Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A
De ugyanmár, ki a francnak kell dvd lejátszás? Az emberek nagyrészének már van... ha lejátszana, akkor meg az a szar, hogy nincs dolby digitál dekóder, meg optikai kimenet...
Aztán pedig szerintem mint lehetõség, hogy késõbb megvedd a dvd lejátszási lehetõséges shop-ból, szerintem fennáll... technikailag mindenképpen...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
GanXstaZolee#2709
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
neked pl számít, hogy lejátszik-e dvd-t?
-the invisible-
Mi a ráknak DVD lejátszó, ha a wii lemez is egyfajta dvd...
+ a webböngészés lehetõségének megteremtése nem nyomta fel a konzol árát, míg a dvd-lejátszás nagyobb költség -> magasabb ár = ugyanannyi mint az X360 core = rossz árstratégia.
-the invisible-
...vágod?
-- a furcsa stílusod miatt válaszoltam így... ~_~
-the invisible-
vett itt valaki?
-the invisible-
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
te komolyan wii-n néznél filmet? ha nincs dvd lejátszód, akkor elõbb inkább azt vegyél, és utána wii-t.
-the invisible-
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ilyen alapvetõ dolgot nem tud.
A DVD lejátszás meg ha kijön valaha a japánoknál, tuti feltörik vagy megoldják a többi gépen is ...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fel kéne hívni õket, hogy mikor lesz megint gép...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kicsit drága...
-the invisible-
Remélem nem halásszák el elõlem.
Van vagy 5 darab még.
Ki- és bekapcsolás másik helyiségbõl is ment, nem tom' hogy.... 😄
ma kicsit utánakérdezgettem boltokban hogy mikor lesz, mindenki azt mondja hogy január, de akkor se lesz valami hûdesok.
szóval ha láttok valahol, ne felejtsetek el szólni 😊 kösszi 😊
-the invisible-
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Jól le szarozzák a többi konzolt.
Ha igen milyen formátumúakat?
A Wii-ben van WiFi? Tehát ha van Wifi routerem, akkor a Wii látni fogja az Internetet? Esetleg egy WiFi-s hálózatban látható a Wii PC-rõl? (Mármint a meghajtói).
Ennyiért már kapok egy wi-fi routert.
Én errõl a Nintendo Wi-Fi USB adapterrõl szeretnék kérdezni.
Ez egy pendrive kinézetü valami amit a számítógép usb portjába bedugok, feltelepítem és már megy is az internet a Wii-n ?
Vannak warez játékok wii-re?