10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Anubys
    Majommal még nem sikerült megállítsam, de ha szétkapod a géped, akkor meg tudod nézni a chip-et, és ha olvasni is tudsz, akkor meg fogod tudni... ;)
  • moonster
    majom
  • domez128
    Elkezdtem kutatni az emlékezeteimben , és sikerült visszaemlékezni , hogy wiikey1 van benne , és frissítettem is a firmwer-jét az 1.9s-re , de ez sem segített , nem indult a GH5. Kerestem egy olyan embert aki kicseréli . Kicserélte , és azóta működik minden olyan game ami azelőtt nem.
  • Anubys
    csavarhúzó + szemüveg...?
  • moonster
    azt hogy?
    Honnan tudtad, h az van benne?
    ird le reszletesen plz
  • domez128
    Köszönöm a sok segítséget , és a pozitív hozzá állast . Megoldódott, wiikey2 re cseréltem le a wiikey1-et.
  • Anubys
    Le tudsz hozzá tölteni cuccokat, wad installert, ilyesmit. Ez a wad installer a te barátod, azzal fel tudod tolni rá a fix-et (feltéve, ha wad). Ha nem wad, akkor passzolok.
  • domez128
    Igen , köszönöm, ezt próbáltam én is. DE nem volt rajta hombrewchanel, tegnap felraktam rá, de még nem tudom használni, ez nekem még újdonság !!!
  • Anubys
    Wad-ot, ha jól tudom 4.1-gyel jelenleg nem tudsz felrakni (kilőtték az eddigi trükköket, de mindig ez van az új firmware-ekkel), persze, lehet, hogy azóta már meg lehet oldani.
    Most rákerestem, elvileg ez kell neked: "Guitar Hero 5 Black Screen Issue Fix" (google, első találta), de hogy 4.1-re mikor rakod fel, az jó kérdés. Szerintem tedd félre addig.
  • domez128
    Köszi , hogy drága idődet rám pazarolod !
    Wii firmware 4,1E . A játék GH5 ’’biztonsági mentés ’’ .Nem valóban nem hekkeltem ,sem aBrickblockerrel sem semmivel, lejött az iso kiírtam , nem megy. Ha jól emlékszem wiikey-el van chippelve. gép. Azt olvasgattam a fórumokon valami wad fájlokat kéne telepítenem , megpróbáltam a leírások alapján ,de a gép nem lát semmit a memória kártyán . Eddig ment minden lemez gond nélkül . Nem tudom mit , és hogyan kezdjek ezekkel a wad fájlokkal . Hogy tudom feltelepíteni a backup launcher csanelt?
    telepítsd fel a backup launcher csanelt és akkor nem kéri:)
  • Anubys
    Aham, na akkor debugoljunk.

1. Milyen firmware-ed van? (Wii settingsben látod a jobb felső sarokban, egy szám, és E a vége pl. 3.2E) Ha 4.1, akkor a legújabb van fent, nem fogsz tudni frissíteni.

2. Eredeti a game? Ha nem, akkor nem hekkelted Brickblockerrel? Az ugyanis pont a frissítést szedi le róla.

3. Legvégső esetben próbáld meg netről frissíteni, onnan tuti, hogy a legutóbbi firmware jön le (persze, ha nem softmodolt a gép)
  • domez128
    Köszönöm a segíteni akarásodat , de pont az a problémám , hogy a rock band nem ajánlja fel a frissítést . Ugyan az a gond mint a HG5-tel , mikor berakom a lemezt , beolvassa , de mikor futtatni akarom csak a sötét képernyő . Erre írták egy angol nyelvű fórumon , hogy a
    rock band-ról lehet frissíteni a PAL systemet
    biztos,mindegyik gitár 1 forma csak máshogy néznek ki:)
  • moonster
    rock band beatless hasznalja a GH gitart?
  • moonster
  • Anubys
    Figyelj, bonyolult lesz:

Berakod a "Rock Band Beatles" (vagy TDK) feliratú lemezt a gépbe, és amikor megkérdezi, hogy update-elni akarsz-e, akkor nyomsz neki egy YES-t.

Remélem érthető voltam, ha elakadsz, nyugodtan kérdezz... :)
  • domez128
    Hi! guitar hero 5 , beteszem a konzolba , látja , indítom , de aztán csak fekete a képernyő ,azt írják más fórumokon updateld a rock band beatlesről a pal rendszert , De kérdem , hogy tudom ezt megtenni….????

Szerintem meg nem
  • Beast Machine
    Speciel a DB/Z/GT iszonyat gyermeteg és primitív, mint az: anyaföld.
  • Anubys
    miért is van ott a smiley? :D
  • Seth
    hát az mondjuk pont nem anime :)
    Engem se,csak a géme teccik
  • Anubys
    Tudom, pl. City of Rott remek anime :)
    De a Dragon Ball sosem vonzott, még kb. 12-14 éve, mikor először adták, akkor sem...
    az animék nem csak gyerekeknek vannak.
  • Anubys
    "Amúgy a dragon ballal mi a bajod?"

Az, hogy 30 éves vagyok... :)
  • Beast Machine
    SSBB is támogat online-t -.-
    oks,azt még nem is néztem amióta elakadtam:)
    Amúgy a dragon ballal mi a bajod?
  • Anubys
    Jut eszembe, próbáld ki még a Conduit-ot, az is jó cucc, és mindig vannak online.
  • Anubys
    Jó hangulatút kértél, ezért hagytam ki a Dragon Ball-t, de a többi verekedős stuff, ami támogat online játékot, az mind ott van. :)
    Ez volt az egyik oka annak, hogy vettem egy ps3-at a Wii mellé (SF4, MK VS DC, Soul Calibur 4 és mind online, mi kell még? :)
    A remoteban szerintem a hangszórók hibásak,vagy vedd lejébb a hangját.
    A kék ledek nekem is előjönnek 1 idő után:)
  • JumpingJackFles
    Hello
    Lenne 2 problémám.
    Egy 4 hónapos chipelt Wii-m van. Az első problémám az, hogyha Wii Sportsal játszok akkor néha valamiért a remote-ból torzulva jönnek a hangok v egyáltalán semmi nem jön.
    A másik meg ha készenléti állapotban van (szóval narancssárga a kis led) akkor az kék cucc elkezd világítani és nem akar leállni.
    Másnál is előfordultak ilyen gondok?
    Az a gond hogy ez nem teljesen igaz mert ott a dragonball 3,csak ugye baszik feljárni oda akárki is.
  • Bhalage
    hahah ez nagy volt
    ez tényleg nagyon tartalmas lista
    Akkor maradok a call of dutynál:)
    Amúgy tiszta kár hogy a mad worldot nem csinálták meg online gémpléyre:)
  • Anubys
    Itt a teljes lista:

Jó szórakozást hozzájuk. ;)
    Azért nincs ott magyarország mert még itt nincs a nintendo hálózata:)
    Szerintem be tudod vátani úgy,én Dublini vagyok:D
  • Tex Murphy
    Valaki regisztrált már club-nintendo. com - on?
    Nics Magyarország. Ha UK reggelek, át tudom váltani a csillagokat Wii/DSi pontokra? Persze tudom, az ajándékokat nem küldik ki, halandzsa címre. Köszi a segítséget.
    Valaki nem tud ajánlani 1 jó hangulatú verekedős wii gémet amit online is lehet jáccani?:)
    Csak szólok hogy ez a 7k-s router többet ér mint a régi 2 éves netgearunk:)utorrentet bekapcsoltam,wowot elindítottam,és a régi már rég kidobott volna 2 perc utána:)De ez nem dobott ki 1 óra után se.