10951

color=#ff0000 size=4>WiiHUN.Reloaded <---- KATT IDE

color=#ff0000 size=3>Wii Hungary <---- KATT IDE

WAREZ = azonnali BAN!

• Aschil
    Ez a "JAPÁNI gondolkodás és a JAPÁNI piac" terméke: muscle march
    Hát mit mondjak "zseniális"
    Ezektől a sz*r programoktól pártolnak el a wii-től, hosszú hónapok óta nem adnak ki jó játékot wii-re!!
    Tragédia!
  • Midas
    omg :DDD tenyleg igaz hogy rozsaszinben mindent eladhatsz
  • Goo
    Az jó viszont hogy 4 pokémon van, a super smash bros brawl-ban.
  • Goo
    Valaki szokott játszani Pokemon battle revolutionnal? Mert lenne egy pár kérdésem, előre is köszi! A játékhoz szükséges nintendo ds, mert az nekem nincsen. Azért is kérdem, mert az először megjelent pokémonokkal szeretnék játszani, az újak nem érdekelnek. Gyerekként nagyon szerettem a pokémonokat és emiatt nosztalgiáznék. Az 1-150. megjelent pokémonok, az első generáció érdekelne és ezekkel szeretnék játszani a játékban. Azt láttam youtube-n hogy az első generációból is származó pokémonokkal is lehet játszani, csak azt nem tudom, hogy ehhez elég a wii, vagy kell hozzá a nintendo ds. Azt egyébként tudom hogy 3. és a 4. játékosnak ds is kell, de az nem érdekes. Én csak nosztalgiázni szeretnék.
    Előre is köszi a segítséget! Üdv. Goo

• GPx8
    Hurrá, lehet dobálni!!! :)))
  • moonster
    Van hozzá szilicon védő :)
  • Midas
    vegen mar kabatot is lehet neki venni mint a kiskutyakhoz :D
    Ez az egész arra jó hogy ugye a wii tápját terheli az hogy ilyen elektromos lökéseket kap,és ez a hosszabító megakadályozza ezeket a lökéseket,így sokkal hosszab lesz a wii élete!
  • moonster
    A Belkin Surgemaster egy túlfeszültségvédő-vel ellátott hosszabbítós elosztó.
    Némelyik tartalmaz szünetmentes áramforrást is. (UPS)
  • Dani8
    Bencő ezt az elektromos lökéses cuccost légyszi fejtsd ki bővebben mert érdekelne mi ez.:o Köszi:)
  • Dani8
    Nehezebb Wiire játékot portolni mint más konzolokra? Lehetséges hogy azért van soknak gyengébb grafikája mint amit a Wii ki tudna használni, mert az átportolás 'lefárasztja' a csapatot és azután már nem foglalkoznak azzal hogy jobb grafikát csináljanak?
    Mondjuk jobban átgondolva ha pl. xbox 360ra is kiadják akkor lebutítani a grafikát már nem lehet túl nehéz...
  • zola2000
    Ja bocsánat, most nézem, hogy a muscle march csak 2010ben jelenik meg európában, de a onechambara már megvan.
  • zola2000
    Szerintetek melyik a legjobb 2009es játék wiire, a: Onechambara: Bikini Zombie Slayers

Hot chick hate zombies, NAGYON KOMOLY!

vagy a muscle march?
  • Sephi
    Mind a ketto benne van a E3 listaban es nagyon azt fontolgatjak, hogy akkor lesznek csak bemutatva.
    Helló tavaly nyáron kaptam kb. 1 éves,felszereltség az az mint a simának csak annyi a különbség hogy adok mellé 1 gamecube joy-t.
    Igen azt úgy értem,van benne 1 wiikey 1 chip+softmodoltam így visz mindent.Meg van rajta gecko-s channel így lejátsza az ntsc,usa régiós gémeket is:).Opera telepítve.Több mint 30 játék,1 része sony dvd-n van másik része maxel dvd-n és amikor ki lett chipelve a wii kaptam ajándékba havertól papírtokos játékokat azok memorexek,de azokat nem használtam sokat.Fél éve vettem a géphez meg a wiihez 1 Belkin SurgeMastert,ezt nem adom mellé csak mondom hogy azóta kímélve van a táp az elketromos lökésektől vagy hogy mondják azt.
    Nagyjából ennyi,amm ha közel laksz elviszem.
  • muki777
    Engem lehet érdekelne. Milyen idős a gép? Milyen tartozékokat adsz hozzá?
    A mindenevő alatt azt érted, hogy "minden" játékot visz?
  • Anubys
    10 Feb 2010 - Super Mario Galaxy 2 (Wii)
    Dragonology (Wii) - Q1 2010

szerintük...
    call of duty 5,red stell és az összes naruto játék ami wiire készült,beleértve az ntsc-s verziókat is:)Na meg a bleach,dragon ball 3,need for speed undercover,resident evil 4,fifa 2010,pro evulotion soccer 2009:)
  • moonster
    Én most az EA active-ot vettem elő és végigcsinálok egy 30 napos challenge-et.
    Rettenetesen megizzaszt. Jobb most szobában futkorászni, int hóban fagyban seggreülni :)
    Bencő: Te mivel játszottál, ami tényleg tetszett?
    jah vagy 2 hónapja nem írtam ide de mind1:D
    És jó micimackózást
  • kisgabo
    szerintem is add el, úgysincs jó játék.

