Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Ki kéne végre írni a bannerba (ha lenne), hogy grafbuziknak kerülendõ...
CarterX, olvass vissza picit, semmi újat nem mondtál.Senki nem a grafért veszi a wii-t.Ráadásul GoW-al jössz?3-4 óra játékidõvel? 😊 Nevetséges.
DS sem a grafikával üt, hanem a JÁTÉKÉLMÉNNYEL (nem véletlenül nagy betûvel), ha ezt nem tudod elfogadni, mert csak agyatlan hentelõs játékokat meg csilli-villi autós játékokat kedvelsz akkor nem itt a helyed.Amíg nem érzed át az ilyen dolgokat addig csak olvass köszi. 😊

Beast Machine
kattints rá... nekem elkezdi letölteni...

...vágod?

igazad van, nem nyalni kel a nintendot hogy ide ude jo, nekem csak 1 játék van hozzá az amit attak hozzá tecceni teccik, de én yoan elven avgyok a nintendo a ps2 es eye toybol vették az egész ötletet, na mind1

carterx
bocs transzformersz ha megsértettelek,de szabad vélemény nyilvánítás és szólás szabadság van tudtommal és ez egy fórum,azon belöl a wii topic és én eröl beszéltem,nem pedig nagyanyám libáiról akik kint fáznak a tanyán.ugyhogy neked psssszt.
vagy mondj valami hasznosat!!

carterx
a #2090 hsz-ban az a RS demó az jónak tûnik valóban.
dehát hol van?

Beast Machine
pssszt.... szépen csendben tesséxépen elszkeccselni, mert senkit nem érdekelsz... köszíííí...

...vágod?

Seth
hát a bemutató játékválasztás sem volt igazán nyerõ, egy red steel vagy zelda jobb lett volna, lehet másképp álnál hozzá. Autósnál csak jobbra balra,elõre hátra döntöd az irányítót, említett játékokban azért nagyobb az interakció

PSN ID.: Beegabor

carterx
igen ez így van,de elõtte ki kell próbálni hogy megtapasztalja az ember.
az árával és az irányítóval próbálják terjeszteni.
ilyen grafika és játék már évek óta van ps2-n vagy xbox-on.

Sir Quno Jedi
Ha anyázás lesz, bezárom a topic-ot egy idõre! 😄 (karácsonyi ajándék ez tõlem, nektek)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

KILLER2
Wii nem rossz, de én is kiábrándultam most, hogy elolvastam róla a leírást, hogy mi milyen erõs benne. Hááát, ez trágya. Ramélem a Nintendo legközelebb nem az olcsóságra törekszik, hanem ötvözi a mai konzolok képességeit és az irányító extráit és egy világraszólót alkot. Én azért veszek, már csak a Metroid miatt is, meg azért ez a Red Steel is tetszik, de ez inkább olyan mint a DS, ügyességi játékokra nem rossz, de amihez már grafika is kéne, azt bukta.

Töltsük le az internetet!

Szerintem ne vegyél Wii-t! <#vigyor1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

carterx
tegnap volt szerencsém kiprobálni a media marktban,épp egy autós játék volt benne,és nem csalódtam benne.ezt vártam,nulla az egész.
a grafika kiábrándító volt,ahogy szemböl megjelent 1-2 autó attól belassult az enyém.azzal az extra irányítóval meg képtelen voltam normálisan menni,gondolok itt hirtelen kanyarokra,elõzésekre.képtelenség ezeket csinálni vele.
nekem ennyi elég is volt a wii-bõl.
különleges az irányító cucca,de ez nem minden,ilyen grafikájú konzol és pc játékok mellet nem elhanygolandó szempont a wii játékok grafikája se sztem.nemtudom nézi e valaki közületek a storytv-n a gamertv mûsort amiben hetente a legfrissebb játékokról és konzolokról láthatók a dolgok,na ott is elég sokat látok róla meg a GameOne csatornán a mûholdvevõn.hát egy valamirevaló szép játékot nem láttam még.
ezt a gépet max az irányító különlegessége miatt lehet eladni.
a grafika az fika.
na de hátha majd ezekbõl tanulnak a program készítõk és beleadnak apait anyait hogy elõrukkoljanak valami progival is amire felvághat a nintendó.
itt nem a mario-ra és a zeldára gondolok mert ezek már 10000x lerágott csontok.kijött a wii és semmi ütõs játék.
kijött a 360 ott a gears of war mellé.
vagy ez is egy kapkodás volt a karácsony közeledte miatt,most biztos sokan vesznek az ünnepre.

