Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én úgy tudtam, hogy 1 irányító és egy Wii sports. Ja így végiggondolva nem is olyan vészes ez a Wii, de én azér még várok vele, míg lejjebb megy.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Az utolsó mondatod vagyok én 😄 (meg úgy nézem Tomy69is) Igazad van amúgy, de csak részben. Mert azért igaz, hogy ne a csórók vegyenek konzolt, de ha csak nem vagy kellõen pénzes, ha több játékot akarsz, akkor olcsóbb a warez és mindenki inkább azt választja.

Jah, amúgy engem az érdekene, hogy a Call of duty 3 -at lehet neten játszani, ugy mint PC-n?
Ugyan ez a kérdésem a Red Steel-el kapcsolatban is.
Még nincs kosaras játék, de ha jól láttam akkor lesz NBA 07 valamikor 2007 március környékén.
gép + vezetékes joy, na ez az 😊

a wii-ben van gép + 2 vezeték nélküli kontroller + wii sports + 512 MB

amúgy egyetértek, ha 360-at veszel, jobb vasat kapsz jóval. csak ugye az nem minden. de ezt már ezerszer leírtuk 😊

-the invisible-

Richard90: szar hasonlat, inkább úgy lenne jó hogy azt látod hogy minden nap 1 órára nyitva marad a raktár és nincs ott senki, akkor bemész ellopod vagy megveszed? Csak mert erkölcsileg nem ugyanaz.

6000 Ft. Pc-s játékokról beszéltem, én ilyenbõl csomót vettem már. Nyilván konzolnál más az ár, de ne felejtsétek el, ott a gép árába belekalkulálják ezt. (lásd x-box, ps3 stb.) a Wii most SPECIÁLIS eset hogy nyereséggel adják el. ha ps3-teljesítményü pc árát elkérnék a gépért akkor arra se 18e lenne egy játék hanem 12.

sztomy69
"Am sztem teljesen megszokott lett a warez, gondolj csak bele, ki vesz eredeti zenei cdt 5e forintért, mikor 5 perc letölteni?"
ez ugyanaz a téma mint a szoftver, a zenét ha az együttes oldaláról töltöd le igazad van, de nem onnan... szintén lopás

" Vagy vannak az új videós szolgáltatások (Youtube, googlevideo stb.) Az erre felkerült pölö klippek is ilegálisak!"
háhá nem olvasod a híreket... a google 500Millió dollárt tett félre a szerzõdi jogi PEREKRE, valamint két napja volt egy hír arról hogy be akarják záratni.

© Toportyán
a biztonsági másolathoz mindenkinek joga van, viszont a modchip mint illegális módosítás egy szoftveren szintén nem feltétlen leglális. A szoftver licenszek errõl írni szoktak.

skacok egyébként mellékesen én szoftverfejlesztésbõl élek 11 éve, csináltam olyan dolgokat amit dobozos termékként a mai napig árulnak, és a környezetemben sok ismerõs konfrontálódott a BSA-val is. Láttam az érem mindkét oldalát, és olvasgattam már szerzõi jogi témában korábban, pont a munkánk miatt. Egyetértek a drágasággal mint érvvel, én is másoltam orrba szájba korábban magamnak. Az elsõ körben azzal vették el a vásárlási kedvemet hogy nagy fost adtak a pénzemért. azóta viszont belefutottam egy csomó olyanba ami csak eredetivel ment neten és rákaptam a vásárlásra. Brühögni meg kár hogy jaj nincs pénzem... akinek volt 70 ropija gyorsba megvenni a konzolt az tuti hogy nem a kenyérpénzét költötte, ha igen az meg hülye és megérdemli.
Ti láttátok mennyibe kerül a játék még mielõtt megvettétek a gépet? Ha igen miért nem csak akkor vettétek meg amikor már chippelni is lehet?
KILLER2
Nem akarom újra felhozni a témát, de 70000 egy 360 is core packban (gép + 1 vezetékes joy). Igaz, ahoz még kell venni jópár cuccot, a wiihez meg adnak mindent, de picit akkor is sok. Bár ha így belegondolok..... De sezritem még akkor is érdemes várni legalább tavaszig. Én maja nyárra tervezem.

Valakinek van róla tudomása hogy a teljes mozgáskövetés is lehetsége-e? Konkrétan még nem találkoztam ilyennel videoban. Pl. red steelben ne elõre beprogramozott kardmozgás legyen hanem a mozgást folyamatosan feldolgozva kövesse le. Egy online star warsot el tudnék képzelni wii-n...😊
Egyébként belegondolva az ára nem annyira gáz én is sokaltam, de egy xbox1 is van 30-40k, attól meg picit erõsebb ez, van benne egy pici játék na meg a kontroller ami számomra elég sokat ér...lassan kijön a wii ára így, szerintem 60k teljesn jó lenne érte. De ha a magyar kiskermentalitás nem ilyen lenne amúgy is 65k az ára..csak nem annyiért adják ugye. (kivéve 1 helyen rendelhetõ ennyiért, de én venni szeretnék nem rendelni..)
majd ha lesz wii-m akkor cserélünk, oké? 😊

-the invisible-

az nincs, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy lesz valamikor, mert az NFL 07 az elsõ játékok között volt.

-the invisible-

KILLER2
Úgy tudom nincs, bár nem nagyon ismerem a Wii játékokat, de h a Wii sportsban nincs (és tudtommal nincs), akkor nem hinném, hogy van.

Na most se lesz nagy érdeklõdés... 😊
Hali!
Valamiféle kosaras játék van wiire? Kiváncsilennék azt hogy kéne irányítani.
üdv
KILLER2
Hát nehéz jó kiskaput találni. Szeritem nem érdemes ezzel foglalkozni, mert azé jól kitalálták ezeket a törvényeket. Meg aztán nem válik haszodra túlzotam, legfeljebb, ha perelni akarsz. Sajnát használatú warezzel úgysem nagyon fogsz lebukni annyira, hogy bajod legyen belõle. Én egyszer gépemet vittem csináltatni, a csávó bekapcsolta, aztán ott indult rajta az Azureus és hozzá se szólt (szerintem otthon éppen nála is futott😊). Amúgy ez tényleg köcsögség, hogy ha a gép cseszi széd a lemezt, akkor sem veszik vissza. Ilyenkor a gép gyártójának kéne megtéríteni a kárt, csak az a baj, hogy nem lehet bizonyítani, hogy hogy sérült meg a lemez és így mindenki visszavinné, ha baja lett. Kivéve, ha videófelvételt csinálszs róla, de ki az a hülye, aki folyamatosan videózza a konzolját, hátha egyszer megkarcolja a lemezt? Én egyszer így szívtem emg 360al. Megvettem a 18e Ft-os játékkal, elkezdtem játszani. 1 óra után felborult mellette valami, amitõl megdõlt a gép is, aztán gyõnyörû csíkot húzott a DVDre, többet nem is olvasta. Szerencsére egy ezresér polírozták vagy mit csináltak vele, azt jó lett.

sztomy69
HA korlátozod a feltöltésed akko nembírsz visszaosztani, amu is, ha kapcsolódva vagy egy seederhez, az látja min az ipdet, de sztem a 500 leecherbõl nem pont téged fognap megkeresni h bevigyenek a rendõrbácsik. Amu meg ha vki nemtudná, illen törvényvédõ emberkék nem torrentolhatnak! Ez a törvény, mert jogsértõ, vagy mi a faxom.

lckrz.try.hu

Én probálkoztam itt pl. wii friend code cserével, egy reakció, annyi sem jött 😊
Ha megveszed eredetiben a játékot, és le akarsz tölteni egy biztonsági másolatot a netrõl, és azt torrentrõl teszed - és vissza tudják keresni - akkor szintén illegális dolgot mûvelsz, mert a torrent úgy nem mûködik, hogy nem osztasz vissza.... Ezért ezt csak FTP-rõl, illteve más, csak letöltést végzõ oldalról lehetne megoldani...

Mondjuk játékoknál nem tudom, hogy saját használatra letöltheted-e a dolgokat netrõl, mert ha nem, akkor ez is bukta...:S

kisgabo
ez is csak ebben a gyökér országban megy. nyugati rokon 3* visszaküldte a játékot, hogy nem megy, 3* cserélték. aztán kiderült, a dvd olvasó volt bullshit... <#vigyor1> azt én cseréltem már ki.

eladó 1* sem ugatta le.

KILLER2
Na látom volt itt élet míg nem voltam. most nem olvastam végig, de az elejébõl itélve látom rendezõdött a helyzet. Én sem warezrõl beszéltem, csak a törés után érdeklõdtem, de hagyjuk, nem fontos, elég a témából. Tényleg, sajna az a baj a konzolok topicjaival, hogy nincs mirõl beszélni. Persze lehet arról, hogy pl hol olcsóbb, frissítések, új játékok, ki min játszik, de sajnos errõl nem lehet túl sokat. Sajnos nincs téma és ezért van mindig szó warezrõl. Ezen szeritne is változtatni kéne, nem azért, mert tilos, hanem mert unalmas. Szerintem is aki warezolni akar, az ne itt kérdezze, hogy mit honnan lehet leszedni. Szerintem még az fw törés belefér, de kéne valami, amirõl lehetne beszélni. Esetleg valakinek téma ötlete? Ja és nem tdujátok, hogy mikor megy lejjebb az ára?

