Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

carterx
<#nyes><#nyes> sz@r PC mi?

carterx
na lépek és betolok egy gesztenyés rudit a képembe aztán nyomok 1 óra szunyát és zúzok melózni <#falbav>

JÓ ÉJT NEKTEK

Beast Machine
jóvannacsakxaraszóközöm.

...vágod?

carterx
ja ok,kiskubizam,semmi baj,azt hittétek én is olyan evickélõs fajta vok mi??

carterx
micsodaa?? lassaban vazze

carterx
<#eplus2><#eplus2> majd azt mondjuk gameboy képek

Beast Machine
jóvanbocsikacsakmárszarokazidegeim...<#shakehead><#nemtudom>

...vágod?

carterx
hát igen,és hogy rámförmedtetek délután ahogy elmondtam a tapasztalataim wazze.a <#kocsog> boltosok hibájából

KILLER2
Ismerõsöm kapott 28at 28adik szülinapjára 😄
Én pont most ettem meg egy óriás túró rudit.
Amúgy nem azér mondom, de a toplistán 5.ek vagyunk. Legalább népszerûsítjük a Wiit, csak meg ne lássák a képeket.

Töltsük le az internetet!

Beast Machine
eehhh... ésakkor még a mélyen tisztelt vevõ a látottakból szûrjön le véleményt!! Nem csoda hogy úgy vélekedsz, ahogy...

...vágod?

carterx
turorudi? úristen,nincsen?
épp tegnap vettem a metroba 30darab gesztenyéset és gesztenyés meggyeset,a két kedvenc turorudim,tele a hûtõ ajtó,ha kinyitom potyog kifelé

carterx
hát akkor ebben ki volt iktatva a vibra mer megse nyekkent,vagy már az én kezem jobban remeg és attól nem éreztem azt

DonnieBrasco
Sehogy. Már megvan a kompjegy haza... (komoly!) 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Beast Machine
szerinted miért jön haza😛

...vágod?

KILLER2
XBOX 360 is azzal csinálja? Nem ismerem , hogy ezeket hogy oldják meg, de én eddig csak telefonban találkoztam bluetoothal.

carterx
<#boxer><#boxer><#boxer>
2 napja eszem a kakaspaprikást,már unom,de szerencsére hétvégén narancsos kacsa lesz,már nagyon várom.gondolok rád vazze
<#beka3>

KILLER2
Nincs túró rudi? Hogy birod ki te szerencsétlen? xD

Beast Machine
mert infrán keresztül kicsit cinkes lett volna, a kábel hátrányai meg ismertek...

...vágod?

Beast Machine
rezegez, figyeloda! lehet, hogy optionsba ki lehet kapcsolni?

...vágod?

KILLER2
Amúgy hogy jött az ötlet, hogy a távirányító bluetoothon komunikáljon a géppel?

DonnieBrasco
Szemét😊 (az utolsó mondatodért...)
Nincs túró rudi se, valamin sós kisperec, tejföl és rendes túró se.
Szerencsétlenek 😞

DB

CSOCSO
???????? dehiszenhat rezeg! vagy az eu verziobol kihagytak?😄
Beast Machine
van benne rezgés...

...vágod?

carterx
nektek nem hiányzik az irányítóból a rezgõ funkció?
nekem marhára,fõleg az fps és az autós gémekben már hozzászoktam,az is marhára feldob egy játékot,sztem

CSOCSO
igy van.. nahde az egy nagyon sok eves gep. nem is emlexem mikor jott ki a dc... 98??

es meg igy is szebb mint a gt pro
Beast Machine
OK. Ezt elkúrták. Nem kicsit, nagyon! Majd lesz másik! Az jobb lesz! Nyugivammá!

És aki ezért nem akar Wii-t venni, annak azt üzenem, hogy NYETENYEE!!!

...vágod?

CSOCSO
aki megorul attol hogy a sensor bar zsinorja rovid

vagy csak szimplan van zsinorja😄
carterx
<#nevetes1><#nevetes1> de gonosz vagy,miket nem mondasz
azér egy gamegear-t megközelített <#nyes><#nyes>

KILLER2
Alsó kép még elmegy, de a fa ott is gyalázatos.

carterx
a biztonsági õrökröl meg annyit hogy hiába van 1000 kamera meg õrök,stb,a multkor simán megborotválkoztam egy 60 ezer forintos baszom jófajta villanyborotvával a sorok közt álva aztán meg sima pofával kimentem a boltból,le is merült az aksija a gépnek,aztán átmentem a tescoba arcszeszér mer qurvára égett a képem

CSOCSO
mindenkeppen a programozok hibaja.. de ez nem mentseg amit irtal.. ha az excite truckot meg birtak csinalni olyanra akkor ezek is meg csinalhattak volna a gt prot emeszthetore.. de nem......... n64 grafikat csinaltak es ez fajdalmasan szar!!

