Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem túl 'gyerekes'? :p
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
ezt honnan vetted? 😄
-the invisible-
Vízmérgezést kapott az a nõ, aki egy Nintendo Wii játékkonzolt szeretett volna nyerni gyerekeinek egy rádió versenyén.
A kaliforniai rádiócsatorna által kiírt versenyt az nyerte volna, aki a legtöbb folyadékot tudja meginni anélkül, hogy meglátogatná a mellékhelyiséget.
A 28 éves Jennifer Strange is részt vett a játékban, három gyerekének szerette volna megnyerni a rendkívül sikeres játékkonzolt. A nõt holtan találták a saját lakásán - vízmérgezést kapott.
A halottkém nem tudta megállapítani, mennyi vizet ivott a nõ, de egy másik versenyzõ szerint, aki csaknem másfél liter után feladta, azt mondta, Jennifer folytatta a küzdelmet, és még nagyobb üvegeket ürített ki.
A nõ egyik barátja szerint Jennifer fejfájásra panaszkodott, és hazakéredzkedett a munkából.
"Sírt, és többé nem hallottunk felõle" - tette hozzá barátnõje.
nem tom, ki kell próbálni8 mindkét lehetõséget. de sztem nem lesz minõségromlás
www.sabian.com
Töltsük le az internetet!
-the invisible-
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
De nem találtam eddig se cáfolatot, se megerõsítést, bár nekem a DVD player kiegészítés nem ér semmit, most vettünk új dvd lejátszót <#vigyor0>#vigyor0>
www.sabian.com
www.sabian.com
"
remélem midnen játékot leírtam
Töltsük le az internetet!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Valakinek nemcsak pár game kell ,és van választék gyorsan elmennek a pontok 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
...vágod?
Szal aki segázni akar annak a classic controller kell ami mindenel jóh.
Emelett ajándékba adnak valami 7000 ezer pontott?( bár ez nembizti)
MOndjuk nekem nem kell régi sega max a sonic 😊
...vágod?
...vágod?
Újabb kérdésem van. Tegyük fel veszek egy wii-t plusz wiimote-al meg nunchukkal. Ha veszek hozzá GC játékokat, pl. egy Resident evil Zero-t meg egy Super smash bros melee-t akkor azokat tudom irányitani a wii-s cuccokkal vagy kell vennem GC-s kontrollert? Minden szinten univerzális a wiimote vagy bizonyos játékoknál igen bizonyos játékoknál nem?
-the invisible-
Lesz egy kis gta filing remotal 😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu