Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Mellesleg nem nagy czucc egy Péjeshárom vagy Wii tulajnak lenni.

Tobb ezer ember kapott Wiit itthon karacsony elott, PS3at meg barki birtokolhat aki 300.000ft korul (vagy olcsobban) szurkol érte le pénzecskét. Nem mennyei csoda az, csak eszkoz amiért pénzt kérnek el.

S pénzért mindent majdnem mindent meg lehet kapni ugye (sajnos😞 )

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Nemédesmindegy milyen gépe van vagy nincs, és ha van akkor mit csinal vele?

ÉN pénteken szervaltam egy 360at magamnak, de ha az osszes forumozo baszogatna hogy képet kérek rola akkor se csinalnam meg mert szarok ra, ki hiszi vagy sem😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

holnap meg hogy: most reggelizem, majd este...

most az "áh, már késõ van, majd holnap..." szöveg jön😊

szando én a westendben a MM-ban láttam párat vasárnap. Õket hívd fel hogy van-e még
sztomy69
ááá, inkább ollan képet nehéz találni, amit be lehget vágni 😄

lckrz.try.hu

öregharcsa
mi van???photoshop órákat veszel közben??...ennyi idõ alatt én már végeztem volna vele....

http://pspfilez.extra.hu/

sztomy69
Igen, akarom h lefényképezd!

lckrz.try.hu

nem, úgy értette hogy hívjam fel õket, de azt max holnap tudnám megcsinálni. de mivel semelyik kereskedõ nem tudja hogy mikor kap wii-t, csak max az érkezés elõtt pár nappal, semmi értelme nem lenne.

-the invisible-

Nem. Szerintem ugy értette hogy minden nap megnézed az oldalukat és biztos ki lesz írva, hogy mikor érkezik vagy érkezett.

a média markt-ban nem 90.000 hanem 80.000Ft.

és most hívjam õket? 😄D

-the invisible-

james69holden
lássuk...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nemvok csoro, és egyéb amit itt megemlittettél, ha akarod lefényképezem....

A telefon használata ilyenkor sokat segíthet...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Hm az opera wii elég ficsurós 😄
ficsúr böngészés movie

Egyre jobban ugy tünik a remotal a wii multimédiás rendszernek is legalkalmasabb lenne konzolokéknál 😊

hát a kínálat nem nagy 😄 a 65k viszont jó 😊
kérdés mennyi gép érkezik hozzájuk...

-the invisible-

sztomy69
Minek vered te itt a nyálad h van mindened?! Bittos csak vmi nyomorék kis csóró hülyegyerek vagy, és itt élsz "interaktív életet". Asziszed itt lehetsz vki. Nah, fényképezd csak le azt a wiit, a sötét hely miatt használj vakut!!! De ebbe ne legyen photoshopp!!! Nem kell magadat is lefényképezni!!!

lckrz.try.hu

jaszy
Köszi. Kerestem a google-n !! De ezt nemtalálltam. Biztos énvoltam a vak....Köszi és bocsi...

azése

Én ITT érdeklõdnék.
Egyébként MM-ekben van 89900-ért. (Drága).

piramis játék lényege hogy beszervezel millio embert õk költenek befelé de a szervezõk semmit kifelé.
Kérek szépen mindenkit, hogy ha tudtok róla, hogy érkezett/érkezik valahova wii, ne felejtsétek el megosztani velem 😊

-the invisible-

sztomy69
Ne tereld el a szót!!! :@
Fényképezd csak le a wiidet!!!

lckrz.try.hu

sztem nem szar hely, amikor 4 éve vetem a ps2-m ott 72 volt, beadtam a ps1-em meg a kormáynom és odaatta 48 ért....
nahmeg, mident megszerez, ha mondod hogy nagyon fontos lenne egy ps3, kellö pénzért már 1 hét mulva megis lenne neked....

jaszy
Sziasztok . Tudatlan vagyok Wii ügyben. Mennyiért adnak egy alapgépet és jobb mint a psp? Vagy mit tud? Bocsi de nemigazán hallottam még a wii röl.
Pici infót vagy egy magyar linket tudtok adni?

sztomy69
De én nem akarok venni, én a tiédet akarom látni. Amu a csillagkapu egy rakat sz@r, egy x360 core packba 100kiloért akartak adni.

