Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Bocs, hogy itt kérdezem meg, de talán járnak ide nagy Nintendósok és gyorsan választ kapok.
GBA SP-ben mûködnek a sima Gameboy játékok? Még sosem volt GBA-m és most egy meghirdetett Gameboy játékomat egy GBA tulaj venné meg.
Elõre is köszönöm a választ!

zola2000
De ha hagyományos elemmel 60 óra (általában úgy adják meg) sokkal több óra tartós elemmel. De a legjobb ha vesz az ember hozzá akku elemet+töltöt.

A

zola2000
Asszem 60 óráig bírja, valahol olvastam (90% hogy ebben a témában).

A

Kivéve hogy egy távirányítón nem ég folyamatosan 1 led, nem rezeg, meg nem ad hangot😊
Sephi
Faxba 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jah. Nem müködik tovább.
Sephi
De amikor lemerul azt meg jelzi valahol?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

EndreMan
Én olyan 48-50 óra zelda,illetve pár nap sports után elemet kellett hogy cseréljek...

Venni is fogok akku elemeket,a franc fog cserélgetni

NeoMaN
Már meghekkelték...

Volt itt egy videó linkelve, ahol emberünk Half Life 2-õt játszott PC-n a kontrollerrel.
😄

Beast Machine
persze, hiszen nagyjából alig kell neki nafta ilyen feladathoz, a számítások nagyrészét a wii csinálja. egy tv távirányító is meddig bírja!

...vágod?

Sephi
Wii tulajok kerdezem hogy hogyan alnak a wiimote ellemeivel? En 25 oras Zelda es tobb oras tennis utan ugy latom hogy meg egy vonal sem ment le a harom kozul ott amikor a ellemet kell csekkolni. Ennyire jol birna?

Minden HDTV tudja ezt is, illetve azok a tévék amiken van komponens (nem kompozit) bemenet, azok is tudják. Én nem tudok mondani egyet sem így kapásból. Illetve Samsung SyncMster 940MW monitorom tudja...
zola2000
Ja csak infravörösen világít.

A

" ez adja/veszi a jelet,"
Az pedi se nem ad, se nem vesz, hiába "Sensor Bar" a neve. A géprõl is csak az 5V-ot kapja 😊

Ha lehetne házibarkácsolni ilyen infraledes cuccot (és biztos lehet is!), akkor sima kontroller vásárlással is lehetne PC-hez használni, csak az a baj, hogy pár házibarkács programon kívûl semmi se használná.

Sir Quno Jedi
A gyertya lángja mondjuk kevésbé pontos helyzet meghatározásra, mint az infraled, szerintem... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tudnál ilyen tévét konkrétan mondani? (ami szerinted jó, és megéri az árát)

EndreMan
Ugyan..Ne temesd még el.Egy picike preview miatt még lehet hogy jó lesz.
A videók,mozgások érdekesek,stb, az írányítás meg majd kiderül, nem adok 1 ember véleményére aki 1x kipróbálhatta és azt mondja hogy nem ment neki...lol.
Lehet persze szerintem is hogy hulladék lesz,de ez még egyenlõre nem derült ki.

CSOCSO
😞((( lehuztak a Bleach jatekot😞(( aszondjak nagyon szar az iranyitas... sima kontrolerrel jobb a gamma😞(((( pedig hogy vartam
Az edtv (enhanced definition tv) általában azokat a hagyományos, nem HDTV felbontású tvket takarja ami támogatja a progressiv scan-t. Progressiv scan meg az amikor a tévé kirakja az egész képet és nem elõször a páros utána meg a páratlan sorokat. Szal NTSC = 480i, NTSC edtv = 480p, PAL = 576i, PAL edtv = 576p, HDTV = 720p / 1080i / 1080p
ügyes vagy xD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

zola2000
Ááááámegintegyolyaörültdivatmintadstémábanazááááázás xD

A

passz nemtoom milyen 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

valaki megtudná nekem mondani, hogy milyen az az edtv?? mert a wii konfigurálásánál láttam ilyet, de foglamam sincs milyen tévét takar ez a fajta jelzés

moon08
Igen megéri.
jah csaka zért, mert ha vki gyurcsámnyos cuccot rakott fel warnt kapott, de persze õk meg viccelhetnek ezzel

Szvsz nem törte fel senki, mert elõre be volt jelentve egy leállás...
http://el-sl.net/
ezt vki feltorte 😛

Beast Machine
mertvalahonnankapniakellazáramotguszti......

...vágod?

zola2000
Csakmiértkellneki vezetékaznagyon zavarmajdveszekalágyertyátazvezetéknélküli. Huh de hosszú szó volt xD

A

Beast Machine
és mi van, ha elveszti a kulcsot?

...vágod?

Sephi
EHH

Beast Machine

...vágod?

james69holden
xD

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Beast Machine
persze hogy minden tvhez kell, mivel a wiimote egyáltalán nem olyan, mint egy lightgun, hiûba állítja minden kis okoska, hótt más elven mûködik. a lényeg zanzásítva:

a wii bekapcsoláskor áttölti a wiimoteba, hogy a sensor bar a tv alatt vagy felett helyezekdik el

a wiimote összeveti a sensor bar által kibocsátott infra(vagyis hõ) jelek pozícióit azokkal, amiket a gép küldött neki

ez alapján a wiimote meghatározza magának, hogy õ most x-y-z tengelyen hol van, illetve ha mozog, azt mely irányba, és milyen sebességgel teszi

ezeket az adatokat a wiimote visszaküldi bluetoothon a wii-nek, az pedig a kapott adatokból megatározza, hogy hová kell raknia a kurzort.

ilyen egyszerû

...vágod?

EndreMan
Mi is kipróbáltuk a gyertyás dolgot még egy hete és nekünk is mûködött,igaz kicsit közelebbrõl érzékelte a mozgásokat csak,de midnenesetre mókás dolog ez 😊

baggins
No problem. Biztos jön majd vki, aki ért is hozzá és elmagyarázza, hogyan mûxik. Én is kíváncsi lennék rá.

KILLER2
tenkjú

Töltsük le az internetet!

baggins
Amennyit én tudok: a sensor bar egy kb. 30 cm hosszú és fél centi széles kütyü, amit a TV alá/fölé kell tenni és a Wii gépbe dugni. Alaptartozék, a csomaghoz adják. Szerintem minden TV-hez kell (abból gondolom, mivel nálam normál TV-n nem mûködik nélküle a kontroller), s ez adja/veszi a jelet, amit leadunk neki.
Így néz ki:

KILLER2
Ez a sensorbar alapcucc? Ez mindenhoba kell? Mert ez ugye ilyen fénypisztolyos izé nem amihez kell? Vagy hülyeséget beszélek? Valaki légyszi írja már le pontosan nekem, hogy mi van ezzel az egész irányítódologgal.

Beast Machine
az alapján lövi be magának a wiimote, hogyx-y-z tengelyen hol van

...vágod?

baggins
Kipróbáltam. Nem fogjátok elhinni, mûködik a gyertyás-dolog! Kihúztam a sensor bart (egyébként ez az, ami alapján tájélkozódik a kontroller), a kurzor sehol, nem mûködött a cucc. Aztán meggyújtottam két gyertyát, amit elé tettem. Megjelent a kurzor és ugyanúgy mûködött, mintha be lett volna dugva a szenzor. Akinek van gépe, próbálja ki: magyarul nem kamu a dolog, csak a lényegét nem értem (s legfõképpen azt nem, hogy hogy lehet vki olyan pihentagyú, hogy erre rájön).

Beast Machine
azüvegtigriscímûfilmbenerreacingáraztmondta,hogyazértjómertjóó.

...vágod?

KILLER2
köszi

Beast Machine
haggyámáénígyirokéspunktum.csakatekedvedértmájsztróóó😄D

...vágod?

KILLER2
ésazmirejó?

Beast Machine
egy darab mûanyag, aminek a két szélén van 2-2 infravörös sugarakat kibocsátó led.

...vágod?

KILLER2
demivanaszóközöddel?

Beast Machine
marhajóleltuttamolvasniamitírtálésköszihogytiszteletbõlhasználodazénírásmódomatcsakvigyázznehogyjogdíjatkérjekloááááááááááál

...vágod?