Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

james69holden
Ice Age 2: The Meltdown-nal játszott már v.ki? milyen lett?
nem túl 'gyerekes'? :p

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

loool 😄D de nagy baromság 😄D

ezt honnan vetted? 😄

-the invisible-

Beast Machine
hoax

...vágod?

zola2000
Vízmérgezés? Olyan nincs is, vagy van?

A

A Wii öl!

Vízmérgezést kapott az a nõ, aki egy Nintendo Wii játékkonzolt szeretett volna nyerni gyerekeinek egy rádió versenyén.
A kaliforniai rádiócsatorna által kiírt versenyt az nyerte volna, aki a legtöbb folyadékot tudja meginni anélkül, hogy meglátogatná a mellékhelyiséget.

A 28 éves Jennifer Strange is részt vett a játékban, három gyerekének szerette volna megnyerni a rendkívül sikeres játékkonzolt. A nõt holtan találták a saját lakásán - vízmérgezést kapott.

A halottkém nem tudta megállapítani, mennyi vizet ivott a nõ, de egy másik versenyzõ szerint, aki csaknem másfél liter után feladta, azt mondta, Jennifer folytatta a küzdelmet, és még nagyobb üvegeket ürített ki.

A nõ egyik barátja szerint Jennifer fejfájásra panaszkodott, és hazakéredzkedett a munkából.

"Sírt, és többé nem hallottunk felõle" - tette hozzá barátnõje.
igen, adnak.
nem tom, ki kell próbálni8 mindkét lehetõséget. de sztem nem lesz minõségromlás

signs
A Wii-hez adnak Euroscart csatlakozót? Vezet bármilyen minõségromláshoz az, ha az euroscart-ot a VHS-be dugom, és azon keresztül csatlakozik a tv-hez?

www.sabian.com

KILLER2
Ez beteg<#idiota> Amikor a csávó is elkezdte, akkor én is kiakadtam.

Töltsük le az internetet!

Beast Machine
"let's play two player"

na itt kész voltam😊)

...vágod?

<#buck><#hehe>
Biztos lesz ilyen megoldás, de még nincs. Ne éld bele magad. <#ravasz1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Wask
Hehe a minap olvastam hogy feltörték a wii t😄 Szegény nintendo! De most talán jol fog menni az üzlet és nem ilyen nyamvadt kazettákkal szenved! Simán ki lehet irni egy wii s játékot csak egy progi kell hozzá és megy minden chip nélkül😛 Nintendo powa😛 Pörgesd a joyt😛

Szaszura

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

signs
Erre gondoltam egyébként: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=25711.
De nem találtam eddig se cáfolatot, se megerõsítést, bár nekem a DVD player kiegészítés nem ér semmit, most vettünk új dvd lejátszót <#vigyor0>

www.sabian.com

Ja. Pár hónapon belül nem fognak változtatni a konzolon. Legfeljebb csak akkor, ha nagyon elb*sztak vmit. De nem úgy néz ki a dolog... <#vigyor2> (Max. a színválaszték fog nõni).

Beast Machine
szerintem csak a többféle színû Wii-rõl van szó

...vágod?

signs
Van újabb hír arról a Wii-rõl, amit nyáron adnának ki? Vagy kiderült idõközben, hogy az infó kacsa? <#idiota>

www.sabian.com

"At the E3 press conference Nintendo hinted that there are more "hidden" features for the Wii to be revealed and now it has come to our attention that in Nintendo Wii patents they have mentioned 2 audio input sources which most likely means microphone on the wiimote and VoIP for the Wii. To think of it - Wii is going to be always ON so calling from it using technology similar to Skype would be even easier than calling from a PC.
"
http://www.wiicade.com
KILLER2
Köszi.

az alapcsomagban a wii sports van. ezen belül van: tennis, bowling, golf, box és baseball

KILLER2
És mik vannak az alap csomaghoz lévõ játékban?

Ja azt hittem a wii alapcsomagot kérdi. 😄

Beast Machine
csak a boxhoz.

...vágod?

Wii sportsban melyik játékokhoz kell nunchuk is? Csak a box-hoz, vagy máshoz is kell?

wii playbe nincs nuncsak

a wii playben ezek vannak: lövöldözõs, mii felismerés, buborékba rakni a mii-t (kontroller forgatással), laser hockey, biliárd, horgászos, ping-pong, tehénverseny (qrva jó), és tankos (ehhez kell csak a nunchuk, vagyis nem feltétlenül kell, de azzal is lehet irányítani)
remélem midnen játékot leírtam

KILLER2
Köszi.

Egy wii sportsot adnak alabból és adnak egy remote távirányítót és egy nuncsakut.

KILLER2
A Wii palyben pontosan mik vannak és a benne lévõ irányítóhoz a másik kezes izé is jár vagy csak a távirányító? És a Wiihez most adnak játékot? Ha igen akkor mik vannak benne?

guardian hero
Azért mert ha 6k-ért lehetne kapni 2000 pontot vagy 6000 pontot + kontrollert, akkor mindenki csak az utóbbit venné, még ha a kontroller nem is kell neki.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

NeoMaN
Ez nagyon igaz!

CHEAPBOY
az csak japanban van.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Miért ne vehetnének utána 2000 pontosatt?
Valakinek nemcsak pár game kell ,és van választék gyorsan elmennek a pontok 😊

én nem tudtam megnézni de van valahol valami infó hogy a pontokért mit lehet letölteni? A sports és a play VIP kódjáért mennyi pontot adnak, és milyen ára van a cuccoknak. Magyarországról mûködik ez a shopping már?
Nincs még Classic Kontollerem, de sztem 7000 pontot biztos nem adnak hozzá. Classic Kontroller ára 6k körül van, meg a 2000 pontos kártya is kb ennyi. Ebben az estben mindenki Classic Kontrollert venne 7000 ponttal, és 2000 pontos kártyát, max csak a hülyék.
guardian hero
Az árba simán benne lehetne egy classic kontrollert. Ha meg a gépet úgy reklámozzák be, hogy backward GC kompatibilis, akkor kompatibilis user interface-t is biztosítaniuk kéne. Az azért mégsem járja, hogy veszek egy GC kompatibilis gépet, berakom a GC lemezt, elindul a GC játék, majd nézek bután ki a fejembõl, hogy "és most mi van?"

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Beast Machine
nem azért, de egy olyan konzolhoz, amit szó szerint arra szántak, hogy olyanokat vonjanak be a játékba, akiknek nin cs semmilyen vagy nagyon kevés konzolos múltjuk, ésszerû lenne adni egy régebbi játékokhoz tervezett kontrollert is? a vevõ nem azért veszi meg mert kompatibilis a régebbi gamekkel, hanem mert újszerû. ráadásul lehet, h õ eddig csak a PS-sorozatrúl hallot, asse tuggya, mi az a GC. nézném a tekintetét, mikor kibontja a classic kontrollert, hogy "ezmiez". nemhogymég elsõ dolga lenne rohanni a boltba, hogy GC játékot vegyen. plusz még drágább is lenne a konzol. szóval ugyanott vagyunk...

...vágod?

GC kontrollerel az a gáz ,hogy a régi virtual sega gamekhez állitolag nemjóh.
Szal aki segázni akar annak a classic controller kell ami mindenel jóh.
Emelett ajándékba adnak valami 7000 ezer pontott?( bár ez nembizti)
MOndjuk nekem nem kell régi sega max a sonic 😊

guardian hero
Ezért kellett volna adni egy classic kontrollert is alapból a csomagban.

Beast Machine
érdekes lett volna, ha meg tudják oldani, hova rakod pl. a wiimote-on vagy a Nunchukon a C-sticket? meg alapból nem úgy van kialakítva az egész, hogy ezt meg lehessen oldani - elég csak ránézni a kontrollerre.

...vágod?

Jó persze nem nagy pénz, de hát ha rögtön kettõt veszek az már 10k amit végülis azért veszek, hogy tudjak GC-s játékot is nyomni. Szóval igazán megoldhatták volna, hogy kompatibilis legyen. Nekem ez kicsit lehúzás szagú. De ez csak az én véleményem

Beast Machine
egyes Virtual Console játékokat tudsz majd a wiimote-tal irányítani, de a GC játékok futásához mindenképp kell vagy egy Classic Controller (ami tudomásom szerint még nincs kint), vagy egy GC kontroller. nem nagy pénz, sztem max. annyi, mint egy Nunchuk.

...vágod?

Helló!

Újabb kérdésem van. Tegyük fel veszek egy wii-t plusz wiimote-al meg nunchukkal. Ha veszek hozzá GC játékokat, pl. egy Resident evil Zero-t meg egy Super smash bros melee-t akkor azokat tudom irányitani a wii-s cuccokkal vagy kell vennem GC-s kontrollert? Minden szinten univerzális a wiimote vagy bizonyos játékoknál igen bizonyos játékoknál nem?

fúh a driver az jóó 😊

-the invisible-

Az ubisoftol jön a Driver is wii-re!
Lesz egy kis gta filing remotal 😄

játszott nár valaki a call of duty3 -mal? és ha igen, akor mi a véleményetek róla?

Ti is 19.-re várjátok a szállítmányt?

CHEAPBOY
15

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu