10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• koryne
    Én reflexből megnézem az eladó vagy a vevő legfrissebb pár értékelését. Nem is tudom, miért szoktam erre rá, ebay-en nem szoktam. Bár ott eladni sem szoktam :)
    Szerk.: vagy a többi cuccát

• kisgabo
    volt aki megtette. ostoba volt a vatera. régebben lehetet trükközni.

de sokan eljátszották azt, hogy olcsó kis szarokat vettek, és kapták a pozitiv értékelést, volt vagy 20... akkor árultak valami olcsót, előreutalással, lehuztak pár balekot. senki meg nem nézte, hogy miért is kapta az értékelés.... vétel, parafadugó, pontos vevő, lál. :)
  • koryne
    Bencő... légyszi... gondolkozz, mielőtt leírsz valamit!
    Az ebay nem vatera. Meg azért azt is megnézném, amikor te vaterán csinálsz magadnak értékeléseket :) Szerinted milyen gyorsan rúgnának ki páros lábbal?
    A vaterán én is tudok magamnak 50 000 pozitív értékelést csinálni úgy hogyha csinálok 5-6 darab profilt
  • kisgabo
    usa. bár soft hack mellett viszi az eu játékokat is. nemtom, átlehet e flesselni eu-ra, de elvben nincs akadálya. bár.... ha eu gépen frissit az usa játék, ott van némi brick. :)

szal ennek nézz utána, lehet cucli.
  • benco7
    Nem átkúrás,tele van illyennel ebay csak nézz körül egy kicsit.
    Az eladónak 2960 pozitiv visszajelzése van, 99,9%os aránnyal, nem gondolom hogy átbszás.
    Tápja 110v veszek pesten egy 220as átalakítót 3ezerért.
    Oprendszere miért baj?
    Enyiért nagyon olcsó,ez a hirdetés szerintem átkúrás.
  • kisgabo
    bizony van, kapásból a tápja 110v, az oprendszere 4.0U.

copizhacc vele. vegyél itthon.
  • benco7
    Sziasztok!
    Amerikából tudnék rendelni 79ért ebay-ről wii+wii fit+2joy+2 nunchucks+54 játék+1 év gar vadonatújan.
    Érdeklődnék hogy usa wii és magyar wii között van-e különbség, illetve hogy gondtalanul müködik-e majd az itteni hd tvn.Tehát magyarul érdemes-e megvennem, nem járok-e pórul, hogy itt majd nem tudom például használni.
    Vagy esetleg más régiókod, vagy ilyesmi probléma felmerülhet-e.
    Előre is köszi a választ,üdv,B
  • kisgabo
    ha rendesen megvesztegetsz, megrendelem.
  • Bhalage
    holnap megyek a metroid trilogyert je
  • moonster
    Nincs PayPal-om. És itt meg van lőve az egész, sajna.
    De köszönöm az ötletet
  • SD456
    Rendeld meg DealEcDeal Extreme-ről. Ingyenes kiszállítás, kb 1-2 hét alatt megjön. Én DS-hz vettem cuccokat és mindegyik megjött épségben, ha esetleg valami baja van akkor meg küldenek másikat.
    m+ kell má mindenkinek?:D
  • moonster
    Ugyes.
    Kell egy M+ nekem is. De netrol rendelni draga futarral egyutt, olyan boltba meg csak jovo het vegen megyek

Kivancsi vagyok nagyon resortra
  • Probatbicol
    Azt nem, de a kosarat legalább kivédtem :)
  • moonster
    Jut eszembe, Frets On fire PC-s, ingyenes Guitar Hero klonhoz frankon lehet használni Wii gitárt.