baggins
...vagy a Plus/4 VS. C64 (saját berkekbõl merítve). 😊))))
Jó ez nekünk? Lehet, hogy jó. Én sem tudom. Bár amíg kultúráltan megy a vita, ész érvekkel, addig semmi gond.

guardian hero
Hááát úgy én emlékszem, akkoriban pont a nintendósok jöttek folyton a tech. speccel, merthogy a SNES nagyobb palettából, több színt tudott megjeleníteni, stb... De elõtte meg a c-64 vs. spectrum harc ment, stb... mióta, világ a világ 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

baggins
Persze.
Addig is itt van a Wii-rõl alkotott bõvebb véleményem: LINK, akit érdekel, vesse rá magát.
Guardian: semmi bajom nincs a cikkel, csak sajna úgy vettem észre, hogy manapság mindenkit jobban foglalkoztat a dolog számszerû része, mint az, hogy szórakoztató-e a maga a konzol. Régen nem így volt. Megmagyaráztuk azzal, hogy "a SNES jobb, mert a MD egy sz@r". Változnak az idõk. 😄

Csinálsz a Red Steel eltérõ pályarészeirõl pár screenshotot, mert lentebb a videóban egy csomó olyan rész volt ami tök jól nézz ki, és egyik videóban vagy screenshoton se láttuk még. Kivéve persze akinek már megvan a game 😊

azért a Far Cry -ban jobb lehet hogy nem kell a Wiimote-ot a képernyõ szélére mozdítani hogy fordulj hanem a mozgással együtt mozog a kamera is mint a PC-nél.

guardian hero
Ha végigolvastad a cikket, láthatod, hogy az index egy csomó cikket megjelentett a Wii-rõl, azok közül ez az egy ilyen technikai jellegû (merthogy kell ilyen is). Viszont pl. egy másik cikkükben agyonhypolják a wii-t meg a wii sportszot.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

baggins
Kíváncsi vagyok, aki ezeket a mérnököknek való cikkeket írja, elgondolkozik-e azon, hogy miért is vesz vki konzolt (gy.k.: JÁTÉK és SZÓRAKOZÁS), és hogy egy szórakozni vágyó embert mennyire nem érdekel, hogy mi hány MHz-en ketyeg. <#nemtudom>

baggins
A fehér pötty nekem automatikusan ott volt. Szerintem kikapcsolni sem lehet.
Élménybeszámoló lesz, Wii ma, RS pedig holnap, ha a Jóisten is így akarja.
Csibe: nem, nem lassú, ráadásul a kurzor sebességét lehet állítani is (nekem mediumon van). Szerintem eddig ez a legjobb fps irányítási lehetõség, amit konzolhoz kitaláltak, de meg merem kockáztatni, hogy a PC-s bill+egér kombónál is jobb. Pl. amikor a bal kezed egyetlen mozdulatával tárazol, belököd az ajtókat, vagy felborítasz egy asztalt, na az valami überállat!!!

carterx
MINDEN AMIT TUDNI AKARSZ A Wii-RÕL

<#taps><#taps><#taps><#levele><#levele><#levele>

guardian hero
Hát sajnos a GC nem úgy fogyott, ahogy kellett volna... ne akard, hogy a Wii sorsa is ez legyen.

