Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ebben igazad van, hogy a legtöbb embernek ezért kell, de a hackereket nem ez modzgatja, hanem, hogy tudjanak rá programozni, gondoljunk csak bele... rengeteg emulátor, médiacenter, játékok, linux és a többi... vagy pl. külsõ merevlemez rajta több száz giga iso-val 😊 folytassam? 😊
Nem megy...
Te keversz valamit, a másolt játékok futatáshoz kell majd valami hw beavatkozás, magyarán chip... persze lehetnek esetleg majd softmod-ok, de per pillanat kilátástalan...
Mármint mit?
Egyszerûbb és gazdaságosabb letölteni net-rõl szerintem...
zola2000
Dehát csak a netrõl letöltött kereskedelmi játékok ísóját kell kiírva futtatni (a legtöbb embernek csak azért kell a csipp) emulátorok vannak a wiiben.

A

Próbálta már vki, hogy megy-e a másolt DVD?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Igen végülis már ez is több mint a semmi, hogy a másoltak mennek. De szerintem idõvel a chippelés is meg fog oldódni....

Ha lesz cheppelés akkor elvileg azzal ki lehetne küszöbölni ezt. Nem?
Egyébként Pecsában mindenféle konzolra vannak másolt játékok lehet hogy lesznek wii-re is.

A asszimetrikus kódolása egy adott, változó gyártási paraméternek csak annyit tesz, hogy kijavítottták az a hibát, hogy a gc lemezeken ez symetrikus, azaz privát kulcsos volt...

De ez lényegtelen, ha meg tudják kerülni az ellenörzését, ahogy pl. gc esetében is történt.

A nagyobb probléma, hogy a wii lemezek, hasonlóan az x360 lemezekhez, kódolva és aláírva vannak. Ergo az ISOból kiírt másolatot tudod futatni, de saját programot nem.

Szóval mégegyszer, a másolt wii lemez megy, de program fejlesztés wii-re még nem... reméljük hogy lesz, nagyon jó lenne!
Hú ne vedd el a kedvem. Remélem legkéssöbb hó végére itt lesz.

Ma hívtam fel a Konzóliumot is a boltos azt mondta, hogy még neki sem monták hogy mikorra várható. Azt hogy mikorra szállítják ide Magyarországra az végképp nem lehet tudni.
Szerintem most jól felhalmozzák és egyszerre fogják mindenfelé kiküldeni.

Lehet, csak drága (MM).
Én is inkább 65ezerért venném... Arra meg várni kell, senki nem tudja mikor érkezik szállítmány. Gondolom néhány hét.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

signs
December 8-tól 😉

www.sabian.com

Tényleg nem tudjátok mikortól lehet itthon is kapni a konzolt?

Jójó, semmi gond... én is túlreagáltam, belátom 😊
A Pokemon sem ronda.

Például ott a super smash bros brawl, a képeket nézve azért nem semmi grafikával..

Mondjuk ez annyiban jó, hogy gondolom ha látják a nagyobb cégek, hogy a wii mennyire népszerû valószinû egyre másra fognak jönni a wii-s átiratok vagy verziók. Csak hát a gamecube akkorát nem szakitott, hogy eddig ez lett volna a készitõk fõ gondja... Szóval ez remélhetõleg még változhat. Egyébként igazad van a grafikával kapcsolatban, de én nem egy külföldi fórumon olvastam olyasmit, hogy a wii hardware nem rossz és az eddigi játékok még közel nem használják ki azt amire valóban képes. Ebben mondjuk lehet valami, már ha csak azt nézzük, hogy az elsõ Xbox-os meg PS2-es játékok se hasonlithatóak az újabbakoz.

Nem az igazgatója hanem a Kitalálója. Sorry

Én is ettõl félek, de valahol olvastam, hogy az EA-nak nagyon bejött a WII és leszerzõdtek. Ugyhoy az Electronic Arts-nál vannak nagy nevek amik nagy valószinüséggel ki jönnek wii-re.
Ez nem tuti forrás mert egy másik fórumon olvastam.
2. Lesz Metal Gear Solid ami bisztos ezt a MGS igazgatója mondta ITT Olvashatod el

baggins
Nagyjából igen. Mondjuk GTA, meg hasonlók eddig sem voltak N gépekre, ezután sem lesznek. Viszont a Wii igazán az exkluzivitás gépe marad, a speciális irányításnak köszönhetõen. Sokan azt mondják, hogy a Wii ideális második konzol egy PS3 vagy X360 mellé. Szerintem pedig ez az igazi új generáció. Ha valaki lassan több mint 20 éve játszik, annak már kevés a grafikai megújulás.

Na hát köszi valami ilyesmire számitottam 😄
Amin meg mostanában kezdtem gondolkodni. Ugye adva vagyon egy wiimote a géphez meg egy nunchuk. Ez szép és jó. De most akkor ez azt jelenti, hogy ami játék a wii-re kijön az majd mind olyan lesz, amit ezzel lehet csak játszani? Értem ezalatt azt, hogy hagyományos irányitású játékokat akkor most valszeg hanyagolni fognak és a nagyobb nevek (teszem azt GTA4, vagy olyan játékok amik más konzolokon nagyon várt nevek akkor kevesebb eséllyel valószinû, hogy erre a konzolra is megjelennek? Mert ahogy néztem pl. a Red Steel videókat, azért az mégsem egy hagyományos konzolos FPS mint mondjuk a HALO. Szóval most akkor összegezve a Wii megmarad az extrán erre a konzolra kialakitott gámáknak, vagy ez csak az én suta teóriám?

A Wii tulajok uo elfogultak hidd el. 😊
Szal gyönyörû gép, jól mûködik minden, a Wiimote elég strapabíró: volt már földbeütés (bowlingnál), 2 wiimote összeütés (tenisznél) és kishíján orcsonttörés (anyósomnál), de a kis kütyüknek meg sem kottyant. Szal normális használat mellett úgy tûnik 1 hónapnyi tapasztalat után, hogy minden OK. A hardverrõl lerí a japán precizitás. Az élmény amit nyújt, az meg fenomenális. Tömören ennyi.

asszem itt volt linkelve a videó a wii törhetõségérõl. abban a csávó azt mondta, hogy jelenleg csak annak van reális esélye, hogy úgy lesz feltörve a gép, hogy a MÁSOLT dvd-k futnak rajta, viszont az ISO-ból kiírt dolgok nem, mivel a lemezen egy asszimetrikus kódolási technológiát alkalmaznak, amit (gondolom) az ISO nem tartalmaz.

edit: lehet hogy most nagy hülyeséget írtam, javítsatok ki plz ha igen 😊

-the invisible-

Bocs, hogy itt beleszólok a dolgokba, de addig én továbbra is szeretnék infot gyûjteni a konzollal kapcsolatban:
Szóval van itt valakinek már ilyenje? Tapasztalat stb. ? Mennyire tûnik megbizhatónak a gép meg a wiimote?
Játékok kapcsán tapasztalatok? Mert én már olvastam jót is rosszat is csak hát nem tudom, hogy különbözõ (esetleg elfogult) internetes oldalaknak mennyire hihet az ember... Szóval kinek mi jött be vagy fog elõreláthatóan bejönni?

Csibe001
Akkor félreértés volt én a közeljövõben-re értettem, hogy butaság hogy nem így van. 😊
Sorry, ha úgy érezted megsértettelek.Én nem akarok vitát, ennyit nem ér meg az egész.Szóval akkor felejtsd el amit írtam.

A jelzõk osztogatását te kezdted, nem én...
S érzékenyen érint, érzékeny ember vagyok (megugye nemnormális, ahogy rávilágítottál)! 😊

Nem azért vagy ostoba, mert azt állítod, hogy menni fog a warez, ezt mindeki tudja... menni fog! Ostobának azért neveztelek, mert miközben mást butának állitasz be, te mondasz egy akkorát egy mondaton belül, mint a ház.
Csibe001
Nem értem mit kell ilyen komolyan venni, jó akkor ostoba vagyok mert a nagy toportyán azt mondta, remélem most már boldogan fogsz aludni.S nem vagyok rohadtul nagy jós, ez van, nem lehet mindenki tökéletes.
Egyáltalán miért érintett ennyire érzékenyen?Eddig azt hittem normális ember vagy a hsz-eid alapján de ez az elõzõ hsz, hááát...na mind1 én nem veszem komolyan az ilyen dolgokat, csak bátorkodtam megjegyezni sztem hamarosan úgyis menni fog a warez, de ezt nem szabad mondani mert akkor már ostoba az ember..

Kisaba:Sajnos én se engedhetem meg magamnak, hogy eredetibe legyen meg minden játék, pl amíg elkérnek egy-egy NintendoDS játékért 14e Ft-ot addig alap, hogy inkább warez...Pc-s játékért se adnék ki ennyit, nemhogy egy kézikonzol játékért..

Felix Domke (tmbinc) neve mond neked valamit? És a Chaos Communication Congress? Na mert az õ általa elmondottak (amirõl itt is beszéltünk és valaki még linkelte is a youtube video) alapján, már tudjuk, hogy fel van törve (pontosabban a másolt játékok futathatok lesznek, de saját kód nem... jelenleg). Ergo rohadtúl nem vagy nagy jós...

