Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psp re emlékeztet 😛
Basszus ez a gt pro valami qrva szar! Azé ez kb NFS 2-3 szinten van. Excite truck már valamivel jobb, de a por az eléggé trágya. Hááát a Wiinek úgy látom, nem ez az autós stílus az erõssége. Ezekhez a red steel kész csoda. Remélem, nem csak ennyit tud ez a gép.
Töltsük le az internetet!
Sose vettem részt ezekben, és nem is fogok... C64 óta csak PC-m volt és sosem akartam konzolt, mert amikkel játszani akartam, azt megtaláltam PC-n... A WII az elsõ olyan, ami tényleg más, ezért fogok venni (na meg az asszony is akarja erõsen 😊) és legalább ezzel mozoghatunk!
DB
DB
A ti kung-futok nem erős!
hat ezaz.. siman lehetett volna neki valaszolni mar orakkal ezelott .. masik forumokban de mindenki baszott valaszolni neki... ezert irogat mindenhova.. gondolhatjatok milyen szar lehet neki hogy otthon ul ps2 vel es baszik latszani a kepernyo mert ntsc a gep.. de mindenki baszik segiteni..dejo lehet.. erre meg jol le is ugatja mindenki
gt protol sokat vartam.. remenykedtem hogy fasza iranyitas lesz meg minden.. nahdehogy nintendo 64 grafika................. ennel a dreamcast is szebbet tudott!!!!
pont mint a Konzol vs Pc háborúról.
nekem mindegyikhez volt szerencsém.egyedül a pc-s játékokra nem ál rá a kezem.
nekem mindegyikhez volt szerencsém.egyedül a pc-s játékokra nem ál rá a kezem.
Ja, hogy ismét ON legyek: elõrehozták egy héttel a megrendelt wii-m várható leszállítási dátumát - így már csak Január 22 😊 😞
DB
DB
Nyilván nem tudott (az egyébként teljesen idióta és gyerekes) konzol vs. konzol háborús állapotokról....
DB
DB
bazz, nem híok cigányesküvõre skinheadzenekart, mert nem odaillõ... ezt õ is tudhatta volna. nem kell ehhez fórumszabályzat.
...vágod?
noob- de lehetett volna normálisan is reagálni neki - bár az nem divat errefelé 😊
Volt olyan topic ahol pl. segítettek neki. Nyilván hülyeséget csinált, de nem tudta, hogy tilos...
DB
Volt olyan topic ahol pl. segítettek neki. Nyilván hülyeséget csinált, de nem tudta, hogy tilos...
DB
evikec22 Regisztráció idõpontja: 2006. 12. 01.
és már 4 büntije van.
nem rossz. <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#help>#help>
és már 4 büntije van.
nem rossz. <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#help>#help>
Sima közgáz: Angliában több tízezer Wii-t adnak el, ott van TV reklám. Londonban voltam tavaly tavasszal, az összes busz oldalán GTA: San Andreas reklám volt.
A Magyarországon várhatóan eladandó pár ezer wii teljes bevétele sem fedezné egy gyengébb TV-reklám költségeit (nemhogy a profitjuk....)
Tampont/mósoport/csokit/borotvát stb az emberek millió vesznek mindenhol - az FMCG szektor az egyetlen akinek a TV-reklám bármikor, bárhol megéri 😊
DB
A Magyarországon várhatóan eladandó pár ezer wii teljes bevétele sem fedezné egy gyengébb TV-reklám költségeit (nemhogy a profitjuk....)
Tampont/mósoport/csokit/borotvát stb az emberek millió vesznek mindenhol - az FMCG szektor az egyetlen akinek a TV-reklám bármikor, bárhol megéri 😊
DB
sztem igen,mármint a mosoporok,tamponok,vizelési gondok reklámai,ezek mint tulzás és felfujt dolgok,holott sztem aki használ ilyeneket,már rég tudja mit vesz,mihez szokott,bevált.
azt savallom hogy egyik magyar csatornán nem látni egy ps3,wii,xbox360 reklámot se,és sose volt ps2 se xbox se semmilyen ilyen reklám.
de ha ágybavizelési gondjai vannak valakinek az egybõl talál magának a reklámba magának tutit.
azt savallom hogy egyik magyar csatornán nem látni egy ps3,wii,xbox360 reklámot se,és sose volt ps2 se xbox se semmilyen ilyen reklám.
de ha ágybavizelési gondjai vannak valakinek az egybõl talál magának a reklámba magának tutit.
Nem f@sz, csak sosem fórumozott még (itt meg nem a legtürelmesebb emberekre lelt 😊) amúgy meg szerintem nõnemû 😊 a stílusból...
