Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moonster
Majdnem drágább egy Lan adapter a Wii-hez, mint egy WIFI Router, és azért az univerzálisabb.
Én így oldottam meg ezt a kérdést.
kisgabo
egy sima lan adapter, ha hamis, is jól mûködhet...

wifi talán más.

moonster
próbát megér.
Elég, ha beledugod a gépedbõl a z UTP kábelt, így kitudod próbálni.

más.:

Értünk a szép szóbol is..soo..Caps Lock OFF, plz 😊
kisgabo
ha mûködik, nincs para. dealextreme? náluk sok a hamis xar.. figyelni kell.

LENNE EGY KELLEMETLEN KÉRDÉSEM
A MINAP MEGJÖTT A RENDELÉSEM AMI EGY LAN ADAPTER
IGEN ÁM DE A KÉPEKKEL ELLENTÉTBEN NEM NINTENDO
GYÁRTMÁNY.
JOBBAN MONDVA NUKU MÁRKA, A WII FELIRATON AZ II ALJA ÖSSZEÉR. TEHÁT AKÁR Ü BETÜNEK IS NÉZHETNÉNK, KB FELE AKKORA MÉRETÛ.
TEHÁT AZ LENNE AKÉRDÉSEM HOGY MIVEL ETHERNET KÁBELT UGYE NEM ADTAK HOZZÁ
INKÁBB VEGYEK EGY nintendosat AMIHEZ ADNAK VAGY JO EZ IS ÉS CSAK VEGYEK KÜLÖN KÁBELT?
A KÉRDÉS ÖSSZEFOGLALVA:
TELJESITMÉNYBEN VAN E KÜLÖNBSÉG?
ÉN MONDJUK COD 5-ÖZNI SZERETNÉK

A VÁLASZT ELÕRE KÖSZI
kisgabo
soft hack. homebrew channel a gépre, némi ios installálás, majd egy loader, win alá segéd proggi, usp pen.

egyszerû történet, de nem 5 perc.

érdekességek

furcsaságok

moonster
irjatok mar tobbet errol az USB loaderrol.
Mi kell hozza, h mukodik, stb
Ne linket plz, hanem érthetõ magyarázatot

kocce
kisgabo
prohardveren 45.

Sziasztok. mennyit kóstál mostanában egy használt,jó állapotú wii?
Koszi,igen az lesz.

Jimi Hendrix

kisgabo
én a sima wii t vettem 56é.... most 62 felett van a sima pakk.

a soft heckre már több variáció van, chippelést felejtsd el.

Ennel jobb arban tudtok valhol? Wii Sports Pack Angol 53.990 Ft
Van magyar is kicsit dragabban,van valami kulonbseg koztuk amiert erdemes azt venni,ha flashelni akarom majd?

Jimi Hendrix

kisgabo
usb loaderrel...

moonster
Vacakol a lemezek beolvasásával a wii-m. Lehet valahogy tisztítani az olvasófejet?

Ötlet?
Prody
Jaja, pont ezért szerettem. Egyszerûen nagyon jó története van és király végigtolni.

az a szep, hogy nekem meg PCn volt meg anno, talán meg megvan valahol a lemez.. és egy par szobára nem is emlékszem, nomeg egypárra emlékeztem : ) de este játszottam, ilyen atom feelinges és atom zenés játékkal rég toltam : )
csönd, ropog a padló, nyikorgások, aztán jönnek a zombik, csattanás, hangos zene beszarsz.. ááá legjobb : )

anti hero

Prody
RE:A -t kitoltam én is Jill-el egyszer. Legjobb horror játék szerintem, az írányítást és a kameranézetet pont eltalálták. Kötelezõ darab

sziasztok,

tegnap megvetem a resident evil : archives-t ami az elso RE jatek, ujrakiadasa Wii-re. keveset toltam hullafaradt leven, de mindenkinek cska ajanlani tudom, egyszeruen ilyen feelinges jatek kurva keves van es ez a nagy klasszikus a kiraly! nekem egyelore bejon es sokkal nehezebbnek tunik elsore mint a RE4 pl, mondjuk az iranyitasa nem annyira tuti, de mint jatek sztem kotelezo darab!

kovi a szept 4-én jeleno metroid trilogy lesz ; D

anti hero

Koszi,ez nagyon jo hir.

Jimi Hendrix

kisgabo
de, asszem az alap usb cuccot zabálja, de van neki utángyártott wifi-s is, a mediaban, valami 5k

Koszi,akkor jo,ja talan az ebuddy.com is mukodni fog akkor.22-es Tft-en hasznalnam majd,kivancsi leszek ra hogy bevallik e.
Billentyuzetet nem lehet hasznalni wii-hez?

