10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• öregharcsa
    rendelj kintről..pl innen: DealExtreme
  • feri0325
    akkor azt mondjátok nincs értelme meg venni az akut ozzá ?? mert én is arra készültem hogy vegyek de 10.000 ft:S
  • moonster
    Azok is akksik :) (tölthetős AA elemek)
    Nem is tudom, h miért érdemes venni bele gyári akksit?
    Volt már, h a kölök RC kocsijába a wiimoteból szedtük ki az elemeket.
  • Anubys
    Persze: sehogy....
  • solti
    mi is vettünk DJ Hero-t, semmi ilyen problémával nem találkoztunk (max annyi, hogy a kék gombbal nehezebb "szkreccselni":D
    Valszeg a wiimote-dal nem stimmel valami, nem lehet, hogy szarok az akksik? (ismerős vett hozzá akksikat, és állandóan kikapcsol:D) Mi sima tölthetős elemmel használjuk, és minden okés vele.
  • Tobacco
    Valaki letudná írni, hogy GC memoria kártyáról, hogy lehet átmásolni, és vissza a játékmentéseket sd kártyára?
  • Tjay
    sziasztok,
    nem reg vettunk egy dj hero controllert, es megszakad a kapcsolat az erzekelo es a contoller kozott eleg random modon. az elem 75%-on, ha leszedem a remote-ot a turntable-rol, akkor mukodik rendesen. kicsit tanacstalan vagyok, hatha tud segiteni valaki.
  • feri0325
    kösz all jófejek vagytok:D
  • shenmuedc #10247
    Csak Gamecube játékokhoz.
  • feri0325
    és amugy a wii hez kell memori card ??
  • shenmuedc #10245
    olvaszolya nem tudnátok szigeten valamit
  • DJszipu19
    sziasztok van egy olyan problémám hogy a wii nem agya ki a dvd és csak villog a olvaszolya nem tudnátok szigeten valamit előre is köszönöm
  • Anubys
    Ban nem hiszem, hogy jár érte, de privát üzenetet is lehet küldeni.
  • feri0325
    köszönöm:D azt akartam még kérdezni hogy itt ellehet kérni más emailját?? vagy azért bannolnak??:O
  • solti
    A Wii-ben van beépített wifi modem, a settingsből tudod konfigurálni! (fontos, hogy országnak uk-t vagy germany-t állítsd be, ez se működik hivatalosan MOn).
    Ha nincs otthon wifid, akkor vegyél wifi routert, azzal jársz a legjobban. (lehet venni USB-s adaptert, de majdnem annyiból router is kijön, és az még sok másra is jó:D)
  • feri0325
    köszönöm nagyon.
    ehez a netezéshez vissz atérve őőő kell kábel vagy valami szal a modemből . vagy csak simán lehet??
  • Anubys
    Lemezes játékot alapból nem, Wiiware-t (netről letölthető, kisebb játékot) illetve Virtual Console játékokat (régebbi gépekre írt játékok emulátorral) igen. Hekkelt gépen, USB-s vincsire viszont tudsz lemezes játékot is installálni.
    Netezni Opera Chanel-lel tudsz, de online játék működik enélkül is.
  • feri0325
    jah és hogy lehet netezni??:P
  • feri0325
    sziasztok! most kaptam wiit kezdő vagyok még:D erre lehet telepiteni játékot vagy miért van annyi hely ?? thx^^
  • bauer15
    Köszönöm szépen kimaradt a konzolon lévő ajtós dolog:)
  • sanyi150
    Szia!

A szezort felraktad a TV alá/fölé, biztos hogy jó helyen van?

Szinkronizálni kell a távirányítót és a Wii konzolt. A Wii konzolon az előlapon lévő ajtócska mögötti piros hombot kell benyomnod, és rögtön ezután a távirányítón a hátlap alatti piros gombot kell megnyomni. Ha jól csináltad, akkor némi villogást követően csak 1 kék led fog világítani a távirányítódon. Ezt mindegyik egyes vezeték nélküli eszközzel (távírányítóval, Fit Pad) el kell játszani egyszer.
  • Probatbicol
    Szinkronizálni kell a wii-t a távirányítóval. A wiin az előlapot lenyitva, a távirányítón az elemeknél találsz egy-egy piros gombot.
    Ha sikerült akkor az egyik kék led égve marad a távirányítón.
  • bauer15
    Hello segítséget szeretnék kérni most vettünk egy Wii-t.Öszeraktam minden bejön a menü de a távirányítót nem érzékeli.Kell valamit beállítani hogy érzékelelje.
    Bármit megnyomok rajta csak villog a négy led.
  • Beast Machine
    Neeeem, két teljesen különböző dologról van szó - az igaz, hogy GC mentéseket át tudsz másolni SD kártyára, és vissza, de közvetlenül SD-re menteni nem tudsz.
  • Goo
    A korábbi segítséget is köszönöm, sokat segített.
  • Goo
    Sziasztok! Az tényleg igaz hogy a gamecube memóriakártya és az sd memória kártya ugyanaz? Mert ezen csodálkozok, mert nem egy helyen van a csatlakozása. Boltban mondták ezt nekem. Előre is köszi a választ! Üdv. Goo
  • Beast Machine
    Meg a Super Smash Bros Brawl és a Mario Kart Wii, igazad van, el is felejtettem :O
  • Anubys
    "viszont csak GC és néhány Virtual Console játékhoz jó."

Ez nem teljesen igaz, nekem 2 olyan Wii játékom is van, ami supportálja (Mortal Kombat Armageddon és Metal Slug Collection)
  • Beast Machine
    Igen, GC kontroller kell a GC játékokhoz, viszont csak GC és néhány Virtual Console játékhoz jó. Igen, kell hozzá GC memókártya is, ha akrsz menteni, és igen, tudsz róla törölni/másolni/kutyafüle. Szerezhetsz bármit Vaterán/Teszveszen/eBayen.

Nézted te becses kis konzolod tetejét? Találsz ott 4 db GC kntroller slot, és két memókártya nyílás, ebből eredően természetesen jók hozzá! :)

Egyébként nem nehéz, a fentebb említett helyeken hemzsegnek a Nintendo cuccok, jó áron.

• Goo
    Sziasztok! Tudnátok segíteni! Előre is köszönöm. Most vettem az életem első konzolját, nintendo wii-t. Szeretnék gamecube játékokkal játszani. Megrendeltem hozzá gamecube kontrollert, mert gondolom az kell. Szóljatok ha tévedek! Gamecube konroller wii játékokhoz is használható vagy csak gamecube játékokhoz? Azt olvastam hogy még ehhez kell gamecube memóriakártya, ha le akarom menteni a játékot. Memóriakártyáról lehet törölni? Azért kérdem mert nem tudom hogy használtan, mennyire érdemes beszerezni gamecube memóriakártyát. Megtudnátok mondani, hogy hol kell beszerezni a memóriakártyát? Mert az árgép oldalán nem láttam, csak konrollert. De majd lehet, hogy majd jobban utána nézek. Gamecube memóriakártya, ami Gamecube mellet Wii-hez is használható és gamecube konrollerek passzolnak a wii csatlakozó felületéhez? Nekem ez a 2 legfontosabb kérdésem, mert ezeket megvenném. Egyébként gamecube memóriakártyát nehéz beszerezni itthon? mert külföldi online vásárláshoz nem értek. Gondolom minden wii kompatibilis a gamecube-hoz, nem olyan mint a playstation 3, hogy elején hadwaresen, majd szoftveresen és mostanság sehogy se kompatibilis a playstation 2-vel. Azt olvastam wikipedián, hogy online gamecube-ot nem támogatja, nem tudom hogy ez igaz. De ez nem is érdekel, pc-n sem játszottam nagyon online-on. Még nem vettem konzolt sosem, így nincs tapasztalatom, emiatt kérdezem ezeket. Én mindig pc-s voltam. A pc fejlesztés ára miatt, döntöttem úgy hogy áttérek a konzolra. Én csúcs kategóriás pc-t szerettem volna, ami egy konzolhoz mérhető. De ennek a végösszege becslésem szerint 140.000 Ft lett volna és még az is lehet hogy keveset mondok. Első benyomásom a wii-ről az hogy nagyon jó, jobb mint vártam, csak kár hogy egy kontrollert kaptam hozzá. Rendelni lehet hozzá, még így sem közelíti meg egy lehetséges pc fejlesztés horribilis árát. Azt idáig is tudtam, hogy a játék felhozatalban a konzol a nyerő és nem a pc. Szerintem a pc fejlesztés ezért nem éri meg. Korábban azt gondoltam, hogy ez olcsó, nem drága, de tévedtem. Kis mérete is megnyerő a wii-nek, azt hittem hogy az akkora mint egy asztali pc, vagy legalább egy normális laptop. Nincsen a wii-hez magyar útmutatóm, de azt mondták hogy email-ben az eladó elküldi nekem. Ha van valakinek digitálisan word formátumban magyar leírása, elküldené nekem? Nagyon hálás lennék érte, email címem: [email protected].
    Előre is köszönöm a segítségeteket!
    Üdv. János