DB
DB
Érdemes kicsit utánanézni a fórumok szabályzatának, mielõtt hülyeséget csinálunk. Ha meg már megtettük és a fejünkre koppintanak érte, legalább ne legyünk agresszívak... érted😊
DB
DB
Nem fújták fel - csináltak egy valóban forradalmi dolgot, ami a médiának is tetszik, õk megírták, mi meg tudunk róla. Emellett reklámozzák is rendesen, persze - de ilyen alapon akkor az összes mosóport, intimbetétet stb. is csak "felfújják" tán? 😊
DB
DB
az elsõ a nevébõl itélve kamion verseny lehet,ez nem az volt azt láttam,ugyhogy akkor a gt proval játszhattam.
akkor a boltosok a balfaszok,vagy akik kiszállították nekik hogy nem a legszebb játékukkal reklámozzák a gépet.
az már messzirõl feltünne az embernek.itt sajna ahogy bementem a boltba és megláttam hogy valamit körbeálnak jó páran,na mondom ott a wii,odamentem és azt látom hogy egy 360-on nyomják a fifát,a másikon meg a LOTR játékot,az a szegény wii meg ott szomorkodott magában.
komolyan nem játszott vele senki,aztán vettem a kezembe az extra irányítót és kóstolgattam.
akkor a boltosok a balfaszok,vagy akik kiszállították nekik hogy nem a legszebb játékukkal reklámozzák a gépet.
az már messzirõl feltünne az embernek.itt sajna ahogy bementem a boltba és megláttam hogy valamit körbeálnak jó páran,na mondom ott a wii,odamentem és azt látom hogy egy 360-on nyomják a fifát,a másikon meg a LOTR játékot,az a szegény wii meg ott szomorkodott magában.
komolyan nem játszott vele senki,aztán vettem a kezembe az extra irányítót és kóstolgattam.
látom jotettedet megadjánékozták egy 4 db büntipontal, szánalmas vagy, nem ekrestél ráa ps2 es topikra?
néha mi is offolunk de mi a wii témátol mint pl, leszarozza vki a wiit és kitér más témára, de te egybõl jösz a hülyeségeddel hogy lehet-e ezt meg azt,
néha mi is offolunk de mi a wii témátol mint pl, leszarozza vki a wiit és kitér más témára, de te egybõl jösz a hülyeségeddel hogy lehet-e ezt meg azt,
Hát ha mi nem fogjuk, akkor majd megmondják a modok. Valamelyikbõl majd értesz.
Papesz
Beírta.
Papesz
Nem vagyok beszabályozva. Csak egyszerüen ebben a topikban senki nem kiváncsi a bajodra. Szerintem ha az ati kártyámmal baj van nem fogok az nvidia kártyák topikjába irogatni. De ilyan alapon akár az összes topikba beirhatod a bajod mert hátha van ott egy ps2 user 😊
kurva szádat má ps3 topikba is beirtm takarodj inenn, tanuj olvasni, irni tuvv de olvasni nem ez Wiii topik köze sincs a sony céghez
tudsz olvasni? szerintem nem. topik címe: Nintendo Wii.
ez kb olyan, mintha egy nyolcemeletesre mondanád, hogy vályogház. persze, van nála nagyobb épület is, de azért nem is kicsi...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
de annak sicns értelme hogy pálcika emebrt mozgatod öszevissza
hiába nézed a tájakat meg a grafikát, mert itt nem az a lényeg. ha neked ezek az elsõdleges dolgok, akkor ne vegyél Wiit, mert csak pénzkidobás lenne.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"egy autos jatek"
ehh miert van az hogy ha en beallok egy ps3 ele akkor tudom hogy mi a szarral jatszom????????
nemtom hogy az excite truckal nyomtad vagy a gt proval........
mindket jatek uberfosadek.. ne akard ezekbol levonni azokat a kovetkezteteseket hogy szar a wiii......
a ridge racer7 tiszta bugos az iranyitasa kb a cruisin USA val egyenlo N64 rol.. megse mondja azt senki hogy fika a gep............
ehh miert van az hogy ha en beallok egy ps3 ele akkor tudom hogy mi a szarral jatszom????????
nemtom hogy az excite truckal nyomtad vagy a gt proval........
mindket jatek uberfosadek.. ne akard ezekbol levonni azokat a kovetkezteteseket hogy szar a wiii......
a ridge racer7 tiszta bugos az iranyitasa kb a cruisin USA val egyenlo N64 rol.. megse mondja azt senki hogy fika a gep............
szerintem fele annyira nem szep de mindegy😄 amugy a dojo-s kulso resz is kb egy 6 eves pc-n futo hitman grafikajaval bir......
na ezt a két játékot is kivesézték már a gameone csatin és ettõl se voltam elájulva,üresek a tájak,sötét minden.semmi különleges benne.
