Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Úgy tûnik, hogy a <#kocsog> Nintendo végül nekem is elad hamarosan egy Wiicc-et. Pedig nagyon nem akartam ezt a randa, lehúzós bandát támogatni még egy darabig (kb amíg a wii ára 30k-ra nem csökken), de a MP Trilogy miatt kénytelen leszek. Annyira szép a doboza és az ára, hogy nekem ez most kell... Meg a Prime3-at még nem is játszottam és ez tarthatatlan.

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Najó, akkor én asszem feladom... Soha nem fogod felfogni, mit mire írtam.

kisgabo
de még lehetsz. <#kocsog><#eplus2>

Törölt felhasználó
jah,nem vagyok lány😄
koryne
Nézd már meg, mire válaszoltam 😛
Az error kód azt jelentette, hogy "igen, de te lány vagy"? 😄

Törölt felhasználó
De ha ezt írja ki az error kodoknál😊
Én csak fordítottam neki ahogy kértexD
koryne
Kösz 😊

koryne
Ezzel nem sok újat mondtál 😊 Csak gondoltam beszállok a "ki-az-idõsebb-és-kinek-mije-van" játékba.
Spuri: legalább azt áruld már el, hogy milyen szolgáltatónál van a neted. Vagy hogy dsl, kábel, lan, vagy miazisten. Így nem tudunk segíteni.

Törölt felhasználó
Én arra tippelek hogy:A lan adapter nem tud kapcsolódni a modemhez mert vagy blokkolja a modem,esetleg nem szeretik 1mást.
Törölt felhasználó
Amm grat hozzá😊
Törölt felhasználó
igen de te lány vagy😊
koryne
Kis modera már plz!
Anyázzatok privátban, erre szerintem senki sem kíváncsi :/
Ha már életkor meg párkapcsolatok: nekem férjem van, holnap után lesz az elsõ házassági évfordulónk. Mit nyertem?

Törölt felhasználó
Neked meg életkor ismeretlen,hány éves vagy kisfiam?9-10??
Bocsánat de nekem már van csajom szoval nincs szükségem arra hogy megnézessem magamat.És fura hogy 1böl válaszolsz mindenre,van neked 1általán életed?Vagy csak itt baszod a faszopó pasidat és irkálsz nekem ökörségeket te buzi?!
kisgabo
14 évesen kemény vagy csoki, de kétlem, hogy esélyed lenne.
egyébként fura, hogy szóbahoztad a melegeket, nézesd meg magad, ez vlami látens dolog lesz.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... épp most akartam küldeni ezt a linket hogy megtaláltam az én kis számsoraimat de nem tudok anglul..................
Tudom hogy má biztos tele van a ..... a problémámmal de ha valakinek még van hozám türelme az leírná nekem magyarul tömören hogy mit jelent?
Törölt felhasználó
inkább tüntess hogy lehessen melegesküvõ és menj férjhez,de ha hozzám probálnál nyúlni az intenzíven köcc ki.
Törölt felhasználó
kisgabo
bekapnám, szivesen. de visitanál te kis pondró.<#szeret>

Amúgy meglehet az kérdezni a netszolgáltatótól hogy macra szûr e vagy mi?
Nem tom mi az de lehet hogy az a baj.
Ok na van itt 1 kis érdekesség:Mindig más jön ki , pontosabban 3 féle:
52022
51421
51420
Azt tudni kell hogy a lan adapter ethernetes csatlakozója iggen csuszkál kicsit mozog.
Ez fel is tûnt nekem úgyhogy többféleképpen is próbáltam "helyén tartani.
A teszteredmény:
amikor nem fogtam akkor jött a 51420 ami ugyanaz mint amikor kipróbáltam úgy hogy nem is volt bedugva a lan adapter
amikor elõre fele nyomtam akkor 51421
amikor meg fölfele akkor a 52022
Ez lehet hogy oltári baromság de lehet hogy jelent valamit
Törölt felhasználó
mindenkibe
Törölt felhasználó
a számsor a lényeg😊
Törölt felhasználó
kabbe te redvás geci,te meg mindenki beleköcc inkább dugulj el és rendez 1 melegfelvonulást.
kisgabo
naugye, ki is pattant a valós éned, te raklap.<#idiota>
képtelen vagy magad moderálni, csak egy fröccs kell, és ocsmányba fordulsz. hehe.

