Nintendo Wii

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Sajnos ez jelen helyzetben nem teljesen igaz. A Wii tényleg nagyon jól áll eladás terén, mert ötletes, de mint azon már sok vita folyt, a grafikája elég gyenge a versenytársakéhoz képest. Sokaknak nem a graf a lényeg, nekem se az dönti el, hogy jó-e egy játék, de sokan ez alapján döntenek. A Nintendo sajnos közel sem olyan jelentõs, mint a Sony és a Microsoft. Az õ gépeinek van erõs grafikájuk és rengeteg játékos szemében ez a fontos, ezért sokan veszik és ugye új kor, új grafika. Sok kiadó inkább ezekre készít sajnos játékot mint a Nintendo gépeire, adott esetben a Wiire. De remélem nincs igazam és akárcsak a DSnél, itt is szépen jönnek majd a játékok és a Sony fog a listák vgén kullogni (mert én ugyanis azt nem szeretem annyira, bár nem tagadom egyszer tervezek egy PS3at, de elõbb Wii), de még mielõtt valaki belémkötne, a DS vs PSP dolognál is teljesen más volt a helyzet és a döntõ érv is különbözött.

Töltsük le az internetet!

És mire jön a legtöbb game?
Aminél a legtöbbet adnak el gyorsan a lényeg a gyorsan!
Egyelöre ilyen téren a wii a nyerõ csak tartsa is meg.

Hát itt lehet látni, hogy az dönti el, hogy melyik konzol gyõz, hogy milyen játékok jönnek ki rá. Ps2-re több jó játék jött ki, mint a GC-re ezért az gyõzött. De reméljük a Wii-nél most másképpen lesz, és nem tûnik el a süllyesztõbe :-)

Nem egészen pl resi4-mél pont az volt a probléma ,hogy a ps2 vga nem birta gc szintett ,és ezért kellet butitani a gamet.

Gc-nál az volt gáz ,hogy majdnem a teljes erejeét a gépnek ez használta kih csak.
ha nincs az a pici looser lemez más szitu lett volna 😊

A gc majdnem olyan erõs mint az xbox.
Ps2 volt a legputrib erõbe az összes közül.
gc spec
A wii-rõl nincs részletes info marketing okokból szerintem nem is lesz 😊

ColdFire
ebuddy megy-e?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

KILLER2
Hát sajna még egyiket sem láttam élõben. CSak azért gondoltam, emrt GC árban is jóval lejjebb van mint egy PS2, gyakorlatilag majdnem egy árban van a PSel, ami szerintem felháborító, de mindegy. PS2n láttam már néhány nagyon szép gémet, amit GCn még nem. De majd megnézek néhány pontos leírást, mert kíváncsi lettem.

Én mondjuk a grafikai chippet néztem. A ps2-ben 12 shader pipeline van, a GC-ben pedig 4. Meg azt hiszem a grafikus chip órajele is gyengébb egy kicsit.

airsoft -.-

A gamecube gyorsabb, nagyobb teljesítményû, mint a ps2. De ez is csak egy a sok margináls tényezõ közül...
ColdFire
telefon vagy wii? 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ehh lusta vagyok olvasni, de a száraz adatok alapján a ps2 erõsebb mint a GC, és nem látok részletes adatokat a Wii-nél :-(

Jó 5let, utána nézek.

Emberek nezzetek utana a wikipedian hogy melyik erosebb.
Re4 egy port, nem hinnem hogy annyira donto lenne ez a vegeredmenyben.
koryne
Nézd meg mindkettõn a resi4-et és döntsd el, melyik a szebb 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Úgy tuttam, hogy a GC gyengébb a PS2nél.

Beast Machine
melyik részével nem értesz egyet?

...vágod?

KILLER2
Tényleg? Nekem nem így tûnt, de ha te mondod...

Beast Machine
ehhez csak annyit, hogy már a GameCube is jobb grafikát nyomott a PS2-nél, a Wii meg 2,5-szer erõsebb a GC-nél, szóval...

...vágod?

KILLER2
Én soha. Kivéve, ha igen.

No komment, látom nem nyugszol xD

KILLER2
Igen, sajna ez van. Keress ingame videókat nagy felbontásban pl google-n 😄

Nézegettem, de viszont youtube-on elég kicsi a felbontás, úgyhogy csalnak :-)

KILLER2
Nézz néhány videót a youtube-n. Ingame videóban csak nem csalnak.