amúgy meg nem vagyok olyan hogy csak egy valamiben hiszek,mindent kipróbálok és kipróbáltam.
kb.15 éve konzolos vagyok és az összes eddig kapható konzol nekem volt.
nintendo,snes,segamastersystem,megadrive,ps,ps2,xbox,360 és mindben volt valami amiért megvettem.mielõtt azt hinnétek hogy xbox vagy ps2 buzi vagyok,nem vagyok.
ez is jó azzal a sajátos irányításával,csak azt párosítani kéne egy gyönyörû játékkal és felvághatna a wii is mint meg akinek az van,mint a 360-as tulajok a gears-re ennyi.
amúgy meg nem vagyok olyan hogy csak egy valamiben hiszek,mindent kipróbálok és kipróbáltam.
kb.15 éve konzolos vagyok és az összes eddig kapható konzol nekem volt.
nintendo,snes,segamastersystem,megadrive,ps,ps2,xbox,360 és mindben volt valami amiért megvettem.mielõtt azt hinnétek hogy xbox vagy ps2 buzi vagyok,nem vagyok.
ez is jó azzal a sajátos irányításával,csak azt párosítani kéne egy gyönyörû játékkal és felvághatna a wii is mint meg akinek az van,mint a 360-as tulajok a gears-re ennyi.
Akkor ez is rendben. Csak azért gondoltam, mert eddig úgy láttam a videókban, hogy sokat bénáznak. Én még sajnos nem tudtam kipróbálni, így azt se tudom, hogy milyen ez az egész, de reméle, hogy minnél hamarabb alkalmam lesz kipróbálni egy ilyen masinát.
"Nehéz leeht egyszerre mozogni és hadonászni,..."
Szerintem nem nehezebb bal kézzel a joyt nyomkodni és jobbal célozni (vagy fordítva), mint Billentyûzet + egér verzióban. Csak pöttyet feelingesebb 😊
Szerintem nem nehezebb bal kézzel a joyt nyomkodni és jobbal célozni (vagy fordítva), mint Billentyûzet + egér verzióban. Csak pöttyet feelingesebb 😊
Ebben tényleg tévedsz. Számomra eddig ez az irányítás fekszik legjobban FPS-ek terén.
Zola: nekem is pl. a Fable ugrott be, ami nem csúnya játék, és a fényeffektek teljes egészében olyanok, mint abban.
Zola: nekem is pl. a Fable ugrott be, ami nem csúnya játék, és a fényeffektek teljes egészében olyanok, mint abban.
De szerintem ha a nintendo nem akar veszteséget, akkor is lehetnének a gépei null szaldosok, vagy csak minimális nyereséggel árulják ne ilyen túl magassal. Persze ez azért van mert akinek ez kell az vagy megveszi ennyiért is, vagy megvárja míg olcsóbb lesz (és lesz rá csip, mint én)
A
Wii játékélménye jó, de úgy veszem észre (remélem tévedek), hogy pl FPSnél eléggé macerás az irányítás. Nehéz leeht egyszerre mozogni és hadonászni, hogy nézelõdni. Amúgy ha belegondolunk leeht, hogy gyenge meg miden, de tényleg rohadtul kicsi és azért ilyen méretnél nem baj, ha a grafika nem túl szép, de szeritnem elviselhetõ. Ha nem hegyesek a modellek és nem mosottak a textúrák, tökéletes.
Én csak annyit mondok, hogy most néztem meg az új zeldat (gc) olyan mint a legszebb xbox játékok egyike (nem rosszabb a grafikája mint a fable) a wii jobb graf mint a gamecube.
A
Szerintem divat lett szidni a Wii-t. A baj az hogy eddig ez a legsikeresebb mindegyik kozul. De nem baj szidjatok kis hulyek 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Neked meg nem tudom mikor múlik el a feltûnési viszketegséged.Muszáj mindenhol magyaráznod?Senki nem anyázott, még csak közel sem állt hozzá.Ezt nyugodtan törölheted egyébként, mert off.
Okéság van, ezt én értem, de sajna elég sok ilyen egyén járogatott ide, még kevesebb mondanivalóval, és ,ég élesebb nyelvvel, és már tele a tökéletesen fényes bakancsunk (nekem legalábbis) a "grafikanélkülnemjóeegyjátékcsakegyfos"-gondolkodású egyénekkel. biztos vagyok benne továbbá, ha nem az autós játékot próbáltad volna (amelyeket modnjuk én sem értek, hogy minek Wii-re..), kicsit más lenne a véleményed. Ha van rá alkalmad, kukkants rá a Zeldára, meg a Metroidra, mert ezek még egyáltalán nem lerágott csonatok, hiszen eddig minddegyik epizód tudott valami újat felmutatni!
...vágod?