Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát akkor jó lett? Azt is hallottam, hogy nem igazán jó. Neked még mi a véleményed? Sokan vannak neten? Hamar talál szervert? Igazából a multiplayer része érdekelne. Köszi<#smile>#smile>
megvettem a conduitot, kurva nagy a feelign es jo a csitcsattdirrdurr, de kurvaerzekeny az iranyitas! bejon!
anti hero
Értem én, de ha ez ekkora ellenállást szít akkor ezt ne itt mondogasd, úgyse érdekel senkit mint látod. Vitát meg ne kezdjünk, nincs értelme, nem vagyunk mi 12 évesek...
Hát istenem, ezt miért pont itt kell megbeszélni, nyiss új topicot, esetleg kibannolnak érte, de ezt ne itt ird le... Hidd el, te jársz rosszul.
HáLY!!4
Nincs itt egy biztonsági õr véletlenül? (Ezalatt a mozgóbüfést értem.)
Én elakadtam sajnos a gondolatmenet közepénél... :C Pár szóban összefoglalnád a lényeget, mert nagyon szeretnák szolidarítani <#wow3>#wow3>
Nincs itt egy biztonsági õr véletlenül? (Ezalatt a mozgóbüfést értem.)
Én elakadtam sajnos a gondolatmenet közepénél... :C Pár szóban összefoglalnád a lényeget, mert nagyon szeretnák szolidarítani <#wow3>#wow3>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Törölt felhasználó
Had pörögjön a topik:D
És mindezt egy játékgép topicjában. Gratulálok <#eljen>#eljen>
Xbox Live gamertag: kilencnad
Törölt felhasználó
<#wow1>#wow1><#wilting>#wilting>
Igen, a fogyasztók tényleg ki vannak szolgáltatva a nagy, gonosz KONZOLmultiknak, hiszen AK-val állnak a hátad mögött, hogy vedd meg a túlárazott szarjukat -.- Akik vettek, azok boldogok vele (vagy nem, de akkor meg eladják).
Szerinted nem ér ennyit a wii? Akkor ne vegyél, ennyire egyszerû! Ha mégis érdekel, majd megveszed 5 év múlva, amikor utánad hajítják úgy, mint most a Gamecube-ot. Vagy vársz 10 évet, ha a N esetleg továbbra is pénznyomdát lát benne. Te így legfeljebb csak vérig sértettnek és türelmetlennek tûnsz, hogy neked még nincs ilyen géped, mert drágának tartod.
Ez a "mindig az erõsebb grafika gyõzött" dolog is eléggé sántít... Elõzõ gen gyõztese a ps2 volt, nem? A GC és a box classic is többet mutatott grafban. Innen az jön, hogy a konzoliparban a játékok döntenek (nem, nem a grafikájuk). Wii-re jelenleg casual játékok vannak többségben és õk is veszik a gépet. Nincs ezzel semmi gond, ha nekik megér ennyit, hogy a tv elõtt fekvõtámaszozzanak, tegyék.
Te azt mondod, védeni szeretnéd a fogyasztókat. A fogyasztók, köszönik szépen, megvannak így is. És élvezik. Rakétával sem téríthetnéd le õket errõl a pályáról, mert úgy érzik, ez nekik jó.
Végül, nem a zoon politikont tartotta itt senki zagyvaságnak, hanem a fogalmazási stílusodat, teljesen követhetetlen és fárasztó módon tudsz írni. Ne csodálkozz, ha ilyen hsz-eket kapsz válaszul.
Kicsit sokat írtam itt a semmirõl, többiektõl bocsánat...
Szerinted nem ér ennyit a wii? Akkor ne vegyél, ennyire egyszerû! Ha mégis érdekel, majd megveszed 5 év múlva, amikor utánad hajítják úgy, mint most a Gamecube-ot. Vagy vársz 10 évet, ha a N esetleg továbbra is pénznyomdát lát benne. Te így legfeljebb csak vérig sértettnek és türelmetlennek tûnsz, hogy neked még nincs ilyen géped, mert drágának tartod.
Ez a "mindig az erõsebb grafika gyõzött" dolog is eléggé sántít... Elõzõ gen gyõztese a ps2 volt, nem? A GC és a box classic is többet mutatott grafban. Innen az jön, hogy a konzoliparban a játékok döntenek (nem, nem a grafikájuk). Wii-re jelenleg casual játékok vannak többségben és õk is veszik a gépet. Nincs ezzel semmi gond, ha nekik megér ennyit, hogy a tv elõtt fekvõtámaszozzanak, tegyék.
Te azt mondod, védeni szeretnéd a fogyasztókat. A fogyasztók, köszönik szépen, megvannak így is. És élvezik. Rakétával sem téríthetnéd le õket errõl a pályáról, mert úgy érzik, ez nekik jó.
Végül, nem a zoon politikont tartotta itt senki zagyvaságnak, hanem a fogalmazási stílusodat, teljesen követhetetlen és fárasztó módon tudsz írni. Ne csodálkozz, ha ilyen hsz-eket kapsz válaszul.
Kicsit sokat írtam itt a semmirõl, többiektõl bocsánat...
bárcsak tartottad volna be a szavad...lehet jobb lett volna ha tûz csillagjegye helyett a fogalmazás vagy értelmezés csillagjegyébe születsz. Mert minél inkább próbálsz itt megmagyarázni valamit (amit a mai napig nem értek) annál jobban belekavarodsz, szóval én tényleg feladnám a helyedben, így megkímélnéd Magad a sok negatív hozzászólástól.
Jah, és gratulálok a Zoon Politikon rangodhoz :)
Jah, és gratulálok a Zoon Politikon rangodhoz :)
ez hülye b*zmeg :DDDDD most azt hiszi hogy mekkora sikerélménye van, hogy idejöhetett és ki élheti magát szegény :( máshol ugysem látják szívesen
Amúgyis azt mondta hogy nem jön vissza nem?:D kicsit sajnálom azért, hogy még írni sem tud és idejön égni
Amúgyis azt mondta hogy nem jön vissza nem?:D kicsit sajnálom azért, hogy még írni sem tud és idejön égni
Törölt felhasználó
Ekkora 1 egetrengetõ baromságot írni<#hehe>#hehe>
bírom az "írnák"-ot :DDDD mindig elbassza...a bunkó kis hülyegyerek:)
amúgyis...visszajön hamarosan...ja és most biztos nézi mit írunk :) ennél szánalmasabb komolyan nem lehet <#wilting>#wilting>
amúgyis...visszajön hamarosan...ja és most biztos nézi mit írunk :) ennél szánalmasabb komolyan nem lehet <#wilting>#wilting>
Érdekes fogalmazások - néha úgy érzem nem vezet sehova és konklúzió: tényleg nem. Feltuningolt PC? Akkor már inkább feltuningolt mac hiszen PowerPC alapú, de te nyilván ezt is olyan marha jól tudod, köszönjük, hogy írtál. A mozgásérzéklõ meghibásodik?
PS3: respect, tényleg villant ezt azt, mindenképpen figyelemreméltó
Wii: nem értek mindenhol egyet a Nintendo-val, de kétségkívül egy szeretnivaló kis gép (én legalábbis szeretem) és sokkal innovatívabb társainál.
Szerintem itt hagyjuk az egészet, ez annyit nem ér meg, hogy felbasszam rajta az agyamat.
PS3: respect, tényleg villant ezt azt, mindenképpen figyelemreméltó
Wii: nem értek mindenhol egyet a Nintendo-val, de kétségkívül egy szeretnivaló kis gép (én legalábbis szeretem) és sokkal innovatívabb társainál.
Szerintem itt hagyjuk az egészet, ez annyit nem ér meg, hogy felbasszam rajta az agyamat.
Elég gyenge kis troll vagy fiam.
"Ps lefogja nyomni a wii-t, mert ezidáig grafika döntötte el, meyik konzol lesz a nyereséges. Gondoljunk ps és dreamcast n64 kapcsolatára!"
Tudtommal a Nagy N a Wii-n kívül mindig erõsebb hardverrel szerelte a gépeit, mint a konkurensek, mind az N64, mind a NGC erõsebb vassal bírt, mint a PS1-2.
"Ps lefogja nyomni a wii-t, mert ezidáig grafika döntötte el, meyik konzol lesz a nyereséges. Gondoljunk ps és dreamcast n64 kapcsolatára!"
Tudtommal a Nagy N a Wii-n kívül mindig erõsebb hardverrel szerelte a gépeit, mint a konkurensek, mind az N64, mind a NGC erõsebb vassal bírt, mint a PS1-2.
...vágod?
annyira unom már ezt a konzolháborút :D melyik a jobb melyik a rosszabb...szánalmas mint te Javancsivi, hogy ezen rágódsz még mindig :) tipikus...
en azt gondolom, hogy elfer egymas mellett a wii a x360 es a ps3. és mindenki olyat vesz, amilyen tetszik, nekem a pc mellett eszembe nem jutott volna, a masik 2-t venni, mert a pcn nyomom a shooter jatekokat. a wii a mozgaserzekelo kontroll miatt teljesen mas kategoria (es raadasul van ra nehany tenyleg gecijo jatek)
uff
uff
anti hero
Prody alig várom hogy nyomjuk online a teniszt csak aza baj hogy minden nap kb 10 percem van játszani este :-( de ami késik nem múlik egyébként nagyon tetszik csak idõ lenne rá.....
ja de a legjobb, befosott a TVm :GGGG
a masik tv meg ... na arra inkabb nem is kotok Wiit..
: (((
a masik tv meg ... na arra inkabb nem is kotok Wiit..
: (((
anti hero
mmég nincs meg :F
anti hero
Helló
Na conduit vélemények???
Na conduit vélemények???
