10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• TomBond
    Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
    Ha minden igaz pénteken érkezik!
  • Tobacco
    Wii sportal jött elő, utána csinálta a new super marioval is, azt hitem frissités gondja van utána frissitetem 4.2-re. A skate it több órán keresztül megy tökéletesen.
  • Totis
    Le tudod szedni a már ingyenes böngészőt a Wii-re.
    WiiWare-eket tudsz leszedni.
    Illetve játszani tudsz NET-en keresztül másokkal.
  • moonster
    Sztem a lan adapter helyett inkabb egy wifis routert vegyel. Nem sokkal több, és sokkal univerzálisabb.
    De nem akarok kibic lenni.
  • Bhalage
    muramasa teh demon blade eu kiadasrol tud vki vmit?
    tudom nem divat mar az orig jatek, de a tort is biztos akkkortajt jon hatha :p
  • Probatbicol
    Pont jókor kérded, most kaptam üzenetet a wii-n, hogy tölthetők egyes wiiware játékok demo verziói, ki is próbáltam, működik.

Kapcsolattal netezhetsz a wiin, játszhatsz a multiban játékokat amik ezt támogatják, nézegetheted a különböző csatornákat pl. hírek, időjárás stb., vásárolhatsz wiiware és régebbi nintendo játékokat virtuál konzolra stb.
  • TomBond
    Igen ezt tudtam (azért köszönöm), de a kérdés inkább az hogy miért "jó" nekem az ha a netre csatlakozok vele. Mi mindent tudok a neten csinálni azon kívül hogy tudom frissíteni? Szóval ilyenek érdekelnének.
    (sajnos csak vezetékes router van itthon)
  • Totis
    A LAN adapter arra való, hogy vezetékes hálózatra kösd a Wii-t. Viszont alapból a Wii tartalmaz WiFi-t. Ha van egy WiFi-s router-ed akkor azon normálisan működik. Nekem is így megy.

A Wii Fit-et én most vettem meg és nagyon nagy party-játék lett otthon. Ajánlom.
  • TomBond
    Most szándékozok venni egy Wii-t Fit paddal. Már veszegettem ezt-azt hozzá. Most találtam egy lan adaptert. Ez pontosan mire (mi mindenre) jó?
  • pokadv
    Ha meg van okosítva a wii-d és feltetted a legújabb 4.2E firmware-t akkor előfordulhatnak ilyenek. Nekem a New Super Mario-val jött ez elő. Megoldást még nem találtam.
  • Tobacco
    A gépem kezd meg hülyülni, mi lehet a gond? Játszok, és egyszercsak közli vegyem ki a lemezt kapcsoljam ki a gépet és forditsam el, és olvasam el a leírást.

ez a jelenség nincs játékhoz, és ídőhöz kötve.
  • GPx8
    A "Trackmania" is jön, jónak néz ki!
    http://himiru.hu/blog/2009/11/09/trackmania-wii-videok-2/
  • Aschil
    Az őrült nyulak ismét itt vannak:

• Aschil
    Ismét megy a wiihungary
    Hurrá!
  • kisqqcs
    Bent van már a Konzolok eladása/cseréje fórumban is, de hátha valaki nem jár arra :).
    Eladó Guitar Hero World Tour cuccok Wii-re:
    Gitár
    Játék
    Band Pack
    Érdeklődni: kisqqcskukacyahoopontcom címen :)
    jaja akciós volt:D
  • kisgabo
    gondolom megvetted... kancsesz.
  • simiapa
    Segítséget kérnék valakitől,hogy a fifa 10 wii játékban a szabadrúgásnál,hogy kell védeni a kapussal mert sehogy sem jön össze és nagyon uncsi,hogy minden szabadrúgás gól lesz ja és a sorfalat sem tudjuk állítani. Köszi előre is
    Most akasztom a splinter cell double agentet,mindenkinek ajánlom:)
    Nagyon pro kis gém:D
  • moonster
    de jó benneteket hallgatni. Mint két testvér! (Ábel és Káin)
    persze persze,gondolom nincsenek ott wii játékok meg minden más,csak véletlen nTORRENTs a neve
  • kisgabo
    ez egy oldal cime, te selejt. nem warez.
    remélem mihamarabb kibanolnak a warezért
  • kisgabo
    http://www.ntorrents.net

free reg. tolhatjátok az arcba a wii iso-kat. black cat jellegű szopóka, alig lehet visszeseedelni, de megoldható...
  • inuya22
    Valamelyik megy, valamelyik nem, tehát nem értem, minden esetre köszönöm, ebben az esetben elviszem szervizbe, ugyis az xboxom is oda készül
  • moonster
    nyilván a "gyárilag chipelt" azt jelenti, h ugy vette újan, h a "kereskedő" biztosította, hogy a gép lejátssza a "biztonsági másolatokat" is.

Noh a hibát több dolog okozhatja, szerintem.
    DVD olvasó fárad, viszont akkor az elején sem olvasná normálisan.
    Talán csak az optika hibásan pozícionál. Lehet, h csak akkor, ha bemelegszik.

Mindenképpen szervíz javasolt.
    A régi játékok mennek 5 perc után is?
  • inuya22
    tehát tudnátok segíteni?
  • SL
  • inuya22
    *mondta
  • inuya22
    igen, használtam vettem, és az "úr" azt ondta gyárilag chippelt, nem értek igauán hozzá
  • fishBNS
    "gyárilag chippelt" LOL :DDDD
  • inuya22
    Sziasztok!
    Nemrég vettem egy wii-t gyárilag chippelt, egy darabig jól működött, de mostanában kiírok rá egy játkot, és elkezdek vele játszani 5 percen belül azt írja hogy nem tudja olvasni a dvd-t, pedig se nem karcos, se nem piszkos, és semmi! Tudna valaki segíteni???
  • Gabe19
    Sziasztok! Nem tudjátok mi lehet a wiihungary oldallal? már egy jó ideje nem megy
    hát jah.
  • koryne
    Hát igen, sajnos olyat nem lehet letölteni
  • moonster
    :))

Nekem egy Mettalica gitár csücsül a wii mellett, hja és jó a PC-s Frets on Fire-hoz is.
  • Bhalage
    szörnyű dolog is a gyerekkor :o)
    Kéne wii gitár,de nincs rá pézxD
  • kisgabo
    nincs téma... jáccunk. :)
  • Aschil
    Úgy látom a topic kihalt!