10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• shenmuedc #10215
    És még valami. A számítógép nem is fogja látni írás után a lemezeket ez teljesen normális. Az sdhc kártya mekkora (gondolom minimum 4gigás nem?) már csak azért mert a wii azt hiszem 2 giga felett nem látja a kártyákat de ez nem biztos) Na befejezem mert bannolnak.
  • shenmuedc #10214
    Igaz, mindenképpen imgburn a nero szart sem ér! 2x-es sebességet viszont már szinte egy lemez sem támogatja, érdemes megnézni a támogatott sebességeket a lemez specifikációjában. vagy érdemes egy külső winyóba fektetni a pénzt és bye-bye lemezekkel szüttyögés. ja és nem adatként kell kiírni hanem képfájlként!!!
  • sanyi150
    Szia!

Csak 1-2 tippet szeretnék adni:

A játékok DVD írását max 4-szeres (inkább 2-szeres) sebességgel szabad végrehajtani - ajánlott program: ImgBurn

Me csak egy játékka próbáld ki, hanem csinálj 2-3 félével, mert lehet hogy éppen oylan játékba futottál bele, ami nem működik jól (Régebbi játék is legyen köztük).

Akitől vetted nam adott hozzá lemezeket? Nem próbáltátok ki?
  • bnorci71
    Sziasztok!
    Tegnap vettem a gyerekeimnek egy Nintendo wii-t, ami az eladó szerint flash-elve van.
    Próbáltuk az egyszerűbb utat: letöltöttünk egy iso fájlt, néróval adatként kiírtuk DVD-re.... wii elindít, a második ikonra a Neogramma-ra rálép és indít, DVD-t betesz és se kép se hang fekete képernyő csak.
    Aztán ugyanezt megcsináltuk, hogy a néróval a Cd/DVD képfájl lemezre írása opcióval írtuk ki a játékot....ugyanez a helyzet, sőt a számítógép nem lát semmit a DVD lemezen.

Aztán írtam a srácnak akitől vettem, megadta wehackwii.com oldalt.
    A kisebbik fiam a zsebpénzét SDHC kártáyra költötte, megcsináltuk amit leírtak, de semmivel sem vagyunk előbbre...most itt ül mellettem elkenődve, hogy se pénze se játéka....
    Ha valaki megenné, hogy lépésről lépésre elmagyarázza a lényeget azt nagyon megköszönném.. PLÍZHELPMÍ!!!
  • Tyler
    wii ambassador. a nintendo csinált egy toborzó befűző dolgot. ha valakinek segítesz létrehozni a wii-s netkapcsolatot és megadja a wii number-ét te meg a sajátod akkor kaptok 500 pontot fejenként. wii shop-on kell aktiválni. ha valakinek van kedve írjon vagy pm. hátha kapunk. persze segítek is ha kell.
    Online Connection: Connection Ambassador Promotion
  • moonster

http://www.legoo.com/suppliers/48594/5260010-china-D-sub-+audio-and-video-Cable-for-wii-cable.html
  • flevente
    Hello,
    létezik olyan kábel amivel a wiit számítógép monitorral össze lehet kötni?
  • Bhalage
    frame rate gondok nincsenek, sztem baratsagosabb lett az iranyitas, egyetlen negativumkent azt tudnam hozzatenni, hogy neha gyorsan kapkod a kamera és néha mozog a szereplő feje azaz nehez celozni, a grafika csodás. főleg első pályán a dél amerikai faluban, teljesen el voltam ájulva. a bossfightok is nehezek de nem mindegyik annyira rohadt idegesito mint ami elozobe volt.. :D

klassz hogy elettel telibb a mozgas es gyakran van a kepernyon a 2ik jatekos (azt hiszem ez single player feature)

a felület szebb es jobb lett.

en ajanlom! mondjuk en majd minden REsivel toltam PCn kezdve

Dead Spacet sajnos nem lattam/nincs meg nekem.
  • Steve22
    Hello!Kérdésem az lenne hogyha van egy táncszőnyegem ahhoz van olyan játék amivel ezt kihasználhatom és saját zenéket is berakhatok?
    Életem első konzolja nem nagyon tudom milyen játékok vannak hozzá!Előre is köszönöm a segítséget!:)
  • Bendzsi6262
    A Resitől tartok az elözö rész miatt, ugyanis abban elég sok helyen bizony leesett a frame-rate ami engem speciel kifejezetten bosszantott. Tartottam a Dead Space-től is, de szerencsére ott minden ok, nagyon tetszett/tetszik a játék. A Muramasa pedig annyira hangulatosra sikerült a videók alapján legalábbis, ami nagyon ritka.
    Következő vásár nekem a Mario Bros Wii lesz.
  • Bhalage
    sziasztok,

megvettem a MURAMASA the demon blade és
    a RESIDENT evil darkside chronicles-t

1-1 pályát nyomtam, ajánlom mindkettőt baszott nagy játéknak néznek ki!
  • moonster
    MOst látom, hogy létezik BBC iPlayer. Hibát ír ki. Gondolom az only from UK miatt lehet. Valakinek sikerült már kijátszania itthonról?

Végre 0 ponttért elérhető a wii Opera. Lehet, h régóta, én csak most fedeztem fel. Jó!

Láttam a wii shopon, h van valami wii segitsegnyujtasi akcio. 500 pontot lehet kapni érte. Valakitud erről valamit?
  • MaSzKa
    XboxKlub/PS3/Wii/PSP Karácsonyi Adományozási Akció 2009

most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul

100Ft is segítség!

