Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig utáltam, amikor kis kölkök ugatnak warezzel kapcsolatban, amikor az apuci veszi nekik a játékokat.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
...vágod?
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
Eladó egy jó állapotban lévõ 1 éves chippelt PAL régiós Nintendo Wii játékkonzol dobozában, valamint egy 3 hónapos Wii Sports Pack (Hama).
2db távirányító + csuklószíj
2db Nunchuk irányító
Nintendo függõleges állvány
AV kábel
Scart adapter
Távirányító szenzor + tartó
Tápegység
Eredeti Wii Sport játékszoftver
kb. 25db írott játék
Wii Sports Pack 8 in 1
Kormány
Teniszütõ
Golfütõ
Baseballütõ
2db kemény tok távirányítóhoz
Joystick
1db csuklószíj
Csere nem érdekel csak KP! Csak egyben eladó!
Akit érdekel az ajánlat mondjon egy összeget.
A Red Steel-ben meg minden jó csak a kardozás nem az igazi, viszont a fegyveres harc állat! Jó kis akció megy, többek között ennek a játéknak az trailer-e fogott meg anno és határoztam el, hogy mindenképp kell egy Wii.
Ha valamelyik játék érdekel valakit, nyugodtan küldjön privit.
Jedi vagyok!😄
Aláírás
vennék wii-t és ha valakinek megvan a SW Force Uleashed akkor kiványcsi lennék a véleményére h. neki mennyire tetszik a game.
Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
Eladnám néhány Wii-s játékom:
-Red Steel (kifogástalan állapot, 4e Ft)
-Tomb Raider Underworld (kifogástalan állapot, 5,5e Ft)
-The Force Unleashed (kifogástalan állapot 7,5e Ft)
Vannak bontatlan, fóliás játékok is:
-Obscure II (6e Ft)
-EA Skate.it! (7e Ft)
-Manhunt 2 (6e Ft)
-Prince of Persia: Rival Swords (7e Ft)
-Alone In The Dark Limited Edition (díszdoboz, játék, leírás, Artwork book, Making of DVD, Original Soundtrack CD, fõhõs akció-figura) (8,5e Ft)
Eladó egy alig használt Nintendo WII minden tartozékával együtt, dobozzal, több mint 30 játékkal, 2-2db Nunchk/Remote-al! 70e ft-s irányáron!
Akit érdekel az írjon mailt : [email protected]
Miért csak egyet adnak hozzá?
Hol lehet olcsón kapni csak m+-t?
Hi All!
Gondoltam szólok, hogy remek kis Wii Sports Resort játék indult a himiru.hu-n (néhai wiihun.hu).

Egyébként ott is a SaveMii-t javasolják mint alternatívát brick-elt Wii-hez.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Gariba nem szól bele mivel szoftveres és nem kell szétszedni a gépet hozzá. Viszont elõfeltétel a cIOS megléte a Homebrew Channel-hez.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Elrontott a wii, nem én 😊 egy frissitést, és semmi nem jön be a wiimen még a menü se!!
Ez a Wii Backup Loader minden Wii-n megy? És ez nem "szól" bele a gariba?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
a multiba meg parszor lelottek, de amugy jo 😄
mondjuk kicsit tobb ASE okossagot beletehettek volna, igy marad az agyatlan shooter szintjen
anti hero
Javancsivi: ha ennyire szereted a mariot akkor mindenképp megérné mostanában Neked a Wii, hiszen a Galaxy valóban szinte tökéletes játék, és nekem egyes részek még elég nehezek is voltak, aminek örültem. Ráadásul ugye nemrég jelentették be a brost is ahogy írtad is meg a Galaxy 2-t is. A Pikminrõl pedig eddig szintén csak jót hallottam.
Rayman Raving Rabbids-ot próbálnám ki wii-n. Én pc-n játszottam vele és nekem nagyon tetszett. Wii-n nem tudom hogy milyen.
Videojátékok közül nekem legjobban super mario galaxy jönne be! Jobbak mint az eddigi részek szerintem. De mindegyik kedvencem volt. Nekem csak super mario 64-ig volt szerencsém a mário játékokat kipróbálni. Azt láttam hogy lesz new super mario bros is wii-n, abban is van fantázia. De legjobb szerintem ezidáig számomra super mario bros japán változata volt!
Konzol játékok közül még kirby volt a másik kedvencem. De arról viszont semmit se szoktam hallani. De hallottam hogy annak is készül valamilyen wii-s folytatása. Kirby zenében hangban rajzban nagyon ott volt!
Még Pikminre lennék kiváncsi, szerintem az is nagyon aranyos.
Én most épp a Grand Slam Tennis-en gondolkozok de nagyon, ráadásul Motion Plussal együtt simán jó vételnek tûnik NEKEM(14 félért már találtam) 😊
anti hero