Szal Fényképezd csak le azt a wii-t!

lckrz.try.hu

Gyöngyösön vanegy bolt, csillagkapuaneve a török ignác utcába sztem egy pár nap mulva már náluk is lesz, és ott megveheted

sztomy69
WIIT AKARUNK! WIIT AKARUNK!

lckrz.try.hu

te meg buzi mert roszaszin a panelod szine

öregharcsa
<#taps><#taps><#taps>

DanielT
Barátom te olyan hülye vagy, hogy mutogatni kellene.
Aki még nem látott ilyet annak leírom röviden mirõl van szó:
A játékot úgy hívják: piramis játék. Nagyon sok embert kell beszervezni és azoknak sok sok pénzt kell elkölteni, ennek hatására aki beszervezte õket jutalomban részesül (akik az egészet szervezik, azok is ^^). Persze nem árt ha aki beszervezte õket szintén elkölt egy vagon pénzt. A lényeg: vásárolj 100.000 dollár értékben (ojasmit ami máshol 200 dollárba se kerül) és ajándékba kapsz egy PS3-at. Megéri nem? Ja... és add meg minél több email címét hogy a spammerek se haljanak éhen ;-D

Más:
Érdekes hogy mindenki a Wii Zeldát hozza fel példának hogy micsoda grafikája van a wiinek amikor az 1:1 gamecube játék ;-\
sztomy69
Ilyen estekre ajánlom a vakut xDDD

lckrz.try.hu

Nekem van egy igazi feketepárducom, de sötétben nem látszik, úgyhogy nem is fényképezem le nektek... <#bohoc>

Lemaradtam a wii vételrõl ,de nembaj ugy tünik jobb lesz várni mert a minõségi cimek év végén jönnek tömegével ugy is. (metroid,resi,disaster,sadness,project hammer,mario,no more heroes stb.)
Addig havernál gamelés 😄

Jólvan tudjuk, hogy nincs is neked wii-d.

sztomy69
Plíz fényképet!!!

lckrz.try.hu

öregharcsa
mi láttunk...de láttuk a ps3 géped is!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#wow3><#wow3><#wow3>

fehér, sötétben tárolom, tik?

fehér, az enyémsötéte tartom,tik?

james69holden
"minek fényképezzm, hisz láttál már wii-t nem?"

tiédet még nem láttuk...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

minek fényképezzm, hisz láttál már wii-t nem?
a happy costumernél vannak emebrek akik leirták hogy kikülte a siroccot 40 dolcsiért, meg stb....
bár elég bizar hogy ps3 negyven krdit, emg negyven dolcsi
az lenne a kemény hogy nagy nehzen megszereznéd a kredited, megrdeneled a ps3,at attán levonjáka kreditet, és mondják hát bocs, europába nem lehet szálitani márciusig, májusba elküldjük :d

öregharcsa
jah...megint megy a vakítás....egyszer már bukott...úgyhogy hagyjuk...

sztomy69
Tegnap 2en lefényképezték a wii-jüket, te is lefényképeznéd nekem? Vagy ezzel is úgy vagy mint a ps3-addal?

lckrz.try.hu

le lehet már valahonnan tölteni a wii loadert?

hát figyelj, he neked kiküldik a sirocco-t akkor konkrétan leszopom magam, videóra veszem, és belinkelem ide.

utána regisztrálok.

-the invisible-

kirpobáltam ugy hogy az én referem regizek még1-et, és jelezte hogy már 2 en regiztek a te refereden, na igen ám de nem adott creditett,mer vmi oyat is kérdez hogy aktiált személyek, de ott 0 van

Azok a clix csomaok vagyis annyi helyen jelenik meg a refer linked. 250,350 vagy 450 ha ennyi refer link közül 13 ember feljelentkezik az oldalra akkor elég credited lesz bármire. namost kiváncsi vagyok mikor ismeri el az oldal hogy a te refereden hányan jelentkeztek fel. ilyen baromságokat nem szabad elhinni..