Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GC-s Zelda TP-t mennyiért tudsz szerezni?
CHEAPBOY
megkaptam lattam😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

én nem a gameparkra gondoltam hanem a gamestorera😄

Most rendeltem a gamestore-on.

CHEAPBOY
hála az Istennek😊

CHEAPBOY
én ezt nem momdtam, mi nem a gamepark vagyunk.

BTW nem minden hazai kisker szoritkozik a hivatalos forgalmazasra. Nem is igen lehetne abbol megelni.

zola2000
Ja de gyorsan vegyél, Lehet hogy pár hét és elfogy (a wiinek akkora sikere van, hogy a nintendo még mindig nem gyõzi gyártani)

A

ez télleg igaz hogy 19-én wii?

hát ha a wii play-t megveszed, ahhoz kapsz egy kontrollert is. és elég jó játékok vannak rajta. de én már kezdem unni. jó lenne már egy jó játék (csak rohadt drágák hozz áa játékok)

CHEAPBOY
sztem a sztiiil😊

Ez így van, viszont itt egy rész a konzolium oldaláról:

"Elállás joga:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben
részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. "

Nem néztem részletesebben utána, ha megteszed megköszönöm, de valószínûleg nem fog jogilag a Konzolium megtámadni, ha te azt mondod, hogy elállok 😊

-the invisible-

DonnieBrasco
Igaz, bocsi (felejteni magyar, úgy látszani 😊))
Pedig milyen vicces lenne egy törvény a szûzek védelmére 😊))

DB

A ti kung-futok nem erős!

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Most egy nagyon fontos kérdés elött állok.
A wii mellé melyik játékot vegyem meg kezdésnek?
Elõször wii play-re gondoltam mert van egy bátyám és vele játszanék, de õ elég ritkán van itthon ezért nem biztos, hogy azzal kezdem.
Leginkább egy Zelda felé aladok.
Ki mit javasol(wii tulajok véleménye zeldárol a playrõl és a többi elég jó játékról).

Nem "ártatlanok védelme" hanem "ártatlanság vélelme" ;-P
Azaz mindenkirõl az véljük (=gondoljuk) hogy ártatlan, míg be nem bizonyosodik az ellenkezõje.
Az jó megoldás lenne, ha bevezettetném a netet (sajnos felénk csak rádiófrekis van) vennék egy pl: Linksys WRT54GL típusú wireless routert+a wii.Ez így mûködne elvileg???

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

modem + wireless router az egyetlen megoldás. minden más megoldáshoz PC kell.

-the invisible-

Amúgy netezik már valaki vele otthon, mert a shop channelen már le lehet ingyenesen tölteni a béta verziót.Márciusban jön a teljes verzió, ami szintén ingyenes lesz júniusig. Utána már 500 pontot kel letenni a tulajoknak érte.

Tudom lejebb már kérdeztek internet ügyben, de én is megtenném. Otthon még soha nem volt netem, munkahelyemen meg tudom nézni azt ami kell. Viszont most otthonra is kéne. Ugye van a wii-m. Pc nincs. Tehát közvetlenül szeretném a wii-t csatlakoztatni. Mi is kell nekem ehhez pontosan, hogy majd márciustól tudjak netelni.
Csak internet részen vagyok holt béna. De itt nagyon.

Elõre is kösz a válaszokat.

baggins
Ha rám hallgatsz, 100x inkább a Red Steel. A SC nagyon el lett baxva Wii-re. Összvissz 2-3 órát törtöttem el vele: csúnya és nem finom. Viszont a RS szerintem igényes darab.

NeoMaN
Ez nem film hanem a jog bazzeg.

Újra kérdezem 😄
Spliter Cell-je van valakinek? Ha igen, milyen? Mert nem tudok dönteni a SC és a red Steel között...

-the invisible-

Nem lehetne inkább a játékokról írni. Ez kra unalmas téma.

sztomy69
Épp ez az, mé nem lehet befejezni a hülyeségeket?! Én is tok nem is egy ollan embert, aki árulta a cuccokat, és vki feldobta, tod mi volt? Elvitték a filmjeit, meg a gépét és ennyi, mind a 2õnek! Ennyi. Ember milyen fizetésekrõl beszélsz te? Haggyukmá, bitos rendõr vagy, és így akarod riogatni a népet.

lckrz.try.hu

ennel meg a hack es chip tema is jobb...
CSOCSO
lol😄 ez mind szep es jo.... sokat neztetek filmet mi?? sajat ismerosomet iteltek el bunosnek ugy hogy meg se kerdeztek hogy vattafak.. most meg azert fizet 10 ezreket hogy ujra vegyek a targyalast hiszen artatlan volt...
NeoMaN
Jogilag az internetes megrendelés egy szerzõdés aláírásával egyenértékû tudtommal. Tehát ha megrendelsz valamit, elvileg meg kell venned, max utána reklamálhatsz. Az megint más, hogy a gyakorlatban azért nincs ekkora szigor.

ezen már én is gondolkodtam, mert ha nem érkezik most konzoliumba akkor én megveszem máshol 😊

én szerintem annyi elég, hogy az x számú rendelést magamon kívül álló okok miatt nem tudom teljesíteni, ezért elállok a vásárlási szándékomtol, azt kész 😊
de annyi se kéne, mivel szerintem ez jogilag nem behajtható rajtad 😊

-the invisible-

NeoMaN
nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bûnösséget
ez alap
szal...

