Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ööööö... Az elõzõ század vívmányával, nevezetesen a telefonnal nem sikerült még összeakadnod? Lehet, hogy megkímélt volna egy felesleges úttól.
csak le ne öntsd a wiimote-ot <#idiota>

-the invisible-

Beast Machine
ehhe... "A sör, a bor, a pályinka, csússzon le a torkunkba!"😄DD

...vágod?

majd jövõre 😊

fúúh mi haverral annyira megszoptuk. õ fehérvári, de itt volt pesten karácsonyra vásárolgatni. a wii-re terelõdött a szó, én meg persze rábeszéltem, hogy vegyen egyet. el is szánta magát, de mondtam, hogy itt pesten esélytelen, go to fehérvár, ott hátha még van. vonatra rá, irány a media markt. kérdezzük, van-e. a srác meg vigyorogva: egy órája vitték el az utolsót. hát szerintetek nem iszonyat módon leittuk magunkat utána? 😄D

-the invisible-

Beast Machine
én sem beszéltem, le!! Nekem is leghõbb vágyam egy Wii!! Csak sajna nekem van igazam: alig-alig van kis hazánkban eladó példány.

...vágod?

Van itt valaki, akinek a Zelda Twilight Princess (Wii) játékában benne volt a VIP kártya???
guardian hero
Azért ha anyám venni akarna egy Wii-t, tuti nem beszélném le 😊 Ingyen azért kéne!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

signs
Nem látott valaki Budapesten kiállított, kipróbálható példányt?

www.sabian.com

Beast Machine
mivan, egyedül már nem poén a Wii, kell haver is? Mondjuk meg tudom érteni. Jön haza anyám, s meséli, hogy mekkorát teniszezett a Saturnban. Mondom jóvan. Erre õ aszondja, hogy komolyan megfontolja egy ilyen masina beszerzését. Csak az a kijelentésem lombozta le, hogy alig-alig van belõle Mo.-n, magyarul hiánycikk... talán majd jövõre, mutti.

...vágod?

Oldern the 1st
A LEGJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB!!!!!!!
Cheapboy voltam csak arnoldfnal kushadok😊

Sephi
Mekkora mar amikor setalva mesz az ellenfel fele... majd egy lezseret suhitasz es eloszedi a kardot... majd nekirohannol es SUHI SUHI😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
Wii iranyitonak ma lattam eloszor drasztikus ertelmet😊

Megvan GCre s Wiire is a Twilight (hijaba szamomra a kocka legszebb cime , egyben a generacio legszebb jateka is lett! pápá Xkoksz, Péesskettõtwóóó) , de az iranyitas feelingje miatt (celzas, suhingatas a kardnal) nem terek mar vissza a gombnyomkodashoz, mikor odabaszhatok érzést keltoen is tolhatom.....

S szerintem nagyon sok cimnel igy lesz.

Meg akartam venni kockara a pop3mat, de most mar tuti Wiire veszem, kell ott is a suhintgatas naaah😊 És ahogy eddig leszurtem sokan igy vannak vele. DS sztori megismetlodik, ez vaaaaaaaaaaaan😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
jól mondod😊

ha "hetkoznapi" cimre vagyok, akkor meg mindig ott a PS2 (na meg a kocka a Wiin😛), s arra megvan minden mufajban minden ami kell kiegesziteskent.

NEm erzem hogy 360ra, PS3ra vóna szuksegem.... 1 evig biztosan meg.

CHEAPBOY
ódehonnem😊

A fel orszag csak ezt a "szart" akarja😊

Nekem mar van, s tokeletesen meg vagyok vele elégedve.

Kockamat helyettesiti (eladtam😛), Wiis Zelda egesz szunetben le fog kotni. S akkor meg szerintem! (tehat nem osztani😄), a Wii Sports, Play, Red Steel, Trauma Center , Blazing Angels wiin , a nagy kiralyok😊

Ha meg mar ez sem eleg, betolom a virtual consolet, s mario64, Donkey Kong Country, Gunstar heroes, Golden Axe s tarsai mosolyognak a chanellek sorai kozott😊

Imadom nah😊

NeoMaN
azért nem érdekelnek, mert van egy Cube-om és egy erõs PC-m, ezek itt pedig semmitmondó, crossplatfom gamek.
Ezekért nem vennék még 1 gépet.