Jimi Hendrix

Youtube videókat jó nézni vele a tv-n, mert a tv elnyeli a kisebb minõségi hibákat. Mostanában már nem is az eredeti youtube verzió jön be rajta, hanem az XL változat, ami sokkal jobban passzol a wii-s használathoz.
moonster
énnem tudtam meg netezni vele

MSN-ben, ha megy net, akkor probaljatok ki az ebuddy.com-ot.
kisgabo
netzezni jó, de tévén az olvashatatlanság határán van. msn t nem láttam..

Netezni wii-n is jo,mondjuk pc helyett?msn is mukodik vele?

Jimi Hendrix

Totis
Én nem is néztem a sárgulását. Amióta megvan azóta oda van rakva és rá se néztem közelrõl...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Totis, a négy apró gumiszerû talpra gondoltam az alján, a szürke tartó nem sárgul és a Mini sem.
Beast Machine
Pff, látnátok az én 14 éves kis SNES-emet, meg az irányítóit... Szegényke 😞

...vágod?

koryne
A hibás ds, ami épp nálam van, az fehér... Ahogy az kinéz, te jó ég! Pedig látszik rajta, hogy odafigyeltek rá (karcmentes pl). Csak attól, hogy használta a gazdája, tiszta mocsok / sárga :S

Xbox Live gamertag: kilencnad

A tft monitorhoz,mindegy milyen vga kabelt veszek?Es a hangot milyen megoldasokkkla lehetne megcsinalni?Van olyna hangfal ami olcso,es mukodik vele?

Jimi Hendrix

kisgabo
a fehér ds kényes, nekem a fenti két gomb sárgult a kosztól, pedig vigyáztam rá. ( de a kezünk zsiros, valamennyire poros... )

Totis
Nekem is tetszik a Wii fehérben (is). Mnjuk én a szürke talpat nem használom hozzá. Fekszik a tv alatt. Már csak egy MAC Mini kellene...😊

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Mhh igen? Kipróbálásra volt nálam egy fehér DS, aranyos volt meg minden, de valahogy az a ház elég alsó-kategóriásnak tûnt, hozzá képest a PSP így távolról sokkal precízebbnek és igényesebbnek tûnik. Persze akkor belegondoltam, hogy mit várunk ennyi pénzért... azért ettõl talán többet. ( Sárguló 😞 )
Szerencsére a Wii-men csak a gumitalpacskák sárgultak meg kissé.
kisgabo
speciel, itt a fehér is jó, nem úgy mint a retkesedõ, sárguló DS...

Bár én a fehér dolgokat preferálom, tényleg baromi jól néz ki minden része a fekete Wii-nek. Még a klasszik kontroller is állat.. bár azt semmire nem használnám.
QuippeR
van itt eladó gép a topikban, szóval az árcsökkentésre nem kell várni. 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

koryne
Jaja, fekete Wii jöhetne, meg egy kellemes árcsökkenés (ilyen úgysem lesz egy darabig még -.-) Így már én is vennék.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Barpi tök másról beszélsz most nekem (sg történelem). Ez engem mind nem érdekel és oltogatásnak éreztem. És megint leáleszentezel, meg mindenfélét feltételezel... nem vagyok álszent és speciel nem töltöm le hanem megveszem. Ettõl nehogy már én legyek a rossz és a hazug álszent. Mielõtt így megpecsételsz embereket szerintem gondolkodj el.

Viszont abban egyetértünk, hogy kár erre a szót pocsékolni. Az meg, hogy másról nem beszélgetnek, az szomorú. Beszéljünk inkább jó játékokról, meg fekete Wii-krõl 😊
Barpi
kisgabo:

Az a baj, hogy nem látod a fától az erdõt.
Ha azt írta volna ki, hogy van kb 20 írott DVD-m tele játékkal, majd itt felsorolta volna mik ezek, akkor azt mondom, igazatok van, ez warez. De Õ csak a saját Wii-jét árulja, amihez van 20-25 DVD-je, amit hozzá ad. Nem látom a hirdetésében, hogy hol kért ezekért pénzt! Ha én is el akarom adni az enyémet, akkor nem hirdethetem meg itt, mert van benne chip? (Ettõl még nem lesz warez topic!) Akinek nem kell chippelt, az úgysem veszi meg, de ne döntsünk már itt más helyett.

kobzee:

Nem árulja, csak hozzá adja!

