10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• kisgabo
    13k volt a linksys. egyszer kell jót venni...

aztán, a szutyok rútert, kiakaszthatja bőven a torrent is, a sok üzemóra, a sok cucc.
  • kobzee
    Nekem egy kis Belkin-em van (F5D7230), csak jót tudok mondani róla, több eszköz (noti, asztali, teló, Wii :) stb.) használja és évek óta kifogástalanul működik az egész lakásban, sőt még azon kívül is. A hálózatépítők viszont kapásból Linksys-szel indítanák a listát, persze minden attól függ mennyit áldozol rá.
  • koryne
    Ja, csak aztán ne itt kérdezd majd meg:
    1. Miért tűnik el néha a jel?
    2. Miért nem "lő át" az első szobán?
    3. Miért nem működik, ha becsukom az ajtót?
    Én egy olcsó D-linkkel szenvedtem egyszer (nem saját, ofkorsz), annak nem lehetett venni a jelét 2 szobával arrébb -.-
  • Beast Machine
    Olcsó húsnak híg a leve, pláne az IT cuccokban.
  • kisgabo
    akkor ne kérdezz, vedd meg.
    Attol hogy 5k az ára nem biztos hogy szar:)
  • talti
    persze hogy media. ott van ismerős.
  • kisgabo
    na, tessél, itt az 5000 forintos szar. igen, jó, vedd meg..

talti, az electro wőd egy köcsög drága banda, a britt dixons, hazai csődbement sarja? lehet hogy eleinte jó árakat toltak, de akkor inkább media 1000*.
    xD

Amúgy szerintetek a wii jóban lesz ezzel a routerrel?
  • talti
    az elég zsír vétel volt. nállunk 70. az electro worldben meg 75. áremelés után.
    én 45-ért vettem szolnokon a media marktban akciósan a wiimet,sztem vegyél itthon.
  • talti
    melyikre gondoltál?
  • kisgabo
    hó kapni a cuccot?
  • talti
    53.990-ért tudsz venni itthon is újjat. És segitenek neked másban is :) Ha érdekel hol írj privátot. Most vettem 1 motion plust 5390-ért szintén itthon :) Megvan a boldogság!!!
  • Beast Machine
    mekkora ték :C
  • kisgabo
    bazz, vegyél egy wii-t használtan , itthon, sok gyik gari időn belül eladja. majd softhack, és bódottá.

• benco7
    Hey all!
    91 lenne a wii ebben a csomagban+25 a posta.
    MI a véleményetek,még így is megéri?
    Vagy vegyek csak simán egy wii-t 47ért kintről?
    KÖszi.
    Indítson:)
    Úgyis kibasznak velük valahogy
    Egyébként úgy működne a router ha beledugnám a másikba?
    Mert tesóm megölne ha kicserélném.
  • Beast Machine
    Persze, legalábbis addig igen, amíg a Nagy N nem dönt úgy, hogy hajtóvadászatot indít Micro$oft módra.
    szívás:)
    Amúgy softmodolt+chipelt wiivel lehet jáccani online?
  • kisgabo
    nem is kell, de a sys menü 4.x tartogat pár hasznos dolgot ám...
  • Beast Machine
    Miért kéne? Nekem amióta eszem tudom, 3.2 van rajta, soha nem updateltem ennél feljebb.
  • Beast Machine
    Nekem is WRT54G2 duruzsol, szeretik is az N-ek :)
    thx,de ez nagy szívás hogy updatelno kell a wiit.
    vagyis jön megint a 2 órás kilódás a softmoddal és a wiikey már nem is lesz jó:D
  • kisgabo
    azért egy linksys wrt54gl, mindenkinek jobb... nekem 2 éve non stop megy, és minden imádja.

persze, lehet 6000é is venni valami kis xart.
  • Beast Machine
    Itt találsz némi infót az inkompatibilis routerekről, de szerintem nem kell félned, mivel a Wii-t sokkal routerbarátabbra tervezték, szinte mindent elfogad - ellentétben a DS-el, a kis rohadék nagyon válogatós ha routerről van szó...
  • kisgabo
    vételár, arra vám, majd arra áfa...

ha a vétekár alacsony, akkor saccolt ár..
    jah értelek:)
    köszi.
    Amúgymeg csak amiatt agódok hogy inkompatibilis lesz a wiivel a router,nincs valami lista ahol leírják mik ajánlotak a kis konzolhoz?:)
  • Beast Machine
    Nem vágod: semmi különbség nem lenne a hálózat működésében, csak annyi, hogy ettől fogva tudnátok WiFit is használni. Ha tesód ragaszkodik a kábeles megoldáshoz, ám tegye, fogja a kábelét, és dogja be a WiFi routerbe, ugyanúgy lesz nete.

Nálunk is megosztjuk a neten, nekem asztali gépbe megy kábelen keresztül, öcsémnek laptopjával, Wii-vel, meg a DS-einkkel WiFit használ(unk), de mindezt ugyanaz a router csinálja.
    oks:)
    Nekem az,mert a tesómmal osztjuk a netet és ő rinyálna hogy ő utálja a wifit meg ha van akkor már lan van és kész.
  • Beast Machine
    Lanost sztem nyugodtan kiiktathatod a hálózatból, a helyére lép a WLAN router. Nevük ellenére a WLAN routereken nevük ellenére szokott lenni 3-4 sima LAN csatlakozó, így nem lesz gond.
  • benco7
    Bencő köszönöm, hogy aggódsz értem.
    2900 értékelést nem lehet csak úgy összehackelni egy ebay szintű oldalon.
    Én most nem anyagi gondot kérdeztem, hanem mikor itthon lesz akkor semmilyen más technikai probléma nem jöhet szóba, tehát kifogástalanul működni fog?
    Vám része igaz,de nem 20-30%.
    Nos én nekem 1 olyan kérdésem lenne,hogy most készülök wifis routert venni.És van 1 lanos routerem,ugye a wifis routert ha hozzá kötöm a lanoshoz attol még ugyanolyan jó lesz?
    nem muszály 50 000-szer de elég oda 50 pozitív értékelés is hogy valakit leráncs 200-300 ezerrel
    Jah lesz még 1 olyan gondod hogy a vámnál megadóztatják a csomagodat,aszem 20-30% pluszba
  • benco7
    Ezt nem értem Horyne.
  • koryne
    És mindezt 50 000-szer
  • benco7
    Kisgabo!

A csomagban veszek 54 játékot.
    És a többi játékot is mondjuk USA-ból rendelném.
    Akkor ezen kívűl tényleg nem lehet semmi más probléma ugye?
    Tv HD így nincs PAL és NTSC probléma.
    Veszek 110-220V átalakítót 3 ezerért.
    Más?
    Otthon csinálsz 1 vatera accountot,elmész 4-5 netkávézóba és mindegyikbe csinálsz 1-1 akkot és felraksz 1 csomó mindent és az otthon csinált accodal leütöd őket,vissza a kávézókba 1 hét múlva és visszaigazolod:)