Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
telepítsd fel a backup launcher csanelt és akkor nem kéri:)
Anubys
Aham, na akkor debugoljunk.

1. Milyen firmware-ed van? (Wii settingsben látod a jobb felsõ sarokban, egy szám, és E a vége pl. 3.2E) Ha 4.1, akkor a legújabb van fent, nem fogsz tudni frissíteni.

2. Eredeti a game? Ha nem, akkor nem hekkelted Brickblockerrel? Az ugyanis pont a frissítést szedi le róla.

3. Legvégsõ esetben próbáld meg netrõl frissíteni, onnan tuti, hogy a legutóbbi firmware jön le (persze, ha nem softmodolt a gép)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Köszönöm a segíteni akarásodat , de pont az a problémám , hogy a rock band nem ajánlja fel a frissítést . Ugyan az a gond mint a HG5-tel , mikor berakom a lemezt , beolvassa , de mikor futtatni akarom csak a sötét képernyõ . Erre írták egy angol nyelvû fórumon , hogy a
rock band-ról lehet frissíteni a PAL systemet
Törölt felhasználó
biztos,mindegyik gitár 1 forma csak máshogy néznek ki:)
moonster
rock band beatless hasznalja a GH gitart?
moonster
<#crazya>
Anubys
Figyelj, bonyolult lesz:

Berakod a "Rock Band Beatles" (vagy TDK) feliratú lemezt a gépbe, és amikor megkérdezi, hogy update-elni akarsz-e, akkor nyomsz neki egy YES-t.

Remélem érthetõ voltam, ha elakadsz, nyugodtan kérdezz... :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hi! guitar hero 5 , beteszem a konzolba , látja , indítom , de aztán csak fekete a képernyõ ,azt írják más fórumokon updateld a rock band beatlesrõl a pal rendszert , De kérdem , hogy tudom ezt megtenni….????

Törölt felhasználó
Szerintem meg nem
Beast Machine
Speciel a DB/Z/GT iszonyat gyermeteg és primitív, mint az: anyaföld.

...vágod?

Anubys
miért is van ott a smiley? :D

Seth
hát az mondjuk pont nem anime :)

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Engem se,csak a géme teccik
Anubys
Tudom, pl. City of Rott remek anime :)
De a Dragon Ball sosem vonzott, még kb. 12-14 éve, mikor elõször adták, akkor sem...

Törölt felhasználó
az animék nem csak gyerekeknek vannak.
Anubys
"Amúgy a dragon ballal mi a bajod?"

Az, hogy 30 éves vagyok... :)

Beast Machine
SSBB is támogat online-t -.-

...vágod?

Törölt felhasználó
oks,azt még nem is néztem amióta elakadtam:)
Amúgy a dragon ballal mi a bajod?
Anubys
Jut eszembe, próbáld ki még a Conduit-ot, az is jó cucc, és mindig vannak online.

Anubys
Jó hangulatút kértél, ezért hagytam ki a Dragon Ball-t, de a többi verekedõs stuff, ami támogat online játékot, az mind ott van. :)
Ez volt az egyik oka annak, hogy vettem egy ps3-at a Wii mellé (SF4, MK VS DC, Soul Calibur 4 és mind online, mi kell még? :)

Törölt felhasználó
A remoteban szerintem a hangszórók hibásak,vagy vedd lejébb a hangját.
A kék ledek nekem is elõjönnek 1 idõ után:)
Hello
Lenne 2 problémám.
Egy 4 hónapos chipelt Wii-m van. Az elsõ problémám az, hogyha Wii Sportsal játszok akkor néha valamiért a remote-ból torzulva jönnek a hangok v egyáltalán semmi nem jön.
A másik meg ha készenléti állapotban van (szóval narancssárga a kis led) akkor az kék cucc elkezd világítani és nem akar leállni.
Másnál is elõfordultak ilyen gondok?

ömmmmm

Törölt felhasználó
Az a gond hogy ez nem teljesen igaz mert ott a dragonball 3,csak ugye baszik feljárni oda akárki is.
hahah ez nagy volt <#worship>

anti hero

Törölt felhasználó
ez tényleg nagyon tartalmas lista<#hehe>
Akkor maradok a call of dutynál:)
Amúgy tiszta kár hogy a mad worldot nem csinálták meg online gémpléyre:)
Anubys
Itt a teljes lista:

Jó szórakozást hozzájuk. ;)

Törölt felhasználó
Azért nincs ott magyarország mert még itt nincs a nintendo hálózata:)
Szerintem be tudod vátani úgy,én Dublini vagyok:D
Valaki regisztrált már club-nintendo. com - on?
Nics Magyarország. Ha UK reggelek, át tudom váltani a csillagokat Wii/DSi pontokra? Persze tudom, az ajándékokat nem küldik ki, halandzsa címre. Köszi a segítséget.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Törölt felhasználó
Valaki nem tud ajánlani 1 jó hangulatú verekedõs wii gémet amit online is lehet jáccani?:)
Törölt felhasználó
Csak szólok hogy ez a 7k-s router többet ér mint a régi 2 éves netgearunk:)utorrentet bekapcsoltam,wowot elindítottam,és a régi már rég kidobott volna 2 perc utána:)De ez nem dobott ki 1 óra után se.
hogy ne legyen zsakbamacsek, legyen 7k HUF korul

anti hero

sigh, hat de most mit lehet tenni?? jo arc vagyok, leirtam mit kell csinalni _:D

anti hero

elado eredeti metroid prime 3 corruption (mivel megvettem a trilogyt)

ha erdekel valakit irjon vagy irjon.

anti hero

milyen alregekkel kisfiu?

en mar akkor itt spammoltam az szupergamezen, amikor te meg egy szerelmes gondolat sem voltal...

ne farassz pliz ;d

anti hero

Törölt felhasználó
nemtóóm mé de most nincs kedvem vitatkozni az alregekkel.
moonster
HEHE, megnevettettel....

Törölt felhasználó
Már megoldódott,netröl leszedtem az nternet chanel wad fájlt és felraktam:)
Totis
A Shop Channel upgrade után tudod letölteni ingyen az Internet Channel-t.
Azért tájékozódj a Shop Channel upgrade elõtt, hogy milyen veszélyekkel járhat. Ez csak softmod-olt gépekre igaz. Ha gyári firmware van fent akkor nincs félnivaló...<#vigyor2>

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

Törölt felhasználó
ok,mostmár csak az a gond hogy hogy a fenébe netezek a wiivel,mvel amikor rámegyek a shop chanelra kéri az updatet 1böl:)
Nincs valami sd kártyára rakható netböngészõ?
kisgabo
ámen. és többet egy szót se a szutyok rúterrõl. köszi. <#vigyor1>

Törölt felhasználó
Letesztelve,tökéletes:)
2 óra hosszáig toltam a call of duty 5-t,és melette töltöttem is,bírta megszakítás nélkül,7600 forintért kevesebbet vártam el de úgy látszik ez jó vétel volt:D
Törölt felhasználó
Amúgy 7600 volt a ,legolcsóbb meg 5000 volt.
Törölt felhasználó
ok megvan,vettem 1 tp linket,amivel boldog vagyok azt csá.
Amúgy ti mivel toljátok online?
Jáccani akarok valami online gémmel:D
kisgabo
nem az isten, csak a hálozati eszközök gyártóinak királya..

de ha valaki szarrágó, de wii re azé veri... akkor vegyen tipilinket.

igy van, linksys az isten
_o_

anti hero

ne legyél már istnverte nub.

bemész a boltba
-csókolom kérek egy szájbabaszott wifis routert, a legolcsóbbat, mert csóró törpe vagyok.
-tessék kisfiú 20pénz lesz.
-köszönöm csókolom.

hazamész fogod az internet kábelt, bedugod a routerbe,
rányomsz egy autokonfigot mert istenverte nub vagy,
fogod a wiit, rakeresel a wifis halozatokat,
megtalalod
boldog vagy

anti hero

Törölt felhasználó
help plz gyorsan kell a help:D
Törölt felhasználó
Na végigjárkáltam egész istenverte szegedet,és végre találtam 1 normális boltot:)Azt mondták hogy utána kéne nézni hogy milyen jeleket támogat a wii és aztán vegyek hozzá routert.Valaki nem tudja hogy télleg hogy mit támogat?
Törölt felhasználó
thx:D
bele :)

fotográfik kolomp edisön :D