tudom tudom.. ne vegyuk meg.. dehat bazz... ppont az innovaciohoz tartozott hogy autokat iranyitsunk az erzekelos joy al... jo tudom van nfs.. azt pont tok jol lehet iranyitani.. es ugy nez ki ahogy.. de akkor is.. es ilyet kitenni egy kioskba????????????????

nekem excite truckot raktak ki.. az se pite.. nem hittem el mikor azt mondtak hogy nem tehetnek ki mast jatekot.. ez a szabaly... szabaly???????????????? le akarjak jaratni a nintendot baze?
carterx
én a szegediröl beszélek,de ezekszerint ezek egyformák,én se vagyok oda a kiszolgálástól.

carterx
ebben is van valami mert még nem igazán tudják a gép képességeit,ez mindig is így volt minden konzolnál,egyre jobbak lettek a gémek idõvel

carterx
azér csodálkoztam az elõbb hogy azt irtad hogy tolódik a wii-d.
itt a media marktba sztem ma is kaptam volna,nem tudtam hogy ott igy viszik mint a cukrot.
gondolom hiányzik a jó kis töltött káposzta meg a csirkepörkölt nokedlivel mi?<#guluszem1> így járnak a szemeid érte

DonnieBrasco
NEM ezzel kell nyomni, akkor meg nem mindegy? Sportolni kell meg Zeldázni 😊

DB

KILLER2
De hát hogy lehet ilyet piacra dobni? Hogy nem ég le a pofájukról a bõr! Itt reklánozzák a Wiit, hogy fú de jó, erre egy ilyet van pofájuk megcsinálni rá? Nekem elõször valami GBA játék jutott róla eszembe.

DonnieBrasco
pontosan ezért (is) veszem meg 😊 én is gyarapodom sajna körméretben, meg asszony is.. 😛 jó lesz megelõzésre 😊
Mediamarkt: a leggázabb szenny bolt, a legparasztabb eladókkal (legalábbis a West Endben levõvel csak rossz tapasztalataim voltak!)

DB

Beast Machine
szerintem ez leginkább a programmerek hibája, ki lehet ennél 5x szebbet is hozni, csak nem mertek az urak. "mert mi van, ha becsõdöl a gép?" - gondolták, így nem igazán fektettek bele nagy energiát. De ennél már csak jobb lesz, én ezt mondom továbbra is!!!

...vágod?

DonnieBrasco
(off: azért itt se minden kolbász... jól fizetnek de k... drága az élet, ha normálisan akar élni az ember, akkor nem takarít meg semmit. Az idõjárás is borzalmas, kibírhatatlanul szar, meg a kaják nagy része is... másfél év után kezd elegem lenni, tavasszal megyünk is haza 😊

Már csak azért is szarabb itt, mert pl. wii-hez is sokkal nehezebb hozzájutni, mint otthon 😊

DB

CSOCSO
hat igen.... orulhet a wii ha egy DC grafikat megkozelito autos jatekot ki tud preselni magabol...

vagy ugy is mondhatnank hogy a wii gt proja majdnem olyan szep mint a DC egyik jateka.. LOL....
carterx
na akkor ilyet veszek,nem lépcsõzõ gépet,olcsóbb is és közbe játszok is a fogyás mellett

carterx
media markt basszus,nem kis csemege bolt

carterx
azt tényleg sajnálhatod,mondjuk néha már nekem is fárasztó.
de fogyókúrának megteszi,jobb mint a futás.
hú de szar neked,mármint az idõjárás miatt,amúgy meg irígyellek vazze.

Beast Machine
abbiztos, én 12 kilós bõrkabátomban próbáltamki a Wii tennist és 5 perc után izzadtam, mint a lóóó... de megérte!!!!!😄D

...vágod?

DonnieBrasco
Béna a boltos, van ilyen 😊

DB

carterx
nahát erõl beszéltem,erõl a minõségrõl,ha valaki ezzel ismeri meg a wii-t az az életbe nem vesz az tuti,nem egy elõnyös reklám a gépnek.

DonnieBrasco
Sajnos itt ahol élünk (Írországban) nincs olyan, hogy meleg szoba 😞( kimenni meg az év 10 hónapjában nem lehet, mert esik.
Azt a másik sportot pedig sajna már nem tudom minden nap órákig ûzni 😊))vagy 😞(( pedig nem lenne rossz 😛

DB

KILLER2
Lehet, de azért ez tényleg borzalmas. Ilyennel nem kéne mutatkozni.

carterx
az tuti,mást se.
te tudod,ha már a másik mozgást unjátok(tudod mire gondolok)
néha nem árt egy kis ujítás,félmeztelen teniszezés vagy éppen golf tangában a jó meleg szobában,ilyenkor nincs is jobb

DonnieBrasco
Autós játékot wheel-lel kell nyomni 😊 nem wii kontrollerrel. Szerintem csak azért van wii-ra, hogy "ilyen is legyen"...

DB