Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
apámnak például vettem DVD-n díszdobozos Band of Brothers-t, erre az árcédula a fólia alatt van. most akkor mi a halált csináljak, bontsam fel az ajándékot, és szedjem le az árát, vagy hagyjam felbontatlanul (ahogy egy ajándéknak lennie kéne), és virítson rajta az ára? nem gondolkoznak ezek a húgyagyúak egy percig se.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
De ha igazad van, akkor ezt meg kéne tenni pl. az osztrákoknál is, bár lehet, hogy a DEUTSCH aloldal elfogad osztárk cimet is. Mindenesetre hivatalosan ausztiában nincs Nintendo, ott is a Stadlbauer képviselni a N-t.
Az viszont biztos: ott minden fóliás! Nincs feltépve semmi.
...vágod?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Lehet ez is akkora üzlet lesz, mint a fogtündérség a SP-ban... 😊
Nem lesz olyan hogy a meglévö vip pontokat,át leeht majd váltani azokra a virtual console letöltésekre?
mittomén pl: add egy kodot a weboldal a vippontokra,és azt be lehet pötyögni a wii-be?
De ami meglepõ hogy a gyari folias GCs Zeldaba nincsen VIP pont😞
Szoval ahhoz nem jar.
Sajnos ez a helyzet. 😞 De pl az ostztrakoktol kapott Wiiben sem volt VIP kartya, bar nem nyitottam szet hogy atnezzem tenyleg nincsen e...
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de van egy kis problémám a Wii-vel és a nettel. Szépen csatlakozik, le is tölti az update-eket, de sem a WiiShophpz, se a WiiConnect24-hez nem akar hozzáférést adni 😞.
Valakinek valamilyen 5lete?
Nem csak az exkluzivokba, a Nintendo fejlesztében pedig szinte kivétel nélkül mind van VIP kártya!
Nézd meg itt a listát, ami mellett ajándék van, az VIP-es!
A Gamecubos Zeldák és a Wii is VIP-es!! És az összes európai kiadásra igaz, legyen francia, olasz, német, spanyol... stb.
Még néztem is,ilyet se kaptam még😛
Amugy nem ugy van hogy csak a exkluziv gamekban van vipcard?
Én csak eccer találtam vip papirt dobozban,pedig foliazva se volt
GanXstaZolee#2709
...vágod?
Egyébként nem mindenbõl veszik ki, pl. 576-os angol nyelvû Wii Sports-ban (szintén stadlbauer) benne volt a vip kártya!
Szóval abszolut össze-visszának tünik...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://www.stadlbauer.at/
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
...vágod?
De egyébként egy emberrel azt lehet megtenni, amit hagynak neki. Ha csak errõl a fórumról minden második ember felhívná õket... dehát ez utopisztikus gondolat, tudom 😊
De én futok ezzel pár kört... bár szélmalomharc...
De komolyan, engem is nagyon fel tud bosszantani, hogy mennyire hülyének nézik az embereket a hazai forgalmazók. Remélem beszámolsz majd az ügy alakulásáról.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
És nem csak a VIP kártya hiánya miatt, így a lemez akár használt
vagy karcos is lehet.(v. mindkettõ)
GC játéknál én is jártam így.(on-line rendelés)<#gun>#gun>
Az alábbi játékokhoz van kártya:
Zelad
Wii Play
Wii Sports
Mivel rohadtul felháborít, hogy mind a fóliát, mind a VIP kártyát eltávolítják, tenni akarok ez ellen. Ha kell a fogyasztóvédelemhez fordulok, a forgalmazóval beszéltem, útánanéznek... 😞 Engem ez rohadtúl felbosszant...
(még egy teljes hónap 😞...)
DB
A ti kung-futok nem erős!
én meg lementem hozzá. egyébként is mentem volna.
a kötekedést pedig abbahagyhatod, köszönöm.
-the invisible-