10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Aschil
    valaki tudja mi lett a wiihungary-val, napok óta nem elérhető.
    örülj neki:)
  • SD456
    Hi all4

Mától én is Wii tulaj lettem :) Eddig nagyon tetszik a kis konzol. Sokkal nagyobb élmény így játszani :D Most a Super Mario Galaxy-t viszem.

Bye!
  • kisgabo
    elég pofátlanul szét van hekkelve a gép... bootmii, sd kariról indul, akkor is helyreállitható a gép, ha brikkelted. persze, én már egy éve csinositgatom ezekkel a softmodokkal, fingom sincs, hogyan kellene újra... és mi is van fent. :)
  • moonster
    Nekem is gyarilag chipelt gepem van. Semmi gubanc nincs vele.

Bar erdekelne az SD kartyarol v merevlemezrol valo jatek futtatas, kizarolag az optikai olvaso kimelese miatt
  • Anubys
    "warez = ban"

Egy gramm warez nem volt a hozzászólásomban, szerintem homebrew cuccokat akar futtatni... ;)

"semmi fw felülirás nincs. ( bootmii és egyéb okosságok )"

Oké, elég régen szórakoztam softmod-dal, azóta valszeg fejlődött a softmod scene.
  • kisgabo
    warez = ban

softmoddal majdnem minden megy (99%) pendrájvról, semmi fw felülirás nincs. ( bootmii és egyéb okosságok )

hüje aki csippeltet.

de én nem adok tanácsot, hogy oldja meg, útmutatót se.
  • Anubys
    A chipelés lehet rizikós, ha nem ugyanott csinálod, ahol a gépet veszed. Egyik kollégámnak pl. 3 chip-et és egy gépet szúrtak el, mire egy egy második gépbe egy negyedik chip-pel meg tudták csinálni neki, de persze ez az áron nem látszott, míg, ha beviszed a Wii-det, nem hiszem, hogy ha véletlenül melléforraszt Pistike, akkor garit ad rá, de ez utóbbiról nincs tapasztalatom. Árat nem tudom külön, én használtan vettem chipelve a gépemet.

Softmod: a -szigorúan saját eredeti játékaidról készített biztonsági másolatok kb. 90 %-a megy csak, és egy firmware update felülvágja.

Szóval, ha hekkelni akarod a gépet, én a chip-et ajánlom, de persze az drágább is, mivel a softmod-ot akár magadnak is meg tudod csinálni, döntsd el, melyik a szimpatikusabb.

DVD-t olvas, single layer-t, Verbatim -R -t.
    Helló
    A wiit csipeltetni vagy softmoodolni kell.
    A csipeltetés az veszélyes,mert ha elkurják azt neked akkor 20 ezret dobhatsz ki az ablakon.A softmood az nem az:)
  • Onuris
    Köszönöm szépen a választ :)
    Meg szeretném mozgatni magamat és a körülöttem levőket, így kézenfekvő lett a választás;)

Még annyit, hogy cd-ket vagy dvd-ket visz a Wii? Kell-e chippeztetnem, ha igen mennyibe kerül? Veszélyes-e ez vagy sem? Esetleg tapasztalatok: Do's & Don't's :)

Többet tényleg nem kérdezek, mert végképp megútáltok
    Mégegyszer köszi mindent!
  • Anubys
    Nem hiszem, hogy lenne akciós csomag a közeljövőben, de nem lehetetlen. Max karácsonyi leárazás egy-két boltban...
    Konzolnál nincs "jó ár-érték", mivel fix hardware, nézd meg, hogy hol a legolcsóbb, és ott. :)
    Hogy érdemes-e? Attól függ, milyen játékokat szeretsz, casual gamereknek nagyon jó, írtam egy rövidebb jellemzést a "konzolt akarok, de milyet" topic-ban, nézd meg és dönts.
  • SD456
    Hi all!

Gondoltam megosztom veletek ezt a kis apróságot amit ma csináltam :)
    Mario1
    Mario2

Bye!
  • Onuris
    Sziasztok!

Nemsokára születésnapom lesz ^^ és meg szeretném magamat és családomat lepni egy ilyen szépséggel. Viszont előtte lenne egy pár kérdésem:

Érdemes-e most venni, vagy várjak az ünnepekig, hátha kidobnak valami akciós csomagot?

Hol lehet a legjobb ár-értékű konzolt venni? (Ezt priviben, mert reklám miatt ezt neh hiszem, hogy jó szemmel néznék ;)

Nektek mi a véleményetek, érdemes egy ilyen kis csodára beruházni?

BONUS:

Van valamelyikőtöknek Wii Fit boardja? Szívesen meghallgatnám a tapasztalatokat arról is. ;)

Előre is köszönök minden építő jellegű válasz! Kellemes estét
  • Totis
    Bocsi. Google a barátom.
    Látom már, hogy a Balance Board-ot használja.
  • Totis
    Sziasztok!
    A Wii Fit Plus az egy új fejlesztésű hardvert is tartalmaz vagy csak egy új játék?
  • talti
    Debrecen. De csak ez az 1 volt.
  • kisgabo
    meikben?
  • talti
    Sikerült venni 1et a media marktban 1990Ft. Bontatlan eredeti nintendo. Este kipróbálom. Nézzen szét aki akar venni hátha máshol is kiárusítják. :)
  • talti
    Ha kipróbáltad oszd már meg légyszi velem is mennyire jó ez a kábel.
  • Aschil
    Megnéztem a Dealextreme.com oldalon a komponens kábelt és ezt megrendeltem

az ára: 4.92 USD = 945 HUF a szállítás ingyenes kb:10 nap. Egy próbát megér!

• moonster
    Xbox tud 1080p-t, mig wii max 480p

Ne varj csodat
  • Aschil
    Eddig egy 72 cm-es hagyományos TV-n használtam a wii-t, de most egy 42 colos plazmán megy, háát elég gagyi a kép rajta. (Bezzeg az xbox360, az komoly) Ezért én is egy komponens kábelen gondolkodom.

Esetleg ez jó lenne, most 2990 HUF a konzolstúdióban.

http://konzolstudio.hu/product/attachments/2347/main_2.jpg

Köszi a képeket, megygyőzőek!
  • red13
    Köszönöm a válaszokat!

sanyi150: huh hát tényleg ég és föld a különbség. :O
  • sanyi150
    "Komponens kábellel jobb lesz a képminősége Lcd tv-én? Jelentős javulás látható vagy olyan elenyésző?"
    Ég és Föld a különbség. Guitar Hero játékban legalábbbis nagyon sokat számít. A gyári kábellel alig lehetett kivenni a hangjegyek formáját; mióta kicseréltem a kábelt tökéletes a kép.

Itt szemmel látható a különbség:
    Ha bármelyik kép főlé viszed az egeret, akkor megmutatja a komponens kábelen megjeleníthető képet - igen szembeötlő különbség
  • Anubys
    GC játékokat tökéletesen viszi, és mennek a régi konzolokra írt játékok is, feltéve, hogy megjelent Virtual Console verzióban (tehát a netről lehúzott N64 romokkal nem megy).
  • red13
    De vennék már, de ez így még mindig elég drága. :(
    Lenne még pár kérdésem.
    Komponens kábellel jobb lesz a képminősége Lcd tv-én? Jelentős javulás látható vagy olyan elenyésző?
    Gamecube játékokat tökéletesen viszi? Tehát ugyanúgy mükszik visszafele mint PS2->Ps1?
    Láttam az egyik online boltban egy Wii classic kontrolert amihez az van írva, hogy csak Nes, Snes és N64 játékokhoz működik. Akkor elvileg ezeket is viszi? :D Fellehet másolni egy sd kártyára és úgy tolni őket vagy csak félre volt írva? :D
  • Tomek83
    Igen,pont 50ezer.Vagyis 49990:)
  • red13
    Szerintetek a kisebb boltokban mennyiért fognak vesztegetni egy Wii-t most az árcsökkenésnél? 50K?
    akk 33:D
  • Tomek83
    Igen gondoltam hogy mindenféle plusz költség is lenne mellé,és így már nem is éri meg,pláne hogy már hivatalos hogy Európában is 200Euro lesz a Wii.
  • sanyi150
    Ha EU-n kívülről hozatsz be terméket, akkor ÁFA-t és vámot is kell fizetni. Én legutóbb (tavaly karácsonykor) egy Guitar Hero III csomagot hozattam, összesen +33 %-ot kellett fizetni. VIGYÁZAT: a 33%-ot a vételár + postaköltség összeadását követően kalkulálják!
    20% a határadó vagy mennyi ha usábol magyarországra hozacc
  • Tomek83
    Kösz a választ. Így viszont lehet hogy meg is érné USAból hozatni egy Wiit.
  • Tomek83
    Azért a konzolboltokban mondhatni már jóval a hivatalos ár alatt vannak a gépek,ha itt is behozzák majd a 200eurós Wiit,kiváncsi leszek mennyiért adják majd.
  • moonster
    No és a magyar árak sem szokták követni a z árcsökkenést annyira, mint az árnövekedést :)

• mendax
    sziasztok
    ha ez van a nintendo Wii hátulján a címkén: MODEL:NO.RVL-001(EUR)
    D-63760 2006 Nintendo akkor milyen chipes az alaplapja kérlek segítsetek
    előre is köszi
    Bármilyen régiós wiire jó.
  • Tomek83
    Csak ott a baj,hogy épp Európa maradt ki a "nagy" árcsökkentésből. Bár gondolom nemsokára itt is csökkentenek.
    Lehet hogy láma kérdés,de a WiiFreeloader az bármilyen régiós Wiin lejátszik bármilyen Wii játékot,vagy csak eu-s Wiin működik bármely régiós játékkal?
  • SD456
    Hi all!

A Nintendo megerősítette, hogy a Wii árát lecsökkentik 199$-ra. Szeptember 27.-től lesz érvényben az árcsökkentés. Én októberben veszek Wii-t szóval ez nekem most nagyon jól jött :D
  • Anubys
    megállítsam = megállapítsam