Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gamepark-ról:
"Január 19-én Wii utánpótlás érkezik" juhúúúúú!!!!

-the invisible-

NeOhu: tuti hogy nem elég összekötnöd a dsl modemmel mert a menüben semmi olyan opció nem volt ami a modemmel való tárcsázás beállításairól szólt volna. Egy dsl routert ha beraksz akkor már megy mert IP címet automatikusan kér a hálózatról. De ha már veszel dsl routert akkor olyat vegyél ami tudja a wlan-t 😊
vagy kell simán a gépedbe egy második hálókártya és a két hálókártya között be kell kapcsolni a routingot winfos alatt. Ja és ha gépbe dugod bele direkt a Wii-s usb-lan-t akkor oda cross UTP kábel kell nem sima UTP kábel.
Ja bocs most láttam, hogy jött privi.<#rolleyes>

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Mindenesetre 2 helyen is láttam a komponens hirdetésedet. Mindkét helyrõl írtam emailt tegnap reggel, sõt még priviztem is itt a fórumon, de egyikre se adtál választ. A 3 közül azért egyet csak megkaptál??????

De akkor itt megkérdezem.
Van még komponens kábeled??
És ha igen akkor ez milyen minõségû??Esetleg kipróbáltad?

Talán erre válaszolsz.

kösz

Két kérdésem lenne.

1. Lehet Magyarországon kapni valahol Wii USB LAN adaptert?
2. Ha van egy ilyen USB adapterem, akkor azt csak egy UTP kábellel összekötöm a DSL modememmel és kész?
Vagy a PC-be lévõ hálókártyával kell összekötni?
KILLER2
Bocs, félreértelmeztem. Abból tényleg csak az eredeti jó.

Töltsük le az internetet!

Killer nem WLAN adapterre gondoltam, hanem olyanra amit a WII USB-re dugsz rá és sima LAN-ba dugható.

Toportyán: merre van a kompatibilitási lista?
NEM, de van pár kompatibilis...
KILLER2
Gondolom simával is megy, mivel az kb egyenértékû egy wirless routerrel, amibõl nincs nintendo.

és sima USB LAN adapterrel megy a lan vagy az csak eredeti nintentó kütyüvel megy?
Igen!
KILLER2
Szeritnem igen.

wifi-s usb adapterrel meglehet a wii-n valahogy oldani a netet?
hogy ne kelljen hozzá routert és acces point?

signs
Én még decemberben írtam nekik, és azt válaszolták, hogy nincs kiállított pldány... Viszont lehet, hogy késõbb lehet, hogy kapnak Wii állványt, és akkor lesz. Gondolom ezalatt olyan állványt értettek, mint amilyen az Xboxhoz van olyan helyeken, ahol ki lehet próbálni.<#integet2>

www.sabian.com

signs
Elsõre énis bedõltem... <#bee1>

www.sabian.com

AAAAAAAAAAA de hülye vagyok ez 2006-ra vonatkozott. 😊😊

Most láttam az oldalon, hogy kis betükkel a wii leírása után oda van irva, hogy : Termék beszállítási dátuma 2006 April 03, Monday.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Pólusban és az Árkádban nincs kirakva tesztpéldány... <#szomoru1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zola2000
Az üzleti terve a nintendónak az volt, hogy márciusig 6 millió, amire mindenki azt mondta, hogy ez sohasem lesz meg a nintendónak, és most már ott tartanak, hogy még valószínûleg több is lesz.

A

2007 végén lesznek a komolyabb cimek azok jobban kih is fogják használni a remotot.
Bár full real time mondjuk kardba nemtudni mikor lesz( ha lesz rs 2 monduk?) talán ha a wii átlépi majd a 10 millát eladásba jönnének több ilyen exlusivok). Ami lehet egy pár hónap allat meg lesz ,mivel most tartanak 4 millánál 😄

Splinter Cell-je van valakinek? Tudnátok róla mesélni valamit? Mert azon is gondolkozom...

-the invisible-

media markt sztem (legaábbis Szolnokon kilehetett próbálni)

Lapítanék?
"a biztonsági másolathoz mindenkinek joga van, viszont a modchip mint illegális módosítás egy szoftveren szintén nem feltétlen leglális. A szoftver licenszek errõl írni szoktak"

Maga a modchip nem illegális, mármint azok, amik flash-elhetõk, a bios, vagyis a sw az illegális csak rajta. Ezt ki is használták, hiszen a legtöbb chip gyártó, forgalmazó üresen, vagy egy a másolásvédelmet nem kijátszó biost rak rá.

A magyar törvény egyébként annyit mond, hogy tilos minden másolásvédelmi eljárást megkerülni. Ergo a modchip okos biossal illegális, ahogy az is, hogy nem tudok másolatot csinálni arról, ami az enyém. 😊 Mivel mind a kettõ törvényi szintû... ezért sajnos... na majd az Alkotmánybíróság eldönti! 😄
sztomy69
Õket is perelték a rezgésért, mer azt a logitech vagy mi találta ki!

lckrz.try.hu

Tud vki. olyan helyet (áruház) Bp.-en, ahol ki lehet próbálni a Wii-t?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

szerintem levédették, ahogy a rezgést is 😊

-the invisible-

Szerintem a legjobb páros a 360+wii. Én kb 1 éve vetem 360-t. Ami grafikailag teljesen kielégít. Warez van rá régóta szl nem kell beleölni sok pénzt. A wii-t meg a játékélmény miatt vettem. Ami toppon van. Grafika nem érdekel. Erre meg venni kell a játékokat eredetiben. Szal ide megy a pénzem, ha jön egy jó játék.