Általában a konzolokra igaz hogy nem a gép a biznisz, hanem a játék... de a Wii kivétel ^_^
A Nintendonak baromi nagy üzlet a Wii hardvere is. Pl. õk 199 dolláros nyitó árat akartak, de az amerikai kereskedõk rinyáltak hogy "nagyon kevés" és így lett 249 dollár az ára... A másik hogy valamelyik naffejû Nintendos ember (Reggie?) nyilatkozta, hogy 100 dolláros gépet akartak csinálni, dehát a fél gigányi flash megnyomja az árát és attól drága. Gyk fél gigányi flash uszkve 3000 forint, ha ÉN megyek be a boltba (pl pendrive, aminek extra költsége is van a szimpla flash-en kívül, doboz, müanyag ház, leírás, esetleg egy CD). Gondolom nekik akár 800 forintba is fájhat a flash ~_~
Ha Microsoft belekeveredik valamilyen árharcba, nem sok esélye lesz... de nem keveredik bele sajnos
nem is a gyártó árcsökkentésérõl beszéltem feltétlenül. az ajánlott kisker ár 249 euró, ami 255 Ft-tal számolva (253 a közép most) 63495 Ft. tehát elképzelhetõ, hogy olcsóbb helyeken 65-ért adják majd a közeljövõben.

kicsit még hadd kötekedjek, wikipedia GC cikkébõl:

Price history

North America

* US$199.99 (November 18, 2001, Launch Price)
* US$149.99 (May 13, 2002)

Akárhogy is nézem, ez kevesebb, mint fél év 😛

-the invisible-

QuippeR
egy éven belül megjelennek e-bayen a használt Wii-k, és akkor eljön majd az Olcsó J. levédett módszere alapján vásárlók ideje.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

guardian hero
Az esélyesebb, szerintem igen sokan el fogják adni az elsõ lelkesedés elmúlása után 😊

guardian hero
Ne hasonlítsunk már egy most rajtolt konzolt az 5 éves PS2-höz... majd 5 év múlva lesz Wii is 15-20e-ért, de egy éven belül egy gyártó sem szokott árat csökkenteni.

QuippeR
akkor majd veszünk használtan.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

dinomano
az a poen, hogy Kanizsan a TUSKÓ-ban még mindig 40-45körül van a PS2... :-P Az x360 meg 105e minimum... :-P Nagy lehuzóóó ez a TUSKÓ...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

60-ért már meggondolom én is... <#awink>

Lenti Red Steel videoban majdnem olyan jó a tengerpart, mint a Far Cry eredeti verziójában, ezek után tényleg nem értem a Wii-s Far Cry miért olyan ronda?

Erõs túlzás, van ahol még mindíg 60-70K egy PS2 vagy PSP, miközben megvehetõ sokkal kevesebbért is ...

Sephi
Masfel evig? Ne tulozzunk 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Nem akarok senkit elkeseríteni, de az X360 tavaly karácsony elõtt jelent meg, és azóta se ment le az ára. A Wii-é sem fog 1-másfél évig (max ha hirtelen durván erõsödik a forint 😊)

azért szerintem ez a kereslet a karácsonynak is betudható.. januártól a kereslet is lemegy, ennek megfelelõen az ára is.. bár szerintem sem drasztikusan. én 65 körülre saccolok, maximum 60.
mondjuk, azt is vegyük hozzá, hogy a legnagyobb pénz nem a gépben magában van, hanem a játékokban. tehát minnél több gép, annál több játékeladás = több pénz.

-the invisible-

A PS2 -nek is csak most ment le igazán az ára, hogy már közel van a PS3. Már láttam új gépet (szoftver nélkül) 30 ezerért is.
Amig ilyen nagy a kereslet a Wii -re, nem fog lemenni az ára, max. néhány ezer forintot.

dinomano
Olyan is tud velemenyt mondani grafrol talan, aki nem rendelkezik vele... A videokat nezve; kb. olyasmi grafja van eddig, mint a sima X-boxnak (vagyis szebb mint a PS2)... Kérdés, hogy milyenek lesznek a kesöbbi game-ek..valoszinü joval szebbek a launch-game-eknel; majd kiderül... :-P
Szerintem várj még gépvétellel, amig lemegy uj X ára; amugy is (gondolom jönnek kesöbbi verziok X-böl is - PS2-böl is van 1 rakat); elsö sorozatbol konzotl venni... Késöbb pakolnak bele több feature-t... :-P

Iranyitashoz majd hozzaszol az, akinek van... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