Az pedig, hogy "hamarosan", mindenkinek mást jelent? Mennyi idõ is telt el a gc ipl replacement dokumentáció kiadása és a modchip megejelnése között? Illetve a bejelentés és a dokumentáció kézreadása között?

Ergo nem lehet tudni, hogy mikor lesz ebbõl valóság, 2 hét vagy fél év... ami biztos: jelenleg nem tudsz futatni másolt játékot!

És ha valaki bármiféle összefüggést lát az iso-k megjelenése és a gép feltörése között, az ostoba... fõleg akkor, ha ugyan abban a hozzászólásban ostobázik is...
Valam is ez a helyzet.
Nekem elõször Nintendo Color-om, PS1-em volt utána Advance-am utána Xbox és végül Ds. Most meg majd jön a Wii.

bocs, hogy kétszer ment

Meg ugye én abban is bizom, hogy mivel most normál DVD-vel megy a konzol, ezért mr az se fog komolyabb gondot okozni.. l. Nintendo 64 kazetta, GC miniDVD. Egyébként nem vagyok nagy chip párti, csak az a baj, hogy diák lévén nem igazán engedhetem meg magamnak az eredeti játékok vásárlását. Eddig volt PS-em is Xbox-om is, most már gondolotam kipróbálom milyen a Nintendo. (Na jó az elsõ konzolom egy NES volt 😄) De egyébként még az se biztos, hogy ha nem lehet törni, akkor nem veszek, csak azért mégiscsak könnyebben tdnék dönteni... Szóval mégegyszer köszi a segitséget

Meg ugye én abban is bizom, hogy mivel most normál DVD-vel megy a konzol, ezért mr az se fog komolyabb gondot okozni.. l. Nintendo 64 kazetta, GC miniDVD. Egyébként nem vagyok nagy chip párti, csak az a baj, hogy diák lévén nem igazán engedhetem meg magamnak az eredeti játékok vásárlását. Eddig volt PS-em is Xbox-om is, most már gondolotam kipróbálom milyen a Nintendo. (Na jó az elsõ konzolom egy NES volt 😄) De egyébként még az se biztos, hogy ha nem lehet törni, akkor nem veszek, csak azért mégiscsak könnyebben tdnék dönteni... Szóval mégegyszer köszi a segitséget

Csibe001
Jó lehet butaság bár szerintem nem, hamarosan törve lesz, s mostantól írhattok amit akartok.Ez így lesz. 😊

Butaság az isokat meg a gép feltörést egy kalap alá venni...

Csibe001
Nagyobb a felhajtás sokkal a Wii körül mint a GC körül valaha volt ezért gondolom, hogy hamarosan fel lesz törve.Remélem igazam lesz. 😊

lehet butaság, de azért még ha így is van, megnyugtat, hogy nem akkora, mint amit te írtál...

de egyébként nem tudom mi volt butaság? jelenleg NINCS feltörve, a közeljövõ értelmezésén pedig mindenki mást ért...

Sephi
Jelezenem hogy amikor a GC megjelent amar akkor is voltak isok es 3 es fel evre ra tortek fel a gep vedelmet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Csibe001
Butaság, már vannak ISO-k szóval hamarosan menni fog a törés..

de lesz, idõvel...
fogadj a miniDVDket (gc), de a Wii játékok már normál méretû dvdn jönnek
és akkor valoszinû nem is lesz megoldás erre? De egyébként a lemez, ugyanugy mint a gamecubba kisméretû, vagy rendes DVD méretû?

nem
Hellótok!

csak egy kérdésem lenne: Mostanában tervezem hogy veszek egy Wii-t! A következõ dolog érdekelne: Lehet e most, vagy a közeljövõben a Wii-t valahogy chippelno, vagy flashelni, hogy irott gámák is menjenek rajta!
CSak mert ha igen akkor az megkönnyitené a döntésemet!

Elõre is köszi

moon08
http://www.suranyihifi.hu/product.php?id=240
moon08
Panasonic 29PX20 PAL/NTSC progresszív pásztázás,létezik még JVC,Samsung...
Mondjuk a Pana már nem gyárt CRT-t.
Eladó egy nfs carbon. 10 eft postával együtt.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Ilyet hol lehet kapni?
zola2000
Edtv.

A

Én még nem láttam olyan tv-t, amin van komponens és nem hd.
nem hdtv, hanem egyszerûen, ha a tv-den van komponens bemenet, akkor ezzel tudod elvileg a legszebb képminõséget elérni, illetve ezen a kábelen megy csak a progressziv scan