Aláírás
Sziasztok!
Eladnám néhány Wii-s játékom:
-Red Steel (kifogástalan állapot, 4e Ft)
-Tomb Raider Underworld (kifogástalan állapot, 5,5e Ft)
-The Force Unleashed (kifogástalan állapot 7,5e Ft)
Emellett vannak bontatlan, fóliás játékok is ha érdekel valakit:
-Obscure II (6e Ft)
-Manhunt 2 (6e Ft)
-Prince of Persia: Rival Swords (7e Ft)
-Spider-Man 3 (7e Ft)
A No More Heroes mennyire jó játék? Elsõre nem tetszett, de annyit hallok róla - és pozitívat - hogy lehet, hogy játszanom kéne vele...
Eladnám néhány Wii-s játékom:
-Red Steel (kifogástalan állapot, 4e Ft)
-Tomb Raider Underworld (kifogástalan állapot, 5,5e Ft)
-The Force Unleashed (kifogástalan állapot 7,5e Ft)
Emellett vannak bontatlan, fóliás játékok is ha érdekel valakit:
-Obscure II (6e Ft)
-Manhunt 2 (6e Ft)
-Prince of Persia: Rival Swords (7e Ft)
-Spider-Man 3 (7e Ft)
A No More Heroes mennyire jó játék? Elsõre nem tetszett, de annyit hallok róla - és pozitívat - hogy lehet, hogy játszanom kéne vele...
Törölt felhasználó
Azért mert lebutított pal kiadás<#hehe>#hehe>
Törölt felhasználó
ok:D
Törölt felhasználó
1 gitárod nincs nekem?<#integet2>#integet2>
megszabadulnék pár, általam megunt Wii-s játéktól, hátha vkinek kell...:)
Guitar hero Aerosmith, Resi4, Disaster day of crisis, Alone in the dark Collectors, Mortal kombat A, okami, manhunt2 ,Resi umbrella chronicles, ghost squad <#hehe>#hehe>
Guitar hero Aerosmith, Resi4, Disaster day of crisis, Alone in the dark Collectors, Mortal kombat A, okami, manhunt2 ,Resi umbrella chronicles, ghost squad <#hehe>#hehe>
Törölt felhasználó
faxa:D
én 1 olcsóbbat veszek,wiire úgyse kell nagyon faxás
én 1 olcsóbbat veszek,wiire úgyse kell nagyon faxás
TP-LINK WR-340GD 54Mbps WLAN router
Még a kenyérpirító is megy rajta...
Erre volt rákötve a WII-m (amikor még volt), de ment róla PSP, NDS, laptop és asztali PC is egyszerre.
Még a kenyérpirító is megy rajta...
Erre volt rákötve a WII-m (amikor még volt), de ment róla PSP, NDS, laptop és asztali PC is egyszerre.
Törölt felhasználó
dvd
Törölt felhasználó
üres dcdre van pénzem:D
Törölt felhasználó
ok
thx:D
thx:D
Bencõ, info boltban vegyél.
van gari
wii, tud wep-et, wpa-t, szoval jo.
nekem edimax van
Ne vateran vegyél. Ha beszarik, 1-2-3e az utaztatasa a gari miatt, ha van neki
otthon bemegy egy boltba es kinezel egyet.
Ha van antennája, akkor Wifi-s:)
van gari
wii, tud wep-et, wpa-t, szoval jo.
nekem edimax van
Ne vateran vegyél. Ha beszarik, 1-2-3e az utaztatasa a gari miatt, ha van neki
otthon bemegy egy boltba es kinezel egyet.
Ha van antennája, akkor Wifi-s:)
nekem smc barricade van és jóas
anti hero
vatera? nem értem, kevesebb mint 10e forint egy wifi router (d-link, néha linksys is)...miért kell vatera? pont a táp szokott tönkre menni hamar általában, így vateráról elég merész...meg ha erre nincs pénz, akkor játékra hogy van?:D
Törölt felhasználó
hopsz:D
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez nekem nem tûnik vezeték nélkülinek...
Link D-link
Link D-link
Törölt felhasználó
az faxa,akkor ezt megveszem:link vatera
igen, be kell állítani, és veszi.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Törölt felhasználó
császtok épp venni akarok 1 routert,vezetéknélkülit:D
És azt kérdezném hogy ez jó lesz a wiihez?
Mármint ha bekapcsolom a routert meg a wiit is akkor a wii ezt érzékelni fogja bármilyen eszköz nélkül?
Csak be kell állítani és ok lesz?
Válaszokat várok!
És azt kérdezném hogy ez jó lesz a wiihez?
Mármint ha bekapcsolom a routert meg a wiit is akkor a wii ezt érzékelni fogja bármilyen eszköz nélkül?
Csak be kell állítani és ok lesz?
Válaszokat várok!
Prody megjött a tenisz :-) viszont én elhúzok a hétvégére, úgyhogy marad a jövõ hét eleje...