öregharcsa
kormány volt (egyébként kislány)..néha azért én is veszek eredeti játékot vagy cserélek valakivel...de ez jó nagy szopás volt....nem vagyok a warez ellen de így megszívni...egyébként ajándékba volt csórikámnak...én sem dobok ki csak úgy 16e ft-ot fölöslegesen...
mostmár úgy csinálom hogy ami tetszik megveszem neki, majd letölt a warez verzió és azzal játszik...ennyi..

http://pspfilez.extra.hu/

sztomy69
Nem ide tartozik, de légyszi ha van idõtök nézzétek meg, és írjátok alá:

http://www.peticio.hu?module=6&pdid=5571

lckrz.try.hu

sztomy69
Ott a pont!

lckrz.try.hu

de nem egyszerûbb, akkor valahonnan beszerezni egy biztonsági másolatot?
és ráadásul megspóroltál volna 16 ropit, amin vehettél volan neki pl egy kormányt 😊

öregharcsa
velem pont ez történ...vettem a gyereknek egy eye-toy játékot+kamerát(ps2)...beraktam a lemezt és elkezdtünk játszani, majd egy fél óra múlva furcsa zajt adott ki a gép...kivettem a lemezt és össze volt karcolva az alja...visszavittem de nem vették át mert fizikai sérülés volt a lemezen(kb 1,5 órája vettem és nem mondtam hogy játszottunk vele...csak kkicsomiztam ,de így se vették át!!)....érdekes más játékkal nem csinálta a gép soha!

na ezért kell biztonsági másolatot létrehozni,mert ha ilyen történik bárkivel az baszhatja a 16-18e forintját...

http://pspfilez.extra.hu/

sztomy69
Kimondta neked h warezftp?! Csak kölcsön akarom mondjuk adni a nagynénémnek, aki kanadában él, de még a netre se rakhatom fel, kapja be sok idióta jogvédõ szervezet, mostmár azért sem fogok semmit megvenni eredetiben!!!!

lckrz.try.hu

Mirõl beszélsz???? Biztonsági, otthoni, saját felhasználsú dologról beszélek! Nem pedig warez ftp üzemeltetésérõl!!!!!
sztomy69
De ha én veszek egy cd-t, lerippelem mp3ba, az engem nem jogosít fel arra, h felrakhatom a netre, me akár perelhetnének is érte!

Szal nekem nem kellenek a jogok.

KELL A WAREZ A VILÁGNAK ÉS KÉSZ, ANÉLKÜL BEFUCCSOLNA MINDEN!!!!

lckrz.try.hu

jah, mert a zelda nem 6k hanem 16 vagy esetleg 17k... azé csak nem mindegy 😊

Egy lemez sérülhet, leejtheted, karcolodhat, jogilag nem a lemezt fizeted, hanem a tartalmat. A biztonsági másolatathoz való jog pedig a legtöbb országban biztosítja a jog. A probléma az, hogy a szerzõi jogi törvények meg védik az alkotot, aki használja a másolásvédelmi technikákat és ez a kettõ ütközik. Arról jelenleg is sok országban, legútobb vagy még most is franciaroszágban zajlik a vita, hogy melyik az erõsebb.

Amikor te pl. megveszel egy cd-t, akkor a jogot veszed meg, hogy hallgasd, akár az mp3-adon is! Ez jogodban áll. De tény, másolásvédelmi technikákat kikerüli büntethetõ, de akkor is ellentmondás van. Ergo nem olyan természetes, hogy egyik vagy másik jog erõsebb.
jajj nemérted a lényeget! Honnan tudják ,hogy te az eredetidrõl csinálsz másolatott? De aki téleg biztonsági másolatott akar meg kell adni rá elméletileg a jogot!( és ezt hivják kiskapunak) 😊

sztomy69
Naés ne mondjátok már, h ti minden egyes filmet megvesztek eredetibe DVD-n v elmentek megnézni a moziba, ahelyett h letöltenétek, ezis kamu naon. Mondjuk a DVD filmeknél még egész jól áll a dolog me má a legújabb filmek is 3-4000 ért jönnek ki, és van töménytelen mennyiségben 990ftért is. (Nemrég meg is vettem a Shop-Stopot😊)

lckrz.try.hu

sztomy69
Nem egyenlõ, de büntethetõ, ha megcsinálod, mi értelme az eredeti játékokat átkopizni? Mi baja lehet? Ha meg mondjuk kettétöröd akko hülye vagy.

lckrz.try.hu

Egyébként aki elkezdi ezt a "JAJJ NE WAREZ" dolog benyögéseket ne mondja már ,hogy nem direkt csinálja?
Evidens, hogy flame lesz belõle!Igy az a duma is sántít ,hogy unja a warez témát közbe a flamjével errõl megy csak a téma....(élvezetes mih?...)
Szoval ne kostolgasák a népet ,és ezért a rinyálást kéretik mondjuk 1 ezer csak warez hsz útán csinálni 😄!