Rengeteg zene...nagyon jo
  • moonster
    Hehe, videot nem csináltal, ahogy lenulláztad csillárt?
    xD
  • Probatbicol
    A wii sport resort-nál egy dologra figyeljetek oda: kosárlabda játék + magas játékos + csillár -> összeegyeztethetetlen...
  • spuri007
    a wiiconnect ingyen tölt le demókat meg ilyesmi?ha igen hogy lehet beállítani hogy töltsön és hogy rögtön az sd kártyára?
    te tóód:D
  • CSOCSO
    de ha visszaelsz vele akkor bannolva leszel...

amugy meg kosz nem :)
  • ZseniálisTeknős
    Én átveszem ha gondolod
  • CSOCSO
    mar irtam hogy vki atvehetne a hazigizdasagot mert nem jarok ide....

fejezzetek be a veszekedest mert innentol ugyis torlom plusz felszolitasom utanni anyazok buntetve lesznek.

NEM ANYAZ NEM SZEMTELENKEDIK!!!!!!! szereti a masikat alszik, jatszik! mast nem akarok latni ! :D

• spuri007
    én is ezt kérdezem
  • moonster
    Bencő - kisgabo VISELKEDJETEK MÁR!!!
    Privátban ezt, ne itt.
  • 22Barna22
    mi is ez pontosan? :S
  • 22Barna22
    hoppá :D ez érdekes
  • spuri007
    És az is hogy a wiiconnect ingyen tölt le demókat meg ilyesmi?ha igen hogy lehet beállítani hogy töltsön és hogy rögtön az sd kártyára?
  • kisgabo
    ja
  • spuri007
    Az igaz hogy ha regizek a clubnintendon akkor kapok pontokat a wiim és a játékok kódjáért?
  • kisgabo
    ja, hát azt te döntöd el, mivel óhajtasz játszani. nyilván, ez a pen megoldás lehetőséget ad arra, hogy kipróbálj olyan játékot is, amelyet talán elsőre nem vennél meg.

wii beruházás amúgy jó ötlet, nekem most jött meg a motion plus. tolok is egy sport resort ot.... ( 17 font, azaz 5270 ruppó / 576 suck.. /
  • spuri007
    EZENNEL SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI MIDENKINEK AKI SEGÍTETT, UGYANIS ELFOGATTAM A TANÁCSOTOK ÉS MEGNÉZTEM A SZOLGÁLTATÓNK HONLAPJÁT AHOL RÁBUKKANTAM ARRA HOGY MIELŐTT MÁSIK GÉPRE AKARJUK KÖTNI KELL VÁRNI 6 ÓRÁT.
    MOST MINDEN TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK SZÓVAL: DANKE
    u. i. ? az igaz hogy a wiconnect 24 az tölt le tök ingyen demókat meg ijeneket?
    ha igen akkor hogy lehet beállítani hogy töltsön és hogy rögtön sd kártyára?
  • koryne
    Nem azt mondtam, hogy nincs rá több jó játék, hanem engem ezek érdekelnek ;)
    A másik, hogy nekem még nem volt olyan gépem, amiben az optikai meghajtó ment volna tönkre. Kizárólag abban az esetben fogok pendrájvval szórakozni, ha a wii is hangos, de ilyesmiről nem halottam.
  • kisgabo
    sokkal több jó játék van, mint 4. a pen megoldás értelemszerűen a meghajtó védelme miatt is alap... lenne.
  • koryne
    Gondolkoztam én is ezen a pendrájvos történeten. Aztán kb fél óra netes kutakodás után (miután kiderült, hogy ez tényleg nem egy nagy dolog), úgy döntöttem, hogy sz@rok rá. Összeszámoltam, a wii-nek eddig kemény 4(!) játékot sikerült felmutatnia, ami érdekel is. Najó, ha a metroidot 3-nak vesszük, akkor 6-ot. És ebből a 6-ból 5 volt már más platformon is és én mindet játszottam, csak sajnos nem végig (Metroidok, Zelda TP, Resi4, Okami).
    Animal Crossingtól DS-en is kb 2 hét játék után vettem "könnyes" búcsút, pedig eredeti volt... Egyszerűen nem jött be, pedig próbáltam megszeretni. Sry :)
  • kisgabo

vedd csak meg a gépet, aztán elmondom az okosat ( bar a neten is van bőven nfo ), miként lehet pendrávról tolni a játékokat. úgy már, nem olyan vészes befektetés ám. sőt.

animal crossingra rögtön vevő vagyok. wifire gondoltam.