Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuippeR
miért mit tegyek? ne vegyek semmit, mert mindenbe belerontanak?

apámnak például vettem DVD-n díszdobozos Band of Brothers-t, erre az árcédula a fólia alatt van. most akkor mi a halált csináljak, bontsam fel az ajándékot, és szedjem le az árát, vagy hagyjam felbontatlanul (ahogy egy ajándéknak lennie kéne), és virítson rajta az ára? nem gondolkoznak ezek a húgyagyúak egy percig se.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ez elvileg rendben is lenne, de akkor vagy vegyék ki mindenbõl vagy semmibõl sem. Ebben nincs logika.

De ha igazad van, akkor ezt meg kéne tenni pl. az osztrákoknál is, bár lehet, hogy a DEUTSCH aloldal elfogad osztárk cimet is. Mindenesetre hivatalosan ausztiában nincs Nintendo, ott is a Stadlbauer képviselni a N-t.

Az viszont biztos: ott minden fóliás! Nincs feltépve semmi.
Beast Machine
én mostanában biztonsági szalagok helyett plexidobozokkal találkozok, de az se jobb. pénztárnál alig lehetett kicibálni az új Zorán cédét a tokból, mert bele volt szorulva. hálistennek nem lett baja... de lehetett volna, mert papírtokos..

...vágod?

Sajnos az emberekkel van a baj... elég csak bemmeni egy nagyáruházba, ahol a díszdobozos dvd filmeket a "biztonsági" szalagokkal tönkrevágtják... és mégis... mégis megveszik... buta a magyar... sajnos...
CHEAPBOY
mivel mi nem vagyunk tamogatottak, kiveszik😞 szerintem ezeket is csak benne felejtik.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
nekem a raktarrol erkezo wii play lemezem volt ujjlenyomatos, osszefogdosott😞

Pont errõl van szó! Most kezd érdekes lenni a dolog, ha VC-n tudod majd használni!!
Nagyon furcsa, amit mondasz... de már ketten mondjátok, ugyankkora az összes eu nintendo oldal szerint van benne, most vagy az lehet, hogy a nem támogatott eu országoknak is csináltak egy verziót... vagy szereztek egy nintendos fóliázó gépet valahonnét... én nem lennék már semmit meglepve... 😊)

Lehet ez is akkora üzlet lesz, mint a fogtündérség a SP-ban... 😊
Banyapapa
erre a VIP pontokra vissza.
Nem lesz olyan hogy a meglévö vip pontokat,át leeht majd váltani azokra a virtual console letöltésekre?
mittomén pl: add egy kodot a weboldal a vippontokra,és azt be lehet pötyögni a wii-be?

nekem adtad a wii sporthoz is meg a wii playhez is vip kártyát (bár nem sok mindent lehet vele beváltani, csak ilyen sok gagyiságokra) amúgy a szolnoki MM-ban vettem 😊

CHEAPBOY
elég szomorú a helyzet, valoban erdekesen veszik ki a vip pontokat a cuccokbol. wii playba volt, Wii Sportsban is, gephez nem volt, zeldához sem. sajnos😞

De ami meglepõ hogy a gyari folias GCs Zeldaba nincsen VIP pont😞

Szoval ahhoz nem jar.

Sajnos ez a helyzet. 😞 De pl az ostztrakoktol kapott Wiiben sem volt VIP kartya, bar nem nyitottam szet hogy atnezzem tenyleg nincsen e...

Milyen országot állítottál be? Hungary esetén nem megy egyik se, állítsd be UK-et és a beállítások alatt fogadd el a user agreements-et... és menni fog... remélhetõleg 😊
Hali mindenkinek!
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, de van egy kis problémám a Wii-vel és a nettel. Szépen csatlakozik, le is tölti az update-eket, de sem a WiiShophpz, se a WiiConnect24-hez nem akar hozzáférést adni 😞.
Valakinek valamilyen 5lete?
Banyapapa
nem csuszott ki,vagy könyvbe bele,de télleg a listán van.

Minden lehet, kihagyták, amikor gyártották, stb. De ha PAL verzió, akkor KELL benne lennie! Nem lehet, hogy becsúszott a könyvecskébe?

Nem csak az exkluzivokba, a Nintendo fejlesztében pedig szinte kivétel nélkül mind van VIP kártya!
Nézd meg itt a listát, ami mellett ajándék van, az VIP-es!

A Gamecubos Zeldák és a Wii is VIP-es!! És az összes európai kiadásra igaz, legyen francia, olasz, német, spanyol... stb.

Banyapapa
igen ilyen.
Még néztem is,ilyet se kaptam még😛
Amugy nem ugy van hogy csak a exkluziv gamekban van vipcard?

Én csak eccer találtam vip papirt dobozban,pedig foliazva se volt

GanXstaZoleeWrk
most jott meg a wii play es van vip, a saturnba vett zeldaban nincs, a gephez adott wii sportban szinten van.

GanXstaZolee#2709

Ezt kéne kapnunk a pénzünkért!

Ilyen fólia volt rajta?

Kell lennie!

Angol nyelvû: katt

Német nyelvû:katt

Fólia és fólia között is van különbség! Azt akkor újrafóliázták... a szakítószalagon ott volt a Nintendo név?
Banyapapa
gc-s zelda tp-ben se volt vippapir,hiába nintendo foliás.

Kicsit off de ezekért nem vagyok hajlando többé itthon semmilyen OEM számitástechnikai dolgot venni dobozosból is csak foliásat eredeti matricával stb...
NeoMaN
pffff
kemény

Egyébként itthon minden kilopnak amit lehet...

