Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Milyen firmware-ed van? (Wii settingsben látod a jobb felsõ sarokban, egy szám, és E a vége pl. 3.2E) Ha 4.1, akkor a legújabb van fent, nem fogsz tudni frissíteni.
2. Eredeti a game? Ha nem, akkor nem hekkelted Brickblockerrel? Az ugyanis pont a frissítést szedi le róla.
3. Legvégsõ esetben próbáld meg netrõl frissíteni, onnan tuti, hogy a legutóbbi firmware jön le (persze, ha nem softmodolt a gép)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
rock band-ról lehet frissíteni a PAL systemet
Berakod a "Rock Band Beatles" (vagy TDK) feliratú lemezt a gépbe, és amikor megkérdezi, hogy update-elni akarsz-e, akkor nyomsz neki egy YES-t.
Remélem érthetõ voltam, ha elakadsz, nyugodtan kérdezz... :)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
De a Dragon Ball sosem vonzott, még kb. 12-14 éve, mikor elõször adták, akkor sem...
Az, hogy 30 éves vagyok... :)
Amúgy a dragon ballal mi a bajod?
Ez volt az egyik oka annak, hogy vettem egy ps3-at a Wii mellé (SF4, MK VS DC, Soul Calibur 4 és mind online, mi kell még? :)
A kék ledek nekem is elõjönnek 1 idõ után:)
Lenne 2 problémám.
Egy 4 hónapos chipelt Wii-m van. Az elsõ problémám az, hogyha Wii Sportsal játszok akkor néha valamiért a remote-ból torzulva jönnek a hangok v egyáltalán semmi nem jön.
A másik meg ha készenléti állapotban van (szóval narancssárga a kis led) akkor az kék cucc elkezd világítani és nem akar leállni.
Másnál is elõfordultak ilyen gondok?
ömmmmm
anti hero
Akkor maradok a call of dutynál:)
Amúgy tiszta kár hogy a mad worldot nem csinálták meg online gémpléyre:)
Jó szórakozást hozzájuk. ;)
Szerintem be tudod vátani úgy,én Dublini vagyok:D
Nics Magyarország. Ha UK reggelek, át tudom váltani a csillagokat Wii/DSi pontokra? Persze tudom, az ajándékokat nem küldik ki, halandzsa címre. Köszi a segítséget.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
anti hero
anti hero
ha erdekel valakit irjon vagy irjon.
anti hero
en mar akkor itt spammoltam az szupergamezen, amikor te meg egy szerelmes gondolat sem voltal...
ne farassz pliz ;d
anti hero
Azért tájékozódj a Shop Channel upgrade elõtt, hogy milyen veszélyekkel járhat. Ez csak softmod-olt gépekre igaz. Ha gyári firmware van fent akkor nincs félnivaló...<#vigyor2>#vigyor2>
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
Nincs valami sd kártyára rakható netböngészõ?
2 óra hosszáig toltam a call of duty 5-t,és melette töltöttem is,bírta megszakítás nélkül,7600 forintért kevesebbet vártam el de úgy látszik ez jó vétel volt:D
Amúgy ti mivel toljátok online?
Jáccani akarok valami online gémmel:D
de ha valaki szarrágó, de wii re azé veri... akkor vegyen tipilinket.
_o_
anti hero
bemész a boltba
-csókolom kérek egy szájbabaszott wifis routert, a legolcsóbbat, mert csóró törpe vagyok.
-tessék kisfiú 20pénz lesz.
-köszönöm csókolom.
hazamész fogod az internet kábelt, bedugod a routerbe,
rányomsz egy autokonfigot mert istenverte nub vagy,
fogod a wiit, rakeresel a wifis halozatokat,
megtalalod
boldog vagy
anti hero
fotográfik kolomp edisön :D