CSOCSO
loal. nem hiszem el amit muvelsz.. nekem 8.. toltogesse.. ugyse erdekel senkit az hogy van egy ket progid, filmed.. jatekot.. ha elkapnak majd rajosz.. addig orulj hogy van aki komolyabban uzi az ipart es a rendorseg arra hajt. amugy is tulsagosan OFF ez az egesz...
ja es amugy nem egy eset volt mar!!!<#sniffles>
sztomy69
Nah hány ollan eset volt? Én nem tok egyrõl se, de sztem másse!!!

lckrz.try.hu

CSOCSO
amugy ha talalnak valakinel egy dionyi kokaint nem fogjak tovabbengedni a zsaruk mert a drogos aszonta hogy ez csak az ove es nem arulja...LOL
CSOCSO
szerintem a letolto progikkal nem kell felvni.. ha mondjuk valami szerverre vagy elofizetve es azt elkobozzak a rend orei akkor szamits hogy tudni fognak rolad is.......

fogjatok mar fel hogy van nalatok egy winfos masolat.. egy adobe photoshop meg egy ket masik progi.. pl sony vegas vagy valami.. es ha nincs meg az eredeti olyan szinten megbuntetnek hogy beszartok behugyoztok!!!!!!!

CSOCSO
loool haggyatok mar ezt a sok bullshitet.. hany olyane set volt hogy vkit letartoztattak es volt 500 illegalis masolata es azert nem gyenge buntetest kapott.... AMIG NINCS EREDETI VALTOZATOD ADDIG MINDEN AMI NALAD VAN ILLEGALIS!!!!!!!!!!! megmagyarazni ugyse tudod hogy nem az es a masolatot magadnak csinaltad az eredetirol!!!!
a drogokat haggyuk mar.. teljesen mas helyzet
zola2000
Mondjuk az jó, hogy még a hub üzemeltetõje perel zaklatás miatt.

A

zola2000
Csocsó amerikában él,ott rosszabbak lehetnek a törvények. Én egy picit aggódtam a torrent miatt, de már elmúlt xD

A

DonnieBrasco
"aaaaaa hogy nincs eredetid?? akkor amint bizonyitod hogy te nem adtal el semmit ( nem fogod tudni sehogysem!!)"

Ember, te totál el vagy tévedve 😊)) NEM neked kell bizonyítanod az ártatlanságodat, hanem a bíróságnak (ügyészségnek) kell bizonyítani a te bûnösséged (lásd még: ártatlanok védelme). Benne van az alkotmányban (ahogy a világ összes többi demokráciájában)...
A két cikk pedig pont arról szól, hogy az ilyesmit lehetlen bebizonyítani, még eljárást se indítanak....

DB

A ti kung-futok nem erős!

sztomy69
Má nemazé, de õt nemvonhattyák semilen felelõsségre, azé me torrentozik, de ha mondjuk egy warez ftp-t mûködtetne, és lenyomoznák, és nem szünteti be, akko télleg kéne neki fizetni!

Annyira bírom h mindenki nagy be van szarva a törvénytõ, oszt közbe ha átsétálsz budapesten, és egész végig füvezel, senki rád nem szól, sõt lehet még tüzet is adnak.

lckrz.try.hu

amiért Irak tele volt vegyi fegyverrel... na azért...
CSOCSO
aham.. akkor nemtom miert a sixaxis rol irtak mindenhol es miert nem a dual shock kontrollerrol
CSOCSO
nah.. ez mind szep es jo.. tehat masolatot csinalhatsz magadnak. ahamm.. akkormutass mar egy eredetit abbol a filmbol, meg abbol a jatekbol meg abbol a szoftverbol... jaaaaaa hogy nincs eredetid?? akkor amint bizonyitod hogy te nem adtal el semmit ( nem fogod tudni sehogysem!!) leszallunk rolad, de addig is fizess mar ki felmillio forintot vagy vonulj bortonbe................ es persze bunos vagy
Persze. Ha közben felemelik 3x-ra az árát, akkor is... <#bohoc>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

hA rendeltem a konzoliumon akkor azt muszáj megvennem?

Ez 1 napon belül ráadásul.
De majd CHEAPBOY felvilágosít minket! <#vigyor2>

Én is csodálkoztam. Kérdeztem az egyiket, azt írja, hogy a nagyker szerint február. Erre a másik beköpi, hogy biztos a jövõ7...

Daly, Director of Communications at NATAS to confirm if Sony won for their PS3 controller. This is incorrect, Sony won for their Dual Shock analog controller. The award is from the Video Game Technology Group. It was nominated by our internal group and considered along with the Nintendo D-Pad both of which were considered Emmy worthy for the development of the generation of controllers that followed the classic joysticks.

I would like to confirm that Sony did not win for their PS3 controller, they won for their Dual Shock Analog controller.
hát, az érdekes lenne, mivel minden kisker a forgalmazótól szerzi be a cuccokat, a forgalmazó meg egyszerre kap x készletet, amit egyszerre oszt szét --> minden kisker egyszerre kap

persze ha a gamestore más forgalmazótól vásárol (amit kétlek), akkor igaz lehet a dolog.

-the invisible-

Máshol azt moondták, hogy februárban legközelebb.