Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
A gyertyás videó érdekes dolog, elsõre azt mondanám, hogy kamu. Viszont hülyeséget sem akarok állítani. Majd kipróbálom. Sõt, most próbálom ki😊
Sok sikert az olvasáshoz xD
Töltsük le az internetet!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Sokan azt hiszik hogy infra fuggo de nem az. A infra reszt csakis celzasnal kell hasznalni. a tobbi az mozgaserzekelovel megyen.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Töltsük le az internetet!
...vágod?
...vágod?
király,és ettél már? olyan mint a magyar turú?
aztán este eszembejutott hogy te nyomod az ír barna sört én meg a túrórudit,ki jár jobban
Különben is, autós játékkal nem konzolon akarok jáccani, legalábbis én. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
...vágod?