DonnieBrasco
Lehet, de pont a lényeget nem látjátok, pedig rendszeresen leírjuk többen is: Wii-t a legtöbb ember (fõleg akinek elsõ konzolja) NEM a zengzetes nevekért és franchise-okért vesz az ember, hanem a kontrollerért. Nekem, nekünk már akkor is fergeteges élmény lesz, ha csak teniszezünk és boxolunk vele fél évig.
Az itt jelenlevõ "hardcore" konzolosok részaránya az összes Wii vásárlón belül elenyészõ - 1szóval ez a fórum nem(sem) reprezentatív 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Kaplan
Tegnap hallottam, szóval én várok Wii-vel 2007 végéig. Fõleg nálam az elsõ számú tényezõk a : Sadness, Resident Evil, meg a Disaster.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sephi
Alitolag majd jovo osszel....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Egy mai hír szerint nem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Beast Machine
a metroid nem márciusban jöN?

...vágod?

guardian hero
Mario, Metroid csak 2007 végén... Nem kell elkapkodni ezt a gépvásárlást.

zola2000
de a super mario galaxy sem lesz kutya. Nintendot en általában mario es zelda miatt veszek (bar a zelda tp komolyabb hangulata nekem nem jott be, remelem a mario majd hozza a minoseget.)

A

Nekem is nagyon bejött a Eternal Darkness, valahol olvastam, hogy
tervezik (v.csinálják?) a folytatást.
Csibe001
Ne is mondd, Silent szétcsapna mindent...Remélem, hogy a Sadness csak fele olyan jó lesz mint általában a Silentek s akkor már nem lehet probléma.Sajnos soha nem volt még nintendora SH, így szerintem most sem lesz, pedig...

Csocso: Ízlések és pofonok, egyébként én csupán a 2D-s sonicocról beszélek, az is legalább más mint a többi lsd. nem Mario klón.

Beast Machine
ha horror, akkor nekem az Eternal Darkness jobban bejött, remélem azt is kiadják Wii-re...

...vágod?

Sadnessre én is kíváncsi vok, bár szerintem inkább interaktív film lesz, kevesebb játékos általi irányítással, de tény, hogy hangulatban nagyon erõs lesz.
A horror témán felbuzdulva, egy Silent Hillt szívsn végigparáznák. Éjszaka, teljes sötétségben (csak a tv fénye) kiállni a szoba közepére, és csapkodni magad mellé....szerintem az adrenalin az egekben lenne, extrém módon bele tudnád élni magad!

EndreMan
1-2 dolgot mondanék a Wii game megjelenésekkel kapcsolatban.

Az egyik dolog amiben szerintem sokan tévednek,hogy még mindig "hagyományos" konzolnak nézik a Wii-t.
Arra célzok hogy a Wii egy teljesen uj játék módot honosít meg, és sok játék amivel én hagyományosan sosem játszanék,mert az emúlt 20+ év game alatt egyszer sem érdekelt most Wii-n,amióta megtapasztaltam miket tud,már igen.Pl: Tiger Woods. Nem voltam valami nagy golf rajongó sem életben,sem gamerként,de a Wii sports után,alig várom például hogy kijöjjön egy értelmes golf program. Ittvannak a buli gamek,amik hagyományos gombnyomogatos modon szintén régota léteznek.Eddig 1-re nem bírtam ránézni,de Wii-n teljesen más a helyzet,iszonyat jók ezek a sokszor kissé tán bárgyúnak tûnõ gamek.Aki Gears of War szintû nagyágyúkat vár,az csalódni fog, ez nem arra van(bár..sosem tudni).
Lehet hogy pl egy Ultra ball 6000 Turbo nevû játék megunhatatlan lesz vmi nagyon eltalált mokával,amit az uj controller nyujt.Apropo uj controller: Szinte az összes game,ezeket próbálja ezekben az elsõ generációs játékokban bemutatni,demostrálni,családcentrikusnak beállitani a gépet stb.Sztem ez teljesen érthetõ.

Más:
Hc game kell,úgy gondolja vki hogy csak dedós gyerekes bohóc gamek jönnek ki Wii-re? Tessék tájékozodni:

1:Mortal Kombat: Armageddon ...hát ha ez dedós...

2 : Prince of Persia: Rival Swords … nem kell bemutatni,igaz hogy ez volt már több gépen is,de abszolut full A kategóriás, komoly game.

3: Medal of Honor Vanguard …háborús dedós? Medal of Honor: Airborne ..Dedós háborús? 😊

4:Spider man3,Fantastic four, Transformers (2007),Spider-Man Trilogy, Marvel Nemesis 2,Pirates of the Caribbean 3 ,Iron Man: The Movie
(ebben az esetben persze a komolyság idézõjeles,de ezek sem hinném hogy dedósak)

5:Vérkomoly gamek:
Sadness (titkos favoritom)
“a gothic horror adventure game with survival horror elements.”
Nézzétek ezt meg:igen bíztató: http://media.wii.ign.com/media/816/816122/vids_1.html

Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers –ismerjük jól

One Piece: Unlimited Adventure -rpg

Fire Emblem -rpg

6:
Sportok a teljesség igénye nélkül:
Madden,Tiger Woods,vmi komoly licenses Baseball,stb.
Ezek már nem olyan butuska dolgok mint a Wii sports...

