Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Most emelték meg, egyébként 4.5 az ára havonta hüségnyilatkozattal.
Jól lehet seedelni meg tölteni is:D
Amúgy elég rövid lesz ez a conduit már 30%-nál tartok 2 óra játék után
Jól lehet seedelni meg tölteni is:D
Amúgy elég rövid lesz ez a conduit már 30%-nál tartok 2 óra játék után
:)
20/10 kabbe :)
nekem csak 3/0.5 van, bár amire kell, arra elég ez is.
Meg sem merem kérdezni az árát, mert csak csapkodni fogok sztem. :)
20/10 kabbe :)
nekem csak 3/0.5 van, bár amire kell, arra elég ez is.
Meg sem merem kérdezni az árát, mert csak csapkodni fogok sztem. :)
Törölt felhasználó
mbit:D
és ez jött levélben:Örömmel tájékoztatjuk, hogy a tesztidõszakban megemelt sebességet véglegesítettük,
így az internet-szolgáltatás minõségének és stabilitásának növekedése mellett az Ön
csomagjának maximális le- és feltöltési sebessége 20480 / 10240 kbit/s lett. Fontos
megemlítenünk, hogy ez a változtatás az Ön részére nem jár semmilyen
költségnövekedéssel.
Ja és kurvajó a conduit:D
és ez jött levélben:Örömmel tájékoztatjuk, hogy a tesztidõszakban megemelt sebességet véglegesítettük,
így az internet-szolgáltatás minõségének és stabilitásának növekedése mellett az Ön
csomagjának maximális le- és feltöltési sebessége 20480 / 10240 kbit/s lett. Fontos
megemlítenünk, hogy ez a változtatás az Ön részére nem jár semmilyen
költségnövekedéssel.
Ja és kurvajó a conduit:D
Bencõ:
Mbit/s v MByte/s, a kettõ között van egy 8-as szorzó.
nem basztatás, csak kérdem.
Mbit/s v MByte/s, a kettõ között van egy 8-as szorzó.
nem basztatás, csak kérdem.
van ahol ez elvi kerdes :)
anti hero
Törölt felhasználó
Most emelték fel nálunk a sávszélességet 2megabyt/szekundumra:D
Törölt felhasználó
Fogadok az eu verzióval ugyanúgy lesz mint a no more herosnál,lecenzurázzák a picsába
Törölt felhasználó
Nekem majd lesz conduitom,usa verziós arra?:D
Különleges kiadás én fogom írni<#hehe>#hehe>
Különleges kiadás én fogom írni<#hehe>#hehe>
GST elég jól sikerült, asszonnyal toltuk 1 órát, én meg egyedül jópárat...még Federert is lealáztam, igaz, csak easyn...az a baj, hogy az idióta röptézõ játékstílus ellen a gép easy-n nem nagyon tud mit tenni, de asszony az elsõ játszma végére rájött mit és hogy kell...a lényeg, hogy élvezetes, jól sikerült, az hogy a M+-t mennyire használja ki, nem tudom, de nem is lényeg...
oksa az tök jó ha egy hét és itt van :-) szólok egybõl...
én is multkor hétfõn rendeltem meg és köv. hét hétfõre kaptam meg. szerintem te is akkor 1 hét mulva kapod :) majd szólj ha megjött
Sima ügy, benne vagyok! :-)
Köszi meg is rendeltem :-)
http://www.game.co.uk/Wii/Sport/Tennis/~r341738/EA-Sports-Grand-Slam-Tennis-with-Wii-MotionPlus/?s=grand%20slam
persze Game.co.uk .most is rendeltem egy Resident evil archives-t és egy GH Greatest hits-et.
a GST+MP 15k FT körül van egyben. :)
a GST+MP 15k FT körül van egyben. :)
USB loader-esek!
Scrubbed image-t is lehet futtatni pendrive-ról?
SD kártyáról lehet futtatni valahogy?
Scrubbed image-t is lehet futtatni pendrive-ról?
SD kártyáról lehet futtatni valahogy?
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
Prody elárulod hogy honann jött a csomag? Én is szeretnék venni GST-t MP-al :-)
végigvittem alone in the darkot..eléggé lol game :D kicsit le van butitva mint a ps3/360-as verió :S
Játszhatnánk, csak most költöztem új helyre és ott még nincs net. De majd ha lesz, simán.
Kint van a Resort japánul, próbálta már valaki mósönplusszos?
Kisgabó, a Gameparkban még lehet, hogy van, én ott vettem. De szerintem is várj még vele!
Kint van a Resort japánul, próbálta már valaki mósönplusszos?
