Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leírhatod, de attól nem leszek elõrébb a saját kérdésemben.
Sõt, már az elsõ hsz-odban leírhattad volna, ahelyett, hogy kéreted magad.
Sõt, már az elsõ hsz-odban leírhattad volna, ahelyett, hogy kéreted magad.
Törölt felhasználó
FASZÁK A VIDIK!!!!
GH:WT Stillborn coop
CharrDen-nel elsõ videónk :D persze a felvétel miatt sikerült elrontanunk :DDdd nem a legnépszerübb szám, de nagyon szeretjük a szólót benne :)
én gitár, charr bass
CharrDen-nel elsõ videónk :D persze a felvétel miatt sikerült elrontanunk :DDdd nem a legnépszerübb szám, de nagyon szeretjük a szólót benne :)
én gitár, charr bass
Ti milyen korongra irtok? Nyilván az eredeti lemezt védelmezõ biztonsági másolatra gondolok.
Üdv!
Konzolos közösségi oldal!!!! Írj cikket,tölts fel videot bármilyen konzolos témában ,vagyis légy te a szerkesztõ!!! Osszd meg mindenkivel a tapasztalataidat vagy bármit amit csak akarsz!!!Csak regisztrálj és már szerkeszthetsz is!! www.konzol.ning.com
Konzolos közösségi oldal!!!! Írj cikket,tölts fel videot bármilyen konzolos témában ,vagyis légy te a szerkesztõ!!! Osszd meg mindenkivel a tapasztalataidat vagy bármit amit csak akarsz!!!Csak regisztrálj és már szerkeszthetsz is!! www.konzol.ning.com
Alone in the dark elején vagyok még. nekem tetszett ami idáig történt..nem tudom sok embernek mér nem jön be :/ az irányítás szerintem király, meg az egész "környezet"
Grand slam tennis-t gyakoroltam, már jobban megy az irányítás, nem is olyan rossz :) Online meg nagyon fasza! EA szerverekrõl megy, ezért nincs friend code, hanem felhasználónév alapján van a friend lista, sztem igy sokkal jobb; jah és sokan játszák, mert ahogy elkezdek kereseni valakit online, rögtön talál ellenfelet, tök jó. és még csak nemrég jelent meg, hát remélem még többen lesznek :)
Disaster day of crisis is tök ötletes game..bár még az elején vagyok, igazából a ghost squadra emlékeztet amikor fegyverrel lõni kell :D
Grand slam tennis-t gyakoroltam, már jobban megy az irányítás, nem is olyan rossz :) Online meg nagyon fasza! EA szerverekrõl megy, ezért nincs friend code, hanem felhasználónév alapján van a friend lista, sztem igy sokkal jobb; jah és sokan játszák, mert ahogy elkezdek kereseni valakit online, rögtön talál ellenfelet, tök jó. és még csak nemrég jelent meg, hát remélem még többen lesznek :)
Disaster day of crisis is tök ötletes game..bár még az elején vagyok, igazából a ghost squadra emlékeztet amikor fegyverrel lõni kell :D
En angliaban elek szoval nekem mind1. De pl sok ismerosomnek akinek kultek ki otthonrol valamit pl cigi stb eltunt.
Ugyanigy postas ismeros aki regota dolgozik a cegnel kuldott csomagot rokonanak es azon kulon jelzes van ok igy tudnak cegen belul valahogy kuldozgetni csomagot nah mind1 a lenyeg hogy azt is lenyultak pedig azon latod hogy egy masik postas kulte :))
Ugyanigy postas ismeros aki regota dolgozik a cegnel kuldott csomagot rokonanak es azon kulon jelzes van ok igy tudnak cegen belul valahogy kuldozgetni csomagot nah mind1 a lenyeg hogy azt is lenyultak pedig azon latod hogy egy masik postas kulte :))
the world is mine
Kipróbáltam...nekem TETSZIK!!!!!!!! és jó a motionplus. természetesen néha-néha nem az történik aminek kéne, de sebaj, majd megtanulom ;)
amerre ütök arra repül a labda és tök jó, mert attol is függ hogy milyen erõsen ütök, alulról e vagy felülrõl és ha forgatom jobbra balra a mote-ot akkor is más.csak még sajnos nem szoktam és nem tanultam ki hogy mikor merre stb...majd megprobálok csinálni videót arról is..bár nehézkes lesz mert fele nem fog látszani, nem a tudom kamerát ugy elhelyezni...
