Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
de igazi gitárral nem tudsz gitárhirózni :)
használtan, persze.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Röhejesen drága. Kb. ennyiért már lehet kapni egy kezdõ, de jó minõségû igazi gitárt is...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Törölt felhasználó
te<#hehe>#hehe>
Törölt felhasználó
a tv kártya még mindig olcsóbbXD
megtaláltam :D
http://www.vdigi.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://www.vdigi.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
Törölt felhasználó
Vegyél tv kártyát:D
6 ezerért már lehet kapni asust!
14-ért ami nekem van ahoz már van antena digi tévés:D
6 ezerért már lehet kapni asust!
14-ért ami nekem van ahoz már van antena digi tévés:D
jah, még egy kérdés
valaki nem tud olyan kábelt amivel összetudom kötni a monitoromat a Wii-vel és ne TV-n kelljen játszanom? és legyen kimenet is amibe a hangfalamat teszem...nem nagyon találtam ilyet :S
valaki nem tud olyan kábelt amivel összetudom kötni a monitoromat a Wii-vel és ne TV-n kelljen játszanom? és legyen kimenet is amibe a hangfalamat teszem...nem nagyon találtam ilyet :S
és a rock bandes gitár vagy dob mûködik a GH-val, vagy melyik részével?
Amúgy igen Metallica az is tuti :)
Vannak Rock band kiegészítõ lemezek is meg AC/DC-s is :P azokat is megkéne szerezni egyszer :D meg ugye a DLC-k
Amúgy igen Metallica az is tuti :)
Vannak Rock band kiegészítõ lemezek is meg AC/DC-s is :P azokat is megkéne szerezni egyszer :D meg ugye a DLC-k
És mi lesz a GH Metallicával? :)
Egyébként a GH cuccok kompatibilisek a Rock Band 2-vel, úgyhogy a RB dobot nem muszáj megvenned.
A Rock Band 2 wii-vel tovább bénáznak egyébként, most épp május 29-re tolták az UK megjelenést, így már pont egy napra esik a GH Metallicával, fontolgatom is, hogy lemondom az elõrendelést és inkább a GH-t választom.
Egyébként a GH cuccok kompatibilisek a Rock Band 2-vel, úgyhogy a RB dobot nem muszáj megvenned.
A Rock Band 2 wii-vel tovább bénáznak egyébként, most épp május 29-re tolták az UK megjelenést, így már pont egy napra esik a GH Metallicával, fontolgatom is, hogy lemondom az elõrendelést és inkább a GH-t választom.
gyermekeim azt találtam ki hogy...
mivel van egy world tour-om, dob és gitár, vennék majd egy GH3+gitár csomagot, késöbb egy Aerosmith-t és egy Rock band 2 lemezt, és egy rock band 2 dobot :P remélem kompatibilisak egymással így...
mivel van egy world tour-om, dob és gitár, vennék majd egy GH3+gitár csomagot, késöbb egy Aerosmith-t és egy Rock band 2 lemezt, és egy rock band 2 dobot :P remélem kompatibilisak egymással így...
Törölt felhasználó
lol nekem nem kell pelenka hozzá:D
Törölt felhasználó
nekem bejönnek a resident evil gémek.
1 azért mert a capcom készíti õket,és a kedvenc kiadóm:D
2 másrészt mert jó a sztori meg a fillingje is!
1 azért mert a capcom készíti õket,és a kedvenc kiadóm:D
2 másrészt mert jó a sztori meg a fillingje is!
elso jatekom volt, nekem az a bajom vele, hogy mintha kicsit lassu lenne a celkereszt, meg neha idegesit, hogy csikot huz maga utan,
amugy isten gem az tuti, bar volt par boss, ahol majd megbaszott az ideg mig lenyomtam.
amugy isten gem az tuti, bar volt par boss, ahol majd megbaszott az ideg mig lenyomtam.
anti hero
Törölt felhasználó
resident evil umbrela cronices isten gém:D
Törölt felhasználó
ok ne is legyen megint rossz<#vigyor4>#vigyor4>
igen csak ugy magátol, nem tudom mi lehetet a baj, a biztositékra gyanakodtam vagy a tápra, de lehet megvan törve a kábel. szerencsére ez a hiba azota nem jött elõ remélem igy is marad.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Törölt felhasználó
Csak úgy magátol?:D
Érdekes.
Ez a régi monitoromra emlékeztet,nem akart bekapcsolni és vártam vele 2-3 napot és jó lett:D
Érdekes.
