Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Nekem az,mert a tesómmal osztjuk a netet és õ rinyálna hogy õ utálja a wifit meg ha van akkor már lan van és kész.
Lanost sztem nyugodtan kiiktathatod a hálózatból, a helyére lép a WLAN router. Nevük ellenére a WLAN routereken nevük ellenére szokott lenni 3-4 sima LAN csatlakozó, így nem lesz gond.
...vágod?
Bencõ köszönöm, hogy aggódsz értem.
2900 értékelést nem lehet csak úgy összehackelni egy ebay szintû oldalon.
Én most nem anyagi gondot kérdeztem, hanem mikor itthon lesz akkor semmilyen más technikai probléma nem jöhet szóba, tehát kifogástalanul mûködni fog?
Vám része igaz,de nem 20-30%.
2900 értékelést nem lehet csak úgy összehackelni egy ebay szintû oldalon.
Én most nem anyagi gondot kérdeztem, hanem mikor itthon lesz akkor semmilyen más technikai probléma nem jöhet szóba, tehát kifogástalanul mûködni fog?
Vám része igaz,de nem 20-30%.
Törölt felhasználó
Nos én nekem 1 olyan kérdésem lenne,hogy most készülök wifis routert venni.És van 1 lanos routerem,ugye a wifis routert ha hozzá kötöm a lanoshoz attol még ugyanolyan jó lesz?
Törölt felhasználó
nem muszály 50 000-szer de elég oda 50 pozitív értékelés is hogy valakit leráncs 200-300 ezerrel
Törölt felhasználó
Jah lesz még 1 olyan gondod hogy a vámnál megadóztatják a csomagodat,aszem 20-30% pluszba
Ezt nem értem Horyne.<#miaz>#miaz>
Kisgabo!
A csomagban veszek 54 játékot.
És a többi játékot is mondjuk USA-ból rendelném.
Akkor ezen kívûl tényleg nem lehet semmi más probléma ugye?
Tv HD így nincs PAL és NTSC probléma.
Veszek 110-220V átalakítót 3 ezerért.
Más?
A csomagban veszek 54 játékot.
És a többi játékot is mondjuk USA-ból rendelném.
Akkor ezen kívûl tényleg nem lehet semmi más probléma ugye?
Tv HD így nincs PAL és NTSC probléma.
Veszek 110-220V átalakítót 3 ezerért.
Más?
Törölt felhasználó
Otthon csinálsz 1 vatera accountot,elmész 4-5 netkávézóba és mindegyikbe csinálsz 1-1 akkot és felraksz 1 csomó mindent és az otthon csinált accodal leütöd õket,vissza a kávézókba 1 hét múlva és visszaigazolod:)
Én reflexbõl megnézem az eladó vagy a vevõ legfrissebb pár értékelését. Nem is tudom, miért szoktam erre rá, ebay-en nem szoktam. Bár ott eladni sem szoktam :)
Szerk.: vagy a többi cuccát
Szerk.: vagy a többi cuccát
Xbox Live gamertag: kilencnad
volt aki megtette. ostoba volt a vatera. régebben lehetet trükközni.
de sokan eljátszották azt, hogy olcsó kis szarokat vettek, és kapták a pozitiv értékelést, volt vagy 20... akkor árultak valami olcsót, elõreutalással, lehuztak pár balekot. senki meg nem nézte, hogy miért is kapta az értékelés.... vétel, parafadugó, pontos vevõ, lál. :)
de sokan eljátszották azt, hogy olcsó kis szarokat vettek, és kapták a pozitiv értékelést, volt vagy 20... akkor árultak valami olcsót, elõreutalással, lehuztak pár balekot. senki meg nem nézte, hogy miért is kapta az értékelés.... vétel, parafadugó, pontos vevõ, lál. :)
Bencõ... légyszi... gondolkozz, mielõtt leírsz valamit!
Az ebay nem vatera. Meg azért azt is megnézném, amikor te vaterán csinálsz magadnak értékeléseket :) Szerinted milyen gyorsan rúgnának ki páros lábbal?
Az ebay nem vatera. Meg azért azt is megnézném, amikor te vaterán csinálsz magadnak értékeléseket :) Szerinted milyen gyorsan rúgnának ki páros lábbal?