Bocsi, az újraposztért, csak megfordult a fejemben valami... Még Wii-t nem láttam élõben, és a képek csalnak, ezért 1-2 Wii tulaj véleményét szeretném megtudni. Milyen a gép grafikája? Tudom, hogy nem egy Ps3, nem is az a lényeg, de legalább van olyan szinten mint egy Ps2? Mert ha azt a szintet eléri, akkor már tökéletes...

Nekem csak pénz problémáim vannak 😛 Ha vennék Wii-t akkor mostanra vennék nem nyárra. Nyáron, amikor jóidõ van, van mit tenni. Buli, nõk sör. Ez persze oda-vissza. http://www.gamekapocs.hu/hir/6476/Feltortek+a+Wii+masolt+jatekok+elleni+vedelmet
Itt olvasható, hogy elméletileg februártól lehet kapni a chipet, de remélem, hogy Magyarországra is eljön ilyen hamar. Mert azért 16 ezer egy játékért...

KILLER2
Én majd nyárra akarok (remélem idén nem lesz olyan meleg mint legutóbb, mert akkor hõgutát kapok így Wiivel), szóval még ráérek. Remélem addigra már nem lesz hiánycikk, ha igen, akkor meg majd valamikor aprilis körül megrendelem. REmélem addigra feltörik. Szerencsére manapság már nyagyon ügyes hackerek vannak 😊 Csak ne az én gépemet törjék fel, hanem inkább a Wiit xD

Akár ott, de van hely, ahol senki nem rendelt elõ, és biztos kapnak árut.
Aha. Vaggyis ha kell egy akkor rendeljem elõ, mondjuk pl. az 576-ban? És kb 1 hónapon belül megjöhet?

Most érkezik ismét egy pár db az országba (hétvégére!)
Ott lesz kapható, ahol eddig is volt, elõnyben az elõrendelõk természetesen.
Én tudom hogy hiánycikk egész Európában.
KILLER2
Asszem még mindig hiány van belõle.

Amúgy van mindenütt készletem Wii? Vagy csak még mindig elõrendelésben lehet kapni?

Beast Machine
HÕHHÖ, nem már vaaaaan!!😛

...vágod?

KILLER2
Én is azt, de elõbb még a Wiimet.

Ti a játékokat várjátok, én a mod chipet <#idiota>

KILLER2
Wiire hasfelmetszõ jack kéne!<#eplus2> De gonosz lenne már.

ez nagyon nagy lesz! musthave!
de én a trauma centeren is erõsen gondolkodom.. márciusban jön ki itt jurópban

-the invisible-

deep
Én már láttam a Westendben, mediamarkt.
Igen, ezeket a játékokat ismerem. Hozzá tudnám még fûzni a Carbont is, ami megjelent Wii-re de annak bukás lett az irányítása... Remélem a többi gém nem jut erre a sorsra... Mondjuk Wii-vel még nem játszottam de szeretnék egyet. Nagy FPS fan vagyok és ha tényleg olyan az FPS-ek irányítása mint a videókon, akkor fõleg kell egy. Csak tényleg legyen gém a gépre...

KILLER2
Red Steel, CoD3, Zelda TP, Far Cry Vengeance
és még sorolhatnám, de most ezek jutottak eszembe és ezek még csak azok, amik már megjelentek

Amúgy remélem Wii-re nem csak ezek a mini game -es játékok fognak kijönni (Warioware smooth moves, Raving Rabbids) mert akkor bukta lesz... És én fõleg azért remélem, mert ha veszek egy ilyen konzolt, nem akarok szívni a játékok miatt...

Nem tudjátok, a Warioware smooth moves mikortól lesz majd nálunk is kapható?

ColdFire
akkor kevertem,sry

KILLER2
Force Unleashed. XBOX 360ra fog jönni nem tudom mikor.

vótmá de klasszikus

ColdFire

ColdFire
wiire is lesz(vagy van nemtom)
pspre van tuti, már toltam vele, Star Wars: Lethal Alliance

Valaki tudja hogy mi a címe ennek a Star Wars játéknak?
Egyáltalán kijött már?
És ha igen akkor milyen platformon? (tudom hogy ez nem wii game)
Star Wars