Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ott lesz, akkor mindenhol lesz. Csak az a kérdés, hogy mennyi.

-the invisible-

Azt mondták, hogy ITT 99%, hogy lesz a jövõ7-en.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Jövõ hét elég biztosnak tûnik, de azért sztem rendelj elõ valahol, fene tudja mennyi érkezik..

Cheap tudna részletesebben nyilatkozni 😊

-the invisible-

Na megtettem az elsõ lépést a wii felé. Eladtam a PS2-met, úgyhogy most már nincs akadálya, hogy beruházzak. Bár vehetnék X360-at is de szerintem jobban járok egy wii-vel. Most már csak várakozni kell, mig itthon is megvehetem! Tud valaki valamit, hogy kb. mikor lehet majd venni, vagy még mindig csak a sötétben tapogatózás megy?

lol nintendo és az immersion szinte ugyanaz nem? Ök találtik kih együtt a rezgést joh hogy neki nem kell fizetnije 😊

"De az is lehet, hogy csak a játékosok voltak bénák"
BIztos ,hogy ez a bibi.
A wii motet is sokan fikázák mert,hogy irányithatlanul szar ,és a sima kontroller jóbb ,mert kényelmes meg mitudom én...
Csak azt felejtik el megemliteni ,hogy talán azért irányithatatlan és azért kényelmetlen ,mert ultra lamak hozzá? 😊

Én láttem egy jó hosszú ps3-s videót ahol több játékot nyomnak ezzel az irányítóval, de k bénák voltak. Mindennek nekimentek, meg egybõl meghaltak. De az is lehet, hogy csak a játékosok voltak bénák.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

baggins
Ez azért tényleg mekkor szar. A Sixaxis egy kezdetleges valami a Wiimote-hoz képest, ráadásul nekem úgy tûnik, hogy egy qrva gyorsan összedobott válasz a Nintendo ötletére. Szánalmas, mégis díjazzák.

DonnieBrasco
Ezeket olvassátok el, és nyugodtan torrentezzetek tovább 😊cikk 1
cikk 2
A lényeg:

"A szerzõi jogról szóló törvény alapján ugyanis természetes személy a mûrõl magáncélra másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja - ez az úgynevezett szabad felhasználás. Tehát a bûncselekményt csak az követheti el, aki a másolatot pénzért adja közre, "és még ha tényként fogadjuk el, hogy a szerveren döntõen szerzõi jogvédelem alatt álló mûveket osztottak meg, a nyomozás akkor sem tárt fel olyan bizonyítékot, hogy ez bárkinek a jövedelemszerzését vagy jövedelemfokozását szolgálta volna, tehát hogy a mûvek megosztása túllépte volna a szabad felhasználás kereteit". "

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Totálisan el vagytok tévedve. SEMMIT sem tilos (jogilag!) letölteni, tehát jogvédett tartalmat sem. Ez soha nem is volt kérdés.
Eddig úgy mondogatták (fõleg BSA meg Proart meg hasonló terrorszervezetek), hogy _megosztani_ (azaz letöltésre felkínálni) viszont törvényt sért. Közben egy bírósági ítélet nyomán az is kiderült, hogy ez sem az, kivéve ha valakinek bizonyíthatóan közvetlen anyagi haszna származik belõle.
Magyarországon ma a torrent, DC, emule stb mind-mind jogilag tisztán használható BÁRMI le- és feltöltésére. Nézzetek utána ha nekem nem hisztek 😊

DB

NeoMaN
OFF
Értem. Ezzel emeled az arányod egy magyar oldalon?
Kétlem.
😊))
ON

Egy csomó linux disztrib van torrenten... az mind legális...
CSOCSO
ezenkivul jatszottam mar a sixaxissal motor stormot.. szerintem jobb volt analog karral a jatek..sooot nekem kontrollerrel sokkal kenyelmesebb a legtobb jatek.. ezert nem is vagyom XFPS re vagy mire ( az egy cucc amit radughatunk xbox360 ra es abba meg egeret es billt es ugy lehet lvoldozni..) hat nemtom. nekem megfelel a kontroller
CSOCSO
az mennyire loller mar hogy a kurva sixaxis Emmy dijat nyert??????????

nah ezt magyarazza meg valaki!!!!!!! ezt.. amit a sixaxis tud.. ezt mar tudta a 10 evvel ezelotti microsoft sidewinder kontroller is.. igy jatszottam a Forsakennel pc-n...... plusz a wii kontrollere 10 szer annyit tud mint a szaros sixaxis.. szal nem tom felfogni hogy nyerhetett Emmy dijat.. vagy barmi mast..
CHEAPBOY
sixaxis. Kepzelj el egy papirrepcsit a kezedben. amivel repkedsz mint hulyegyerek.
Ilyesmit majd tud a hatirányu is.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

sztomy69
A Microsoft fizetett, a Sony meg szívott, most nincs is normális rezgés a kontrollerbe, csak az a hule vmi aminek a nevét se tom, meg asse mire jó 😄

lckrz.try.hu

CHEAPBOY
amennyiert az oldalon van😊

KILLER2
Találtam már ikongyûjteményt, az csak nem illegális 😄

Töltsük le az internetet!

guardian hero
Nem, a Nintendo-t azért nem perelték, mert az N64-es Rumble Pack-ben és a GC kontrollerben más technológia szolgáltatja a rezgést, nem az Immersion szabvány.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Azt mondod, Itt lesz Wii a jövõ7 -en? Mennyiért?

