Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg kell keresni a kakukktojást
pl ha teniszmeccs megy, meg kell keresni a két kakukktojás mii-t, akik másfele néznek
pl ha teniszmeccs megy, meg kell keresni a két kakukktojás mii-t, akik másfele néznek
azért, mert xbox360 ugyanaz a monoton játékkonzol csak jön a szebb grafika. ez mind szép és jó, és tényleg azért jó játékokat adnak/adtak ki rá, és azt vennék, de elég borsos ára van. no de itt a wii, egy teljesen új játékélmény, na és meglepõdtem hogy egész pofás játékok jönnek/jöttek ki rá. na és pont ma voltam MM és voltak ott wii játékok, és nézegettem õket, és egész szépek, ahoz képest hogy azt mondják itt páran hogy ps2 bealázza grafikailag... hát nme tudom, nincs ps2-õm, de játszottam rajta, nekem nme ez a véleményem... tény hogy képekrõl nem lehet megállapítani a grafikát, de ingame videókat is néztem már. na és akkor ott az új irányitás, hisz errõl szól a konzol! az meg nekem nagyon bejön, igaz nme próbáltam még ki, de anno régen volt egy sega játékkonzolom, és ott a fénypisztolyos csirkelövöldözös volt a kedvencem😊 na hát az a nundzsákú kb annak a továbbfejlesztése😛 csakhogy igaz hogy olcsóbb mint a 360, de azért annyira mégse nevezném olcsónak azt a 70ezer ft-os árat. lehet ez sokaknak nem egy nagy összeg, de számomra ez túl sok😞 mellesleg ha xbox és wii egyáron lenne xboxot vennék szerintem, mert azér mégis idõbbállónak tûnik, hisz tény hogy irányitásra hamar rá lehet unni ami a motorja a wii-nek, de azért xboxot nehezebb megunni.. szerintem! szóval ezek az érveim, most még biztos nem veszek konzolt, és meglátjuk mit hoz az élet... lesz wii-m vagy xboxom (vagy ps3-mam? <#circling>#circling>) vagy csak egy jó nagy semmim lesz ami legalább nem megy tönkre😉
A Wii play-ben van az a Mii megkeresõs okosság. Mit kell akkor keresni amikor ezt írja ki: "...odd Miis out"? Mit jelent ez? Elõre is thx. 😊
nem azt akartad kérdezni hogy hol lehet egyáltalán még kapni<#hehe>#hehe>
egyébként nekem tetszik a konzol, szíveseben vennék mint x360-at már odajutottam, csak aztán mindig eszembe jut hogy mennyiért vesztegetik... kár hogy külföldön 2x olcsóbb......
egyébként nekem tetszik a konzol, szíveseben vennék mint x360-at már odajutottam, csak aztán mindig eszembe jut hogy mennyiért vesztegetik... kár hogy külföldön 2x olcsóbb......
a raktárbol
a sarki közértbe
Hol a legolcsóbb a Wii?
nem tudtam megállni....<#nyes>#nyes>
modntam aztcsak kitaláltam 😄
nah már csak 1 konzolom van:maratt wii 😄
Ezek szerint a PS3-ad is eladtad?! <#ravasz1>#ravasz1>
Ezek szerint a PS3-ad is eladtad?! <#ravasz1>#ravasz1>
23 ezret kaptam érte
Ne akard megtudni szerintem mi érné meg neked ^^
Amúgy attól függ mennyit kaptál érte, de ez itt nem téma.
oFF vége.
Amúgy attól függ mennyit kaptál érte, de ez itt nem téma.
oFF vége.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és nekem 😛?
Annak aki megvette ja 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😄
nah már csak 1 konzolom van: ma attam el a ps2 met 4 éves volt, egy 6 éves joyal, 5 irot gamel, 23 é, megérte sztetek?
maratt wii 😄
nah már csak 1 konzolom van: ma attam el a ps2 met 4 éves volt, egy 6 éves joyal, 5 irot gamel, 23 é, megérte sztetek?
maratt wii 😄
<#eljen>#eljen>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Csak azért is vitatkozom! 😊
Gamecube + BBA + ASCII keyboard + Phantasy Star Online + elõfizetés = chat
😄
Gamecube + BBA + ASCII keyboard + Phantasy Star Online + elõfizetés = chat
😄
igaz, de egy konzolsem chatre meg regény irásra való 😄
Igaz, igaz... de azért 100x jobb, mint psp-n a bevitel!
