10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Alblink
    Valaki nem tud egy boltot ahol olcson tudnek vga kabel venni itthon?
  • sanyi150
    Kétféle LAN kábel létezik:

1. UTP Patch
    2. Crosslink

Msképpen vannak beköve a vezetékek a kábel végére erősített csatlakozókba. Esetünkben neked az 1. pontban megjelölt kábelre van szükséged - egy lehetséges hibaforrás ha crosslink kábeled van patch kábel helyett.

• spuri007
    Szereztem kábelt egy ezresért , bedugtam a modembe az egyik felét, aztán a másik felét a lan adapterbe amit pedig usbn keresztül a wiibe.
    Rámegyek hogy wired internet keresése de az jön ki hogy valami 520 akárhányas error.
    Mit rontok el ? Lécc valaki oktasson ki!
    Én is csak usásat látok a torrenteken még
  • Probatbicol
    Jól látom, hogy a Rock Band 2 még mindig nem jött ki wii-re Európában? Nem semmi ez a bénázás amit művelnek...Mi volt az első dátum? Április vagy május?
  • spuri007
    Kösz hogy szóltatok.
  • Beast Machine
    Számtechboltokan
  • spuri007
    10 méter ethernet kábel 600 forint?
    Ez most komoly?
    Melyik boltban melyik oldalon?
  • kisgabo
    10m kábel 600ft, csak nem a mediamarktban kell venni...
  • spuri007
    Ok akkor megnyugodtam. A baj csak az hogy ami géphez van ethernet kábel az túl rövid. nekem min. 10 méteres kéne. Az adapter 5500 forint volt kábelt meg 3000 ért tudok szerezni ezért választottam a wifi helyett.
  • moonster
    Majdnem drágább egy Lan adapter a Wii-hez, mint egy WIFI Router, és azért az univerzálisabb.
    Én így oldottam meg ezt a kérdést.
  • kisgabo
    egy sima lan adapter, ha hamis, is jól működhet...

wifi talán más.
  • moonster
    próbát megér.
    Elég, ha beledugod a gépedből a z UTP kábelt, így kitudod próbálni.

más.:

Értünk a szép szóbol is..soo..Caps Lock OFF, plz :)
  • kisgabo
    ha működik, nincs para. dealextreme? náluk sok a hamis xar.. figyelni kell.
  • spuri007
    LENNE EGY KELLEMETLEN KÉRDÉSEM
    A MINAP MEGJÖTT A RENDELÉSEM AMI EGY LAN ADAPTER
    IGEN ÁM DE A KÉPEKKEL ELLENTÉTBEN [AMIK AZ OLDALON VOLTAK] NEM NINTENDO
    GYÁRTMÁNY.
    JOBBAN MONDVA NUKU MÁRKA, A WII FELIRATON AZ II ALJA ÖSSZEÉR. TEHÁT AKÁR Ü BETÜNEK IS NÉZHETNÉNK, KB FELE AKKORA MÉRETŰ.
    TEHÁT AZ LENNE AKÉRDÉSEM HOGY MIVEL ETHERNET KÁBELT UGYE NEM ADTAK HOZZÁ
    INKÁBB VEGYEK EGY nintendosat AMIHEZ ADNAK VAGY JO EZ IS ÉS CSAK VEGYEK KÜLÖN KÁBELT?
    A KÉRDÉS ÖSSZEFOGLALVA:
    TELJESITMÉNYBEN VAN E KÜLÖNBSÉG?
    ÉN MONDJUK COD 5-ÖZNI SZERETNÉK

A VÁLASZT ELŐRE KÖSZI
  • kisgabo
    soft hack. homebrew channel a gépre, némi ios installálás, majd egy loader, win alá segéd proggi, usp pen.

egyszerű történet, de nem 5 perc.