Ez a régi monitoromra emlékeztet,nem akart bekapcsolni és vártam vele 2-3 napot és jó lett:D
na nem kell szervizbe vinnem a wii-t mert még indulás elött ugy döntötem össze dugom és csodák csodájára megy:):):) remélhetöleg igy is marad:):)
1mot meg 1 nun érdekelne.
Törölt felhasználó
az jó:D
Fullos, még garis (2mote+akksik+akksitöltõ állvány, 2nun, gc kontr, svhs, komponens, tvbox (ezzel megy monitoron is), gc memókari stb) chipelt Wii eladó.
85K
Alku nincs. :P
85K
Alku nincs. :P
fotográfik kolomp edisön :D
be adnám a lenne még rá gari, de nincsen. Rámértem a tápra, és nagy valoszinüségel csak a biztositék szált el benne, de ez majd holnap kiderül mert már sikerült találnom egy szervizest.
Törölt felhasználó
Nem indul a wiid?
az szívás.
add be a nintendonak garba:D
az szívás.
add be a nintendonak garba:D
Ha van itt olyan wii tulaj aki a 13.ker-ben lakik az kérem írjon pm-et, mert kellene majd egy kis segitség ugyanis nem tudom eldönteni, hogy a wii adta le a rendszámot vagy csak a táp egység.
Törölt felhasználó
értem köszi:D
Nekem bejött a sebészes Trauma Center: New Blood is.
Jó kis pörgõs. v Bloom Blox, azt mindig lehet játszani.
Jó kis pörgõs. v Bloom Blox, azt mindig lehet játszani.
Törölt felhasználó
Valaki nem tudna mondani 1 jó játékot wii-re?
Mert már elunom az agyamat:D
Mert már elunom az agyamat:D
ÁMEN!
Igy van. Itt a jatekokhoz valasztasz konzolt, nem a konzolhoz jatekokat. legalabbis a gep vasarlasanal ez a donto hogy mivel akarsz jatszani. Engem nagyon nem erdekel a "kapalozos" iranyitas es a legtobb Wii cim sem, ezert sincs Wiim. De erdekelhetne es akkor Wiim lenne, nem XBOXom. Ki a faszt erdekel a gep? Csak muanyag meg egy halom fem miatt veszekednek itt az forumlakok. Sztem aki tul tud noni ezen az mar nyert. :)
Persze az optimalis az lenne ha mindenkinek lenne mindharom konzolja, (kisgabo miatt meg egy full PC is) es akkor mar ertelmetlen lenne szidni a masikat ilyen hulyesegek miatt. Nem is lenne akkor konzol haboru, ezt ugy higyetek el. Es igen! Nyomhatnam a HALO, DEAD RISING, GTA4, MAFIA 2-t (ISTEN!) XBOXon, KILLZONE 2, MAFIA 2, mittudomen a PS3-on, es persze egy kurvajot tudnek vegre jatszani a baratnommel a Wii-vel, mert ha ot is szamitom akkor mar nem egyertelmu szamomra a BOX, bizony akkor a Wii lenne a nyero. De mivel valsag van, es valsag nelkul sem engedhettem meg magamnak a tobbi konzolt, igy orulok hogy az egyikkel rendelkezem. :)
Persze az optimalis az lenne ha mindenkinek lenne mindharom konzolja, (kisgabo miatt meg egy full PC is) es akkor mar ertelmetlen lenne szidni a masikat ilyen hulyesegek miatt. Nem is lenne akkor konzol haboru, ezt ugy higyetek el. Es igen! Nyomhatnam a HALO, DEAD RISING, GTA4, MAFIA 2-t (ISTEN!) XBOXon, KILLZONE 2, MAFIA 2, mittudomen a PS3-on, es persze egy kurvajot tudnek vegre jatszani a baratnommel a Wii-vel, mert ha ot is szamitom akkor mar nem egyertelmu szamomra a BOX, bizony akkor a Wii lenne a nyero. De mivel valsag van, es valsag nelkul sem engedhettem meg magamnak a tobbi konzolt, igy orulok hogy az egyikkel rendelkezem. :)
Igen, a konzolnak mindig is megvolt a saját hangulata, legyen szó bármilyen konzolról is. Legalábbis nálam biztos, mert tudom,hogy az csak azért van, hogy jól érezzem magam...vagyis játsszak rajta, semmi más küldetése nincs :)
Szerintem mar eleve a konzol, es a konzolos feeling semmikeppen nem valthato ki PCvel, teljesen mindegy milyen konzolrol vagy PCrol beszelunk. Vagy ha holnap megjelenne PChez is egy WIIhez hasonlo iranyitas, ami esetleg konpatibilis is lehetne a regebbi jatekokkal is, akkor mar nem kellene a Wii? :)
wii-n rengeteg a hulladék gém, és pofátlanul drága... animal crossingot átraktam pendrájvra, hasznos adatmennyiség 330 mega ( 4 gigás dvd bõl )....
