Nintendo Wii
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wiierror
itt nézd 😉
egyébként az elsõ update-emkor nekem is benyomott egy error-t, de másodjára már ment. utána a weather channel-es update is simán lezajlott.
itt nézd 😉
egyébként az elsõ update-emkor nekem is benyomott egy error-t, de másodjára már ment. utána a weather channel-es update is simán lezajlott.
-the invisible-
Kedves Wii tulajok!
Segítsen már nekem valaki, hogy a bánatba kell ezt a tetves gépet a netre kötni? A beállítások stimmelnek, a Test Connection is szépen lefut, aztán az update letöltésénél állandóan megszakad és kiír egy hibaüzenetet. Ráadásul ezeket a nyüves hibaüzeneteket sem találom sehol a neten, egy 5 jegyû számból meg senki nem tud következtetni a hiba okára.
Lehet, hogy a gépem szar?
Segítsen már nekem valaki, hogy a bánatba kell ezt a tetves gépet a netre kötni? A beállítások stimmelnek, a Test Connection is szépen lefut, aztán az update letöltésénél állandóan megszakad és kiír egy hibaüzenetet. Ráadásul ezeket a nyüves hibaüzeneteket sem találom sehol a neten, egy 5 jegyû számból meg senki nem tud következtetni a hiba okára.
Lehet, hogy a gépem szar?
sztem is igazad van, a hackelt oprendszeres knzolokkal van frissítéses gubanc, sztem ezzel nem lesz!
DVD lejátszós Wii meg lesz nyáron, új kiadás és olcsóbb is lesz, de va aki azt mondja h az csak japánban lesz...
DVD lejátszós Wii meg lesz nyáron, új kiadás és olcsóbb is lesz, de va aki azt mondja h az csak japánban lesz...
Szerintem ha chipeled a konzolt, akkor nem kell lemondani a netes tartalomról. Mivel a hardweres részéhez nyúlsz hozzá és nem a szoftvereshez, nem érzékeli a konzol, hogy másolt gémmel játszol, vagy hogy nincs valami rendben. De ha rooszul gondolom javítsatok ki nyugodtan.
koszi, azaz
Szerintem azt is megoldják majd.
Egyébként a wii alapból mp3 lejátszik ha minden igaz? Dvd-é nemfog menni ,mert állitolag hardveresen nemrakták be a lejátszáshoz szükséges dolgokat.
Mert azthiszem nemrégen kérdezték az N-et ,hogy egy fw frissitésel megoldják e a késsöbi dvd mizériát? Azt mondták avval nemfog menni csak új csere meghajtóval.
( mondjuk lehet kamuztak 😄)
Egyébként a wii alapból mp3 lejátszik ha minden igaz? Dvd-é nemfog menni ,mert állitolag hardveresen nemrakták be a lejátszáshoz szükséges dolgokat.
Mert azthiszem nemrégen kérdezték az N-et ,hogy egy fw frissitésel megoldják e a késsöbi dvd mizériát? Azt mondták avval nemfog menni csak új csere meghajtóval.
( mondjuk lehet kamuztak 😄)
De a csippelt konzollal gondolom el lehet felejteni az Internetrõl történõ frissítést, nem?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
meg sem jelent, már elavultnak számít, újabb wii mod chip
CycloWiz
Quicksolder (no wires required)
- Plays Wii Backups
- Plays GC Backups
- Play GC Homebrew
- Play GC Imports (swap needed)
- Built-in Audiofix (GC games using streaming are working flawlessly, no patch needed)
- DVD-R / DVD+R support
- Optional chip disable wire
- Stealth even when chip is enabled
- Multi-purpose LED
CycloWiz
Quicksolder (no wires required)
- Plays Wii Backups
- Plays GC Backups
- Play GC Homebrew
- Play GC Imports (swap needed)
- Built-in Audiofix (GC games using streaming are working flawlessly, no patch needed)
- DVD-R / DVD+R support
- Optional chip disable wire
- Stealth even when chip is enabled
- Multi-purpose LED
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Szerintem meg Far Cry Vengenance 😛
mámint a Rainbow Six egy kurvanagy játék! 😊
És nah még egy kis poén :

Egyébként a wii playbe party game,de van egy jóh game ami egyedül is ütt a legjobban ( az a billiárd)
Írtam már azthiszem itt is ,hogy szinte szimulár szint 😊
Írtam már azthiszem itt is ,hogy szinte szimulár szint 😊
illene hozzá tenni ,hogy szerinted az 😊
Wiinja? Szerintem sajnos lesz vagy fél év amíg elterjed. Addig nem hiszem, hogy fogok venni Wii-t de amit chipelhetõ lesz itthon is... <#wow1>#wow1>
gamepark?
Sracok, hogy hivjak a Keletinel azt akonzolos boltot, total felefeljtetetma nevet 😞
Ileltve hol lehet legoccobban kapni Wiimote-ot Play-el?
Ileltve hol lehet legoccobban kapni Wiimote-ot Play-el?
akkor a COD3 mert a redsteel nagy szar 😊
Sajnos a négybõl hárommal nem játszottam, de én is azt mondom, hogy ha legfõképpen egyedül játszol, akkor a PLAY-t hanyagold. Nem azért mert rossz lenne, de igazán csak többen játszva jó! Szerintem Red Steel vagy COD3.
irányítását tekintve a CoD-ot nem tudom milyen, viszont az elsõ két rész nagyon jó volt pc-n. a redsteelre nem írok semmit, köztudottan szarnak tartom 😊 a WiiPlay jó, de ha nem kell az irányító akkor lehet hogy inkább ne vedd meg mert a többihez képest "gagyi" kinézetüek a játékok. az MK-armageddont nem tudom.
