéd Magad a sok negatív hozzászólástól.
    Jah, és gratulálok a Zoon Politikon rangodhoz :)