teljesen jó persze nem lehet...de bele kell jönni. nunchakot csatlakoztatom a motion+ aljához és azzal meg irányítom a karakter
viszont tényleg nem mindig sikerül azt ütnie amit én akarok... még béna vagyok ebben, bele kell jönnöm , aztán megszokom..am csomó embernek tényleg nehéz az iránytás, olvastam EA fórumon (gst oldalán)
motionplus nélkül nem probáltam, de nem is akarom, úgy nem fun :P
virtua tennis 2009-hez meg nem akarom hasonlítani, mert azt meg nem ismerem, nekem ez tetszik a grafika miatt elsõsorban meg a zene és a hang is tök jó.
amerre ütök arra repül a labda és tök jó, mert attol is függ hogy milyen erõsen ütök, alulról e vagy felülrõl és ha forgatom jobbra balra a mote-ot akkor is más.csak még sajnos nem szoktam és nem tanultam ki hogy mikor merre stb...majd megprobálok csinálni videót arról is..bár nehézkes lesz mert fele nem fog látszani, nem a tudom kamerát ugy elhelyezni...
teljesen jó persze nem lehet...de bele kell jönni. nunchakot csatlakoztatom a motion+ aljához és azzal meg irányítom a karakter
viszont tényleg nem mindig sikerül azt ütnie amit én akarok... még béna vagyok ebben, bele kell jönnöm , aztán megszokom..am csomó embernek tényleg nehéz az iránytás, olvastam EA fórumon (gst oldalán)
motionplus nélkül nem probáltam, de nem is akarom, úgy nem fun :P
virtua tennis 2009-hez meg nem akarom hasonlítani, mert azt meg nem ismerem, nekem ez tetszik a grafika miatt elsõsorban meg a zene és a hang is tök jó.
Grat hozzá, majd kérnénk beszámolót a mósonplusszról.
Wii-m soha nem is volt, ds-em meg már decemberben eladtam...
Feladni a cuccokat ajánlva szoktam, itthonról ajánlva is kapom, külföldön nem tudom, hogy adják fel, de abból sem tûnt még el semmi. Pedig volt már xbox kontroller, ami egy szál buborékos borítékban jött Hong-kong-tól idáig és épségben ideért :D
Tényleg, nincs valakinek egy törött / totálkáros ds-e? Megvenném ;)
Feladni a cuccokat ajánlva szoktam, itthonról ajánlva is kapom, külföldön nem tudom, hogy adják fel, de abból sem tûnt még el semmi. Pedig volt már xbox kontroller, ami egy szál buborékos borítékban jött Hong-kong-tól idáig és épségben ideért :D
Tényleg, nincs valakinek egy törött / totálkáros ds-e? Megvenném ;)
Xbox Live gamertag: kilencnad
wii,ds? volt pár.
de eltünhet a posta, ha értékeset szagolnak benne, és nem biztosított, ajánlott, érték, ems/dhl...
de eltünhet a posta, ha értékeset szagolnak benne, és nem biztosított, ajánlott, érték, ems/dhl...
figy nincs kedvem kétszer annyit fizetnem itthon egy játékért :D
am párszor rendeltem, nem tûnt el semmim...:)
am párszor rendeltem, nem tûnt el semmim...:)
Ez meg hülyeség. 5 éve rendelgetek (ebay, dealextreme, game.co.uk, stb) és még SEMMIM sem tûnt el! Vagy ha Veled ez gyakran elõfordult, akkor nagyon rossz helyen laksz...
a postás lop... ez tény, tisztelet a kivételnek. amúgy már ausztriába is érdemes kiciccenni, mint qrva országba venni valamit, nem csak játékot, kaját, ruhát..
szerencsére most csak.. 280 az ojró.
szerencsére most csak.. 280 az ojró.
