Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GBA SP-ben mûködnek a sima Gameboy játékok? Még sosem volt GBA-m és most egy meghirdetett Gameboy játékomat egy GBA tulaj venné meg.
Elõre is köszönöm a választ!
A
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Venni is fogok akku elemeket,a franc fog cserélgetni
Volt itt egy videó linkelve, ahol emberünk Half Life 2-õt játszott PC-n a kontrollerrel.
😄
...vágod?
Az pedi se nem ad, se nem vesz, hiába "Sensor Bar" a neve. A géprõl is csak az 5V-ot kapja 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A videók,mozgások érdekesek,stb, az írányítás meg majd kiderül, nem adok 1 ember véleményére aki 1x kipróbálhatta és azt mondja hogy nem ment neki...lol.
Lehet persze szerintem is hogy hulladék lesz,de ez még egyenlõre nem derült ki.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
ezt vki feltorte 😛
A
a wii bekapcsoláskor áttölti a wiimoteba, hogy a sensor bar a tv alatt vagy felett helyezekdik el
a wiimote összeveti a sensor bar által kibocsátott infra(vagyis hõ) jelek pozícióit azokkal, amiket a gép küldött neki
ez alapján a wiimote meghatározza magának, hogy õ most x-y-z tengelyen hol van, illetve ha mozog, azt mely irányba, és milyen sebességgel teszi
ezeket az adatokat a wiimote visszaküldi bluetoothon a wii-nek, az pedig a kapott adatokból megatározza, hogy hová kell raknia a kurzort.
ilyen egyszerû
...vágod?
Így néz ki:
Töltsük le az internetet!