Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Enchanted Arms
Viva Pinata
Lost Planet
Saits Row
Kameo
Perfect Dark Zero
S kb ennyi... jo ez az en velemenyem 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
OFF ON
Nem mindha bajom lenne a konzollal, kivéve, hogy a megjelenése óta eltelt 1 év alatt kb. 4-5 számomra is érdekes címmel sikerült elõrukkolniuk a fejlesztõknek. Szal pogramdömpingrõl X-en sem beszélhetünk.
OFF OFF
De ezt pal-os tv-vel ne lehet kihasználni csak HD-nél nem?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mivel pal tv-m van és nincs pénzem újat venni ezért tök mind1 milyen a grafikája mert azt már az xbox 1 is elérte nem?
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
most jatszogatok xbox360 vel. fel sem fogom eddig miert nem vettem ilyet.. leesik a zallam a graftol......
ui: nah most jonnek mindja anyazni hogy huzzak innen meg jo akkor oruljek az xboxnakmeg satobbi. .de ez az igazsag, es o kerdezde a negativumokat.........
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
adminisztrátori jogokkal rendelkezel?
legújabb software? 1.04
elötte takarítsd le az elõzõ verziókat
nézd meg, hogy nincs-e a gateway ip-je nem azonos-e az adapterével, ha igen, változtasd meg a router setupjában
az Internet Connection Sharing (ICS) legyen kikapcsolva
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a Wii optionsban, a kapcsolat beállításoknál van egy olyan opció, hogy Wired mód. EWzt hogyan tudnám kihasználni, wlan router hiányában? a hátsó USB-s portokra kéne ráapplikálnom a netre kötött gépem, vagy mi? help!!
...vágod?
Boldog Békés Ünnepeket mindenkinek!
Na, tisztázás képpen: amikor már láttam, hogy ez egy fehér doboz lesz, már tudtam, mire számítsak. Amikor már a Wiimote vigyorgott szembe velem, már biztos voltam benne.
...vágod?
NANÁ HOGY EGY WII!!!!!
WII POWAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
...vágod?
ja és boldog karácsonyt mindenkinek
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Remélem nemsokára én is 1 boldog Wii tulaj leszek,már ha lehetne kapni.😞
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Szerintem, nincs, PS2re van, de aztán ki tudja, lehet PCre is csiáltak.
Töltsük le az internetet!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
PC -re nincs semmi box-szimulátor?
on.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
nekem 753