Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Cheap tudna részletesebben nyilatkozni 😊
-the invisible-
BIztos ,hogy ez a bibi.
A wii motet is sokan fikázák mert,hogy irányithatlanul szar ,és a sima kontroller jóbb ,mert kényelmes meg mitudom én...
Csak azt felejtik el megemliteni ,hogy talán azért irányithatatlan és azért kényelmetlen ,mert ultra lamak hozzá? 😊
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
cikk 2
A lényeg:
"A szerzõi jogról szóló törvény alapján ugyanis természetes személy a mûrõl magáncélra másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja - ez az úgynevezett szabad felhasználás. Tehát a bûncselekményt csak az követheti el, aki a másolatot pénzért adja közre, "és még ha tényként fogadjuk el, hogy a szerveren döntõen szerzõi jogvédelem alatt álló mûveket osztottak meg, a nyomozás akkor sem tárt fel olyan bizonyítékot, hogy ez bárkinek a jövedelemszerzését vagy jövedelemfokozását szolgálta volna, tehát hogy a mûvek megosztása túllépte volna a szabad felhasználás kereteit". "
DB
A ti kung-futok nem erős!
Eddig úgy mondogatták (fõleg BSA meg Proart meg hasonló terrorszervezetek), hogy _megosztani_ (azaz letöltésre felkínálni) viszont törvényt sért. Közben egy bírósági ítélet nyomán az is kiderült, hogy ez sem az, kivéve ha valakinek bizonyíthatóan közvetlen anyagi haszna származik belõle.
Magyarországon ma a torrent, DC, emule stb mind-mind jogilag tisztán használható BÁRMI le- és feltöltésére. Nézzetek utána ha nekem nem hisztek 😊
DB
nah ezt magyarazza meg valaki!!!!!!! ezt.. amit a sixaxis tud.. ezt mar tudta a 10 evvel ezelotti microsoft sidewinder kontroller is.. igy jatszottam a Forsakennel pc-n...... plusz a wii kontrollere 10 szer annyit tud mint a szaros sixaxis.. szal nem tom felfogni hogy nyerhetett Emmy dijat.. vagy barmi mast..
Ilyesmit majd tud a hatirányu is.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
lckrz.try.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Töltsük le az internetet!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Akkor mostmár csak 1 kérdésem lenne.
Lehet valahol ilyen Wii Lan adaptert kapni?
kipróbálni pesten havernál max 😊 mindent eladtak, ami maradt, azt meg 80ezerért osztogatják a MM-ban
egy játék átlagosan 15-16k, de a Wii Play pl csak 13k (ajándék wiimote-tal)
szerintem mindenképpen érdemes kezdésnek venni a gép mellé Wii Play-t (a wiimote miatt) és egy Nunchuck kontrollert (így minden gémmel lehet ketten játszani a gépen, pl. box), meg egy Zeldát.
-the invisible-
légyszives ne írjátok hogy olvassak vissza, mert naponta jön kb 100 üzenet és a jó sg motor miatt lapozni sem tudok normálisan
Elképesztõ.
Én még december elején rendeltem az enyémet, itt Írországban, és egyelõre Január 21-re ígérik, de még ez is csúszhat.
DB
-the invisible-
-the invisible-
-the invisible-
Nekem a DSL modem a PC-vel USB-vel van összekötve és így megy a net.
Akkor az úgy jó hogy ha a szabadon maradt hálókártyába dugom be a cross UTP-t + a Wii-be?