Szerintetek ezek közül melyiket vegyem meg? :
MK: Armageddon(várni áprilisig)
Call of Duty 3
Red Steel
Wii Play( nagy rész egyedül játszanék vele, úgy hogy nem a távirányító miatt)
MK: Armageddon(várni áprilisig)
Call of Duty 3
Red Steel
Wii Play( nagy rész egyedül játszanék vele, úgy hogy nem a távirányító miatt)
jah, van benne beépített wifi. csak be kell állítani
ahhoz hogy netezzünk, hozzá kell kötni a nethez a wii-t ugye?
vagy esetleg wifi van rajta?
mert wifirouterem van
vagy esetleg wifi van rajta?
mert wifirouterem van
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mikorra várható magyarországon LAN adapter? Mert nézegttem a wlan routereket és,.,
írnak róla sok rosszat és jókat is
írnak róla sok rosszat és jókat is
Nem tudjátok mitõl lehet az, hogy mostanában nem tudok belépni a shop channelbe? Mármint connectol, de fél óra után se lép be, kikapcsolni meg visszalépni nem lehet, tehát marad a konnektor... Lehet amiatt, hogy gyenge a wifi jel?
De vannak már 4 hír volt Budapestrõl. Az angoltanulásról.
q2w3, Toportyán, megvagytok, meg a Mii-tek is 😊. Elküldem én is az enyémet mindkettõtöknek. A mingle-t kapcsoljátok már be a többi Mii-tekhez is, mert a Parade-em töküresen kong 😊
Btw ha regisztrálok e-mail címet, arról is lehet mii-t küldeni, csak csatolni kell, igaz?
Engem amúgy nem ráz a csavar😊
A news channel meg.. egyszerûen fenomenális! Reggeli kávéhoz a legideálisabb 😄 Könnyen kezelhetõ, és tényleg csomó hír van rajta. Vannak magyar hírek is, kicsit rázoomolsz, és megjelenik Budapest.
Btw ha regisztrálok e-mail címet, arról is lehet mii-t küldeni, csak csatolni kell, igaz?
Engem amúgy nem ráz a csavar😊
A news channel meg.. egyszerûen fenomenális! Reggeli kávéhoz a legideálisabb 😄 Könnyen kezelhetõ, és tényleg csomó hír van rajta. Vannak magyar hírek is, kicsit rázoomolsz, és megjelenik Budapest.
-the invisible-
Hú, ez nagyon tetszik, fõleg, ahogy tudod nagyítani meg kicsinyíteni a betûket. Magyarországi hírek nincsenek? <#wave>#wave>
www.sabian.com
Wii news channel bemutató
Röviden high tech 😄 ( looser magyar forgalmazó elkeszthetne hunositani már 😊
Röviden high tech 😄 ( looser magyar forgalmazó elkeszthetne hunositani már 😊
Vigyázzatok!!!
Ha felpattintod a wii tetején azt a részt ahova a gamecube irányítót be lehet dugni ott van egy csavar és ha hozzá érsz akkor megráz.(utoljára a testvérem iriverje volt ilyen amit ha töltöttél és hozzá értél valami fém pöcökhöz akkor rögtön megrázott).
Ha felpattintod a wii tetején azt a részt ahova a gamecube irányítót be lehet dugni ott van egy csavar és ha hozzá érsz akkor megráz.(utoljára a testvérem iriverje volt ilyen amit ha töltöttél és hozzá értél valami fém pöcökhöz akkor rögtön megrázott).
nunchucko vásárlásal én várnék elég valószinü ,hogy csinálnak egy vezeték nélküli változatott,és akkor nincs zsínor looserkedés 😊
okés
elolvastam tájékoztatot de kössz mindenkinek mindent
elolvastam tájékoztatot de kössz mindenkinek mindent
jaja + egy nunchuckot (HA boxolni is akartok)
de ha veszel irányítót, akkor olyat vegyél, emihez adnak játékot is (wii play)
de ha veszel irányítót, akkor olyat vegyél, emihez adnak játékot is (wii play)
kössz
szoval mellé kell venni mégegy irányito szettet hogy ketten tudjunk nyomulni 😞
szoval mellé kell venni mégegy irányito szettet hogy ketten tudjunk nyomulni 😞
légyszi mondja meg valaki mit tartalmaz alap csomag vagyis alappal lehet már ketten jáccani vagy ahoz külön kar kell ...
Téged már rég bejelöltelek de nem jelöltél viszza mert nem tok üzit küldeni neked.
Hogy lehet mii-t küldeni?
sajnos jelenleg a nintendo serverei rohadt lassuak, kell neki idõ, én mindenesetre küldtem már neked üzeneted és a mii-met is 😊
q2w3, Toportyán:
felvettelek titeket, de semmi. nem tudok üzenetet se küldeni nektek...
felvettelek titeket, de semmi. nem tudok üzenetet se küldeni nektek...
-the invisible-
és ha felveszlek mit tudunk csinálni?
vmi chat van? ^^
nekem is kéne mán wii😊
vmi chat van? ^^
nekem is kéne mán wii😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
külön kel le venni hozá mégegy irányito rész vagy 1 be van kettö