Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állati kíváncsi vagyok mit hoznak ki az Impossible Mission-bõl? 😊

Akkor már nem is kell tovább látogatnod a Wii fórumot...elégszer elmodtad, hogy szar, nem értem, mit trollkodsz még itt...<#wilting>

CSOCSO
wow... ebbol majdnem egy se erdekel
Nintendo Wii megjelenési lista, 2007 elsõ (naptári) negyedév

Wario Ware: Smooth Moves (Nintendo) - 2007 január 12.
Excite Truck (Nintendo) - 2007 február 16
Kororinpa (Hudson) - 2007 február 23
Baja Racing (Conspiracy) - 2007 február
Disney’s Chicken Little: Ace in Action (Disney / Buena Vista Games) - 2007 február
Wing Island (Hudson) - 2007 március 23
BIONICLE Heroes (Eidos) - 2007 március 23
SSXTM Blur (EA) - 2007 március
Mario Party 8 (Nintendo) - 2007 március
Tiger Woods PGA TOUR® (EA) - 2007 március
Bust a Move Wii (505Games) - 2007 március
Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2 (Namco Bandai Games) - 2007 március
Disney’s Meet the Robinsons (Disney / Buena Vista Games) - 2007 március
SonicTM and the Secret Rings (SEGA) - 2007 március
Teenage Mutant Ninja Turtles (Ubisoft) - 2007 március
Heatseaker (Codemasters) - 2007 elsõ negyedév (Q1)
Metal Slug Anthology (Ignition) - 2007 Q1
Mortal Kombat: Armageddon (Midway Games) - 2007 Q1
Rampage Total Destruction (Midway Games) - 2007 Q1
The Ant Bully (Movie License) (Midway Games) - 2007 Q1
The Grim Adventure of Billy and Mandy (Midway Games) - 2007 Q1
Impossible Mission (System 3) - 2007 Q1
Leaderboard Golf (System 3) - 2007 Q1
Puzzle Balls (System 3) - 2007 Q1
Tennis Masters (System 3) - 2007 Q1
Blazing AngelsTM: Squadrons of WWII (Ubisoft) - 2007 Q1

Forrás: HARDWIRED

aaa, nem trukk, siman reklam. De az elkepzeles jo, januarban madj vissazterunk ra 😉
Amugy mit kell filozni hogy mi ez? Siam megcsianltak egy kis kopozitalassal, aztan midnenki orulhet, egy kis akracsonyi szivmelengetes. amugy PSP-nel is igy votl, senki nem hite, aztan ott vot, ment. Igaz most mar megint szenvedes, vagy lemaradtam(mert eladtam azta a fost 😉 )
Hellhammer
fék. 1:19-nél van a trükk 😛

Szerintem fake.
NeoMaN
Semmi HW MOD?

ez durva

james69holden
Wii Hack playing backups (confirmed working)

http://youtube.com/watch?v=UKkbxCEzYJw

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

baggins
Lehet, hogy inkább magadnak kéne mondani, hogy ne "oksodkojá", Mr. Kamu. <#ejnye1>

guardian hero
PS3 megvan még?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

jovan má ne oksodkojá

Sir Quno Jedi
És megjegyzendõ, hogy DS-nek két topic van már, pont emiatt. Egy a játékokról és egy a sok bamba warezlámának-e!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ez most megelõzõ figyelmeztetés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Beast Machine
a DS topik sem a wareznak indult, oszt mi lett belõle. ott ahogy elnéztem, nem nagyon szóltál... nem mintha szeretném ugyanezt az állapotot elõidézni a Wii topicban, sõt.

...vágod?

"Ha valaki jótékonykodni akar, az így megtakarított pénzt inkább adja a greepeacenek."
Ehem, persze a te fizetésed a fõnököd átutalná jótékonykodni a Greenpeacnek, akkor biztos örülnél neki. 😊

"Wii-n nem lesz demó letöltés?"
Miért ne lenne? Akkor mi a görcsnek eröltetik az online részt?

Sir Quno Jedi
Ne kezdjük a warezolós témát ha lehet! Nem tesz jót semmelyik topicnak (kivéve ami ezért/ez ellen nyílt)!

nekem PSP-m van, de nem warezolok, pedig az igazán nem egy nagy mutatvány. inkább csak az igazán jó játékokat veszem meg, a többit meg nem sajnálom úgyse.

-the invisible-

guardian hero
Wii-n nem lesz demó letöltés? X360-on tök jól mûködik, a játékok 80%-ból bõven elég az a 10 perc - fél óra, amit a demó nyújt, és megspórolsz egy tdk-t ami ugyanúgy ott porosodna a polcodon egy gyors kipróbálás után + még a lelkiismereted is tiszta marad (már akinek van olyan).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

NeoMaN
Ne érts félre, nem vagyok warezellenes.

baggins
Más: sikerült végigjátszanom a Red Steelt, ha nem gond, csinálok is neki egy külön topicot, ne ezt csesszük szét vele.
Mindenesetre hatalmas game, aki még nem vette meg, az mindenképpen szerezze be.

baggins
<#eljen> Jó tudni, hogy vki még így gondolkodik. Ez a warez dolog nekem sem jön be...