WOW
Sziasztok!Lenne pár kérdésem a Wii-vel kapcsolatba.Én igazából X-360-ast szerettem volna venni, mert a Ps3 szerintem túl drága.Ennyit nem vagyok hajlandó kiadni egy konzolért.Hiába a Blue-ray.Ha filmeket akarok nézniakkor malyd veszek egy normális lejátszót.A lényeg,hogy mióta láttam Wii videókat a géprõl tök bizonytalan lettem.Ez ényleg ekkora élmény?Nem lassú az irnyítás?Most az irányító reakció idejére gondolok.Vagy milyen a grafika?A Ps2 szintjét eléri?Nagyon megköszönném a válaszokat persze olyantól aki rendelkezik ezzel a konzollal.

Tegnap jaccottam COD3-at, tok jo, szoval mutizza hogy hova lossz, kicsit meg fura, hogy nem eger, hanem mutogatni kell, emg jol lefarad a kezed egy fel ora jaccas utan, de nagyon jo! Meg szokni kell, de van ra esley hogy jo, nem ugy mitna regi sima konzol kontrollereknel 😞
Tenyleg most akkor mit tud, netes vonalon a gep? Se news, se forecast, csak Shop az is inkabb csak angol modban... Nem ugy volt hogy lesz benne sima net browser?
Most olvastam a far cry tesztet az ign-en. Õk 4-t adtak rá eléggé lehúzták, hogy kaka a grafika. Utána olvastam readers review-kat is és a grafikára õk is azt írták, hogy tényleg rossz és, hogy nem is értik miért ilyen halál béna(red steel, meg zelda után, szóval jóval több van a gépben), de az irányítást mindenki isteníti. Azt nagyon eltalálták.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Nem is volt világpremier, elõször USA-ban, utána japánban, végül pedig európában - és azzal egyidõben nálunk is - volt a rajt. Ráadásul az USA-hoz képest az a 2 hét 3 ;-)
CSOCSO
az meg nem muxik
Sephi
Gyerekek? Nektek megy a weather es news channel?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egy kis élménybeszámoló, milyen így ezzel az irányítással egy fps?😊 egyébként h csináltad h a fehér pötty mutatja hogy hova célzol a controllerrel?
Végre egy cég a világhoz, Európához tartozónak vette Magyarországot, s a világpremier után 2 héttel itthon is debütált a masina... ( a box 1 éves magyarországi csúszása undorító volt...)
Szal emiatt grati a Nintendónak! elõször
Azután rögötn másodszor grati, mert a gép nagyon jó lett!
Harmadszor pedig példa nélküli a piacon ( a magyar viszonyok között), hogy egy ilyen tisztességes debüt mellett, HIÁNYCIKK a konzol!

Na ez a nem véletlen😊

Szerintem a ps3 folyamatos elhuzodása miatt és iszonyatosan magas ára miatt képtelenségnek tartom hogy ennél jobban kezdjen.
zola2000
"ez a konzol kezdett a legjobban európában" ez nálam azt jelenti, hogy jobban mint a ps2 2001ben. "A ds is jobban fogy" ekkora nintendo sikerre senki sem számított. Én azt mondom hogy a gépek sikerétõl függ hogy mennyire használják ki. Most a ps2 az alap, ezentúl lehet hogy a wii lesz (tehát egy játék elõször is wiin legyen jó, picit jobb grafikával, butított irányítással jelenik meg másra is (ha megjelenik másra xD)) Mondjuk el tudom képzelni hogy a ps3 még jobban kezd mint a wii, de nem kell emiatt megijedni, elvégre a psp is jobban kezdett mint a szintén rekorder ds, viszont a ds sikere tartósabb lett. Elõre szóltam hogy itt ugyanúgy lesz.

A

Csibe001
Tényleg egész pofás, de nem lassú mondjuk csatánál?Mert olyan nehézkesnek tûnik ahogy nézelõdsz, s csatában meg mozogni is kell..

Sephi
Hamarosan megjelennek a N ellenesek.

Elore kerlek titeket hogy ha esetleg valami faxfej beir valami roszat a Nintendorol akkor ne is vegyetek figyelembe mert csak rosszabb lesz.

😄