Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
BTW nem minden hazai kisker szoritkozik a hivatalos forgalmazasra. Nem is igen lehetne abbol megelni.
A
"Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben
részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. "
Nem néztem részletesebben utána, ha megteszed megköszönöm, de valószínûleg nem fog jogilag a Konzolium megtámadni, ha te azt mondod, hogy elállok 😊
-the invisible-
Pedig milyen vicces lenne egy törvény a szûzek védelmére 😊))
DB
A ti kung-futok nem erős!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
A wii mellé melyik játékot vegyem meg kezdésnek?
Elõször wii play-re gondoltam mert van egy bátyám és vele játszanék, de õ elég ritkán van itthon ezért nem biztos, hogy azzal kezdem.
Leginkább egy Zelda felé aladok.
Ki mit javasol(wii tulajok véleménye zeldárol a playrõl és a többi elég jó játékról).
Azaz mindenkirõl az véljük (=gondoljuk) hogy ártatlan, míg be nem bizonyosodik az ellenkezõje.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
-the invisible-
Csak internet részen vagyok holt béna. De itt nagyon.
Elõre is kösz a válaszokat.
Spliter Cell-je van valakinek? Ha igen, milyen? Mert nem tudok dönteni a SC és a red Steel között...
-the invisible-
lckrz.try.hu
én szerintem annyi elég, hogy az x számú rendelést magamon kívül álló okok miatt nem tudom teljesíteni, ezért elállok a vásárlási szándékomtol, azt kész 😊
de annyi se kéne, mivel szerintem ez jogilag nem behajtható rajtad 😊
-the invisible-
ja es amugy nem egy eset volt mar!!!<#sniffles>#sniffles>
fogjatok mar fel hogy van nalatok egy winfos masolat.. egy adobe photoshop meg egy ket masik progi.. pl sony vegas vagy valami.. es ha nincs meg az eredeti olyan szinten megbuntetnek hogy beszartok behugyoztok!!!!!!!
a drogokat haggyuk mar.. teljesen mas helyzet
A
Ember, te totál el vagy tévedve 😊)) NEM neked kell bizonyítanod az ártatlanságodat, hanem a bíróságnak (ügyészségnek) kell bizonyítani a te bûnösséged (lásd még: ártatlanok védelme). Benne van az alkotmányban (ahogy a világ összes többi demokráciájában)...
A két cikk pedig pont arról szól, hogy az ilyesmit lehetlen bebizonyítani, még eljárást se indítanak....
DB
A ti kung-futok nem erős!
Annyira bírom h mindenki nagy be van szarva a törvénytõ, oszt közbe ha átsétálsz budapesten, és egész végig füvezel, senki rád nem szól, sõt lehet még tüzet is adnak.
lckrz.try.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De majd CHEAPBOY felvilágosít minket! <#vigyor2>#vigyor2>
I would like to confirm that Sony did not win for their PS3 controller, they won for their Dual Shock Analog controller.
persze ha a gamestore más forgalmazótól vásárol (amit kétlek), akkor igaz lehet a dolog.
-the invisible-