• Goo
    Kérdést csak érdekesség miatt tettem fel hírértékként, nem pedig valami más okból. Goo
  • Goo
    Sziasztok! Ez a szoftvermod kamu, vagy tényleg működik? Ez alatt azt értem hogy nem kell Zelda lemez és nincsenek más akadályok. Remélem a kérdés nem gáz hogy ilyet kérdeztem meg.
    Üdv. Goo
  • Anubys
    Maxon írt lemezt jóval nehezebben olvas be, mint lassan írtat + a fejnek sem túl jó.
  • elims
    Dehogy átverés. )
    Kiírtam egy -állítólag- gamecube játékot 2mini dvd-re (metal gear solid-twin snakes,dupla lemezes) és a gamecube nem viszi.Vmi olyasmit ír ki,hogy kevés a memória vagy vmi ilyesmi.A gc topicba leírtam.Megnéztem a hozzászólásokat ahonnan letöltöttem és ott írnak vmi wii dolgot.Ezért gondolom,hogy wii játék lehet. Azóta már letöltöttem más helyről is,az gond nélkül megy.Így van egy dupla lemezes mgs,amit semmire nem tudok használni.Úgyhogy vagy odaadnám vkinek,akinek van chipelt wii-je vagy kidobnám,mert nekem semmire nem jó.
    Nem vagyok pancser.Ha lehúzok vkit biztos nem sunyi,senki módon interneten fogom.. Teljesen ingyen adom. Szerintem 90%,hogy wii játék.
  • solti
    -dvd-írás: mi maxon írjuk asszem lg dvd íróval, és nem volt még semmi különösebb gond. Jah, csak relatíve márkás lemezre írunk (kék tdk vagy benq), noname-kre (riteket meg hasonlókat nagy ívben kerüljük).
    -neogamma r8 b7 nekünk müxik, viszi amit vinnie kell
    -neroval is imgburn-el is írtunk ki sok lemezt, nem volt nagyon még probléma.
    sztem csak kamu-.-
  • GPx8
    NeoGamma-t használja valaki?
  • moonster
    HMm remélem nem valami átverés. Ha valaki írt már neki, ide is írjon, plz.

Kicsit bűzlik...de lehet, h csak az orrom akar becsapni
  • elims
    Sziasztok!
    Akinek van egy működő chipelt wii-je írjon rám és küldök neki ingyen egy játékot.
    A többit üzenetben.
  • Anubys
    4.0-es fw fölött már "elvileg" supportálja az SDHC-t is. Nem próbáltam még, de itt is azt írják.