Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

regisztálsz, kiválasztod a free gift-et, én nokia 8800 siroccot választottam az 55 kredit, a ps3 40 kredit, és a wii asszem 17 kredit szval ugyvan hogy, ha megvan ennyi kredit akor ingyen kapod emg, de ha nem akarod akkor belemész az add slixbe, és ott ottvannak a 3csomag, 32 tol 60 $ ig, kiváalsztoda legolcsobbat, és annyi lesz a termék, és midnehova kihozzák hamar, vannak iyen happy cosutmers ott fen akik emgkapták stb......
kreditet ugy lehet szerezni hogy minél több emebrt hivsz emg

ezt ugyan hol látod? :S

-the invisible-

250$ nem olcsoság?? itt euban meg 250euro. normális országban minimálbér a 10euro/órás fizetés. amelyik országban meg az áron sirnak ott ne vegyenek az emberek mert ennél olcsobb komplett hw árat ne akarj már.
hocza
Én még nem veszek Wii-t, megvárom még olcsóbb lesz!!!!
<#nevetes1><#wink>

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

tegnapra igérték a wii loadert XD már nagyon kellene 😄

jaja, nagyon jól megvan oldva. nem is lehet rosszul berakni a lemezt (kivéve fordítva), mert rögtön korrigálja a meghajtó. ja és nem porosodik belülrõl a meghajtó, mert van elõtte ilyen kis védõfilc szerûség

Nagyon rendben van a grafikája. Erõsebb a ps2-nél és az X-nél is kb a GC kétszerese, szvsz amit egy katódos szélesvásznú nem HDTV felbontásából ki lehet hozni, azt tudja. S ráadásul mindezt (megfelelõ optimalizáció esetén) jó frame/sec értékkel. Van tartalék tehát a gépben, nem is kevés, ráadásul tud olyan extra effekteket, amit sme a PS2, sem a Box nem tudott, vagy nem ilyen gyorsan. Mindezt megbecsülni nem olyan egyszerû még, de hát a rendelkezésre álló programok grafikai minõsége biztató. Én még a GC-re készült Zeldán is elámulok néha, pedig nem ma kezdtem az ismerkedést a játékiparral. A Zelda pedig minden idõk egyik legfaxább játéka lett. A fikázók felbosszantanak ugyan, pláne, ha még NEM IS LÁTTAK WII-T!!! Kb. ennyit is adj a véleményükre. Szal, ha csaka graf. számít akkor azért személyesen csekkold le, mielõtt megveszed, mert a 2 másik új konzol sokkal szebbet tud 150000 forintos HDready tévén. De mondjuk ha van 1 jó PC-d, akkor az ún. "nextgen" konzolok grafikája már nem annyira fog lenyûgözni. Ráadásul a nagy Xbox360 címek nagy része PC-n is elérhetõ lesz idõvel. A WII viszont olyan játékélményt ad, amit még SOHA sem éltél át. Ez viszont tuti.

Beast Machine
áá, olyan simán fogadja a Wii meg a GC lemezeket, mintha jégen csúsztatnád. Nagyon profin van megoldva, és a lemezt mindig úgy adja ki, hogy az egik ujjadat SIMÁN bele tudod rakni a lemez lyukába...

...vágod?

sztomy69
És itt van ollan, h ha mondjuk picit rosszul teszed be a cd-t, tehát mert lehet állítva is tárolni, és ahhoz is van ilyen mélyedés, szal ha abba teszed bele fektetett állapotban, akko nem ad ki daráló hangot a dvd olvasó, me az én x360am igen😞

lckrz.try.hu

Van, 1 db pici ventilátor, nincs hangja, a dvd mechanikának nagyobb 😊
sztomy69
Hû bazd, ez naon pici, van ebbe hûtés egyáltalán? Ja télleg, hangos, vagy nem hangos a gép?

lckrz.try.hu

de csak neked, az tv 82cm és az m1-en futó filmet láthatod rajta... 😊

Akkor miért nyilatkozol róla és mondasz vélemény, ha még élõben nem is láttad!? Bölcs dolog...
DanielT
Tessék, viszonyíthatsz a DVD tokhoz, vagy a kábelcsatlakozókhoz stb.

sztomy69
Lefényképeznéd nekem? Még soha nem láttam wiit csak illen "gyári" képeken, meg h mégis mekkora az.

lckrz.try.hu

Már vettem! Tökéletesen elégedett vagyok vele! Gazdagodjon rajtam csak a Nintendo!

Neked meg ajánlom, hogy nyíss egy `Ninty sux` topic-ot, ott éld ki magad!
QuippeR
miért, akkor mi lesz, ha meggazdagodik a Nintendo? egy hatalmas offenzívában eltörlik a térképrõl Európát, és fejbelövik a Sony-bérenceket?

vagy inkább csinálnak még olyan gépeket, amihez hasonló segítségével a profitot elérték, aminek persze Toportyán is örülne?

túl kéne már lépni ezen az óvodás felfogáson, hogy ha valaki meggazdagodik, az csak rossz lehet. nem kommunizmusban élünk, kérem szépen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

sztomy69
Te viszont vegyél, az ilyenektõl, mint te gazdagodik meg a Nintendo.

lckrz.try.hu

Te se vegyél! Mindenki jobban jár!
Megkérlek: ne vegyél Wii-t! Köszönöm!
DanielT
Várjá' most nem az volt a feladat, hogy sorold fel az összes értelmes címet ami a gép életciklusa alatt kijön 😊 (ebbõl kapásból a Metroid nem érdekel egyáltalán)
mennyit játszottál vele? mert azért volt "pár" jelenet, aminél azt mondtam, h ejha...

Beast Machine
Akkor Zelda. Meg Metroid Prime 3...

...vágod?

DanielT
Hú, de rossz példa volt 😄
KILLER2
Js még gyorsan megjegyem, hogy nem vitát akarok, mert ezt már sokszor megbeszéltük. És szeritnem is jó, csak mint soakan mások én is sokallom az árát.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
NEM!? Azé ez a Wii tényleg pofátlanság. Nem a graf a lényeg, meg új irányítás meg technológia, de ez azért mégiscsak túlzás. Ez olyan mint egy zsiguliba ferrari kasznit rakni. Mi az, hogy elkezdig occsóra, aztán útközben hoppá ezt meg ezt nem lehet kispórolni, szóval nem lesz olcsaó, csak a tudása felel meg annak. Azé egy távirányító nem ér meg 70.000et.

pff... elõször játsz mondjuk a Red Steel-el, utána mondd, h xar.

sztomy69
És most nem tökmindeggy, h a xbox v a ps2 grafjára hasonlít jobban? A lényeg az, h minden játéknak szar lesz a grafja, és ez a nyomorult konzol 70.000 ért még a dvd filmeket sem játssza le.

lckrz.try.hu

CHEAPBOY
Dehogyis valamivel. Sokkal szebbet fog. Mar most van egy ket cim amit a box nem tudott volna.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

baggins
Túrót. Szerintem a csúcson valamivel szebb játékokat fog produkálni, mint az Xbox (mármint a régi).

DanielT
Semmi nem olyan szar grafikailag mint a Ps2, szal ez nem igaz. Szerintem még az Xbox párhuzamnál is megfelelõbb és kézenfekvõbb a Gamecube, hisz mindenféle állítással ellentétben(hivatalos nincs is a témában) szerintem 97%-ban megegyezik a hardver tudása.
Van Wii-d?
sztomy69
Asszem inkább ollan, mint a ps2.

lckrz.try.hu

Mindenhol azt írják, hogy gyengécske a grafikája.
Ezt mihez mérik?
Szebb mint az xbox1 és csunyább mint az x360?
Nem mintha gondom lenne vele csak kíványcsi vagyok, hogy szebbre vagy kicsit gyengébbre számítsak.

EndreMan
Van ahol valóban elég kicsiket mozogni vele és ugyanaz lesz,de van olyan pl Wii sportsban,ahol kell a teljes nagy mozdulat,erõvel,mindennel.
Meg eleve mégha meg is lehet csinálni dolgokat csuklóból is, az nem lesz mindig olyan pontos,mint egy szépen lekövetett széles mozdulat.

Beast Machine
nem gyorsulásfüggõ mozdulatoknál - pl. Zelda T-ben a kardsuhintások - tökmindegy, mekkorát lendítesz.

...vágod?

Most nem azért, de tényleg akkorákat kell csapkodni a kontrollerrel?
Gondolom, kis csuklómozdulatokra is ugyanúgy reagál mint a széles mozdulatokra (csapkodás). (Bár remélem, hogy nem... <#rolleyes>)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Beast Machine
BÚÉK, mi? bakker, de fáj a fejem....

...vágod?

Még fent vagyok és wii-zek XD

BÚÉK!!!

boldog uj evet
B.U.É.K.

KILLER2
BUÉK!

KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDÕBEN! B.U.É.K

Hmm. Nekem is elszakadt a csuklópánt. <#szomoru1>
Még az a szerencse hogy az irányító a földre repült és nem a Tv-nek.
Aschil
A controller-rel jó lesz vigyázni!

http://archives.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=2183346

.:asChil:.

én nem állitom hogy warez topic lessz DE nehogy arra a sorsa jussatok mint a PSP topic

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

majd az lesz 😄

Miért lenne az?
i=o

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán