Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
he? én megveszem a játékot magamnak, megdolgozom érte. szal a pofa lapos. nem õriztünk együtt libát.<#duhos2>

Barpi
Unatkozó kölkök kukacoskodása. Nem írhatja ki mit ad a konzol mellé? Szánalmas! <#violent>

Én mindig utáltam, amikor kis kölkök ugatnak warezzel kapcsolatban, amikor az apuci veszi nekik a játékokat.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

kisgabo
" 25 írott játékot. Ez szvsz nem warez. "

õszintén, mi? <#idiota>

Beast Machine
Hol látsz te itt warezt? Nem azt kérdezte, h "bocsika, akkor most honnan tõccsek le gámákat, és honnan vehetek modchipet", hanem árul a komplett gépe mellé 25 írott játékot. Ez szvsz nem warez.

...vágod?

Twinseen
Ebbe mi a warez hogy eladok egy Wii-t? <#kerdes>

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Már nem azért, de nem úgy van, hogy itt nincs warez?
Törölt felhasználó
lol,1 kicsit szánalmas hogy ezek a mûanyag vackok enyibe kerülnek😄
Még "igazi" lézerkardot is lehet hozzá kapni :-)

Kardok az Ebayen

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Twinseen
na ekkora aktivitást azért ne 😊 ennyire nincs hétvége

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Twinseen
Sziasztok!
Eladó egy jó állapotban lévõ 1 éves chippelt PAL régiós Nintendo Wii játékkonzol dobozában, valamint egy 3 hónapos Wii Sports Pack (Hama).

2db távirányító + csuklószíj
2db Nunchuk irányító
Nintendo függõleges állvány
AV kábel
Scart adapter
Távirányító szenzor + tartó
Tápegység
Eredeti Wii Sport játékszoftver
kb. 25db írott játék
Wii Sports Pack 8 in 1
Kormány
Teniszütõ
Golfütõ
Baseballütõ
2db kemény tok távirányítóhoz
Joystick
1db csuklószíj
Csere nem érdekel csak KP! Csak egyben eladó!

Akit érdekel az ajánlat mondjon egy összeget.

Törölt felhasználó
én 5-ször is kitoltam azt a gémet😄
A Force Unleashed rendben van, a grafikája lehetne jobb, viszont nagyon feeling a hadonászás a mote-tal, meg hogy lökdösve force pusholsz. Szinte érzem, amikor felemelem az embereket, lökök egyet és csak úgy szállnak 😊
A Red Steel-ben meg minden jó csak a kardozás nem az igazi, viszont a fegyveres harc állat! Jó kis akció megy, többek között ennek a játéknak az trailer-e fogott meg anno és határoztam el, hogy mindenképp kell egy Wii.
Ha valamelyik játék érdekel valakit, nyugodtan küldjön privit.
Kibaszott jó!
Jedi vagyok!😄

Aláírás

hello
vennék wii-t és ha valakinek megvan a SW Force Uleashed akkor kiványcsi lennék a véleményére h. neki mennyire tetszik a game.

Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.

Törölt felhasználó
jaja😊
22Barna22
red steel jo gamma?

Sziasztok!

Eladnám néhány Wii-s játékom:
-Red Steel (kifogástalan állapot, 4e Ft)
-Tomb Raider Underworld (kifogástalan állapot, 5,5e Ft)
-The Force Unleashed (kifogástalan állapot 7,5e Ft)

Vannak bontatlan, fóliás játékok is:
-Obscure II (6e Ft)
-EA Skate.it! (7e Ft)
-Manhunt 2 (6e Ft)
-Prince of Persia: Rival Swords (7e Ft)
-Alone In The Dark Limited Edition (díszdoboz, játék, leírás, Artwork book, Making of DVD, Original Soundtrack CD, fõhõs akció-figura) (8,5e Ft)

Sziasztok!

Eladó egy alig használt Nintendo WII minden tartozékával együtt, dobozzal, több mint 30 játékkal, 2-2db Nunchk/Remote-al! 70e ft-s irányáron!

Akit érdekel az írjon mailt : [email protected]
MotionPlus-t itt, KATT! <#smile>

moonster
Lehet valahogy motion+ nélkül tolni a wii sport resort-ot?

Miért csak egyet adnak hozzá?
Hol lehet olcsón kapni csak m+-t?

Hi All!

Gondoltam szólok, hogy remek kis Wii Sports Resort játék indult a himiru.hu-n (néhai wiihun.hu).

Nyomás játszani! 😊
kisgabo
juteszembe, mien a motion plus? megéri az árát?

pedig nem is, csak sports resortozunk😄
kisgabo
a wii halott.

