Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dolgozom rajta... 😊
hdtv
Pontossan mire is jó ez a kábel?
Mivel kell összekötni?
engemte inkább egy lan adapter, vagy egy Wii loader érdekelne 😊

nem rossz, csak a kontrollert kellene máshova rakni

sztomy69
Nem wiis téma, de mivel tegnap lefikáztam azt a wiis oldalt amit csinált a gyerek, megmutatom, mit dobtam én össze egy óra alat.

link

lckrz.try.hu

Remélem elnézitek, hogy ide raktam a hirdetést...
Érkezett pár darab komponens(!!!) kábel (3rd party) Wii-hez! 5e
Ha valakit érdekel privizzen!

sztomy69
thx. Da attól még akarjuk a képet!

lckrz.try.hu

GPx8 ez most istentelen nagy poén volt! Öblítsél!
A Total Commander se futott rajta??? <#mf1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

baggins
Ok. Akkor máshogy kell megoldanom.
Ha van rádiós routerem, mindenfél kiegészítõ nélkül fel tudok lépni az Internetre, ugye? Legalábbis a gépkönyv tanúsága szerint ebben az esetben a router kommunikál a Wii-vel. Mint a PSP esetében. Jól gondolom?

nekem az USB-s egér és a sima joy nem ment 😞
igen, amugymeg nem vagyok wii örült mint egyesek, hogy üzenetekként szaldnak megbnézni na ugyn kiirt, én több topikba is járok nem csak ide....

A wii képek sikerültek? 😄

Elõkerültél?<#eljen><#vigyor3>
MIVAS.kFT
a biroság mellet van

LAn adapter kell hozzá. De én még nem találkoztam vele sehol :S

baggins
Wii tulajok!
A gépkönyvben említett hivatalos Wii cuccok kivételével milyen kütyüvel tudom még a netre csatlakoztatni a ketyerét? Gondolom, PC-hez kapható cuccokkal megoldható, de konkrétan mivel? Ja, wired (azaz zsinóros) kapcsolat kéne, routeren keresztül. Elõre is kösz a segítséget.

Ja a fülek tényleg lokálisak, de a szöveg-linkek jók. Én csak arra kattintottam (IE 6). Amúgy nem érdekel nagyon, valszeg nem lesz az év WEB-lapja. (Persze még lehet) <#zavart1>

testerlnx
Az összes link lokális elérési útra mutat, ha nálad megy akkor a hocza gépénél ülsz kb 😊 Vagy vmi érdekes trükköd lehet. Amúgy megy firefox-la, csak a linkek rosszak amiket már más is írt.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

off
Nem az én lapom, csak megvédtem a srácot a támadásoktól. Egyébként egy információs lapnál az információ a lényeg, sz@r se akar 1000 db. flash animációt végignézni, ha valami konkrétumra kíváncsi...
on.

Shadow 😊)))) olvass vissza 1-2 oldalt
mennyi egy wii? gondolkozom rajta hogy veszek egyet

http://www.lohere.net - a MagyarChan

ha 14 évesen hoztad össze akkor azért nem annyira rossz, de fogadd meg azt hogy weboldal kódot egy notepadban is meg kell tudnod írni nulláról, és tuti nem lesz benne ennyi sallang mert jól átgondoltan te rakod össze. Nem ördöngõsség, a barátnõm is simán megtanulta.
ezt szedd ki a linkekbõl...

file:///C:\Documents%20and%20Settings\Kis-Hocza\Dokumentumok\Webhelyek\wii\

Firefox alatt ha nem megy egy oldal akkor az eléggé szar. Bocsi 😊
A másik hogy skacok ne nevezzétek weboldal készítésnek ha mondjuk Wordben vagy ilyesmiben csináltok valamit mert az a webszerkesztés megcsúfolása annyi szart beletesz.
Én aztán szétfikáztam azt az oldalt rendesen.<#zavart2>
jaszy
Szerintem jókis oldal lehet belõle. Nemértem miértkell lefikázni :

Banyapapa
Irta IE alatt mennek a linkek,elöször énis firefoxban lestem rá😛

sztomy69
Nah ugye h még a linkek is rossza?!!! És most õszintén! Mi értelme ennek az oldalnak?!

lckrz.try.hu

<#eljen><#eplus2>

Firefox-al rosszak a linkek...IE-vel megy.
Nálam minden link mûködik, kivéve a "Kipróbálás után" c. Az fejlesztés alatt van. Amúgy nem kell leugatni vkit ha csinál vmit. Csinálj jobbat és utána lehet kritizálni. Vagy lehet építõ-jellegû kritikákat is írni. ("Elég kacat oldal, még a linkek sem jók") - Ez nem építõ-jellegû kritika pl.
De majd kinövöd!
12 évesen én is ilyen voltam... <#eplus2>

sztomy69
Daveee, ide szoktál jönni úgyis, ha olvasod ezt az üzit, mondanál nekem egy barkácsboltot Gyöngyösön, ahol lehet mindenféle csavarhúzót venni? thx

lckrz.try.hu

sztomy69
Me szted jó egy ollan oldal, ahova ki van írva pár sor, és a linkek sem jók? Te is okos vagy!

lckrz.try.hu

Csinálj jobbat. Majd leugatjuk azt is! <#zavart1>

Banyapapa
ezen még állitani kellene😊

sztomy69
Elég kacat oldal, még a linkek sem jók

lckrz.try.hu

hocza
Nézzétek meg a honlapomat: www.wii.fw.hu
<#wink><#wink><#crazya><#crazya><#crazya>

P4 3.0 Ghz, Abit is7-v2, stb. Nintendo DS lite (fekete), XBOX 360 arcade, Sony PS1, Atari 2600, Nintendo Nes, stb.

jah, azért mert 80-ért adják... :CC annyiért nem kell..

-the invisible-

hát ha az neked rinyálás hogy megkértelek titeket hogy jelezzétek ha érkezik wii valahova, akkor gratulálok..

-the invisible-

A piramisjátéknál is fontos hogy beetetésnek pár ember tényleg kapjon valamit ócsón/ingyér...
baggins
<#eljen>

baggins
Nem tudom, a MM küld-e postán ilyen cuccokat, de a pécsi MM-ban van még jópár, senki nem viszi el.

Ka jó. Akkor rinyálj itt a fórumon továbbra is, hogy hol lehet kapni. Aztán mire odaérsz nem lesz... <#vigyor1>

CHEAPBOY
S magasrol teszek arra is ki nevet kin😊 Hatalmas dolog am itt a forumon😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
1 mp alatt rakok be ha kéne 360+wii shotot szobakpet, lévén tele van a masina veluk (kell egy ket sitehoz). photoshophoz meg nem ertek s szorakozzon véle a halál😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

sztomy69
De neki nincs is ps3-a, és ezzel "enyhén beégett", mindig mondogatta h van, de most épp nem bírja lefényképezni ezért, meg azért, de végül lebukott h nincs is, és most a wii vel is ez van, csak itt osztja is az észt a hülyeségeirõl.

Nah szal fényképet akarunk!

Fényképezõ bekapcsolása, 1mp
egy üres polc lefényképezése, 1mp,
megfelelõ kép keresése a wii-rõl a neten, 10min
photoshoppal összevágni a 2 képet, 5min
de hogy MI kiröhöghessünk TÉGED, az felbecsülhetetlen!

lckrz.try.hu

Fél-off:

Ezt mindenkinek látnia kell😄D
KATT