Törölt felhasználó
A vaterán én is tudok magamnak 50 000 pozitív értékelést csinálni úgy hogyha csinálok 5-6 darab profilt
usa. bár soft hack mellett viszi az eu játékokat is. nemtom, átlehet e flesselni eu-ra, de elvben nincs akadálya. bár.... ha eu gépen frissit az usa játék, ott van némi brick. :)
szal ennek nézz utána, lehet cucli.
szal ennek nézz utána, lehet cucli.
Nem átkúrás,tele van illyennel ebay csak nézz körül egy kicsit.
Az eladónak 2960 pozitiv visszajelzése van, 99,9%os aránnyal, nem gondolom hogy átbszás.
Tápja 110v veszek pesten egy 220as átalakítót 3ezerért.
Oprendszere miért baj?
Az eladónak 2960 pozitiv visszajelzése van, 99,9%os aránnyal, nem gondolom hogy átbszás.
Tápja 110v veszek pesten egy 220as átalakítót 3ezerért.
Oprendszere miért baj?
Törölt felhasználó
Enyiért nagyon olcsó,ez a hirdetés szerintem átkúrás.
Sziasztok!
Amerikából tudnék rendelni 79ért ebay-rõl wii+wii fit+2joy+2 nunchucks+54 játék+1 év gar vadonatújan.
Érdeklõdnék hogy usa wii és magyar wii között van-e különbség, illetve hogy gondtalanul müködik-e majd az itteni hd tvn.Tehát magyarul érdemes-e megvennem, nem járok-e pórul, hogy itt majd nem tudom például használni.
Vagy esetleg más régiókod, vagy ilyesmi probléma felmerülhet-e.
Elõre is köszi a választ,üdv,B<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Amerikából tudnék rendelni 79ért ebay-rõl wii+wii fit+2joy+2 nunchucks+54 játék+1 év gar vadonatújan.
Érdeklõdnék hogy usa wii és magyar wii között van-e különbség, illetve hogy gondtalanul müködik-e majd az itteni hd tvn.Tehát magyarul érdemes-e megvennem, nem járok-e pórul, hogy itt majd nem tudom például használni.
Vagy esetleg más régiókod, vagy ilyesmi probléma felmerülhet-e.
Elõre is köszi a választ,üdv,B<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
holnap megyek a metroid trilogyert je
anti hero
Rendeld meg DealEcDeal Extreme-rõl. Ingyenes kiszállítás, kb 1-2 hét alatt megjön. Én DS-hz vettem cuccokat és mindegyik megjött épségben, ha esetleg valami baja van akkor meg küldenek másikat.
PS3 ID: SDani456
Törölt felhasználó
m+ kell má mindenkinek?:D
Ugyes.
Kell egy M+ nekem is. De netrol rendelni draga futarral egyutt, olyan boltba meg csak jovo het vegen megyek
Kivancsi vagyok nagyon resortra
Kell egy M+ nekem is. De netrol rendelni draga futarral egyutt, olyan boltba meg csak jovo het vegen megyek
Kivancsi vagyok nagyon resortra
Azt nem, de a kosarat legalább kivédtem :)
Jut eszembe, Frets On fire PC-s, ingyenes Guitar Hero klonhoz frankon lehet használni Wii gitárt.
Rengeteg zene...nagyon jo
Rengeteg zene...nagyon jo
Törölt felhasználó
xD
A wii sport resort-nál egy dologra figyeljetek oda: kosárlabda játék + magas játékos + csillár -> összeegyeztethetetlen...
a wiiconnect ingyen tölt le demókat meg ilyesmi?ha igen hogy lehet beállítani hogy töltsön és hogy rögtön az sd kártyára?
Törölt felhasználó
te tóód:D
Törölt felhasználó
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
<#csodalk>#csodalk><#guluszem1>#guluszem1><#nevetes2>#nevetes2><#banplz>#banplz>
Törölt felhasználó
Én átveszem ha gondolod
mar irtam hogy vki atvehetne a hazigizdasagot mert nem jarok ide....
fejezzetek be a veszekedest mert innentol ugyis torlom plusz felszolitasom utanni anyazok buntetve lesznek.
NEM ANYAZ NEM SZEMTELENKEDIK!!!!!!! szereti a masikat alszik, jatszik! mast nem akarok latni ! :D
fejezzetek be a veszekedest mert innentol ugyis torlom plusz felszolitasom utanni anyazok buntetve lesznek.
én is ezt kérdezem
És az is hogy a wiiconnect ingyen tölt le demókat meg ilyesmi?ha igen hogy lehet beállítani hogy töltsön és hogy rögtön az sd kártyára?
Az igaz hogy ha regizek a clubnintendon akkor kapok pontokat a wiim és a játékok kódjáért?
ja, hát azt te döntöd el, mivel óhajtasz játszani.<#awink>#awink> nyilván, ez a pen megoldás lehetõséget ad arra, hogy kipróbálj olyan játékot is, amelyet talán elsõre nem vennél meg.
wii beruházás amúgy jó ötlet, nekem most jött meg a motion plus. tolok is egy sport resort ot.... ( 17 font, azaz 5270 ruppó / 576 suck.. /
wii beruházás amúgy jó ötlet, nekem most jött meg a motion plus. tolok is egy sport resort ot.... ( 17 font, azaz 5270 ruppó / 576 suck.. /
EZENNEL SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI MIDENKINEK AKI SEGÍTETT, UGYANIS ELFOGATTAM A TANÁCSOTOK ÉS MEGNÉZTEM A SZOLGÁLTATÓNK HONLAPJÁT AHOL RÁBUKKANTAM ARRA HOGY MIELÕTT MÁSIK GÉPRE AKARJUK KÖTNI KELL VÁRNI 6 ÓRÁT.
MOST MINDEN TÖKÉLETESEN MÛKÖDIK SZÓVAL: DANKE
u. i. ? az igaz hogy a wiconnect 24 az tölt le tök ingyen demókat meg ijeneket?
ha igen akkor hogy lehet beállítani hogy töltsön és hogy rögtön sd kártyára?
MOST MINDEN TÖKÉLETESEN MÛKÖDIK SZÓVAL: DANKE
u. i. ? az igaz hogy a wiconnect 24 az tölt le tök ingyen demókat meg ijeneket?
ha igen akkor hogy lehet beállítani hogy töltsön és hogy rögtön sd kártyára?
Nem azt mondtam, hogy nincs rá több jó játék, hanem engem ezek érdekelnek ;)
A másik, hogy nekem még nem volt olyan gépem, amiben az optikai meghajtó ment volna tönkre. Kizárólag abban az esetben fogok pendrájvval szórakozni, ha a wii is hangos, de ilyesmirõl nem halottam.
A másik, hogy nekem még nem volt olyan gépem, amiben az optikai meghajtó ment volna tönkre. Kizárólag abban az esetben fogok pendrájvval szórakozni, ha a wii is hangos, de ilyesmirõl nem halottam.
sokkal több jó játék van, mint 4. a pen megoldás értelemszerûen a meghajtó védelme miatt is alap... lenne.
Gondolkoztam én is ezen a pendrájvos történeten. Aztán kb fél óra netes kutakodás után (miután kiderült, hogy ez tényleg nem egy nagy dolog), úgy döntöttem, hogy sz@rok rá. Összeszámoltam, a wii-nek eddig kemény 4(!) játékot sikerült felmutatnia, ami érdekel is. Najó, ha a metroidot 3-nak vesszük, akkor 6-ot. És ebbõl a 6-ból 5 volt már más platformon is és én mindet játszottam, csak sajnos nem végig (Metroidok, Zelda TP, Resi4, Okami).
Animal Crossingtól DS-en is kb 2 hét játék után vettem "könnyes" búcsút, pedig eredeti volt... Egyszerûen nem jött be, pedig próbáltam megszeretni. Sry :)
Animal Crossingtól DS-en is kb 2 hét játék után vettem "könnyes" búcsút, pedig eredeti volt... Egyszerûen nem jött be, pedig próbáltam megszeretni. Sry :)
<#hehe>#hehe>
vedd csak meg a gépet, aztán elmondom az okosat ( bar a neten is van bõven nfo ), miként lehet pendrávról tolni a játékokat. úgy már, nem olyan vészes befektetés ám. sõt.
animal crossingra rögtön vevõ vagyok. wifire gondoltam.
vedd csak meg a gépet, aztán elmondom az okosat ( bar a neten is van bõven nfo ), miként lehet pendrávról tolni a játékokat. úgy már, nem olyan vészes befektetés ám. sõt.
animal crossingra rögtön vevõ vagyok. wifire gondoltam.