Igy van rendelj kulfoldrol igy meglesz a magyar postasnak is a jatekod :DD
the world is mine
amúgy The Grinder-rõl vki hallott már? left 4 dead szerû lesz, online 4player coop lesz benne
Conduit special edition itthon 14k, GAME-en vagy külföldön 10k... meg minden jó játék ami most jelenik meg, késöbb szállítják be és drágábban...ezért érdemes külföldröl vásárolni
" egyre több a silány sz@r. "
ez igaz, és ezeket a cuccokat is pofátlan áron adják.
koryne, ugye a géped nem adod el? <#vigyor3>#vigyor3>
ez igaz, és ezeket a cuccokat is pofátlan áron adják.
koryne, ugye a géped nem adod el? <#vigyor3>#vigyor3>
nem kall minden játékot a megjelenés napján megveni. használj backupot és ha megtetszet a játék megveszed késöbb olcsobban. De ha most és azonal kell érdemes szétnézelõdni mert 4- 5 ezer forintos különbségek is lehetnek. Amugy meg egyáltalán nem vészesek a játék árak,8-10 éve is ennyi volt vagy még drágább. pl: anno a zeldáért félhavi fizetésemet addtam 22000 ft-t. a nagyobb gond eldönteni melyik játék éri meg az árát, mert egyre több a silány sz@r.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
legjobb szam a king nothing!!! VÁÁÁ
anti hero
Én meg 23k -ért vettem Guitar Hero: Metallicat.
Van PC-m is, arra is van eredeti játék. Aki konzolt vesz, az tisztában van azzal, hogy ennyibe kerülnek a játékok, de cserébe minden játék tuti futni fog, nem lesznek install errorok, fagyások, szaggatás, stb.
Ez örök ellentét a konzol - pc között.
Ezerszer lerágott csont.
Ezt most mindenkinek írtam , annak aki szereti a wii-t és annkak is aki buz.., izé, nem szereti :))))
btw:
GH:M frankó nagyon, a gitár is annyira minõségi... megérte, nagyon
Van PC-m is, arra is van eredeti játék. Aki konzolt vesz, az tisztában van azzal, hogy ennyibe kerülnek a játékok, de cserébe minden játék tuti futni fog, nem lesznek install errorok, fagyások, szaggatás, stb.
Ez örök ellentét a konzol - pc között.
Ezerszer lerágott csont.
Ezt most mindenkinek írtam , annak aki szereti a wii-t és annkak is aki buz.., izé, nem szereti :))))
btw:
GH:M frankó nagyon, a gitár is annyira minõségi... megérte, nagyon
Pl jatekaim.hu-n pont van galaxy 8k-ért.
Én is eddig azt csináltam, hogy megõriztem, most árusítottam ki a gyûjteményem 40%-át. És ha sikerül magam rávenni, még vagy 20% ugyanerre a sorsra jut. Voltak ebben játékok, gépek, kiegészítõk vegyesen, döbbenet, hogy mekkora érték porosodott a polcaimon (csak amit eladtam volt vagy 80k és még pár értékesebb dolog meg is van).
