Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mától én is Wii tulaj lettem :) Eddig nagyon tetszik a kis konzol. Sokkal nagyobb élmény így játszani :D Most a Super Mario Galaxy-t viszem.
Bye!
PS3 ID: SDani456
Bar erdekelne az SD kartyarol v merevlemezrol valo jatek futtatas, kizarolag az optikai olvaso kimelese miatt
Egy gramm warez nem volt a hozzászólásomban, szerintem homebrew cuccokat akar futtatni... ;)
"semmi fw felülirás nincs. ( bootmii és egyéb okosságok )"
Oké, elég régen szórakoztam softmod-dal, azóta valszeg fejlõdött a softmod scene.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
softmoddal majdnem minden megy (99%) pendrájvról, semmi fw felülirás nincs. ( bootmii és egyéb okosságok )
hüje aki csippeltet.
de én nem adok tanácsot, hogy oldja meg, útmutatót se.
Softmod: a -szigorúan saját eredeti játékaidról készített biztonsági másolatok kb. 90 %-a megy csak, és egy firmware update felülvágja.
Szóval, ha hekkelni akarod a gépet, én a chip-et ajánlom, de persze az drágább is, mivel a softmod-ot akár magadnak is meg tudod csinálni, döntsd el, melyik a szimpatikusabb.
DVD-t olvas, single layer-t, Verbatim -R -t.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A wiit csipeltetni vagy softmoodolni kell.
A csipeltetés az veszélyes,mert ha elkurják azt neked akkor 20 ezret dobhatsz ki az ablakon.A softmood az nem az:)
Meg szeretném mozgatni magamat és a körülöttem levõket, így kézenfekvõ lett a választás;)
Még annyit, hogy cd-ket vagy dvd-ket visz a Wii? Kell-e chippeztetnem, ha igen mennyibe kerül? Veszélyes-e ez vagy sem? Esetleg tapasztalatok: Do's & Don't's :)
Többet tényleg nem kérdezek, mert végképp megútáltok <#alien>#alien>
Mégegyszer köszi mindent!<#eljen>#eljen>
Konzolnál nincs "jó ár-érték", mivel fix hardware, nézd meg, hogy hol a legolcsóbb, és ott. :)
Hogy érdemes-e? Attól függ, milyen játékokat szeretsz, casual gamereknek nagyon jó, írtam egy rövidebb jellemzést a "konzolt akarok, de milyet" topic-ban, nézd meg és dönts.
Nemsokára születésnapom lesz ^^ és meg szeretném magamat és családomat lepni egy ilyen szépséggel. Viszont elõtte lenne egy pár kérdésem:
Érdemes-e most venni, vagy várjak az ünnepekig, hátha kidobnak valami akciós csomagot?
Hol lehet a legjobb ár-értékû konzolt venni? (Ezt priviben, mert reklám miatt ezt neh hiszem, hogy jó szemmel néznék ;)
Nektek mi a véleményetek, érdemes egy ilyen kis csodára beruházni?
BONUS: <#vigyor>#vigyor>
Van valamelyikõtöknek Wii Fit boardja? Szívesen meghallgatnám a tapasztalatokat arról is. ;)
Elõre is köszönök minden építõ jellegû válasz! Kellemes estét<#eljen>#eljen>
Látom már, hogy a Balance Board-ot használja.
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
A Wii Fit Plus az egy új fejlesztésû hardvert is tartalmaz vagy csak egy új játék?
|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|
az ára: 4.92 USD = 945 HUF a szállítás ingyenes kb:10 nap. Egy próbát megér!

.:asChil:.
Esetleg ez jó lenne, most 2990 HUF a konzolstúdióban.
http://konzolstudio.hu/product/attachments/2347/main_2.jpg
Köszi a képeket, megygyõzõek!
.:asChil:.
sanyi150: huh hát tényleg ég és föld a különbség. :O
Ég és Föld a különbség. Guitar Hero játékban legalábbbis nagyon sokat számít. A gyári kábellel alig lehetett kivenni a hangjegyek formáját; mióta kicseréltem a kábelt tökéletes a kép.
Itt szemmel látható a különbség:
Ha bármelyik kép fõlé viszed az egeret, akkor megmutatja a komponens kábelen megjeleníthetõ képet - igen szembeötlõ különbség
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Lenne még pár kérdésem.
Komponens kábellel jobb lesz a képminõsége Lcd tv-én? Jelentõs javulás látható vagy olyan elenyészõ?
Gamecube játékokat tökéletesen viszi? Tehát ugyanúgy mükszik visszafele mint PS2->Ps1?
Láttam az egyik online boltban egy Wii classic kontrolert amihez az van írva, hogy csak Nes, Snes és N64 játékokhoz mûködik. Akkor elvileg ezeket is viszi? :D Fellehet másolni egy sd kártyára és úgy tolni õket vagy csak félre volt írva? :D
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
ha ez van a nintendo Wii hátulján a címkén: MODEL:NO.RVL-001(EUR)
D-63760 2006 Nintendo akkor milyen chipes az alaplapja kérlek segítsetek
elõre is köszi
Lehet hogy láma kérdés,de a WiiFreeloader az bármilyen régiós Wiin lejátszik bármilyen Wii játékot,vagy csak eu-s Wiin mûködik bármely régiós játékkal?
A Nintendo megerõsítette, hogy a Wii árát lecsökkentik 199$-ra. Szeptember 27.-tõl lesz érvényben az árcsökkentés. Én októberben veszek Wii-t szóval ez nekem most nagyon jól jött :D
PS3 ID: SDani456
Most rákerestem, elvileg ez kell neked: "Guitar Hero 5 Black Screen Issue Fix" (google, elsõ találta), de hogy 4.1-re mikor rakod fel, az jó kérdés. Szerintem tedd félre addig.
Wii firmware 4,1E . A játék GH5 ’’biztonsági mentés ’’ .Nem valóban nem hekkeltem ,sem aBrickblockerrel sem semmivel, lejött az iso kiírtam , nem megy. Ha jól emlékszem wiikey-el van chippelve. gép. Azt olvasgattam a fórumokon valami wad fájlokat kéne telepítenem , megpróbáltam a leírások alapján ,de a gép nem lát semmit a memória kártyán . Eddig ment minden lemez gond nélkül . Nem tudom mit , és hogyan kezdjek ezekkel a wad fájlokkal . Hogy tudom feltelepíteni a backup launcher csanelt?