Elõbbi üzenetem belépéssel együtt megvolt pikk-pakk...
De viszont a hosszú õ-ket nem mutatja, túlélem! 😊
Elõbbi üzenetem belépéssel együtt megvolt pikk-pakk...
De viszont a hosszú õ-ket nem mutatja, túlélem! 😊
hehe wii rol irok!! 😊
azért chatra nem használnám 😛
Lehet rajta mától, Opera böngészõ, flash is megy.
Van egy billentyûzet a képernyõn, a kivánt betükre rámutatsz... gyors!!
Használható.
Van egy billentyûzet a képernyõn, a kivánt betükre rámutatsz... gyors!!
Használható.
Hopsz 2x <#wilting>#wilting>
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a Wii -ve lehet internetezni? ha igen, akkor hogyan lehet a WEB-címeket beírni? Van egy virtuális billentyûzet mit a PDA-kon?
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a Wii -ve lehet internetezni? ha igen, akkor hogyan lehet a WEB-címeket beírni? Van egy virtuális billentyûzet mit a PDA-kon?
Wii Number csere!? Valaki?
7700 9555 9735 6765
7700 9555 9735 6765
Bocs, Wii Shop Channel.. azaz VC 😊
x360on is van fw frissités csak ott olyan megoldást találtak amit nem tudnak azzal kiküszöbölni. lehet nintendonál is találnak valami jot.
amguy tenyleg igyvotl X360-nal is, mondjuk itt egy hatrany megvan, hogy firmware frissites mi PSP-nel allandoa golte amegoldasokat 😞
Na azert remenykedem 😉
Ja es mi ez a gctracker? sajna ezt nem ismerem😞
Na azert remenykedem 😉
Ja es mi ez a gctracker? sajna ezt nem ismerem😞
VC? hogyis? 😉
Halkan megjegyzem, hogy letölthetõ az opera (internet channel) a VC-bõl! Ingyen... még... 😊
Én annyit hallotam, hogy elsõként színes remote-okat dobnak piacra...
Gondolom megint a japánok járnak jól, eu-ban meg a franciák... ahogy gc esetében is... 😞
Gondolom megint a japánok járnak jól, eu-ban meg a franciák... ahogy gc esetében is... 😞
A video fake, az iso nem...
Bocs most nézem gbatemp forumot és valoban kijött egy jo paradox iso dump, ami tartalmazza a fileokat persze müködésre birni még nem lehet de X360nál is igy kezdõdött. Lehet reménykedni. ^^
mit jelentene...?
10 napja fent van már neten 0 seederrel... furcsamód. és az egész 400mega.
a videot meg nézd meg jobban mikor van váltás..
fake mindkettõ.
10 napja fent van már neten 0 seederrel... furcsamód. és az egész 400mega.
a videot meg nézd meg jobban mikor van váltás..
fake mindkettõ.
Naja, csak aztán vagy igaz, vagy nem. Amugy én elképzelhetõnek tartom, hogy valami hasonló lesz a megoldás, a PSP-nél is ez volt a megoldás, illetve a memókariról futtathatõ törés.
Ebbõl a videóbol az derül ki, hogy csippelni sem kell.
Hallani már valamit arról hogy mikor lesz fekete, zõd, kék, piros meg kituggya még milyen szinû gép?
nem volt?😮OO
Jah igen, az osztrakoktol kapott gepekben a wiisportshoz nem volt😞 S akkor mar csak olyan gepeim voltak s pont aznap deritettem ki hogy azokban a sportsban sincs😞 sorry.
Jah igen, az osztrakoktol kapott gepekben a wiisportshoz nem volt😞 S akkor mar csak olyan gepeim voltak s pont aznap deritettem ki hogy azokban a sportsban sincs😞 sorry.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
nem mondod... hát pont errõl van szó.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.