Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
fúúh mi haverral annyira megszoptuk. õ fehérvári, de itt volt pesten karácsonyra vásárolgatni. a wii-re terelõdött a szó, én meg persze rábeszéltem, hogy vegyen egyet. el is szánta magát, de mondtam, hogy itt pesten esélytelen, go to fehérvár, ott hátha még van. vonatra rá, irány a media markt. kérdezzük, van-e. a srác meg vigyorogva: egy órája vitték el az utolsót. hát szerintetek nem iszonyat módon leittuk magunkat utána? 😄D
-the invisible-
...vágod?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
...vágod?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megvan GCre s Wiire is a Twilight (hijaba szamomra a kocka legszebb cime , egyben a generacio legszebb jateka is lett! pápá Xkoksz, Péesskettõtwóóó) , de az iranyitas feelingje miatt (celzas, suhingatas a kardnal) nem terek mar vissza a gombnyomkodashoz, mikor odabaszhatok érzést keltoen is tolhatom.....
S szerintem nagyon sok cimnel igy lesz.
Meg akartam venni kockara a pop3mat, de most mar tuti Wiire veszem, kell ott is a suhintgatas naaah😊 És ahogy eddig leszurtem sokan igy vannak vele. DS sztori megismetlodik, ez vaaaaaaaaaaaan😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ha "hetkoznapi" cimre vagyok, akkor meg mindig ott a PS2 (na meg a kocka a Wiin😛), s arra megvan minden mufajban minden ami kell kiegesziteskent.
NEm erzem hogy 360ra, PS3ra vóna szuksegem.... 1 evig biztosan meg.
A fel orszag csak ezt a "szart" akarja😊
Nekem mar van, s tokeletesen meg vagyok vele elégedve.
Kockamat helyettesiti (eladtam😛), Wiis Zelda egesz szunetben le fog kotni. S akkor meg szerintem! (tehat nem osztani😄), a Wii Sports, Play, Red Steel, Trauma Center , Blazing Angels wiin , a nagy kiralyok😊
Ha meg mar ez sem eleg, betolom a virtual consolet, s mario64, Donkey Kong Country, Gunstar heroes, Golden Axe s tarsai mosolyognak a chanellek sorai kozott😊
Imadom nah😊
Ezekért nem vennék még 1 gépet.
Az itt jelenlevõ "hardcore" konzolosok részaránya az összes Wii vásárlón belül elenyészõ - 1szóval ez a fórum nem(sem) reprezentatív 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A
tervezik (v.csinálják?) a folytatást.
Csocso: Ízlések és pofonok, egyébként én csupán a 2D-s sonicocról beszélek, az is legalább más mint a többi lsd. nem Mario klón.
...vágod?
A horror témán felbuzdulva, egy Silent Hillt szívsn végigparáznák. Éjszaka, teljes sötétségben (csak a tv fénye) kiállni a szoba közepére, és csapkodni magad mellé....szerintem az adrenalin az egekben lenne, extrém módon bele tudnád élni magad!
Az egyik dolog amiben szerintem sokan tévednek,hogy még mindig "hagyományos" konzolnak nézik a Wii-t.
Arra célzok hogy a Wii egy teljesen uj játék módot honosít meg, és sok játék amivel én hagyományosan sosem játszanék,mert az emúlt 20+ év game alatt egyszer sem érdekelt most Wii-n,amióta megtapasztaltam miket tud,már igen.Pl: Tiger Woods. Nem voltam valami nagy golf rajongó sem életben,sem gamerként,de a Wii sports után,alig várom például hogy kijöjjön egy értelmes golf program. Ittvannak a buli gamek,amik hagyományos gombnyomogatos modon szintén régota léteznek.Eddig 1-re nem bírtam ránézni,de Wii-n teljesen más a helyzet,iszonyat jók ezek a sokszor kissé tán bárgyúnak tûnõ gamek.Aki Gears of War szintû nagyágyúkat vár,az csalódni fog, ez nem arra van(bár..sosem tudni).
Lehet hogy pl egy Ultra ball 6000 Turbo nevû játék megunhatatlan lesz vmi nagyon eltalált mokával,amit az uj controller nyujt.Apropo uj controller: Szinte az összes game,ezeket próbálja ezekben az elsõ generációs játékokban bemutatni,demostrálni,családcentrikusnak beállitani a gépet stb.Sztem ez teljesen érthetõ.
Más:
Hc game kell,úgy gondolja vki hogy csak dedós gyerekes bohóc gamek jönnek ki Wii-re? Tessék tájékozodni:
1:Mortal Kombat: Armageddon ...hát ha ez dedós...
2 : Prince of Persia: Rival Swords … nem kell bemutatni,igaz hogy ez volt már több gépen is,de abszolut full A kategóriás, komoly game.
3: Medal of Honor Vanguard …háborús dedós? Medal of Honor: Airborne ..Dedós háborús? 😊
4:Spider man3,Fantastic four, Transformers (2007),Spider-Man Trilogy, Marvel Nemesis 2,Pirates of the Caribbean 3 ,Iron Man: The Movie
(ebben az esetben persze a komolyság idézõjeles,de ezek sem hinném hogy dedósak)
5:Vérkomoly gamek:
Sadness (titkos favoritom)
“a gothic horror adventure game with survival horror elements.”
Nézzétek ezt meg:igen bíztató: http://media.wii.ign.com/media/816/816122/vids_1.html
Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers –ismerjük jól
One Piece: Unlimited Adventure -rpg
Fire Emblem -rpg
6:
Sportok a teljesség igénye nélkül:
Madden,Tiger Woods,vmi komoly licenses Baseball,stb.
Ezek már nem olyan butuska dolgok mint a Wii sports...
Nos zárszónak annyit hogy 5 perc utánnajárással leirtam majdnem 20 olyan game címet ami egyik sem idióta nyuszis,majmos,ugrálós,sivitós pöckölös,szivárványos japán gyereknek készült Rózsaszín felhõ,hanem teljesen komoly és normális cím.
Ráadásul ez az elsõ nagyobb lista….
-the invisible-
különben meg kuss a neved kis hazudós
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
GanXstaZolee#2709
-the invisible-
...vágod?
Bár leginkább Sadness-t várom.
Xbox Live gamertag: kilencnad
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3