nomeg, legalább nem rontod itt tovább a levegőt.
  • Sephi
    Dragonology es SMG2-ot majd 2010 vegen emlegesd. (lehet hamarabb :D)
    jah meg fele nem érdekel, és amúgyis csak késöbb jönnek ki ezek
  • Anubys
    Meg Silent Hill, meg No More Heroes 2, meg Tatsunuko VS Capcom, meg Super Mario Galaxy 2, meg Calling, meg Red Steel 2, meg Dragonology, meg Monster Hunter 3... végülis csupa szarszág, meg Micimackó.... :)
    Mostanában nem jön ki rá semmi értelmes csak ilyen szarok mint például micimackó....
  • kisgabo
    megunta. mondjuk én se kapcsolta be 2 hónapja, de nem adom el.

most gameboy micrózom...
  • moonster
    Hh eladod Bencő?
    Az én wii-m is eladó,mindenevő érdeklődni itt vagy [email protected]
    Szintén 50
  • c3124c
    üdv, Eladó a wii-m,50k, [email protected]
  • babaada
    A programok megvannak, nem ismeri fel az usb-t.
    Ha azt az USB-s progit akarom rátenni SD kártyáról vagy usb-ről, akkor nem látja a progit.
    Néztem már ezt az oldalt de nem találtam erre választ! :(
  • öregharcsa
    az előző hsz tartalmaz egy linket...ott minden le van írva..
  • babaada
    Sziasztok!

A wii-n hol tudom megnézni a pendrive-on lévő játékokat vagy a külső vinyós játékokat?
    Olyan mintha nem ismérné fel.
    Az SD kártyáról a képeket megtudom nézni, de a játékokat, programokat azon sem mutatja.
    Mi lehet a baj, vagy hogyan csináljam?
    A mariohoz szeretném rátenni a progikat.

Köszi előre is.
  • moonster
    Ami az alap csomagban van: gép, táp, tv tetejére való érzékelő, 1db wiimote, 1db nunchuk + 1 játék(wii Sport)
    Mivel én is gyerkőcnek vettem főleg, meg mert partykonzol, így mindenképpen beruháztam még egy wiimote+nunchuk párosba, majd vettem az egyikhez egy motion+ t is, de vennem kell mégegyet :)
    Amit érdemes még venni, az egy jó minőségű csuklópánt, mert azt nem adnak a külön vásárolt wiimote-hoz.
    Ha veszel motion+ t, akkor ahhoz jár új, hosszabb jacket, h beleférjen a motion+ is, így ara nem kell beruházni.

a wiihungary oldalon találsz a backup lemezek futtatásához segítséget.

Sportkiegészítőt meg hasonlókat nem vettem (teniszütő, golfütő...), mert csak a wiimote-ra kell húzni, és mivel nem rögzül, hanem csak szorul, így frankón lelehet zúzni vele a tévét.
  • Bendzsi6262
    Lehet már kapni tudomásom szerint dupla irányítópárral és motion plus-al.
    A warezes kérdésedre pedig szerintem megtalálod a választ google-al, de lehet egyébként.
  • muki777
    Sziasztok! Most tervezek beruházni egy wii-be csak túl sok infót nem tudok róla, ezért gondoltam utánajárok picit!
    Az alap tartozékokon kívül amik járnak a konzolhoz, be kell még ruházni vmibe (gondolok itt pl. arra, hogy ps-eknél egy controller jár)?
    Illetve lehet wii-vel is írott játékokkal játszani, ha igen hogyan chippelni kell, v. soft mod (mint Ps-nél), ill mibe kerül egy ilyen megoldás?
    Köszi!
  • moonster

• carbo
    Sziasztok!

Neogamma-val kapcsolatban szeretnék segítséget kérni .

Köszi előre is.
  • Sephi
    Sziasztok!

Keresek Nintendo Wii-t megvetelere. Nem kell uj legyen de agyon hasznalt sem. Extrak johetnek.

Ha van valakinek elado az jelezze privibe plz.

Koszi
  • feri0325
    thx :D van ám:D
  • moonster
    feri: sztem ne vegyél akksit, csak sima tölthető AA-s elemeket (akksik azok is), de másba is jók.
    Lehet, h van is otthon olyan Neked is.