Nos zárszónak annyit hogy 5 perc utánnajárással leirtam majdnem 20 olyan game címet ami egyik sem idióta nyuszis,majmos,ugrálós,sivitós pöckölös,szivárványos japán gyereknek készült Rózsaszín felhõ,hanem teljesen komoly és normális cím.
Ráadásul ez az elsõ nagyobb lista….

lehet hogy azért nem érdekel titeket srácok, mert nem mondanak semmit a nevek.. bár nekem se, de nem mondom azt, hogy egyik sem érdekel, mert nem néztem utána mindnek...

-the invisible-

NeoMaN
szintígy énis
Ez siralmas.

Bust a move és hasonlók.. 😞

Sonic mióta 3D-s azóta csalódás.

james69holden
attól hogy neked nem tetszik még nem szar...
különben meg kuss a neved kis hazudós

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

sztem is, szar sega japcsi kinai fos

CSOCSO
hat nemtom.. akkor csak bizti nekem van bajom az egesz sonic frencsajzzal. mer szerintem borzalom egy jatek
na, Prince of!!!! Ha értelmesen megcsinálják az irányítást, nem csak 2-3 mozdulatkombinációval lehet irányítani az ütéseket, akkor minden mást a földbe fog döngölni😊

GanXstaZoleeWrk
egyenlõre nunchuk kontroller legyen már hozzá 😊 wii play megjott elviekben holnap hozzájutok 😊

GanXstaZolee#2709

baggins
Pontosan. Sír mindenki, hogy nincs rá game, pedig eddig minden konzol szinte kevesebb nyitócímmel debütált. Idõ kérdése, és lehet válogatni.

Csibe001
DS-re is nagyon jó lett szerintem a sonic. 😊

fúúh a sonic engem is 😊 imádtam master systemen 😊

-the invisible-

zola2000
A legjobb lesz a super mario galaxy.

A

Ha megnézzük x360ra talán mostanra kezdtek jönni igazán játékok. bár még most se mondanám hogy tulságosan el van látva tehát nem aggodom wii miatt.
Beast Machine
engem a sonic is érdekelne az edigg elhangzottak mellé, meg elvileg ígértek 2k7re egy a film alapján készülõ TransFormers játékot is..

...vágod?

Csibe001
Wario Ware - Smooth moves, Trauma Center, Raving Rabbids (asszonynak)- Egyenlõre ezek amik érdekelnek.
Bár leginkább Sadness-t várom.

koryne
Én még mindig gondolkodom rajta, de mivel eddig kemény 1 játék van, ami igazán érdekel és a közeljövõben (a lista alapján) nem is fog ezek száma nõni, ezért kivárom, amíg megjelenik a Metroid Prime 3 😊 Addigra talán lesz Trauma Center is és a Zeldával ezek hárman már megérdemlik, hogy gépet vegyek miattuk. Addig talán a Wii ára is lemegy...

Xbox Live gamertag: kilencnad

deep
Egyetértek, engem se érdekel ebbõl kb egy sem legnagyobb sajnálatomra, pedig én is Wii vételen gondolkodtam😞
Sir Quno Jedi
Jó látni, hogy van aki elgondolkodik mielõtt rohan a boltba, hogy mit is kap a pénzéért.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csibe001
Eccerû, várj még... (Tudod, várd ki a végét...)

CSOCSO
stilus? nem anyaztam..egyszeruen csak dobbenten leirtam hogy ebbol egy se fog erdekelni... sajna ez nem jo hir hanem inkabb szomoru mivel en magam is wii vetelen gondolkoztam...
Amit bemásoltam, az az EU-ban megjelenõ játékok listája... Nyilván lesz több is, de az egyszeri játékos nem fog az E-bay-el szórakozni, vagy hasonlók...

Hellhammer
Azért itt kicsit bõvebb a lista, pláne ha átnézitek az összes országot (mondjuk itt nálunk sztem az UK megjelenések számítanak).

Végülis...ha jobban belegondolok, nem érdekel, amit írsz, meg az se, hogy meddig leszel itt, csak gondoltam szólok, mert nem hiszem, hogy csak neekem csípi a szemem ez a stílus... De éntõlem azt írsz, amit akarsz majd átsiklok felettük...

CSOCSO
ha nem tetszik keress masik forumot.. elobb voltam itt mint te es tovabb is leszek...