Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
ilyen bisztos hogy nem kell a wiinek,mielõtt veszek wifis routert:)
Szóval a wiibe bele van éítve a wifi?
De hova?
Szóval a wiibe bele van éítve a wifi?
De hova?
Törölt felhasználó
linkdélután rohanok a media marktba megvenni a cuccot:D
Itt azt írják hogy jó lesz:)
Itt azt írják hogy jó lesz:)
Ne kapd fel rajta nagyon a vizet, õ sajnos ilyen <#szomoru1>#szomoru1>
Ha beszól valamit, egyszerûen ignoráld. Majd talán felnõ 1x :)
Ha beszól valamit, egyszerûen ignoráld. Majd talán felnõ 1x :)
Xbox Live gamertag: kilencnad
Törölt felhasználó
mondom nálunk a belkini 13-rol 9-re le van akciózva:)
Törölt felhasználó
jaja.de az a gond hogy mielõtt megcsináltad illet volna utánanézned hogy lesz-e valami következménye:)Vidd be szervízbeés ott megcsinálják.
Tudsz róla hogy kurva vicces vagy?
belkin valamivel jobb mint a tp link. de miért rágod ennyire a szart? ha nincs lé, vedd meg azt az 5 rongyos hulladékot, kitapasztalod, majd eladod 2é...
vagy, rögtön, észzel, egy linksys. <#vigyor1>#vigyor1>
vagy, rögtön, észzel, egy linksys. <#vigyor1>#vigyor1>
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
BELKIN F5D7234nv4
Ez a router szerintetek jó wiihez?
Ez a router szerintetek jó wiihez?
Törölt felhasználó
A sarki szervíz szó mond neked valamit?
már játszottam azzal a jétékkal csak downgradeltem 4.1 rõl, 3.3ra és ujra frissitette magát a játék miután betettem de mikor elõszõr játszottam vele már megcsinálta a frissitést akkor nem volt ilyen probléma anno! mit lehet tenni? gari nincs!!
Törölt felhasználó
úúúúúú bazdmeg,azt elbrickelted rendesen.
hát máskor ha warezolsz akkor nézz utána hogy a japcsi gémeket csak külön chanelal szabad megnyitni.
hát máskor ha warezolsz akkor nézz utána hogy a japcsi gémeket csak külön chanelal szabad megnyitni.
Ja, csak egy nagy kék képernyõ van, de a lemezt azt kiadja meg be is tudom tenni!
Sziasztok!
Segitségetekre lenne szükségem!! Ma betettem egy játékot a wiimbe és az upgradelni akarta magát, engedélyeztem neki azóta nem tudom bekapcsolni a wii-t! Ha be is kapcsolom nem jön be a kezdõképernyõ! Esetleg van valakinek valami öttlete? Köszönöm
Segitségetekre lenne szükségem!! Ma betettem egy játékot a wiimbe és az upgradelni akarta magát, engedélyeztem neki azóta nem tudom bekapcsolni a wii-t! Ha be is kapcsolom nem jön be a kezdõképernyõ! Esetleg van valakinek valami öttlete? Köszönöm
Törölt felhasználó
Akkor gondolom linksys kéne:D
Jaja, nekem is Linksys, én 2 éve vettem 15-ért, az emeleten van. A kertben még simán tudok fórumozni :)
Én márciusban vettem 12k-ért a Linksys-emet, egy emelettel lejjebb, klotyón tökéletesen multiztam DS-en Tetrisben :D
...vágod?
privi ment benco7
Talti!
Adj valami elerhetoseget legyszi.
Erdekel a cucc.
Koszi,udv
Adj valami elerhetoseget legyszi.
Erdekel a cucc.
Koszi,udv
Törölt felhasználó
oks thx:)
Nézegetem a media marktban van 1 belkini router akció,bár 9-ért nem tóóm mit kapok:)Amúgy csak 1 szobába kell amit ne mondjak nagyon nagyon kicsi:D
Nézegetem a media marktban van 1 belkini router akció,bár 9-ért nem tóóm mit kapok:)Amúgy csak 1 szobába kell amit ne mondjak nagyon nagyon kicsi:D
13k volt a linksys. egyszer kell jót venni...
aztán, a szutyok rútert, kiakaszthatja bõven a torrent is, a sok üzemóra, a sok cucc.
aztán, a szutyok rútert, kiakaszthatja bõven a torrent is, a sok üzemóra, a sok cucc.
Nekem egy kis Belkin-em van (F5D7230), csak jót tudok mondani róla, több eszköz (noti, asztali, teló, Wii :) stb.) használja és évek óta kifogástalanul mûködik az egész lakásban, sõt még azon kívül is. A hálózatépítõk viszont kapásból Linksys-szel indítanák a listát, persze minden attól függ mennyit áldozol rá.
Ja, csak aztán ne itt kérdezd majd meg:
1. Miért tûnik el néha a jel?
2. Miért nem "lõ át" az elsõ szobán?
3. Miért nem mûködik, ha becsukom az ajtót?
Én egy olcsó D-linkkel szenvedtem egyszer (nem saját, ofkorsz), annak nem lehetett venni a jelét 2 szobával arrébb -.-
1. Miért tûnik el néha a jel?
2. Miért nem "lõ át" az elsõ szobán?
3. Miért nem mûködik, ha becsukom az ajtót?
Én egy olcsó D-linkkel szenvedtem egyszer (nem saját, ofkorsz), annak nem lehetett venni a jelét 2 szobával arrébb -.-
Törölt felhasználó
Attol hogy 5k az ára nem biztos hogy szar:)
persze hogy media. ott van ismerõs. <#vigyor2>#vigyor2>
na, tessél, itt az 5000 forintos szar. igen, jó, vedd meg.. <#nevetes1>#nevetes1>
talti, az electro wõd egy köcsög drága banda, a britt dixons, hazai csõdbement sarja? lehet hogy eleinte jó árakat toltak, de akkor inkább media 1000*.
talti, az electro wõd egy köcsög drága banda, a britt dixons, hazai csõdbement sarja? lehet hogy eleinte jó árakat toltak, de akkor inkább media 1000*.
Törölt felhasználó
az elég zsír vétel volt. nállunk 70. az electro worldben meg 75. áremelés után.
Törölt felhasználó
én 45-ért vettem szolnokon a media marktban akciósan a wiimet,sztem vegyél itthon.
melyikre gondoltál?
53.990-ért tudsz venni itthon is újjat. És segitenek neked másban is :) Ha érdekel hol írj privátot. Most vettem 1 motion plust 5390-ért szintén itthon :) Megvan a boldogság!!!
bazz, vegyél egy wii-t használtan , itthon, sok gyik gari idõn belül eladja. majd softhack, és bódottá.
Hey all!
91 lenne a wii ebben a csomagban+25 a posta.
MI a véleményetek,még így is megéri?
Vagy vegyek csak simán egy wii-t 47ért kintrõl?
KÖszi.
91 lenne a wii ebben a csomagban+25 a posta.
MI a véleményetek,még így is megéri?
Vagy vegyek csak simán egy wii-t 47ért kintrõl?
KÖszi.
Törölt felhasználó
Indítson:)
Úgyis kibasznak velük valahogy<#hehe>#hehe>
Egyébként úgy mûködne a router ha beledugnám a másikba?
Mert tesóm megölne ha kicserélném.
Úgyis kibasznak velük valahogy<#hehe>#hehe>
Egyébként úgy mûködne a router ha beledugnám a másikba?
Mert tesóm megölne ha kicserélném.
Persze, legalábbis addig igen, amíg a Nagy N nem dönt úgy, hogy hajtóvadászatot indít Micro$oft módra.
...vágod?
Törölt felhasználó
szívás:)
Amúgy softmodolt+chipelt wiivel lehet jáccani online?
Amúgy softmodolt+chipelt wiivel lehet jáccani online?
Miért kéne? Nekem amióta eszem tudom, 3.2 van rajta, soha nem updateltem ennél feljebb.
...vágod?
Törölt felhasználó
thx,de ez nagy szívás hogy updatelno kell a wiit.
vagyis jön megint a 2 órás kilódás a softmoddal és a wiikey már nem is lesz jó:D
vagyis jön megint a 2 órás kilódás a softmoddal és a wiikey már nem is lesz jó:D
azért egy linksys wrt54gl, mindenkinek jobb... nekem 2 éve non stop megy, és minden imádja.
persze, lehet 6000é is venni valami kis xart.
persze, lehet 6000é is venni valami kis xart.
Itt találsz némi infót az inkompatibilis routerekrõl, de szerintem nem kell félned, mivel a Wii-t sokkal routerbarátabbra tervezték, szinte mindent elfogad - ellentétben a DS-el, a kis rohadék nagyon válogatós ha routerrõl van szó...
...vágod?
Törölt felhasználó
jah értelek:)
köszi.
Amúgymeg csak amiatt agódok hogy inkompatibilis lesz a wiivel a router,nincs valami lista ahol leírják mik ajánlotak a kis konzolhoz?:)
köszi.
Amúgymeg csak amiatt agódok hogy inkompatibilis lesz a wiivel a router,nincs valami lista ahol leírják mik ajánlotak a kis konzolhoz?:)
Nem vágod: semmi különbség nem lenne a hálózat mûködésében, csak annyi, hogy ettõl fogva tudnátok WiFit is használni. Ha tesód ragaszkodik a kábeles megoldáshoz, ám tegye, fogja a kábelét, és dogja be a WiFi routerbe, ugyanúgy lesz nete.
Nálunk is megosztjuk a neten, nekem asztali gépbe megy kábelen keresztül, öcsémnek laptopjával, Wii-vel, meg a DS-einkkel WiFit használ(unk), de mindezt ugyanaz a router csinálja.
Nálunk is megosztjuk a neten, nekem asztali gépbe megy kábelen keresztül, öcsémnek laptopjával, Wii-vel, meg a DS-einkkel WiFit használ(unk), de mindezt ugyanaz a router csinálja.
...vágod?
Törölt felhasználó
oks:)