Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
A Playstation sikere köszönhetõ a Sony-nak, de a Nintendonak is... 😊
Nincsen semmi kötekedés, csak véleménycsere! Minnél több és színesebb vélemény, annál jobb!!!
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Size : 3 487 808 octets
Support : SD Card / Wii
Protection : Nothing
Red Steel USA Wii-PARADOX
sYSTEM : Wii| sIZE : 1 DVD|
barangoltam itt jobbra-balra és egy ilyenbe futottam bele....
létezik hogy már feltörték??
akkor marha gyorsak voltak....
http://pspfilez.extra.hu/
Igy ha nagy warez is lenne náluk az se kotyana meg nekik az biztos.( van már elég tapasztalatuk ,hogy lehet fent tartani bármilyen helyzetbe egy konzolt nyereségesen 😊
Mégegyszer: a warez és a konzol sikeressége között nincs összefüggés, illetve mindre lehet példát és ellenépdát mondani.
A véleményem, hogy a Wii sikereségét a feltörés nem befolyásolja...
És végignézve a Nintendo történetét, a kalozkódástól való félelem több veszteséggel járt nekik, mint eredményel (pl. n64)
Nem azt mondom, hogy a warez tesz sikeresség egy konzolt! Ez marhaság! Azt mondom, hogy a warez önmagában nem öli meg a konzolt!!! Szóval nem azt modnom, hogy kell a warez, de azt hiszem, hogy negatív hatása sem olyan jelentõs, mint az sokan gondolják!
Az is közre jácott bár GC nembukott üzletileg biztos nem!
Ha nem eröltetik azt az idiota 1.5 gigás gc lemezt egészen máshogy állt volna az egész.De már m1 lényegében a wii az aminek 5 éve kellet volna lenije a gc-nek!
Egyébként ps2 is feltörték még is jól ment nekik! Valahogy a konzol világott többségben nemtudja megrázni ez a dolog,mivel talán nem olyan egyszerü az egész. PC-én két kattintás a warez müveledt Konzolnál(legalábis az asztalinál) kicsit bonyáb talán igy sokan nem szorakoznak inkáb megveszik ( nyugati fronton)
Értem Én, hogy Te mit írsz, de nehogymár a warez lehetõsége tegyen sikeressé egy konzolt! Magyarországon biztos, de Európa nyugati részén, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában... ááá ott nem a warezért veszik. Inkább fordítva igaz, ha sikeres, akkor meg kell hekkelni. Nem tom, hogy a Nintendo DS a warez miatt sikeres-e? Sztem nem. Ugyanakkor a Nokia N-gage már az elsõ héten törve volt, s akkorát bukott mint az ólajtó. Továbbá az elsõ X sikeressége felõl vannak kétségeim (Mielõtt leírnád tudom, hogy milyen szerények voltak a céljaik.) Szal a kiadókat legfõképpen az eladott példányszámok érdeklik, ez pedig fordítottan arányos a wareztevékenységet folytatott arcok számával. Merugye minél többen lopnak kalózmásolatot, annál kevesebb eredeti kell. Azért itt is a gammákon lévõ royality a legfõbb bevételi forrás. Merugye 1 gép, de SOK gamma. A Gamecube pedig nemazé' bukott mert nem volt feltörve.
Gondoljunk abba bele, hogy sok ember CSAK akkor vesz Wii-t, ha fel van törve, ezek növelik az eladott példányszámot, ami jobban felkeltheti a fejlesztõk figyelmét.
S önmagában az a tény, hogy már a konzolon van haszna a Nintendonak, azt eredményezi, hogy minden eladott hw növeli a bevételt és nem veszteséget generál.
A ps, a ps2, az xbox mind fel volt törve... és mindegyik sikeresebb volt (xbox is elérte a kitüzött célt), mint a konkurens Nintendo terméke.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Inkáb a GSt javaslom.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.sabian.com
a legmegbizhatobb imho
www.sabian.com
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem zavarja és/vagy árnyékolja valami?
A channelek viszont tényleg lassúak, fõleg a shop... ezt el is ismerték már 😊
Akinek megy a net a Wii-n wi-fi segítségével:
Nem találjátok picit lassunak?Pedig amúgy a net a gépen ugyanarról a routerrõl tökéletes és villámgyors,de a Wii-n elég lassucskának érzem,plusz néha kiirja hogy unable to connect to net ,de rögtön utánna ha retryzek sikerül.
A channellek mûködnek,persze ami mûködhet.
Szóval másnál is picit döcög a dolog vagy tökéletes?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!