Beast Machine
hm, mintha egyesek arra panaszkodtak volna, hogy éppen a madzsar nyelvû hasz.utmutató nem leledzik a leírésok közt, de akkor ezexerint változtattak a trenden...

...vágod?

Nyugi, meg is bontják! 😊 Bele raknak egy uninformatív magyar nyelvû "tájékoztatót"...
Beast Machine
jómondjuk az azért kicsit feltûnõ lett volna, ha a gép dobozát is megbontják.

...vágod?

Ugyértem a Wii mellett található Wii Sportsban volt benne!
Ott??? Minden fóliás!!!!! De ott nem is veszik meg, ami nem olyan... mi megvesszük...

Egyébként nem mindenbõl veszik ki, pl. 576-os angol nyelvû Wii Sports-ban (szintén stadlbauer) benne volt a vip kártya!

Szóval abszolut össze-visszának tünik...
guardian hero
Akkor csak igénytelenek. Bár lehet, hogy csak az elégedetlen ügyfelek elõl menekülve költöztek egy világvégi lepusztult gyártelepre...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Beast Machine
akkor ezek szerint ott nem lopkodják el a cuccost? ebay.at, jövök...

...vágod?

Beast Machine
meg elég nagy balfafok

...vágod?

Itt van egy bécsi wii play-bõl a vipp kártya, az ezüstös részt kell lekaparni...
Elég nagy cég... 😊

http://www.stadlbauer.at/
guardian hero
Az irodájuk alapján nem tûnnek valami nagy cégnek 😊 Csak tudnám, hogy sikerült a Nintendónak pont ezeket a balfaszokat megtalálnia...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Igazából ez nem is a Nintendo, hanem egy nagy forgalmazó, logisztikai cég. De hát persze ez jellemzi a Nintendot is, na majd õk is kapnak levelet, ha ezek itt nem foglalkoznak érdmben, lesz mit a tikárnõnek törölni a Nintendo eu központba... 😊
Beast Machine
Grr, az ilyeneknek tudnám letépni a karját, hogy azzal baffam hátba õket! Egyébként szerintem nem csak a forgalmazó a ludas, hanem a kisker is, szóval amit a forgalmazók nem nyitnak fel, azt megteszik az eladók (Nem Cheapet szapulom, mert õvele jók a tapasztalataim, a fóliás MP2-ért még mindig hálás vagyok)! Vagy pedig azt kell csinálni, hogy vásárlás elõtt megnézni a játékot, hogy benne van-é a VIP kártya, ha meg nincs, akkor meg jöhet a "Bocs, de ezt nem veszem meg, mert hiányos"-szöveg. Szerintem egy 5-6 eset után kicsit elgondolkodnának...

...vágod?

guardian hero
Én szívesen felhívnám õket, de mostanában nem vettem újonnan Nintendo játékot. Mindenesetre ne add fel, túl sok van már a Nintendo Magyarország rovásán...

Köszi!

De egyébként egy emberrel azt lehet megtenni, amit hagynak neki. Ha csak errõl a fórumról minden második ember felhívná õket... dehát ez utopisztikus gondolat, tudom 😊

De én futok ezzel pár kört... bár szélmalomharc...
Nem Cheapboy veszi ki, hanem a forgalmazó, tudtommal cheapboy is tölük szerez be elég sokmindent. Néha nem csinálják, pl. a német borítós GC-s Zelda fóliásan elérhetõ. Szóval még következetesség sincs benne, hacsak nem az, hogy a németekbõl nem veszik ki, de nincs tapasztalatom. Azért kérdezem tehát, hogy nektek mi?!
guardian hero
Lélekben veled vagyok 😊

De komolyan, engem is nagyon fel tud bosszantani, hogy mennyire hülyének nézik az embereket a hazai forgalmazók. Remélem beszámolsz majd az ügy alakulásáról.

Sephi
Nekem egy szal VIP kartyam nem volt. Gameparkbol vett jatekok sem voltak foliasak... eleg gyanus baszki. Ez meglopas.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Szal akkor te is kiszedted a VIP kartyakat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A rohadt disznók, ez a vásárlók megkárosítása!
És nem csak a VIP kártya hiánya miatt, így a lemez akár használt
vagy karcos is lehet.(v. mindkettõ)
GC játéknál én is jártam így.(on-line rendelés)<#gun>
Az a lapocska, amin rajta van egy kód, ezt beírva a nintendo-europe.com-on jóváírnak neked pontokat, amibõl szarságokat lehet vásárolni, de elvileg ezek a pontok átvihetõek lesznek elvileg a VC-be, innentõl a dolog már érdekes, sajnos azonban a régi szokásához híven a forgalmazó kiszedi ezeket a kártyákat...

Az alábbi játékokhoz van kártya:
Zelad
Wii Play
Wii Sports

Mivel rohadtul felháborít, hogy mind a fóliát, mind a VIP kártyát eltávolítják, tenni akarok ez ellen. Ha kell a fogyasztóvédelemhez fordulok, a forgalmazóval beszéltem, útánanéznek... 😞 Engem ez rohadtúl felbosszant...
DonnieBrasco
Eh, még 1 hónap is szállítják a Wii-met 😊

(még egy teljes hónap 😞...)

DB

A ti kung-futok nem erős!

"õ fehérvári"

én meg lementem hozzá. egyébként is mentem volna.

a kötekedést pedig abbahagyhatod, köszönöm.

-the invisible-

Sephi
Hogy erted hogy VIP kartya?

DonnieBrasco
Nektek ehhez (leivás) még indok kell? Gyerekek... 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!