Csibe001
Szerintem emiatt nem kell aggódnod.Szerintem hamarosan törve lesz.

Beast Machine: Te csinálod jól, így kellene csak velem az a gond, hogy érdekel minden s nem elégszem meg azzal, hogy videókat nézek játékokról,ezért kell magamnak kipróbálnom.S mivel DS-bõl kiindulva rengeteg rossz játék is lesz így muszáj követnem ezt az utat itt is. 😊

A vidám az lenne ha nem tudnák törni a wii-t úgy 2-3 évig... ^_^
Beast Machine
risztekpa. amúgy én warezolni konzolon még egyáltalán nemwarezoltam. még GC-n se. nem láttam értelmét. mielõtt még valaki leoltana, nem vagyok se gazdag, se prédikátor. a GC-m idõszakában általában csak akkor vettem õj játékot, ha az elõzõ(eket) végigjátszottam és/vagy meguntam. ez általában 3-4 havonta köbvetkezett be, és mindig alaposan szemrevételeztem a következõ áldozatot. így került hozzám a Metroid prime sorozat, a Mario Partyk nagy része, Starfox, Smash bros., és még sorolhatnám. Remélem, ezt a tendenciát tudom tartani majd a Wii-vel is, hogy minnél jobb játékokkal tudjak játszani. És NEM fogok warezolni. Köszönöm.

...vágod?

Csibe001
Te ilyen vagy én olyan.Én igenis megveszem azt ami tetszik, nem véletlen van rengeteg eredeti játékom.Pl.Ott van a Warioware Smooth Moves, azt soxor végig lehet vinni, alap hogy meg fogom venni ha lesz wii-m.S ez csak egy példa.NDS-re is rengeteg szar játék jön ki, tehát nem fogom csak úgy megvenni õket, de ha tetszik akkor elõbb-utóbb megveszem.

Persze persze kipróbálni...
Csak ha már végigjáccottad kipróbálásiból akkor minek veszed meg??? o_O
zola2000
Ha valaki jótékonykodni akar, az így megtakarított pénzt inkább adja a greepeacenek.

A

Csibe001
Szerintem, ha mûködik a warez akkor is maximum kipróbálni szabad letölteni egy-egy játékot s ha valóban tetszik akkor igenis meg kell venni, s támogatni ezzel a gyártót.Ez így fair.

Igazad van, de azert nem kene atesni a lo masik oldalara, nem kell azert anyira sajnalni a nintendot.
NeoMaN
Ühüm. Tehát ha monnyuk letöltök 200 db felhasználói progit PC-re, akkor sokmillió forintot takarítottam meg?
asddadsadsaa 😄DDDDDD

Én inkább azt mondanám, hogy 30ezres lopás.
😄

hát de akkor is...
30e forintos megtakarítás

NeoMaN
azt a kettõt?
😊

Sephi
Nem akarok negativ lenni de egyenlore nem nagyon lenne mit 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

húúú de jó lenne ha mûködne 😊
tölteném le ezerrel a játékokat 😄

Köszi, de a weboldalon nem találtam a Wii alatt, mint írtad utolsót vitted el, azért remélem hoznak még belõle.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Pénz vagy a konzol haxolása csak az akadály 😄
Sephi
Na Red Steel letudva... Zelda is hamarosan. Felo hogy egy darabig nem lesz mit jaccani 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zola2000
Sd kártya? Csak nem virtuál konzolos játék helyett indul a wii játék?

A

Sephi
Lehet kamu hir.

Mint az is hogy alitolag a kov GTA Wii-re is jon.

KILLER2
Hát ez nem tartott sokáig.

Töltsük le az internetet!

Sephi
Szeretnem jelezni hogy ma sikeresen teszteltek a Wii FW torest. Alitolag egy het mulva mar kint lesz a jobb helyeken...

SD kartya a titka.

Majd irom a bovebb infokat.

A wii semmiféle számítást nem végez, a távirányító eleve feldolgozott adatokat ad át. A gyorsulásmérõ megmondja milyen irányba, mekkora erõvel lóbálsz, az infra "kamera" pedig az abszolút poziciót amit érzékelt.
Várjátok meg a LAN adaptert
Sephi
Gaepark...igaz utso darab volt 😄DDD

zola2000
Www.Gamepark.hu

A

Tudtom vmi helyet ahol ilyen nintendos wi-fi usb-s netet lehet beszerválni a wii-hez?

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

NeoMaN
A közölt adat az tutira a legjobb elemmel mért adat.
😊
Egyként úgy vettem észre, hogy újratöltött kevesebb ideig bírja mint egy hagyományos elem.

koryne
Igen, mûködnek.

Xbox Live gamertag: kilencnad