Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Nintendo Wii...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sephi
Boxra sorolnam azokat a jatekokat amiket "talan" erdemes beszerezni.

Enchanted Arms
Viva Pinata
Lost Planet
Saits Row
Kameo
Perfect Dark Zero

S kb ennyi... jo ez az en velemenyem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jaja a grafika lehetne jobb, bár asszem, hogy még le fog esni az állunk, olyat is tud a kis WII. Pl.: Red Steel-ben effekthegyek vannak, még nem a legoptimalizáltabb a kód, szal sztem 2x ennyire szép, és 2x ennyire gyors játékok lesznek. Errõl ennyit. Az pedig, hogy Te miért nem vettél X360-at, az ebben a topicban bizvást nem érdekel senkit sem. 😊

OFF ON
Nem mindha bajom lenne a konzollal, kivéve, hogy a megjelenése óta eltelt 1 év alatt kb. 4-5 számomra is érdekes címmel sikerült elõrukkolniuk a fejlesztõknek. Szal pogramdömpingrõl X-en sem beszélhetünk.
OFF OFF

Valakinek nem kell egy x-box+ cuccok?

Azt tudom, hogy szép csak az x360-é szebb(és drágább).
De ezt pal-os tv-vel ne lehet kihasználni csak HD-nél nem?

Sephi
Lofaxt. Naon is szep a grafja.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Én nem tom még.
Mivel pal tv-m van és nincs pénzem újat venni ezért tök mind1 milyen a grafikája mert azt már az xbox 1 is elérte nem?

Csibe001
Miért mondanák?Igazad van. ¢_¢

Sephi
Keves jatek.

jah jah nem oltani 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

CSOCSO
a grafika......................

most jatszogatok xbox360 vel. fel sem fogom eddig miert nem vettem ilyet.. leesik a zallam a graftol......

ui: nah most jonnek mindja anyazni hogy huzzak innen meg jo akkor oruljek az xboxnakmeg satobbi. .de ez az igazsag, es o kerdezde a negativumokat.........
CHEAPBOY

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

VAn valami negativuma a wii-nek?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Sephi
En beraktam a gepbe , feltelepitettem az adott softwert majd engedelyeztem a DS-t / Wii-t es mukodik.

Nintendo Wi-Fi USB adapter esetén ellenõrizd:

adminisztrátori jogokkal rendelkezel?
legújabb software? 1.04
elötte takarítsd le az elõzõ verziókat
nézd meg, hogy nincs-e a gateway ip-je nem azonos-e az adapterével, ha igen, változtasd meg a router setupjában
az Internet Connection Sharing (ICS) legyen kikapcsolva
zola2000
ez azt jelenti, hogy a géped nem engedi az eszkoznek elerni az internetet?

A

Errõl az adapterrõl lenne kérdésem. Wireless routerem van, de sajna olyan, amit a nintendo oldala szerint a nintendo wifije nem támogat. Van ez a nintendo usb wifi adapter, de telepités közben "erros sharing internet acces" hibaüzenettel megáll. Mit tudok tenni?
Igen, mûködik.
Kaplan
Szerintem mûködik a DS-s Nintendo-s WIFI adapter is vele, nem?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lesz egy Nintendo Lan adapter, amit bedugsz az egyik usb portba és az adapter másik oldalán lesz egy ethernet port. Még nem jelent meg az Nintendo verzió, de van pár komaptibilis usb-ethernet adapter, ami mûködik, de a biztos, ha megvárod a hivatalost.
Beast Machine
emberek!

a Wii optionsban, a kapcsolat beállításoknál van egy olyan opció, hogy Wired mód. EWzt hogyan tudnám kihasználni, wlan router hiányában? a hátsó USB-s portokra kéne ráapplikálnom a netre kötött gépem, vagy mi? help!!

...vágod?

zola2000
nem baj legalabb kierosodunk.

A

zola2000
nem baj legalabb megcombosodunk

A

Beast Machine
késõ, már van izomlázam, úgy fáj a vállam, mint a megveszekedés...

...vágod?

Sephi
Ovatosan a tenniszel...nekem masnap naon nagy izomlazam vala 😄

Szép ajándék, gratula.
Boldog Békés Ünnepeket mindenkinek!
Beast Machine
igen.😊

Na, tisztázás képpen: amikor már láttam, hogy ez egy fehér doboz lesz, már tudtam, mire számítsak. Amikor már a Wiimote vigyorgott szembe velem, már biztos voltam benne.

...vágod?

Sephi
Csomagolas kozben ?😄DD

Beast Machine
ja, és bulldog karácsonytz mindenkinek!

...vágod?

Beast Machine
Baszki, megjön a Jézuska, csomagoljuk az ajándékokat, erre mi pottyan a szemem elé???

NANÁ HOGY EGY WII!!!!!

WII POWAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

...vágod?

nálam a jézuskának kicsit elromlott az idõérzéke, ugyanis dec 8-án hozta a wii-t XD
ja és boldog karácsonyt mindenkinek

zola2000
meglesz amint hozza a jezuska a wiit xD (talan jovore)

A

zola2000
meglesz amint hozza a jezuska a wiit xD (talan jovore)

A

Áldott és szeretetteljes Karácsonyt (és wii játékokban gazdag szentestét) kívánok mindenkinek!
Beast Machine
Bulldog Karácsonyt, és Hevi Metálban Gazdag Új Évet mindenkinek!

...vágod?

Kaplan
Happy X-mas mindenkinek!

Csibe001
Nem értünk félre, de errõl már beszéltem egyszer...Akkor neked X360 való...ennyi, nem több.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!

Boldog és Békés Karácsonyt Kivánok, Neked és Családodnak!

CSOCSO
nem akarok fikazni, ne ertsetek felre... de hogy a grafika nem szamit?????? a szemem kiesik az x360 HD tol.....
testerlnx
Vazz Eurosport-on most ment a K1 döntõ, és mutatták utána mikor Ernesto Hoost-ot kiütötték Wii-nboxban 😄

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

moon08
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Remélem nemsokára én is 1 boldog Wii tulaj leszek,már ha lehetne kapni.😞
thx😊

Nem tudjátok hol lehetne még kapni Pest környékén?? 😊 Jó lenne beszereznki 1-t a fa alá 😛 Itt már sehol nincsen 😞

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

KILLER2
Jaaaaaaaaaaaaa! Bocs, hülye vagyok, egyszerre több topicot nyitottam meg, aztán hirtelen azt hittem xbox topicban vagyok, mégegyszer bocs.
Szerintem, nincs, PS2re van, de aztán ki tudja, lehet PCre is csiáltak.

Töltsük le az internetet!

Nem, én az ökölvívásra gondoltam, magyarul.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

KILLER2
Az emulátpor. Van, de nem mûködnek és atomerõmû kéne hozzá.

Töltsük le az internetet!

off
PC -re nincs semmi box-szimulátor?
on.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Aki Wii-t akar Debrecen környékén, az nézzen ki a Corába, mert 1 hete ott porosodik egy példány.:]
kinek mennyi a rekordja a wii playben a lövöldözõs játékban?
nekem 753