Én is eddig azt csináltam, hogy megõriztem, most árusítottam ki a gyûjteményem 40%-át. És ha sikerül magam rávenni, még vagy 20% ugyanerre a sorsra jut. Voltak ebben játékok, gépek, kiegészítõk vegyesen, döbbenet, hogy mekkora érték porosodott a polcaimon (csak amit eladtam volt vagy 80k és még pár értékesebb dolog meg is van).
jol van na nem kell a rinya, igazad van , dragak a jatekok, de egyparat azert megeri megvenni (en ugy vagoyk vele)
anti hero
Fel vagy háborodva az árakon, pedig csak szimplán tájékozódni kéne... Nem 16000 egy játék, csak jó helyen kell keresni (joeystation, gamestore, gamepark - itt néha elég jó akciók szoktak lenni -, jatekaim.hu,de még talán a vatera is, a teljesség igénye nélkül). Mellesleg mivel nem esik úgy a konzoljátékok ára, mint a pc-seké, így eladod, ha megunod és vehetsz helyette másikat. Ugye, hogy így már nem is vészes?
csõ java
kicsit bunkó vagyok jaja , máshogy ezt nem lehetett volna megfogalmazni, de lécci ne oktass (am nincs igazad)
könyörgöm ne rombolj már...
téma lezárva
kicsit bunkó vagyok jaja , máshogy ezt nem lehetett volna megfogalmazni, de lécci ne oktass (am nincs igazad)
könyörgöm ne rombolj már...
téma lezárva
amúgy ez a "secret" gladiátoros game qrva jó lesz
http://wii.ign.com/objects/143/14350710.html
2010, Conduit készitõtöl
http://wii.ign.com/objects/143/14350710.html
2010, Conduit készitõtöl
megsértõdtem ?:DDDDDDsadas persze.. csak is, rajtad?! igen én agresszív vagyok...
1. tudom ,hogy a wii-rõl beszéltél, de annyira fel voltál háborodva, mintha a világ legszarabb konzolja lenne mert drágák rá a játékok :) tudod... mindenre drágák a játékok, arrol nem a nintendo tehet hogy nem tudod megfizetni a mario-dat
2. irreális?:/ tényleg? tudod mit..mostnatól soha többet nem költök játékra.. tudod más szerint, aki megveszi (mint én is) nem irreális, meg tudom fizetni... persze nem mindeegyiket mert van határ, a legfontosabbakat, és akármennyibe kerül, jó érzés, hogy meg van, és ha szereted és ha sokat játszol vele akkor még jobb
3. figyelj kit érdekel, hogy utálod a nintendot mert nem tudod megfizetni a játékokat rá? (most jön az hogy "nem utálom a nintendo"-t); nem korlátoztalak hanem csak agresszívan válaszoltam ;D
4. erre már nincs mit írnom, de hagyjuk már kérlek a PC-t...az annyira....
5. magánügy
6. én nem veszekszem nyugi már :) :DD megsértõdni? már bõgtem egyet a sarokban nyugi :/
7. jaja aki megsértödik ezen, aaz télleg kocka, de durvábban válaszolna
8. nem is értek veled egyet, csak a fele magánügy
9. igaz!
10. külföldön olcsóbb...ez egy tipp ;)
nah ne romboljuk szét a topikot, ugysem irnak ide sokan sajnos:)
1. tudom ,hogy a wii-rõl beszéltél, de annyira fel voltál háborodva, mintha a világ legszarabb konzolja lenne mert drágák rá a játékok :) tudod... mindenre drágák a játékok, arrol nem a nintendo tehet hogy nem tudod megfizetni a mario-dat
2. irreális?:/ tényleg? tudod mit..mostnatól soha többet nem költök játékra.. tudod más szerint, aki megveszi (mint én is) nem irreális, meg tudom fizetni... persze nem mindeegyiket mert van határ, a legfontosabbakat, és akármennyibe kerül, jó érzés, hogy meg van, és ha szereted és ha sokat játszol vele akkor még jobb
3. figyelj kit érdekel, hogy utálod a nintendot mert nem tudod megfizetni a játékokat rá? (most jön az hogy "nem utálom a nintendo"-t); nem korlátoztalak hanem csak agresszívan válaszoltam ;D
4. erre már nincs mit írnom, de hagyjuk már kérlek a PC-t...az annyira....