Hogy jövök ahhoz,hogy itt oltogassak? Nem oltogatok, csak komolyan tele a hócipõm a sok álszenteskedés miatt. Korábban, amikor még szuperwarez.hu volt az sg.hu, akkor a vezetõség mind egytõl-egyig warez-olt, és igen keményen. Aztán jöttek az új idõk, és miután beindult a reklámozás az oldalon, már fontos volt, hogy az oldalt ne lehessen támadni semmilyen formában. Ekkor jött a warez mentes fórum. Csak tudod az, hogy te meg én nem írogathatunk róla itt a topikban, ez a dolog van és lesz is. Felesleges itt cseszegetni a másikat, mert te is letöltöd, meg én is, meg a harmadiki is. Ami nekem nem tetszett, az az,hogy xy árulja a cuccát, kiír mindent, amit hozzá adna akkor van aki azonnal, habzó szájjal ráugrik, hogy warez, kövezzük meg, meg „ide akasszuk fel”! És hidd el a többség még életében nem keresett meg egy eredeti játék árát sem. A kivételek, remélem nem veszik magukra. A többi meg nem érdekel. Mint ahogy a téma sem a továbbiakban. Sajnálom, hogy ettõl marad csak fent a topik. Illetve, hogy normális téma nincs napok óta. Ennyi!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Twinseen
Azt hiszem egyenlõre még nem bannoltak és büntipontot sem kaptam. Ez nem warez. Képzeld kobzee tudok olvasni és tényleg szép, nagy piros betûkkel van írva. Eladásra kínáltam egy Wii-t és ez egy Wii topic úgyhogy azt hiszem a legjobb helyre írtam. NEM külön kínáltam a játékokat eladásra ezeket csak a Wii mellé adom, ha a vevõ nem kéri kidobom, mert nem tudok vele mit kezdeni, de ha már megvannak odaírtam tartozékként. DE EZ AKKOR SEM WAREZ!!!

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Törölt felhasználó
A wii gammák nem 2 forintok😊
Amúgymeg ez télleg nem warez!!!!!!
És te mi vagy, önkéntes rendõr? Majd ha egy moderátor úgy ítéli meg, hogy warez akkor szankcionál, neked kár ezen pörögni.
Quippe - de lehet, attól még warez. Csakúgy mint az írott játékok.
Ez ugyanolyan mintha azt mondanám: "attól még, hogy megkérdem hogyan kell Wii gámákat írni, meg chippek után érdeklõdök, azt jelenti, hogy írni/chip-pelni is akarok / fogok?". Mindegy mert ettõl még az ilyen téma itt tiltott itt, nem tudom mit nem lehet ezen megérteni, elég nagy vörös betûkkel ki van írva.

QuippeR
miért, chippelt géppel már nem is lehet eredeti játékokat lejátszani? álljatok már le egy kicsit.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Akkor jo,valaki estleg hasznalaj 1680x1050nes nativ felbontasu tft-en,ugy is szep kepe van?

Jimi Hendrix

Csak kisgabo-t tudom ismételni, Barpi nem tudom egyáltalán, hogy jössz ahhoz, hogy itt oltogass:
"kis kölkök ugatnak warezzel kapcsolatban, amikor az apuci veszi nekik a játékokat."

Amúgy meg nem tudom miért ne lenne warez, hogy írott játékokat árul a chippel Wii-je mellé.
Csak az a warez, amikor megkérdem, milyen chip-pet vegyek, vagy hogyan írjam ki a letöltött játékomat? Mert azért bannolnak? Namármost írott játékot meg chippelt gépet árulni talán nagyobb warez, mint feltenni 2 kérdést..

Beast Machine
Ha a Wii-n átállítod a képarányt, akkor nem lesz nagy gond.

...vágod?

Sziasztok!Mostanaban veszek wii-t.Van egy 1680x1050-es tft monitorom,azon vga kabellel fogom tudni hazsnalni,nem lesz nagy keptorzulas stb..?Es a hangot hogyan lehet megoldni?milyen hangfalat, atalakitot kene hozza vennem,5ezer ft korul?Elore is koszi.

Jimi Hendrix

kisgabo
az irott lemez nem warez, nem is azért irta ki... nem volt konkrét szándéka.

ne legyélmár ostoba.

töltse le, használja ( legyünk álszentek ) de ne árulja....

Barpi
Mivel én nem vagyok libapásztor, így ebben a formában igazad van.
De akkor sem warez-olt, te pásztorok királya! 😊

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619