SL
na pörögjön a topik :]

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Törölt felhasználó
4k-ért adja a gyerek😊
moonster
irányár?
CharrDen
Eladó Wii VGA HD AV kábel. Ezzel tudod kikötni monitorra vagy EDTV/HDTV-re, és ezzel be tudod rakni a 480p-t! Van 2010. 06. 09.-ig rá garancia. Kép:

van a savemefrii még brick esetén, egy gamecube irányító kell hozzá, néz utánna, www.google.hu
Prody
Ja és eladó a Guitar hero WT-s full band szett
aerosmith+gitár szett
greatest hits

Prody
Vannak eladó wii-s játékaim. nézzetek körül jatekaim.hu -n! név: prodydávid

SL
hmm... akkor veszek egy Wii-t :]

Totis
Hááát. Youtube-on nézz szét.
Egyébként ott is a SaveMii-t javasolják mint alternatívát brick-elt Wii-hez.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis
Fut minden verzión amin a Homebrew channel is rajta van.
Gariba nem szól bele mivel szoftveres és nem kell szétszedni a gépet hozzá. Viszont elõfeltétel a cIOS megléte a Homebrew Channel-hez.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Full brick-ben tud valaki segiteni?
Elrontott a wii, nem én 😊 egy frissitést, és semmi nem jön be a wiimen még a menü se!!
SL
Hellósztok!

Ez a Wii Backup Loader minden Wii-n megy? És ez nem "szól" bele a gariba?

nemcsak jo de tenyleg szep is, kb felenel vagyok, dehat mondjuk a metroidot sokkal hosszabbnak ereztem : ) de amugy jo : )
a multiba meg parszor lelottek, de amugy jo 😄

mondjuk kicsit tobb ASE okossagot beletehettek volna, igy marad az agyatlan shooter szintjen

anti hero

CharrDen
Mármint a monitorba "ha van analóg bemenet" bocsi 😊

CharrDen
Eladó egy Wii VGA/HD kábel, ezzel ki tudod kötni lcd monitorra, vagy HDTVre ha van benne analóg bemenet.(vékony)<#vigyor> Itt egy kép róla. Ára 4000 Forint😊

Törölt felhasználó
Ja és az elllenfelek néhol segghülyékxD
Törölt felhasználó
jó ez a conduit,csak rövid😄
persze, amint hazajövök EFOTT-ról és kijózanodom😄
Prody
játszunk ?😊 prodyZero a nevem

Eladó egy alig használt Nintendo WiFi USB Connector 5000 Ft-ért, vagy DS/Gamecube/PS2 játékra cserélném.
grand slam-be miért nem tudok online nyerni? ráadásul a játékos összesorsolások is neccesek...na, nehéz az egész😄 gép ellen is csak easy-n megy csuklóból, mediumon szenvedõs, tovább nem is mondom....grrr
Bízom benne Prody,csak ahhoz elõbb meg kéne vennem...bár szerintem úgyse bírom ki, hogy ne.
Javancsivi: ha ennyire szereted a mariot akkor mindenképp megérné mostanában Neked a Wii, hiszen a Galaxy valóban szinte tökéletes játék, és nekem egyes részek még elég nehezek is voltak, aminek örültem. Ráadásul ugye nemrég jelentették be a brost is ahogy írtad is meg a Galaxy 2-t is. A Pikminrõl pedig eddig szintén csak jót hallottam.

Prody
majd online játszunk 😄

Szia! Egyébként amit mondasz az nem hangzik rosszul!
Rayman Raving Rabbids-ot próbálnám ki wii-n. Én pc-n játszottam vele és nekem nagyon tetszett. Wii-n nem tudom hogy milyen.
Videojátékok közül nekem legjobban super mario galaxy jönne be! Jobbak mint az eddigi részek szerintem. De mindegyik kedvencem volt. Nekem csak super mario 64-ig volt szerencsém a mário játékokat kipróbálni. Azt láttam hogy lesz new super mario bros is wii-n, abban is van fantázia. De legjobb szerintem ezidáig számomra super mario bros japán változata volt!
Konzol játékok közül még kirby volt a másik kedvencem. De arról viszont semmit se szoktam hallani. De hallottam hogy annak is készül valamilyen wii-s folytatása. Kirby zenében hangban rajzban nagyon ott volt!
Még Pikminre lennék kiváncsi, szerintem az is nagyon aranyos.
Spórolj össze egy Wii-re, vegyél használtan mert úgy OLCSÓBB és akkor majd a valós játékélményeidrõl is beszámolhatsz.
Én most épp a Grand Slam Tennis-en gondolkozok de nagyon, ráadásul Motion Plussal együtt simán jó vételnek tûnik NEKEM(14 félért már találtam) 😊

single tortenetet nyomom es eleg jo idaig, bar cska a 2ik feladatnal vagyok, de olyan kicsit halflifeos. de ezen ne azt ertsd hgoy koppintas a jatek, hanem hgoy hasonlo a feelign. sztem az effektek nagyon tutik megyek is vissza cska elfaradt a kezem a sok lovoldozestol 😄

anti hero