10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• koryne
    Úgy tűnik, hogy a Nintendo végül nekem is elad hamarosan egy Wiicc-et. Pedig nagyon nem akartam ezt a randa, lehúzós bandát támogatni még egy darabig (kb amíg a wii ára 30k-ra nem csökken), de a MP Trilogy miatt kénytelen leszek. Annyira szép a doboza és az ára, hogy nekem ez most kell... Meg a Prime3-at még nem is játszottam és ez tarthatatlan.
  • koryne
    Najó, akkor én asszem feladom... Soha nem fogod felfogni, mit mire írtam.
  • kisgabo
    de még lehetsz.
    jah,nem vagyok lány:D
  • koryne
    Nézd már meg, mire válaszoltam :P
    Az error kód azt jelentette, hogy "igen, de te lány vagy"? :D
    De ha ezt írja ki az error kodoknál:)
    Én csak fordítottam neki ahogy kértexD
  • koryne
    Kösz :)
  • koryne
    Ezzel nem sok újat mondtál :) Csak gondoltam beszállok a "ki-az-idősebb-és-kinek-mije-van" játékba.
    Spuri: legalább azt áruld már el, hogy milyen szolgáltatónál van a neted. Vagy hogy dsl, kábel, lan, vagy miazisten. Így nem tudunk segíteni.
    Én arra tippelek hogy:A lan adapter nem tud kapcsolódni a modemhez mert vagy blokkolja a modem,esetleg nem szeretik 1mást.
    Amm grat hozzá:)
    igen de te lány vagy:)
  • koryne
    Kis modera már plz!
    Anyázzatok privátban, erre szerintem senki sem kíváncsi :/
    Ha már életkor meg párkapcsolatok: nekem férjem van, holnap után lesz az első házassági évfordulónk. Mit nyertem?
    Neked meg életkor ismeretlen,hány éves vagy kisfiam?9-10??
    Bocsánat de nekem már van csajom szoval nincs szükségem arra hogy megnézessem magamat.És fura hogy 1böl válaszolsz mindenre,van neked 1általán életed?Vagy csak itt baszod a faszopó pasidat és irkálsz nekem ökörségeket te buzi?!
  • kisgabo
    14 évesen kemény vagy csoki, de kétlem, hogy esélyed lenne.
    egyébként fura, hogy szóbahoztad a melegeket, nézesd meg magad, ez vlami látens dolog lesz.
  • spuri007
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... épp most akartam küldeni ezt a linket hogy megtaláltam az én kis számsoraimat de nem tudok anglul..................
    Tudom hogy má biztos tele van a ..... a problémámmal de ha valakinek még van hozám türelme az leírná nekem magyarul tömören hogy mit jelent?
    inkább tüntess hogy lehessen melegesküvő és menj férjhez,de ha hozzám probálnál nyúlni az intenzíven köcc ki.

Ez remélem segít
  • kisgabo
    bekapnám, szivesen. de visitanál te kis pondró.
  • spuri007
    Amúgy meglehet az kérdezni a netszolgáltatótól hogy macra szűr e vagy mi?
    Nem tom mi az de lehet hogy az a baj.
  • spuri007
    Ok na van itt 1 kis érdekesség:Mindig más jön ki , pontosabban 3 féle:
    52022
    51421
    51420
    Azt tudni kell hogy a lan adapter ethernetes csatlakozója iggen csuszkál kicsit mozog.
    Ez fel is tűnt nekem úgyhogy többféleképpen is próbáltam "helyén tartani.
    A teszteredmény:
    amikor nem fogtam akkor jött a 51420 ami ugyanaz mint amikor kipróbáltam úgy hogy nem is volt bedugva a lan adapter
    amikor előre fele nyomtam akkor 51421
    amikor meg fölfele akkor a 52022
    Ez lehet hogy oltári baromság de lehet hogy jelent valamit
    mindenkibe
    a számsor a lényeg:)
    kabbe te redvás geci,te meg mindenki beleköcc inkább dugulj el és rendez 1 melegfelvonulást.
  • kisgabo
    naugye, ki is pattant a valós éned, te raklap.
    képtelen vagy magad moderálni, csak egy fröccs kell, és ocsmányba fordulsz. hehe.
  • spuri007
    Megnéztem a vidit de én is így csináltam.
    A hibaüzenet meg valami számsor.
    Mindjárt Újra megpróbálom és leírom a szöveget.
  • spuri007
    Az jelent valamit hogy a wii felismeri a wii a lan adapter mac addressjét vagy milyét?
    Ha felismeri hoghyogy nem műkszik?
    Amúgy kábel modemem van.
    Háát igen,igaz:)
    Az a vdi lehet segíteni fog neki.
    De mi a hibaüzenet?
    Lehet googleval találna valami jót
  • koryne
    De a fő gond nem azzal a ténnyel volt, hogy nem eredeti, hanem hogy nem működik.
    Olvass vissza szerintem,ő 1 nintendos lan adaptert rendelt és 1 utángyártottat kapott.
    De van abba valami amit mondasz:D
    Sztem probáld meg így ez hátha segít
    Egyébként az aqua computerbe senkise vegyen semmit mert le akartak engemis húzni
    Velem is épp párnapja ugyanígy csesztek ki csak azok ramok voltak,2 nem 1formát küldtek és kicsit befenyítettem őket hogy ebböl feljelentés lesz és aztmondták oké menjek fel és levásárolhatom az árát,csak épp szegedi vagyok:)De szerintem lehet csak a modemet nem támogatja az a kínai vacak.
  • koryne
    Milyen modem? Kábel vagy dsl?
  • spuri007
    Leírom hogy én hogy próbálkoztam hátha bennem van a hiba.:
    modemből ki a gépnek a kábelét majd bele az ethernetet a wii lan adaptert a wii usbjébe , wii bekapcs options , internet ,wired, keresés, hibaüzenet.
    AMúgy az a baj hogy Nagyatádon lakom budapestről lett rendelve, most ha tényleg az adapterrel van baj akkor küldhetem fel pestre , hogy elhigyjék tényleg rossz?Vagy hogy működik ez?
  • spuri007
    Van rá 6 hónap garancia.
    Akkor ki kell cserélniük nem?
    felhívod szépen azt a céget aki küldte neked a lan adaptert,és visszakéred a pénzed:)
    Ha ez nem jön be menj el pár haverral a boltba és meg kell mondani hogy nem az jött meg amit rendeltél.Ez csalásnak minösül,szal feljelenthetnéd őket ha 10 000 forint felett lenne az ára
  • spuri007
    Valaki nem írná le lépésről lépésre?
  • spuri007
    De a kábelre utp patch van írva.
    Nem lehet hogy valamit rossz sorrendbe vagy másképp csinálok?
    Esetleg nekem épp a másik fajta a jó?
  • Alblink
    Igen,koszi,mar irtam neki,csak nem lehet elerni..
  • sanyi150
    Prohardveren van eladó VGA kábel