Kisgabó, a Gameparkban még lehet, hogy van, én ott vettem. De szerintem is várj még vele!
Platformok: Wii, Xbox, Xbox360, PS2, PS3, GC, N64, SNES, NES, Megadrive, PSP, DSL, GB, GBA, Mattel Intellivision Beszerzés alatt: DC, PS, Virtual Boy :)
nemá... ma voltam az 576-ban, az összes mp elfogyott.... ennél jobb kritikákat olvastam, de mivel csak az új játékokhoz jó /visszamenõleg nem/ én kivárok..
jaja sajnos nem pontos :/ de szerintem jól lehet azért irányítani... játszunk egyet online?
(ui: Virtua tennis 2009-re vagyok kiváncsi hogy ott milyen az M+)
(ui: Virtua tennis 2009-re vagyok kiváncsi hogy ott milyen az M+)
Nincs M+ tapasztalatom.
GH:Metallicazgatok, de még közepes szinten is feladja a leckét
nemhogy extremen
GH:Metallicazgatok, de még közepes szinten is feladja a leckét
nemhogy extremen
Hát, feleim, én is ráharaptam a Motionplusra, mint tyúk a takonyra, vettem is kettõt hirtelen felindulásból, de már bánom.
A Grand Slam Tennis c. játékkal teszteltem a cuccot, és sajnos azt kell mondjam, nem hogy 1:1 nincsen, még az alapvetõ mozgások is néha kehések. Óriásit suhintok a levegõbe, de karakterem szegénykém csak áll és néz ki a fejébõl... ezért tejeltem darabonként 7000 forintot?
Csak abban reménykedem, hogy az EA kúrta el a játékot, és azért nem mûködik rendesen, de ha kiderül, hogy a hiba a hardverben van, akkor drukkolni fogok a konkurenciának, hogy földdel tegyék egyenlõvé a "nagy" N-t!
Eléggé csalódott vagyok, ti hogy vagytok ezzel?
A Grand Slam Tennis c. játékkal teszteltem a cuccot, és sajnos azt kell mondjam, nem hogy 1:1 nincsen, még az alapvetõ mozgások is néha kehések. Óriásit suhintok a levegõbe, de karakterem szegénykém csak áll és néz ki a fejébõl... ezért tejeltem darabonként 7000 forintot?
Csak abban reménykedem, hogy az EA kúrta el a játékot, és azért nem mûködik rendesen, de ha kiderül, hogy a hiba a hardverben van, akkor drukkolni fogok a konkurenciának, hogy földdel tegyék egyenlõvé a "nagy" N-t!
Eléggé csalódott vagyok, ti hogy vagytok ezzel?
persze hogy van. :) de a pendrive jobb, mert nem forog... vagy, aqua-ban van 30 gb asus mini vinyó, 10 ropiért, csak lassú.
Akkor belenyultam a tiltott témába? Bocsi.
Hivatalosan nincs ilyen megoldás. Az más kérdés, hogy ügyes emberes ezt megoldották.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Sziasztok. Hallottam valami HDD-s megoldásrol a Wiihez. Tudtok erröl valamit hogy hogy is mûködik vagy valakinek van ezzel kapcsolatba tapasztalata? Olyasmi mint az xbox360-hoz?
http://www.gamepark.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=shop.flypage&product_id=880&option=com_virtuemart&Itemid=1
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36670
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36670
Magyarországon is lehet már MotionPlus-t kapni? Ha igen link plíz.
igazából kiprobáltam M+ nélkül is. nincs nagy különbség, tehát azzal is jó volt játszani. M+-al tisztább és érzékenyebb és jobban tudod irányitani a labdát (érezhetõ hogy ott a motionplus)...kb ennyi de sztem több ember játszik m+ nélkül
Engem az érdekelne, hogy milyen egyéb mozgásokat tud a Motion plus?
Én annélkül próbáltam a GS tennist.
Én annélkül próbáltam a GS tennist.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
jok a vidik!!
anti hero
Nah csináltam egy grand slam tennis online videót motion+-al játszva
motion plus nélkül sem rossz, de élvezetesebb vele :)
online azért jó, mert itt EA ID-k vannak, nem friend code-ok :) és csak a felhasználónevét kell felvenni friend listára, Õ meg megkapja és elfogadja... szal király game, fõleg online
motion plus nélkül sem rossz, de élvezetesebb vele :)
online azért jó, mert itt EA ID-k vannak, nem friend code-ok :) és csak a felhasználónevét kell felvenni friend listára, Õ meg megkapja és elfogadja... szal király game, fõleg online