Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CarterX, olvass vissza picit, semmi újat nem mondtál.Senki nem a grafért veszi a wii-t.Ráadásul GoW-al jössz?3-4 óra játékidõvel? 😊 Nevetséges.
DS sem a grafikával üt, hanem a JÁTÉKÉLMÉNNYEL (nem véletlenül nagy betûvel), ha ezt nem tudod elfogadni, mert csak agyatlan hentelõs játékokat meg csilli-villi autós játékokat kedvelsz akkor nem itt a helyed.Amíg nem érzed át az ilyen dolgokat addig csak olvass köszi. 😊
vagy mondj valami hasznosat!!
...vágod?
PSN ID.: Beegabor
az árával és az irányítóval próbálják terjeszteni.
ilyen grafika és játék már évek óta van ps2-n vagy xbox-on.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Töltsük le az internetet!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
a grafika kiábrándító volt,ahogy szemböl megjelent 1-2 autó attól belassult az enyém.azzal az extra irányítóval meg képtelen voltam normálisan menni,gondolok itt hirtelen kanyarokra,elõzésekre.képtelenség ezeket csinálni vele.
nekem ennyi elég is volt a wii-bõl.
különleges az irányító cucca,de ez nem minden,ilyen grafikájú konzol és pc játékok mellet nem elhanygolandó szempont a wii játékok grafikája se sztem.nemtudom nézi e valaki közületek a storytv-n a gamertv mûsort amiben hetente a legfrissebb játékokról és konzolokról láthatók a dolgok,na ott is elég sokat látok róla meg a GameOne csatornán a mûholdvevõn.hát egy valamirevaló szép játékot nem láttam még.
ezt a gépet max az irányító különlegessége miatt lehet eladni.
a grafika az fika.
na de hátha majd ezekbõl tanulnak a program készítõk és beleadnak apait anyait hogy elõrukkoljanak valami progival is amire felvághat a nintendó.
itt nem a mario-ra és a zeldára gondolok mert ezek már 10000x lerágott csontok.kijött a wii és semmi ütõs játék.
kijött a 360 ott a gears of war mellé.
vagy ez is egy kapkodás volt a karácsony közeledte miatt,most biztos sokan vesznek az ünnepre.
Jó ez nekünk? Lehet, hogy jó. Én sem tudom. Bár amíg kultúráltan megy a vita, ész érvekkel, addig semmi gond.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Addig is itt van a Wii-rõl alkotott bõvebb véleményem: LINK, akit érdekel, vesse rá magát.
Guardian: semmi bajom nincs a cikkel, csak sajna úgy vettem észre, hogy manapság mindenkit jobban foglalkoztat a dolog számszerû része, mint az, hogy szórakoztató-e a maga a konzol. Régen nem így volt. Megmagyaráztuk azzal, hogy "a SNES jobb, mert a MD egy sz@r". Változnak az idõk. 😄
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Élménybeszámoló lesz, Wii ma, RS pedig holnap, ha a Jóisten is így akarja.
Csibe: nem, nem lassú, ráadásul a kurzor sebességét lehet állítani is (nekem mediumon van). Szerintem eddig ez a legjobb fps irányítási lehetõség, amit konzolhoz kitaláltak, de meg merem kockáztatni, hogy a PC-s bill+egér kombónál is jobb. Pl. amikor a bal kezed egyetlen mozdulatával tárazol, belököd az ajtókat, vagy felborítasz egy asztalt, na az valami überállat!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
A Nintendonak baromi nagy üzlet a Wii hardvere is. Pl. õk 199 dolláros nyitó árat akartak, de az amerikai kereskedõk rinyáltak hogy "nagyon kevés" és így lett 249 dollár az ára... A másik hogy valamelyik naffejû Nintendos ember (Reggie?) nyilatkozta, hogy 100 dolláros gépet akartak csinálni, dehát a fél gigányi flash megnyomja az árát és attól drága. Gyk fél gigányi flash uszkve 3000 forint, ha ÉN megyek be a boltba (pl pendrive, aminek extra költsége is van a szimpla flash-en kívül, doboz, müanyag ház, leírás, esetleg egy CD). Gondolom nekik akár 800 forintba is fájhat a flash ~_~
Ha Microsoft belekeveredik valamilyen árharcba, nem sok esélye lesz... de nem keveredik bele sajnos
kicsit még hadd kötekedjek, wikipedia GC cikkébõl:
Price history
North America
* US$199.99 (November 18, 2001, Launch Price)
* US$149.99 (May 13, 2002)
Akárhogy is nézem, ez kevesebb, mint fél év 😛
-the invisible-
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mondjuk, azt is vegyük hozzá, hogy a legnagyobb pénz nem a gépben magában van, hanem a játékokban. tehát minnél több gép, annál több játékeladás = több pénz.
-the invisible-
Amig ilyen nagy a kereslet a Wii -re, nem fog lemenni az ára, max. néhány ezer forintot.
Szerintem várj még gépvétellel, amig lemegy uj X ára; amugy is (gondolom jönnek kesöbbi verziok X-böl is - PS2-böl is van 1 rakat); elsö sorozatbol konzotl venni... Késöbb pakolnak bele több feature-t... :-P
Iranyitashoz majd hozzaszol az, akinek van... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szal emiatt grati a Nintendónak! elõször
Azután rögötn másodszor grati, mert a gép nagyon jó lett!
Harmadszor pedig példa nélküli a piacon ( a magyar viszonyok között), hogy egy ilyen tisztességes debüt mellett, HIÁNYCIKK a konzol!
Na ez a nem véletlen😊
A