Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

moon08
Zelda wii JAP
IMG]/forumkepek/2006_12/game-0002330.jpg[/img]

macselek
toportyán ugyanezt mondta

Beast Machine
vagy mondjuk letölthetné WiiConnect24rõl

...vágod?

zola2000
ugy is meglehetne csinalni, hogy kiadnak a mostani wiikre egy szoftveres dvd dekoder plugint (lemezen és/vagy netrol wii pontokert). Akinek az kell az plusz penzert megveszi.

A

Az, hogy nem szórakoztatóközpont, hanem JÁTÉKGÉP gamecube esetén igaz volt, Wii esetén már üres marketinges hazugság köszönhetõen a sok funkciónak, amit már most nyújt (net, idõjárás, news, stb). Itt a Nintendo kurva nagy ellentmondásban van... ez tény, s ebben igazad van.

De ugyanmár, ki a francnak kell dvd lejátszás? Az emberek nagyrészének már van... ha lejátszana, akkor meg az a szar, hogy nincs dolby digitál dekóder, meg optikai kimenet...

Aztán pedig szerintem mint lehetõség, hogy késõbb megvedd a dvd lejátszási lehetõséges shop-ból, szerintem fennáll... technikailag mindenképpen...
Olvass már vissza egy kicsit. <#gunyos1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

NeoMaN
mi a ráknak egy konzolba DVD lejátszó?
Arra való a Yamada.
😄

GanXstaZoleeWrk
nuncsuk hetek ota nincs nem is tudom mikor lesz,elõrendelni se lehet, pedig boxhoz nagyon kéne még 1 😊

GanXstaZolee#2709

..NEmtudjátok hol lehet még nintendo wii-t rendelni ?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

leírtam hogy miért nem. ráadásul, bár nem tudok piacelemzési adatot, gyanítom hogy a wii vásárlók több, mint 90%-ának van dvd lejátszója már.
neked pl számít, hogy lejátszik-e dvd-t?

-the invisible-

Na látod PONT EZÉRT kéne dvdt is lejátszania... hogy ne kelljen 1000 kütyüt venni mindenért...
Mi a ráknak DVD lejátszó, ha a wii lemez is egyfajta dvd...
pont azért, hogy ne legyen szükséged számítógépre 😉
+ a webböngészés lehetõségének megteremtése nem nyomta fel a konzol árát, míg a dvd-lejátszás nagyobb költség -> magasabb ár = ugyanannyi mint az X360 core = rossz árstratégia.

-the invisible-

Beast Machine
Bazz, sehol nem találok Nunchukot!! Wiiplay meg persze van, be is szereztem egyet, a Zeldával egyetemben! nagyon odavágnak!!😊)

...vágod?

Ha már itt tartunk... ha a wii CSAK játékra van, mi a lópikulának bele az idõjárásjelentés meg a webböngészõ??? Nincs még számítógéped vazze?? Akkor elõbb azt vegyél ;-)

-- a furcsa stílusod miatt válaszoltam így... ~_~
valamelyikbõl csak ért 😄

-the invisible-

65k, azjó 😊 kapok egy plusz nunchuk-ot 70-ért 😊
vett itt valaki?

-the invisible-

Van egy eladó alapvetõ DVD lejátszóm, ha érdekel! <#ravasz1>

Kaplan
Ez is egy érv, csak az enyém picit szerényebb volt 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

alapvetõ, lol. egy JÁTÉKkonzolnál tényleg alapvetõ a dvd-film lejátszás... alapvetõen a seggemet is kinyalhatná, de nem arra találták ki. akkor inkább veszek egy seggkinyalógépet.
te komolyan wii-n néznél filmet? ha nincs dvd lejátszód, akkor elõbb inkább azt vegyél, és utána wii-t.

-the invisible-

Kaplan
De alapvetõnek tûnhet az is, hogy ahol Wii-t vesznek 70 ezer magyar forintért, ott van egy 5 ezer magyar forintos DVD lejátszó is én úgy gondolom. Sajnos én nem tudtam még Wii-t venni helyette itt a PS2-m és a GC-m de DVD lejátszó három is van a családban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Akkor ez a nagy hátránya a Wii-nek.
Ilyen alapvetõ dolgot nem tud.

Egyenlõre csak memóriakártyáról, csak bizonyos fajta videókat és direkt limitálva van 15 percre. De már "dolgoznak" az ügyön egyesek.
A DVD lejátszás meg ha kijön valaha a japánoknál, tuti feltörik vagy megoldják a többi gépen is ...

Kaplan
Itthon sehogy, Japánban jön majd ki egy új verzió ami már DVD filmek lejátszására is alkalmas lesz.

Nem tudja valaki, hogy lehet a vele filmet nézni?

Én is az MM-ben láttam.
Ott vannak mert drágák.
Egyébként ITT 65.000Ft. De itt még nem lehet játékokat venni hozzá.
És ITT pedig ki lehet próbálni és 70.000Ft.

Sephi
Jaj elneztem , igazad volt bocsi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Például itt.
Fel kéne hívni õket, hogy mikor lesz megint gép...

Sephi
Me' merrre volt oucsobb?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Árkád MM-ben láttam tegnap este két orig Wii-t 79800 -ért.
Kicsit drága...

MM vagy 576?

-the invisible-

Január közepére igérik.
Remélem nem halásszák el elõlem.

macselek
Már a wii uralkodik ahogy látom😄 Énis beszerzek egyet amint lehetXD

Beast Machine
mert a bluetoothnak talán nagyobb a hatótáva, mintannak a két hõpontnak...

...vágod?

Én is mindenhol megkérdeztem, de csak a West End ben árulják, de ott 80.000Ft.
Van vagy 5 darab még.

Mirõl számoljunk be? Hogy mennyire király a cucc? Nagyon...😊

Irányításhoz 1-3 méter.... bõven elég.
Ki- és bekapcsolás másik helyiségbõl is ment, nem tom' hogy.... 😄

beszámolókat kérek valakitõl! 😊

ma kicsit utánakérdezgettem boltokban hogy mikor lesz, mindenki azt mondja hogy január, de akkor se lesz valami hûdesok.
szóval ha láttok valahol, ne felejtsetek el szólni 😊 kösszi 😊

-the invisible-

ennek a sensor-nak mekkora a hatotavolsága?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Ezt meg kell néznetek!
Jól le szarozzák a többi konzolt.

A wii lejátszik filmeket?
Ha igen milyen formátumúakat?

végén még lesz GTA Wii-re?
Gta wii

Sephi
Az 9000 ft volt. Beraktam oszt ment.

signs
De, ugyanaz.

www.sabian.com

Beast Machine
a Wi-Fi, meg a WLAN nem ugyanaz?:S

...vágod?

Sziasztok.
A Wii-ben van WiFi? Tehát ha van Wifi routerem, akkor a Wii látni fogja az Internetet? Esetleg egy WiFi-s hálózatban látható a Wii PC-rõl? (Mármint a meghajtói).

Szerintem érdemes megvárni a lan adaptert...
Hát ez azért egy kicsit elszomorító, hogy Wi-Fi USB adapter 13.000 Ft.
Ennyiért már kapok egy wi-fi routert.
Elméletben igen.
Sziasztok.

Én errõl a Nintendo Wi-Fi USB adapterrõl szeretnék kérdezni.
Ez egy pendrive kinézetü valami amit a számítógép usb portjába bedugok, feltelepítem és már megy is az internet a Wii-n ?
off
Vannak warez játékok wii-re?