Ez nem reklám/ nem warez/nem flame!
  • kisgabo
    nagykerben a dollárárfolyam miatti /+/ korrekció 1 nap, csökkenés 2 hét volt. a befoglalt cucc árát is megemelte a mohó állat. mondom, készleten volt nem? áá, az nem úgy van. hát qrvaországban nem is.
  • moonster
    kis hazánkban már szokás, hogy a világáremelés azonnal végrehajtódik, míg a csökkentés nem :(
  • kisgabo
    40k egy DSi.. na az a sok.
  • amdrula
    $200-ba kerül, ami mint tudjuk pontosan €200, ami 53413 HUF, szóval még így is olcsón kapod.
  • kisgabo
    ennyi lett az ára. ha olcsóbb kell, keress az apróneten lopottat, vagy használtat.
  • servac
    Ez lenne a legolcsóbb? Nem vitték lejjebb az árát?
  • kisgabo
    link
  • GPx8
    Sziasztok!
    Hol a legolcsóbb most a Wii Bp.-en?
  • TomBond #10194
    4.2-es a firmware (ha jól emlékszem) viszont minden más felismeri.

A vezérlő nem volt szinkronizálva. Megoldva!

Köszönöm a segítséget.
  • Anubys
    - A memóriakártyát valamiért nem ismeri fel (egy 2 gb-os SDHC).

Update-eld a firmware-t, a régiek nem ismerik az SDHC-t, 4.0 felett "elvileg" igen, bár én még nem próbáltam.

- Ami a gyári dobozban volt irányító az megfelelően működik viszont amit vettem hozzá külön az nem akar be sem kapcsolódni.

Semmi életjel vagy csak felvillan párszor a kék led, utána kialszik?
    Az első esetben vidd vissza, ha felvillan párszor a led, akkor valószínűleg nincs szinkronizálva, a leírásban megtalálod, hogy hogyan kell.
    Valaki játszik a fifa10-el wii neten???
    ATOMBRUTÁL:D
    Napi 3-4 órákra képes lekötni
  • Probatbicol
    Ha jól emlékszem szinkronizálni kell a wii-vel a távirányítót, kis piros gomb mindkettőn, a távirányítón az elemeknél. Le van írva hogyan kell.
  • Anubys
    Nem kötekedni akarok, csak azt mondtam kissé körülményesen, hogy nézzen utána és döntsön... :)
  • TomBond #10189
    Még egy kérdés. Ami a gyári dobozban volt irányító az megfelelően működik viszont amit vettem hozzá külön az nem akar be sem kapcsolódni. Elemet cseréletem benne, de így sem.
  • TomBond #10188
    Megjött a Wii-m és a Fit-em!
    A memóriakártyát valamiért nem ismeri fel (egy 2 gb-os SDHC). Vagy van valami amire oda kéne figyelni?
  • QuippeR
    hangsúlyoznám, hogy rólam van szó, én nem adnám kisgyerek kezébe. az esrb-nek, neked meg a kollégádnak lehet más a véleménye, tiszteletben tartom.
  • Anubys
    Amúgy http://www.esrb.org/
    Írd be a címet a keresőbe, pár mondatban leírják, hogy melyik játékben kb. mi van, és milyen kortól ajánlott. Az első Raving Rabbids E (everyone - nincs korhatár) kategóriás.
  • Anubys
    Ha elmeséled nekik, hogy nem köpködünk nyuszikat az erkélyről, akkor talán megértik... ;)
    Én csak azokat írtam le, amiket egyik kolléga hasonló korú fia játszik, náluk nem volt gond.
  • QuippeR
    mert ami nekünk vicces hülyeség, azt egy kisgyerek még gondolhatja követendő példának (akár pont azért is, mert a felnőttek viccesnek találják), és a Raving Rabbids-ban azért eléggé "érdekesen" viselkednek a karakterek.
  • öregharcsa
    kösz mindenkinek..sokat segítettetek, így legalább tuti hogy jó játékot kapnak... :D
  • Totis
    Esetleg Wii Fit. Nálunk most az a sláger.
    Valamint Cooking Mama, Sports Island.
  • öregharcsa
    miért is?? én nem tudom azért kérdem...ha már így megemlítetted..
  • QuippeR
    mondjuk én a Raymant nem adnám kisgyerek kezébe.
  • moonster
    jaja, Bobm the Builder is jo
    wii sport, wii play, boom blox

enyemek ezeket jatszak.
  • öregharcsa
    uhh..így elsőre elég is lesz..:D:D.

köszönöm a gyors választ...
  • Anubys
    Minden, aminek a címében "Mario" van, Kororimpa, Boom Blox, Boom Blox Bash Party, Lego széria (Lego Star Wars, Lego Batman, Lego Harry Potter, stb), Wii Sports, Rayman Raving Rabbids, Wii Play, Super Monkey Ball, Dog Island, Sonic and the Secter Rings, Cars, így hirtelen...
  • öregharcsa
    sziasztok!

Rokonok vettek ilyen masinát..a kérdésem az hogy 5-8 éves gyerekeknek milyen programokat ajánlotok, mi az amivel ők jól fognak szórakozni?
    konkrét címeket kérnék mivel nem vágom erre mik vannak és melyik lenne jó nekik.
    ajándék lenne :)

köszönöm