Csak attól félek, hogy esetleg beújít a MS és csinál egy ilyen irányítót. Na akkor a wii lehúzhatja a rolót kb 1 hónapon belül.
Remélem volt annyi eszük, hogy jól levédték ezt a technológiát.

baggins
Halkan és a legnagyobb tisztelettel: miért sok? Miért éri meg jobban 70 k-ért egy X360? Mert erõsebb a hardvere és szebb grafikát produkál? Szerintem egy konzol vásárlásánál a játékosnak a saját igényeit kell elsõdlegesen figyelembe vanni. Ha számára többet jelent egy új irányítási stílus, mint a grafikai revolúció, akkor másris jobban megéri neki egy Wii-t vásárolni. Én is ezért vettem azt, és nem 360-at. Nem bántam meg, nem sokalltam érte a pénzt, és tényleg jobban jártam vele a saját érzésem szerint.

Már írtam neki de egyenlõre lapít!

guardian hero
Elvileg lehetséges lenne a full mozgáslekövetés, de ahhoz eléggé át kellene dolgozni a szokványos animációs alrendszereket, ötvözve az elõre letárolt animációkat a rongybaba-fizikával. Szerintem különösebb nehézség nélkül megvalósítható lenne, viszont egyelõre nem tolonganak a fejlesztõk, hogy eredeti Wii játékokat fejleszzenek, ld. Prince of Persia, aminek a régi verziójába erõltetik bele a Wii-mote irányítást, így tuti nem lesz normális mozgáskövetés abban sem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

"Már csak egy komponens kábelt kell beszereznem."
Ott híredeti valaki picit lejebb 😊

"Valakinek van róla tudomása hogy a teljes mozgáskövetés is lehetsége-e?"
A PC-hez és Mac-hez készült Wiimote driver próbák alapján igen, de nem olyan nagyon pontos 😊
Azt nem tudom lesz e Star Wars, de egy (internetrõl gyorsan törölt) verekedõs játék videójában szerepelt valami Lightsabre szerûség is.

Erre nem tudom a választ. De nem is érdekel.<#nyes>

james69holden
jah sry aszittem csak a gépet vetted annyiér <#pias>
:me lama:

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Csibe001
Nem tudom, de én is örülnék ha találnék valaki hasonlót. 😊

de miért ad el valaki egy wii-t? <#wow2>

-the invisible-

Ezt a kérdést nem értem!!!
Szerintem a gép+3 játék igen jó ár.

Igen használt volt. Dec 23-án vásárolta srác. Azért adta ilyen olcsón mert áfa nélkül vette. Neki 98 eft-ba volt a cucc. Bukott rajta 10eft-t, de ez még belefért neki.
nagyon örülök, hogy ilyen áron sikerült megvennem.

gondolom használtan 😊

-the invisible-

Csibe001
Plusz a 3 játék szted így együtt nem jó?

Tanulj meg olvasni szvsz.:]
james69holden
88.000Ft egy Wii-ért sz.ted kurva jó ár? <#wow2>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Na szombaton én is megvettem a gépet méghozzá k jó áron (most egy kicsit dicsekszem).88 eft volt a gép+3 játék (zelda+wii play+ir.+nfs). A gép nagyon jó. Már csak egy komponens kábelt kell beszereznem.

CHEAPBOY
ehh, csak egy 20aassal tobb, emlekszem amikor kiraktak PSPket 250ért s vitték...😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

KILLER2
Ez viszont már tényleg sok a Wiiért. Amúgy áruházban nem is igazán szabad benni. Coraban pl a 360 core sokáig 99.999 Ft bolt, míg máshol 70.000.

Beast Machine
kereslet-kínálat...

...vágod?

Én ma voltam az egyik MM-ben, és csodálkozva álltam, hogy volt 1 db Wii még nekik, de amin igazán meglepõdtem az az ára volt: 89900Ft.
Karácsony elõtt 1 héttel meg még csak 69900Ft volt, ugyan abban az áruházban.
KILLER2
Szerintem lejjebb fog menni, de ha nem, akkor sem baj, cask most kicsit nyugton maradok, mert nem olyan rég vettem a 360at, meg karácsonykor is eléggé kiköltekeztem magam. De nyárra szeretném, ha meglenne és szerintem meg is lesz. Nyáron madj nem lesz túl jó, mert ha így télen is le tud izzasztani, mi lesz nyáron 35 fokba? 😄

signs
Énis szeretném, ha kicsit lejjebb menne az ára, de szerintem elég esélyes, hogy ez év végéig egy fillérrel sem fog csökkenni... <#nemtudom>

www.sabian.com