Megnéztem a vidit de én is így csináltam.
A hibaüzenet meg valami számsor.
Mindjárt Újra megpróbálom és leírom a szöveget.
Az jelent valamit hogy a wii felismeri a wii a lan adapter mac addressjét vagy milyét?
Ha felismeri hoghyogy nem mûkszik?
Amúgy kábel modemem van.
Törölt felhasználó
Háát igen,igaz😊
Az a vdi lehet segíteni fog neki.
De mi a hibaüzenet?
Lehet googleval találna valami jót
koryne
De a fõ gond nem azzal a ténnyel volt, hogy nem eredeti, hanem hogy nem mûködik.

Törölt felhasználó
Olvass vissza szerintem,õ 1 nintendos lan adaptert rendelt és 1 utángyártottat kapott.
De van abba valami amit mondasz😄
Törölt felhasználó
Sztem probáld meg így ez hátha segít
Törölt felhasználó
Egyébként az aqua computerbe senkise vegyen semmit mert le akartak engemis húzni
Törölt felhasználó
Velem is épp párnapja ugyanígy csesztek ki csak azok ramok voltak,2 nem 1formát küldtek és kicsit befenyítettem õket hogy ebböl feljelentés lesz és aztmondták oké menjek fel és levásárolhatom az árát,csak épp szegedi vagyok😊De szerintem lehet csak a modemet nem támogatja az a kínai vacak.
koryne
Milyen modem? Kábel vagy dsl?

Leírom hogy én hogy próbálkoztam hátha bennem van a hiba.:
modembõl ki a gépnek a kábelét majd bele az ethernetet a wii lan adaptert a wii usbjébe , wii bekapcs options , internet ,wired, keresés, hibaüzenet.
AMúgy az a baj hogy Nagyatádon lakom budapestrõl lett rendelve, most ha tényleg az adapterrel van baj akkor küldhetem fel pestre , hogy elhigyjék tényleg rossz?Vagy hogy mûködik ez?
Van rá 6 hónap garancia.
Akkor ki kell cserélniük nem?
Törölt felhasználó
felhívod szépen azt a céget aki küldte neked a lan adaptert,és visszakéred a pénzed😊
Ha ez nem jön be menj el pár haverral a boltba és meg kell mondani hogy nem az jött meg amit rendeltél.Ez csalásnak minösül,szal feljelenthetnéd õket ha 10 000 forint felett lenne az ára
Valaki nem írná le lépésrõl lépésre?
De a kábelre utp patch van írva.
Nem lehet hogy valamit rossz sorrendbe vagy másképp csinálok?
Esetleg nekem épp a másik fajta a jó?
Igen,koszi,mar irtam neki,csak nem lehet elerni..

Jimi Hendrix

Valaki nem tud egy boltot ahol olcson tudnek vga kabel venni itthon?

Jimi Hendrix

Kétféle LAN kábel létezik:

1. UTP Patch
2. Crosslink

Msképpen vannak beköve a vezetékek a kábel végére erõsített csatlakozókba. Esetünkben neked az 1. pontban megjelölt kábelre van szükséged - egy lehetséges hibaforrás ha crosslink kábeled van patch kábel helyett.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Szereztem kábelt egy ezresért , bedugtam a modembe az egyik felét, aztán a másik felét a lan adapterbe amit pedig usbn keresztül a wiibe.
Rámegyek hogy wired internet keresése de az jön ki hogy valami 520 akárhányas error.
Mit rontok el ? Lécc valaki oktasson ki!
Törölt felhasználó
Én is csak usásat látok a torrenteken még<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Jól látom, hogy a Rock Band 2 még mindig nem jött ki wii-re Európában? Nem semmi ez a bénázás amit mûvelnek...Mi volt az elsõ dátum? Április vagy május?
Kösz hogy szóltatok.
Beast Machine
Számtechboltokan

...vágod?

10 méter ethernet kábel 600 forint?
Ez most komoly?
Melyik boltban melyik oldalon?
kisgabo
10m kábel 600ft, csak nem a mediamarktban kell venni...

Ok akkor megnyugodtam. A baj csak az hogy ami géphez van ethernet kábel az túl rövid. nekem min. 10 méteres kéne. Az adapter 5500 forint volt kábelt meg 3000 ért tudok szerezni ezért választottam a wifi helyett.