x360 flémet meg lehet befejezni, mert valakibõl szexrabszolga lesz, ez nem x360 topik. köszi. <#vigyor1>#vigyor1>
én pl nem veszek x360-at a félmillás asztali mellé, luxus, vagy ez vagy az. wii viszont nem váltható ki pc-vel.
x360 flémet meg lehet befejezni, mert valakibõl szexrabszolga lesz, ez nem x360 topik. köszi. <#vigyor1>#vigyor1>
én pl nem veszek x360-at a félmillás asztali mellé, luxus, vagy ez vagy az. wii viszont nem váltható ki pc-vel.
Toltam én is BOX-on pár játékot. Az egyikkedvenc Battlefield: Bad Company. Az analóg stick-el való célzást megszokja az ember egy kis idõ után. A grafika viszont kárpótol az ügyefogyott irányításért. Sajna Wii-n pont az ellentéte van. Jó irányítás, de a játékok felhozatala nem a legjobb. Nem vagyok grafika-buzi, de több innovatív játék is lehetne.
Nekem még mindig a Boom Blox az egyikkedvenc, de szívesen tolom Mario Kartot, wii tennist, wii play.
Kevés progi használja ki az irányítókban rejlõ lehetõséget.
De ez a téma már lerágott csont.
Amíg veszik, mint a cukrot a Wii-t, addig nem is várható, h nagyot lendítsenek rajta, mert minek.
Nekem még mindig a Boom Blox az egyikkedvenc, de szívesen tolom Mario Kartot, wii tennist, wii play.
Kevés progi használja ki az irányítókban rejlõ lehetõséget.
De ez a téma már lerágott csont.
Amíg veszik, mint a cukrot a Wii-t, addig nem is várható, h nagyot lendítsenek rajta, mert minek.
Nekem lassan 2 éve van x360-am és semmi gond nincs vele, igaz ennek ára van.Az, hogy ilyen fos lett a box sok sok külön álló hiba oka. Rossz minöségû forszt anyag ez az EU hibája, rossz hütés, rossz alaplap tervezés, és a dvd rom rossz helyen van.A játékfelhozatal meg pocsék.
A nintendok meg mindig is tökéletesek voltak, és lesznek is, csak sajnos a wii-nél egyre jobban begyürözik a pocsék és igénytelen játékok :(:(:(
A nintendok meg mindig is tökéletesek voltak, és lesznek is, csak sajnos a wii-nél egyre jobban begyürözik a pocsék és igénytelen játékok :(:(:(
Igen, minden fps-nél így mûködik...de az egér után ennél egyszerûbb és kényelmesebb módja nincs az fps mûfajnak SZERINTEM. Nekem pedig épp, hogy élmény ez a fajta irányítás, de nagyon kipróbálnám az analóg pados célzást is, mert nem tudom elképzelni milyen lehet, és amikor gameplay videókat nézek csak ámulok, hogy tudnak bármit is eltalálni ezzel a módszerrel...tényleg kíváncsi vagyok, és elképzelhetõ, hogy veszek is egy ps2-t csak ez miatt :)
Jo. irtam nem vagyok HC gamer, 2 napja nem is jatszottam. Tehat nekem eleg lehetne a WII is de amik vannak azok 2-3 kivetelevel nagyon gyengek sztem, plane a WIIn. Mondjuk 3 napja kinlodtam a BULLY-val, PCn, mert azon tudtam warezolni. De a PCs port egy rakas szar. Vagy a tores.
Na jo, de ne szo szerint vedd. Az XBOX360-on levo FPSek-bol sem minden jo, csak ott tobb-bol valogathatsz, itt meg kevesebbol, szal sokkal szarabb az arany.
Én csak a COD3-at próbáltam ki wii-n az fps-ek közül, de annak az irányításával nem tudtam megbarátkozni. Konkréten az zavart, hogy ok, a wiimote-tal célzol, de ha a képernyõn kívülre viszed a célkeresztet akkor meg már fordul is a karakter. Egy- egy izgalmasabb pillanatban, ha a kép szélérõl támadtak be és odarántottam a 'mote-ot akkor pillanatok alatt hátat is fordítottam a túlhúzás miatt. Mondjuk nem sokat kísérleteztem max fél órát.
A többi fps-nél is így mûködik az irányítás?
A többi fps-nél is így mûködik az irányítás?