CHEAPBOY
hát az nálunk is lesz dogivel jovo hettol.

CHEAPBOY
a-a. Immersions Nintendo kozosen talalta ki, ezert oket sohasem erte per emiatt.

NeoMaN
heh, mondjál már 1 olyan torrentet ami legális és azt osztod vissza
😊))))

KILLER2
Úgy tudom azt is.

Szoftvert igen, én filmre gondoltam.

KILLER2
Igen, amúgy én is így tudom.

QuippeR
tudtommal szoftvert letölteni is illegális, nem csak fel

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ez megoldás, de nem kompromisszumok nélküli:S

KILLER2
Megoldás a torrentnél: Ne illegális tartalmat osszál vissza, a többit meg már nem kell.

Ez ebben a formában annyiban igaz, hogy magadnak, saját felhasználásra letöltheted a netrõl a filmet, de azt nem másolhatod le másoknal, az mind1, hogy jár-e anyagi haszonnal, vagy nem. A torrent azért necces, mert ha bent akarsz maradni egy regelõs oldalon, akkor legalább egy részér vissza kell töltened annak, amit letöltöttél, vagyis már terjeszted a cuccot...Ez a baj:S

Nem. Ez egy wi-fi usb-s kártya amivel routerre lehet csatlakozni.

kössz szépen, a wii playre énis gondoltam alapból

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Itthon. De ne legyen igazam!

Ok köszi.
Akkor mostmár csak 1 kérdésem lenne.
Lehet valahol ilyen Wii Lan adaptert kapni?
rendelni legolcsóbban (65k) a www.konzolium.hu - ról tudsz, de van még pár hely: gamepark, gamestore, 576 (biztos van még több is, ennyi jut hirtelen eszembe) - itt 70k.
kipróbálni pesten havernál max 😊 mindent eladtak, ami maradt, azt meg 80ezerért osztogatják a MM-ban

egy játék átlagosan 15-16k, de a Wii Play pl csak 13k (ajándék wiimote-tal)

szerintem mindenképpen érdemes kezdésnek venni a gép mellé Wii Play-t (a wiimote miatt) és egy Nunchuck kontrollert (így minden gémmel lehet ketten játszani a gépen, pl. box), meg egy Zeldát.

-the invisible-

esetleg valami oldalt aohl lehet rendelni vagy egy helyet ahol ki is lehet próbálni?

DonnieBrasco
Van fórumkeresõ is 😊

hol tudok wii-t venni itthon és mennyi egy játék?

légyszives ne írjátok hogy olvassak vissza, mert naponta jön kb 100 üzenet és a jó sg motor miatt lapozni sem tudok normálisan

DonnieBrasco
Mármint hol? 😊
Nekem a komplett.ie még tartja a Jan 21-et 😊

DB

Állítólag csak februárban lesz. <#szomoru1>

DonnieBrasco
(kicsit off), de jó ha tudjátok, hogy a filemegosztás SEM szeg meg semmilyen jogszabályt, amennyiben nem jár anyagi elõnnyel a megosztó számára. Szóval mindenféle P2P mehet, amíg nem szerez vele pénzt az ember 😊

DonnieBrasco
Ezt megerõsíthetem. A Britekhez se jut, hiába próbálok tõlük rendelni: még preorder oldal is van, mégsem lehet hozzájutni, mert ahogy bárhová megérkezik néhány, perceken belül szétkapkodják.
Elképesztõ.
Én még december elején rendeltem az enyémet, itt Írországban, és egyelõre Január 21-re ígérik, de még ez is csúszhat.

DB

a legnagyobb probléma ott van, hogy nincs elég gép. hiába akar a nagyker többezret behozni (az most mindegy, hogy tényleg így van-e), ha nem tudnak annyit küldeni, mert nincs elég.

-the invisible-

nekem speciel elsõ dolgom az lenne, hogy a projektoros tévét lecserélem. 😊

-the invisible-

igen, csak a csatolókra kaccsold be a routingot
engem is érdekelne h mekkora a difi ha komponens kábelt használok. 99cm-s projektoros tévére van kötve a wiim, és a kép khm nem kifejezetten éles. másik kérdés, hogyan - mivel lehete rákötni a házimozi erõsítõre hogy ne a tv szóljon? köszi s
Ha jön be az országba új Wii szállítmány, akkor mindenhol több lesz mint 3-4 db. Biztos, hogy a sikeren felbuzdulva többezret hoz be a nagyker.

ezen felbuzdulva fel is hívtam a konzoliumot, õk nem tudnak ilyenrõl azt mondta, csak ígéretek vannak. legutóbb 3 db-ot kaptak dec. 15-én azt mondta.. mondjuk nem érdekel mennyit kapnak, csak kapjanak, és legyek benne abban a pár emberen akik megveszik 😄

-the invisible-

Aha értem.
Nekem a DSL modem a PC-vel USB-vel van összekötve és így megy a net.
Akkor az úgy jó hogy ha a szabadon maradt hálókártyába dugom be a cross UTP-t + a Wii-be?