érdekességek

furcsaságok
  • moonster
    irjatok mar tobbet errol az USB loaderrol.
    Mi kell hozza, h mukodik, stb
    Ne linket plz, hanem érthető magyarázatot

kocce
  • kisgabo
    prohardveren 45.
  • tevenyereg
    Sziasztok. mennyit kóstál mostanában egy használt,jó állapotú wii?
  • Alblink
    Koszi,igen az lesz.
  • kisgabo
    én a sima wii t vettem 56é.... most 62 felett van a sima pakk.

a soft heckre már több variáció van, chippelést felejtsd el.
  • Alblink
    Ennel jobb arban tudtok valhol? Wii Sports Pack Angol 53.990 Ft
    Van magyar is kicsit dragabban,van valami kulonbseg koztuk amiert erdemes azt venni,ha flashelni akarom majd?
  • kisgabo
    usb loaderrel...
  • moonster
    Vacakol a lemezek beolvasásával a wii-m. Lehet valahogy tisztítani az olvasófejet?

Ötlet?
  • Prody
    Jaja, pont ezért szerettem. Egyszerűen nagyon jó története van és király végigtolni.
  • Bhalage
    az a szep, hogy nekem meg PCn volt meg anno, talán meg megvan valahol a lemez.. és egy par szobára nem is emlékszem, nomeg egypárra emlékeztem : ) de este játszottam, ilyen atom feelinges és atom zenés játékkal rég toltam : )
    csönd, ropog a padló, nyikorgások, aztán jönnek a zombik, csattanás, hangos zene beszarsz.. ááá legjobb : )
  • Prody
    RE:A -t kitoltam én is Jill-el egyszer. Legjobb horror játék szerintem, az írányítást és a kameranézetet pont eltalálták. Kötelező darab
  • Bhalage
    sziasztok,

tegnap megvetem a resident evil : archives-t ami az elso RE jatek, ujrakiadasa Wii-re. keveset toltam hullafaradt leven, de mindenkinek cska ajanlani tudom, egyszeruen ilyen feelinges jatek kurva keves van es ez a nagy klasszikus a kiraly! nekem egyelore bejon es sokkal nehezebbnek tunik elsore mint a RE4 pl, mondjuk az iranyitasa nem annyira tuti, de mint jatek sztem kotelezo darab!

kovi a szept 4-én jeleno metroid trilogy lesz ; D
  • Alblink
    Koszi,ez nagyon jo hir.
  • kisgabo
    de, asszem az alap usb cuccot zabálja, de van neki utángyártott wifi-s is, a mediaban, valami 5k
  • Alblink
    Koszi,akkor jo,ja talan az ebuddy.com is mukodni fog akkor.22-es Tft-en hasznalnam majd,kivancsi leszek ra hogy bevallik e.
    Billentyuzetet nem lehet hasznalni wii-hez?
  • Probatbicol
    Youtube videókat jó nézni vele a tv-n, mert a tv elnyeli a kisebb minőségi hibákat. Mostanában már nem is az eredeti youtube verzió jön be rajta, hanem az XL változat, ami sokkal jobban passzol a wii-s használathoz.
  • moonster
    énnem tudtam meg netezni vele

MSN-ben, ha megy net, akkor probaljatok ki az ebuddy.com-ot.
  • kisgabo
    netzezni jó, de tévén az olvashatatlanság határán van. msn t nem láttam..
  • Alblink
    Netezni wii-n is jo,mondjuk pc helyett?msn is mukodik vele?
  • Totis
    Én nem is néztem a sárgulását. Amióta megvan azóta oda van rakva és rá se néztem közelről...:)
  • kobzee
    Totis, a négy apró gumiszerű talpra gondoltam az alján, a szürke tartó nem sárgul és a Mini sem.
  • Beast Machine
    Pff, látnátok az én 14 éves kis SNES-emet, meg az irányítóit... Szegényke :(
  • koryne
    A hibás ds, ami épp nálam van, az fehér... Ahogy az kinéz, te jó ég! Pedig látszik rajta, hogy odafigyeltek rá (karcmentes pl). Csak attól, hogy használta a gazdája, tiszta mocsok / sárga :S
  • Alblink
    A tft monitorhoz,mindegy milyen vga kabelt veszek?Es a hangot milyen megoldasokkkla lehetne megcsinalni?Van olyna hangfal ami olcso,es mukodik vele?