5. magánügy
6. én nem veszekszem nyugi már :) :DD megsértõdni? már bõgtem egyet a sarokban nyugi :/
7. jaja aki megsértödik ezen, aaz télleg kocka, de durvábban válaszolna
8. nem is értek veled egyet, csak a fele magánügy
9. igaz!
10. külföldön olcsóbb...ez egy tipp ;)
nah ne romboljuk szét a topikot, ugysem irnak ide sokan sajnos:)
angliából kaptam supermario gal, 25 font volt ( 320*25 = 8000 ft )
ennyi szipi... dehát magyar genyó földön 12-13 lé egy gém, a leghulladékabb is borsos. najó, ha van ea akció, akkor lehet királykodni...
ezért kaptyabe a nintendo, és mehet az usb loader.
ennyi szipi... dehát magyar genyó földön 12-13 lé egy gém, a leghulladékabb is borsos. najó, ha van ea akció, akkor lehet királykodni...
ezért kaptyabe a nintendo, és mehet az usb loader.
De nem kell akkor se idejönni és a wii-t ócsárolni meg összehasonlítgatni a PC-vel, mert sokszor végigment már a Wii vs PC /vagy bármi más/ beszéd és már senki sem kíváncsi rá. Ilyen az élet, ezen nem fogsz tudni változtatni, ha nem vagy megelégedve valamivel, cselekedj máshogy. Semmi szükség nem volt a #9622-re.
---------------------------KÉREM KAPCSOLJA KI--------------------------
---------------------------KÉREM KAPCSOLJA KI--------------------------
Mintha Xbox-ra meg PS3-ra nem lennének drágák a játékok...sõt még drágábbak is.
Angol üzletlekröl halottál már ahol jóval olcsóbb minden?
Menjél játszani a ki*aszott PC-n ami már rég lejárt téma, minek kellett ezeket ide leirnod? ki kiváncsi rád?
Ja és a PC-t évente fejleszteni kell ami több tízezer forint...ha erre van pénzed... pff, szánalmas
konzolt egyszer megveszed és kész ÉS TALÁN KERESGÉLNI KELL AZ ÜZLETEK KÖZT, NEM CSAK 576 MEG CDGALAXIS VAN...
Angol üzletlekröl halottál már ahol jóval olcsóbb minden?
Menjél játszani a ki*aszott PC-n ami már rég lejárt téma, minek kellett ezeket ide leirnod? ki kiváncsi rád?
Ja és a PC-t évente fejleszteni kell ami több tízezer forint...ha erre van pénzed... pff, szánalmas
konzolt egyszer megveszed és kész ÉS TALÁN KERESGÉLNI KELL AZ ÜZLETEK KÖZT, NEM CSAK 576 MEG CDGALAXIS VAN...
Rohamkacsa: amikor irtad a kommentet, felette volt egy kurvanagy piros betûs szöveg!
Ami érdekel, arról sok helyen találsz infót, itt nem szabad ilyet kérdezni :)
Ami érdekel, arról sok helyen találsz infót, itt nem szabad ilyet kérdezni :)
Ne vegyél Wii-t.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Sziasztok,
Szeretnék csatlakozni a Wii tulajdonosok táborához, de elõtte szeretnék érdeklõdni egy pár dolog iránt, meg lehet valahogy buherálni hogy mondjuk a piacon vásárolt játékokat is futassa? vagy pedig letölteni rá? tulajdonképpen csak ez a dolog érdekel:)
remélem valaki lesz olyan kedves és segít köszönöm.
Szeretnék csatlakozni a Wii tulajdonosok táborához, de elõtte szeretnék érdeklõdni egy pár dolog iránt, meg lehet valahogy buherálni hogy mondjuk a piacon vásárolt játékokat is futassa? vagy pedig letölteni rá? tulajdonképpen csak ez a dolog érdekel:)
remélem valaki lesz olyan kedves és segít köszönöm.
de ez motion plus nélküli... viszont http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36670 itt van
Hmmm köszi!!!