Ha valaki vesz egy fegyvert, nem kell úgy kezelni, mint aki gyilkol is vele! És a pisztolyról beszélgetni nem egyenértéû a gyilkolással!
Én biztonsági másolatokat akarok a saját játékaimról! Morálisan és jogilag is minden alapom meg van hozzá. Ahogy ahoz is, hogy import játékokat vegyek pl. nyaraláson és tudjak vele játszani. Ennek okán ugyebár pl. a modchip-ek legálisak lettek ausztráliában!

A modchip, feltörés és a flash NEM EGYENLÕ a warezzel!!!
Jah csak konzolnál nincs olyan hogy 6000-7000 határ újnál.
Vagy ha tudsz új Zeldát 6k jért akkor szólj 😊

sztomy69
Am sztem teljesen megszokott lett a warez, gondolj csak bele, ki vesz eredeti zenei cdt 5e forintért, mikor 5 perc letölteni? Vagy vannak az új videós szolgáltatások (Youtube, googlevideo stb.) Az erre felkerült pölö klippek is ilegálisak!

lckrz.try.hu

azt ne mond, ha tudnál valamit áfa nélkül szerezni, (pl egy nagyon drága lcd tévét) és pont meglenne rá a pénz (de csak a nettó árára), akkor te azt mondanád, aki ajánlja neked, hogy " nem kell nekem, még gyûjtök hozzá és megveszem, áfástól. (ja és tegyük fel hoyg garanciát vállalna rá áfa nélkül is)

sztomy69
Nekem is kéne egy pár 6000s játék.

lckrz.try.hu

wow, tudsz nekem szerezni egy ilyen 6e forintos wii-s játékot... mert arra vevõ lennék.

sztomy69: ne játszuk már azt hogy a warez egy tök természetes és magától érhetõdõ dolog. Egyetértek azzal hogy az árak magasak, de 6-7000 forint már az a határ nálam amit bõven megér egy játék ha játszom vele 10-20-50 órákat. Ha elmész moziba, bowlingozni sörözni mennyi is a pár óra alatt elköltött pénz? Nos ennyi vagy több simán.
A másik pedig az hogy saját tapasztalatom alapján ha warezol az ember messze nem játsza ki annyira a játékokat.

sztomy69
Szerintem eza no warez hülyeség, neked is jobb, ha olcsóbban van meg vmi, mint h milliárdokat adj ki érte. Ez kb ollan, mint amikor volt a Naplóba, h biza lefizetik a bácsit (nemtom mi a hivatalos neve) aki a parkolócédulákat ellenõrzi, fizecc neki és akko akármeddig lehet ott a kocsid, nem jön a kerékbilincs. Erre Svábi Andráska nagybüszkén bejelenti, h õk bizony lebuktatták ezeket az emberkéket, és mostmár nem lehet ilyet csinálni. Normális akko ez?!

lckrz.try.hu

Beast Machine
Neköcsögözz, b@sszájba😄D

...vágod?

Gyerekek huzzatok már vissza anyátokba a flame-eléssel. Ha valakinek nem tetszik hogy itt warez a téma akkor pattanhat, és tárgyalja máshol. Gondolom az nem poén senkinek ha bezárják a topikot miatta. A másik, ne anyáz köcsög 😄

Annyira én se örülök a warez témának,mert nem nagyon érdekel és nem valószínû hogy egy hónap után már rögtön lehet hozzá írott cuccot venni,ugyanez volt a DS topiknál és ott azt csinálták,hogy létrejött egy DSjátékok topik,ahol tiltott a warez,bár az más kérdés,hogy oda elég ritkán írnak azóta😊
Gyerekek huzzatok már vissza anyátokba a flame-eléssel. Ha valakinek nem tetszik hogy itt nem warez a téma akkor pattanhat, és tárgyalja máshol. Gondolom az nem poén senkinek ha bezárják a topikot miatta. A másik, ha nincs pénzed játékra akkor ne vedd meg a gépet vagy spórolj. Senki nem kényszerít rá
jajj hagyjuk már ezt az álszent dumát... ha nem tetszik, ne gyere be

sztomy69
Nem, de ha csinálnak bannert, ki lehetne alá írni a linket a banner alá, h oda bizony jöhetnek az illen cuccokkal😄

lckrz.try.hu

Az oldal látogatottsága akkor mint az sg-é ? 😄

sztomy69
Nekem van egy x360as oldalam, annak pedig van egy fóruma, ha szeretnétek csinálok wii topicot, és ott bármirõl lehet beszélgetni 😉

lckrz.try.hu